Hvordan søke tapet

 Lag originale innvendige rom kan være bruker bilde bakgrunns. Selv ved første øyekast i deres limt ingen big deal, det er visse egenskaper som må vurderes.

 Verktøy og tilbehør


 Før arbeidet bør forberede følgende:
 •  linje eller bygningsnivå ;

 •  spesiell kniv for å kutte papir ;

 •  gummivalsen ;

 •  pensler i ulike størrelser ;

 •  stige ;

 •  tørr og ren klut.

 •  I tillegg er behovet for et lim som skal matche materialet som gjorde bakgrunnsbilder.
   Forbehandling stikker til veggene i bilde bakgrunns
   Til tapet så bra, de har limt på en flat, helt glatt vegg uten noen defekter. Overflaten bør rengjøres for smuss, støv og fet flekker, er det ønskelig å bruke en støvsuger.
   Ikke på noen måte trenger stick tapet den gamle klut, vil bli sett på som et mønster som vil ødelegge hele utseendet.
  Hvordan søke tapet
   Dersom tapet lyse farger, mens overflaten av veggen skal males hvit latex maling, som vil gjøre bildet klarere. Også du kan være interessert i en artikkel som er flytende tapet og hvordan du kan sette dem på veggen

   Fremgangsmåte ved liming av tapet på en vegg


   Arbeid utført i etapper:
 •  Til sømløse bilde bilde bakgrunns skjedd, er det nødvendig å kutte de hvite striper på arkene. For dette formålet, vil bare en skarp kniv geistlige og saks kutte ujevn.

 •  På overflaten av veggen gjør spesiell markering, noe som bidrar til de enkelte elementene stikke bilde bakgrunns riktig.

 •  Gulvet er dekket med folie eller aviser, deretter brytes ned bakgrunnsbilde nedenfor.

 •  På veggen påføres lim forberedt, og deretter på bakgrunnsbilder. Utflytende deler bør igjen bli plassert på gulvet å lime godt absorbert, ca 7-10 minutter, ellers kan de rozpovztysya.

 •  Første punkt bilde bakgrunns limes på veggen, bare for de planlagte linjer til andre deler ble også sittende fast nøyaktig, uten forvrengning.

 •  Festet til brev overflaten nivå en gummivalsen, fra midten og ut, utvise all den akkumulerte luft og overflødig lim.

 •  Noen elementer krever meget pent bilde bakgrunns dokket til å ikke ødelegge det generelle utseendet.

 •  Når alt er limt, overflate dekket med et beskyttende lag som hindrer bilder fra brennende sollys.

   Hvordan søke tapet video


  Hvordan å male møbler?

   I dag lettere å kjøpe noe nytt, heller bortskjemt enn reparasjon. Men for møbler, plukke ut noe som også vil tilfredsstille alle behovene til familien, er ikke bare vanskelig, men også svært kostbare.
   Så god avkastning vil restaurering av møbler. Under arbeidet kan gjøres på denne frekvensen, snu en vanlig ting i vintage som var og fortsatt er svært fasjonable trend.

   Forberedelser


 •  Bevæpnet med flott hud, ren møbler helt fra restene av gammel maling. Søppel, som er dannet på denne måten, svinge børste. Ikke bruk denne duken fordi det bare male partikler vil drive dypere inn i treet. Så båndoverflaten og grunne nazhdachka vinke en søppel igjen.

 •  Fjern forsiktig i rommet hvor du vil tilbringe maleri. Det er nødvendig å utelukke muligheten av støv eller rusk på nevysohlu maling.

 •  Siste forberedende stadium - grunning. Jorda bør velges direkte av type maling du vil bruke. Før du påfører maling, vent jord tørke helt.


 •  Prosessen med å male


   Påfør første strøk med maling, nøye promalovuyuchy alle hjørner. La den tørke helt. Nå kan du begynne å dekorere møbler.
  Hvordan å male møbler?
   C ved hjelp av decoupage kan overføres til enhver overflate du fint bilde. For å gjøre dette, trenger du bare servietter for decoupage, som selges i stort antall og spesiell lakk. Fest til møbler valg innredning og top coat lakk. Etter tørking påføres et annet lag for å konsolidere resultatene. gjennom trimming kan malte møbler, som gir det effekt av antikken. For å gjøre dette trenger vi flere farger og malingsfilmen. Når det første laget av tørr ta tape, presse den til en ball og dyppe den i maling en annen farge.
   Nå setter den på overflaten. Du kan bruke ikke bare to, men tre nyanser. Som et resultat av møbler ut vakkert bilde. vintage effekt kan også simulere ved hjelp av to nyanser av pensel og grov konstruksjon. Etter underlaget er tørt, dyppe penselen i litt annen maling og begynne å sette den på overflaten av møbler, endrer retning. Det er en interessant artikkel om hvordan du velger den innvendige dører.
   Ikke glem i prosessen for å beskytte maskinvare fra møbler maleri. Selvfølgelig, hvis det ikke er særskilt fastsatt.

   Hvordan å male møbler video


  Hvordan isolere vegger?

   Kanskje alle tenkte om komfort og bekvemmelighet av sine egne hjem, er det som regel behov for å isolere veggene.
   Noen ganger isolasjonen å forsegle bolig heller bruke oknon og dører, men for minimalt varmetap må isolere veggene i sitt eget hjem, som det er gjennom veggene, er sannsynligheten for å forlate varmen for høy.
   Hvis huset er laget av betong struktur, kan den varme luften kommer fra panelsømmer og forsterkede kanter som ikke er godt isolert. For kvalitet hjem isolasjon vi trenger for å gjennomføre en fullstendig renovering av boliger. Det er en artikkel om hvordan du velger vinduer.
   Den vanligste alternativet veggisolasjon er isolasjon. Først må vi forberede rammen, så der vil vi installere isolasjon plate.
   La oss se på typer: mineralull - materialet kommer fra naturen, og deretter bearbeidet og deretter kjøper eiendom vodovidshtovhuvannya. Hvis du har en vegg bestående av murstein, så bør du isolere lamelevыemy plater basert på vinkelrett arrangement av fibre.
   Deretter vurdere polystyren, er materialet svært populære. Men det gjorde ikke koste mye, jeg vil si veldig lite, sammenlignet med andre materialer, bruker en to nyttige funksjoner: har ingen vekt og behandlet uten store problemer, bare ta hensyn til tetthet, jo høyere den er, jo sterkere .
   Diskutere sine mangler, er denne typen materiale ikke beskyttet mot gnagere, har en stor risiko for å podvyrzhenyya brenning og små propuskaemost par, noe som resulterer i ingen pasning nødvendig fuktighet, er holdbarheten av materialet i gjennomsnitt 25 - 35 år, svært lite sammenlignet med andre materialer.
   Dette vil vi penofolhyrovannыy isolerende materialer: en meget interessant materiale, som er et lag av polyetylen-skum Krympe på begge sider med aluminiumsfolie, vekt det også lett og har en lav sannsynlighet for varmeledningsevne, er installasjon av materialet på en enkel måte ved hjelp av en stiftemaskin.
  Hvordan isolere vegger?
   Mangler : Denne ovnen er ikke puster, og dermed slutter å puste rom for å ikke støte på dette problemet, må du installere air condition.
   Pinopleks og Penofol : Signifikant forskjellig fra de ovennevnte, isolerende materialer - første opptreden i verdi langt overstiger andre produkter, er det også forskjeller i drift og fysiske - tekniske spesifikasjoner, har Penofol har kombinert sett av materialer består av tre lag: dampsperre, isolasjon og vanntetting.
   Murverk brønner : For polystyren, er plassert mellom veggen og kledning.
   Isolasjon i vegger : Denne type isolasjon kan brukes i små utkast med et temperert klima, som består av tre lag har ingen ventilasjon, bestående av isolasjon, murverk og foring. I veggmontert plater, er deres tykkelse 25 - 35 cm.
   Det ytre lag av isolasjon kan brukes keramisk murstein eller annet materiale.

   Hvordan isolere vegger Video


  Hvordan velge en flis

   Ofte dekorasjon i forskjellige rom utføres ved hjelp av fliser. Imidlertid bør kompetente og kvalitet reparasjoner velge riktig materiale. Dette kan bare gjøres hvis en grundig analyse av alle faktorer og egenskaper. Du må først bestemme hvilken type rom hvor vil være ferdig.
   I tillegg må du være oppmerksom på som den tildelte materialoverflaten, gulv eller vegger. Det faktum at flisene beregnet for gulv bør ha utrolig høy styrke, motstand påvirke og pålitelighet, og veggfliser kan ha en lavere styrke.

   Valget avhenger av rommet


   Hovedkriteriet valg av fliser er funksjonelle egenskaper og karakteristikker av bygningen, som vil bli utført styling. Kjøkken og gang bør velges for de ulike egenskapene til flis.
   I rommet hvor det er en høy trafikkvolumet bør settes slike fliser, karakterisert ved høy styrke og holdbarhet. Et soverom eller badet, der det er lite trafikk, kan du velge en lys og meget holdbart materiale som vil være overkommelig pris.

   Valget av fargefeltene og deres størrelse


  Hvordan velge en flis
   Det er viktig å velge det materiale som den er perfekt kombinert i farge med et bestemt indre, og hadde de nødvendige parametere og størrelse. Før du kjøper direkte er best å tenke på hvordan det vil se ut som fliser på et rom. Det er viktig å vurdere ikke bare sin tegning eller farge, men også størrelsen og kompatibilitet av farge og tekstur av den fremre overflate. For eksempel, er et lite rom best å bruke små-sized fliser med lyse farger. Denne fantastisk design hemmelighet er ofte brukt av erfarne og profesjonelle designere til å lage unike og uvanlige interiøret lite rom. Det er en artikkel om hvordan du velger laminat.
   Det er også viktig å vurdere kvaliteten av flisene, som ikke kan bestemmes bare ved forekomsten av materialet. Vi må ikke bare se alle brikkene og sørg for at det ikke er noen forskjellige feil, chips eller sprekker, men også sjekke at alle deler har samme farge og overflaten var ikke noen merkbare og stygge flekker. Kvaliteten på flisene kan identifiseres ved å markere ikonet, som ligger på emballasjen.

   Hvordan velge laminat video


  Яндекс.Метрика