Hvordan å trekke seg fra veggene i soppSopp på veggene - en ekkel problem som trenger tid til å slåss. Det kan vises i alle hus, men som regel vært å spre fuktighet.
Sopp på veggen: hvordan bli kvitt?
Hvis ditt hjem var en sopp, bør begynne å forholde seg til det ved første tegn. Den beste måten å forme en god antiseptisk som gir antimikrobielle og soppdrepende handling. Butikken presenterer et tilstrekkelig antall antiseptiske midler. Det er viktig å velge stoffet i henhold til materialet i arbeidsstykket. Dette vil fjerne mugg på veggene raskt for å hindre forekomst.
Hvordan å trekke seg fra veggene i sopp

Dealing med mold fjerning utføres etter fullstendig rengjøring forurensede overflater. For å gjøre dette, bruk åndedrettsmaske, fjerne tapet fra veggene eller nøye zchystyte gips. Etter det, kan du behandle overflaten klar antiseptisk eller en av de hjemme rettsmidler.
- Gi råd til å rydde kreosot forurenset veggene;
- Fremstilt oppløsning av 300 g borsyre, 1 liter eddik, 550 g boraks og 7 liter vann;
- Kontor lim fortynnet i vann (4: 1);
- Oppløsning inneholdende 1 kg natriumfluorid, 10 liter vann, 1, 5 kg av kobber- eller jernsulfat;
- Formulering inneholdende 2 liter eddik, 500 g kobbersulfat pr 10 liter vann;
- Prosess overflaten kan være urea.
Skrivesaker og urea lim kan bare fjerne mugg på den tiden, mens andre. verktøyene lar deg helt bli kvitt problemet.
Det er viktig å anvende eneste løsning på de berørte områdene, pre-oppvarmet til 50 grader. Etter at overflatebehandling er viktig å vente til den tørker og gi rom fuktighet mindre enn 35 prosent.
Utbedring sopp på veggene
Ledende rolle i kampen mot sopp på veggene spille antiseptiske midler - kjemiske løsninger som har soppdrepende og antimikrobielle egenskaper. Dagens spesielt populære vannbaserte antiseptiske midler som bruker white spirit eller terpentin. Det er også oljeaktige antiseptiske midler som er i stand til å trenge dypt overflaten.
Før vi bor på et bestemt kjøretøy, er det viktig å finne ut hvilken type sopp. Du må ta kontakt med en spesialist.
1 Hvis du må velge hva dekorere veggene i sopp kan velge antiseptisk innenlandsk produksjon "Hidrobud", "HYMFREZ renere", "Antyhrybok", "Biostop", "TAMAK", "HYMFREZ Activator", "Hidroteks" og " ArmMyks Universal ".
2 Blant import antiseptiske midler er de mest populære betyr «Pinotex», «Puma», «Renogal», «Sniezka», «Hidroteks" og noen andre hvis nødvendig vannfast maling, foran varians og varehus, så kan du bruke «Tikkurila», «Dulyuks »,« Cap Arreghini »eller« Crown ».
Presentert antiseptiske midler gjøre det bra med sitt arbeid. Nøkkelen til å bruke dem følg instruksjonene.

Hvordan du kan beskytte deg mot sopp vegger?

Til hjemmet ditt ikke er imponert mold, er det viktig å følge noen enkle regler.
Hvordan å trekke seg fra veggene i sopp

- Redusere fuktighet i leiligheten. Optimal fuktighet rom bør ikke overstige 35 prosent. Oppvarming, ventilasjon og isolasjon er gjennomført i samsvar med reglene i design. Ildsteder bør plasseres med alle kravene.
- Så ofte som mulig lufte ut rommet for å hindre opphopning av høy luftfuktighet.
Holde døren til badet og så videre. våtrom er ikke lukket for hardt. Sørg for å lufte ut rommet, og kompenserer temperatur og luftfuktighet.
- Bad og kjøkken ventilasjon bør være åpen.
- En gang i måneden tørke gulv og vegger soppdrepende middel. For å gjøre det, ta 200 ml av blekemiddel, 5. l. trynatryya fosfat og seks liter vann. Denne sammensetningen behandle gulv, tak og vegger.
- Ikke hold i leiligheten hans geranium og afrikanske fioler - disse plantene bidra til reproduksjon av bakterier og sopp.
På den første manifestasjoner mold prosessen umiddelbart påvirket overflate antiseptiske forberedelser. Bli kvitt soppen lettere i de tidlige stadier av hans utseende. Hvis du tviler på at på egen hånd kan håndtere problemet, søke profesjonell hjelp. Husk at rettidig fjerning av mugg fra vegger vil holde luftkvaliteten i hjemmet ditt.  
Hvordan til balkong? bestille på balkongen - en flott ting. Og for å gjøre det enda vanskeligere vakker. Vi fant ut at verdt å gjøre med en balkong, og hva er ikke.
God
Vel, når balkongen Rammen er laget av metall loplastyka. Dette materialet er svært høy forekomst av bevis - og pыleyzolya-sjon. Det beste er om rammen vil bli avslørt av typen coupe, vil det bidra til å spare plass.
Vel, hvis montert lys på balkongen. For eksempel punkt. Men før installasjonen vil legge alle hullene slik at vann fra regn eller snø er ikke våt kabling.
Vel, hvis du er på en balkong sete. Så selvfølgelig balkong med plass for lagring av alle typer søppel blir en salong.
Vel, når blomstene vokser på balkongen. En liten hage virkelig vondt fordi observere greenene alltid hyggelig. Igjen, det er en katt og tygge.
Vel, når installert på balkong persienner. Dette vil bidra til å beskytte og grøntområder, og folk ha en pause fra den blendende sol og gjem avledet fra nysgjerrige øyne.
Dårlig
Dårlig når lukket balkong netting. Det er stygt og gjør ikke helt riktige konklusjoner om leietakerne.
Dårlig røyk! En spesielt dårlig å røyke og kaste sneiper på balkongen - en plutselig vindkast, og nå dårlig vane fratar bolig eller uskyldige naboer.
Dårlig når de oppbevares på balkongen rusten slede, sykkel med hjul deflatert, krukker av pickles og ubrukte materialer i fortiden. Balkong, som stedet er påvirket av temperatur og naturfenomener kan ikke stoles på depotet.
Dårlig når på balkongen av en gammel treramme med avskallet maling og skitne vinduer.
Dårlig kokk grilling på balkongen. Fordi det irriterer naboene, skjemmer utseendet på vegger og tak, og generelt ulovlig.  
Velge maling for veggerDe dyreste reparasjoner i minimum tid og på budsjett er redecorating veggene. Male vegger kan gjøres minst en gang i måneden, avhengig av humøret. Men la oss ikke stresse. For å begynne, lese hvordan velge riktig maling til veggene.
Moderne maling og lakk markeds som i dag er ekstremt rik. Så ganske lett å gjøre feil valg, og bare forvirret.
For å starte, bestemme hvor mange og hva du trenger å male. Bestem deg for hvilken type rom (barnehage, gang, soverom, kjøkken), de materielle grunnlaget for vegger, beregne arealet for maleriet. Deretter forestille sluttresultatet. Du må ha et nøyaktig bilde av hva du ønsker å få et resultat. I dag maling kan spille en helt ny overflatestruktur lignende marmor, tre, etc. Og ikke glem om det økonomiske oppgjøret. Bestem deg for hvor mye penger du har tenkt å bruke på maling.
Følgelig var andelen av maling:
Fasade (for utendørs bruk).
Interiør (for intern arbeid).
Vi vil snakke selvfølgelig om interiøret. Tross alt, de trenger å male veggene i leiligheten.
I sin tur, er interiørmaling delt inn i:
Fuktbestandig - egnet for bad, toalett og kjøkken.
Ikke vanntett - bør brukes under tørre forhold.
For rom der du tilbringer mye tid (barnas soverom) for å velge farger som er i stand til å puste. Disse malinger er kalt gjennomtrengelig. Også, når du velger maling vurdere hvor ofte du vasker vegger. Tross alt, hvis dette er et felles behov, bør du velge et slitesterkt blekk som bærer mekanisk og slitasje.
Når du velger maling til veggene i leiligheten hans, ta hensyn til flyten av maling på Q1. av basen. Denne egenskap kalles skjule maling. Også blant karakteristikkene av moderne farger funnet et merkelig ord - tyksotropnist. Derfor er muligheten for noen å endre deres viskositet blekk for noen mekanisk virkning. Det vil si, når du oppdager denne malingen og begynne å male det. Så det blir mer tyktflytende og ikke drypper fra penselen ikke danner striper, etc ..
Prøv å velge en maling som sier "veggen". Etter maling for tak og gulv har litt forskjellige egenskaper. Det bør også huskes at malingen blir påført til veggen bør ikke bli skitten. Malte vegger bør være lett å vaske med en fuktig klut. Og enda bedre, slik at de kan gjøre vask og børsting. Selvfølgelig bruke universell maling vil være mye enklere, men det er verdt å huske at i dem bør du grundig forstå.
Avhengig av sammensetningen, kan fargene deles inn i:
Vann-spredt, eller maling, eller vannløselige. Denne type maling er kalt økonomisk. Grunnlaget for en slik maling er vann. Så, de raskt tørr og luktfri. Forbindelsesstrukturen i disse fargene polymerer. Deres sett og avhengige karakteristikker av maling. Dette kobler element kan være PVA, akryl eller latex. Male veggene i vann-spredning maling kan være i tørre rom. Veggene er malt farge som er lett å rengjøre. Struktur malt overflate slik at smuss ikke absorberes inn i den. Men til tross for dette, malte flater forblir gjennomtrengelig. Best å bruke denne maling til bruk på tre, stein og betong. For metalloverflater slik maling er bedre å ikke bruke det.
Silikon maling. Malt fine med denne overflaten ikke absorberer fuktighet. Derfor er denne maling som vanligvis anvendes for utendørs maling.
Oljemaling. Grunnlaget for slike rammer som serverer olje lakk. Lang tørr og har en ubehagelig lukt.
Spesiell maling. Det tegner et smalt fokus. Disse inkluderer korrosjonsbestandige malinger for metallprodukter; maling, antiseptiske midler (for tre).
Akrylmaling. De basisfarger er akrylharpiksen. Når dette lag av malingen tørker på overflaten av en fast matt film. Slik maling kan dekke vegger og fuktighet. Hun tåler stoisk slitasje. Dagens utvalg av akrylmaling er et bredt utvalg av fargepalett. Kolerov maling kan være både manuelt og ved hjelp av nye metoder.
Latex maling. Disse maling også lehorastvorymы vann. De er lett fordeles over overflaten av et tynt, matt film. Det kan være et flott utgangspunkt for strukturert gips eller tapet før maling. Utvalget av farger representert ved forskjellige typer, som varierer i form av den matte overflaten innhentet.
Alkydmaling. Alkydharpikser tjene basis. Maling tørr ved kontakt med luft. Den resulterende film på overflaten pusting og meget slitesterk. Bruk malinger for bruk på metalloverflater, samt beskytte den mot korrosjon. Fargene er motstandsdyktig lukt, så i boliger som maling bedre ikke å søke.
Dekorativ maling. Farger er vant til å få overflate som etterligner tre, marmor, stoff silt etc. Maling bidra til å implementere de dristigste design ideer. Det er til og med maling som faller inn under annet lys endre sin farge. De fleste dekorative malinger er vannløselige. Til tross for kompleksiteten av dekorative malinger er miljøvennlige. Overflaten er dekket med en dekorativ maling, slitasje, ikke absorberer skitt og støv. For å få ønsket effekt maling påføres på grunnlag av ulike enheter - plast og metall spatler, ulik størrelse pensler, ruller og mer.
"Grønn" maling. Grønn i fargen forstand, men i form av miljøsikkerhet. De absolutt ikke avgir skadelige giftige stoffer. Lignende farger - bare en gudegave for allergikere. Og barnas rom og soverom male bedre "grønne" maling.
Epoxy og polyuretan maling. Oppnådd etter maling av grunnflaten er bestandig mot kjemikalier og vann. Maling beskytter metalloverflater mot korrosjon. Salget av disse maling er tilgjengelig i pakninger med 2 bokser eller enkeltbanker. Før du påfører maling i "binære" innpakning mix. Videre bør denne fremgangsmåten utføres umiddelbart før maling, da malingen tørker meget raskt. Men for noen som skal arbeide med malingen er det en risiko for forgiftning av dette produktet. Malingen er meget giftig. Du må unngå kontakt med øyne og hud. Det bør også være nøye spray det, fordi det kan komme inn i kroppen ved innånding. Farger kan også brukes på overflaten der du vil skjule ujevnheter, sprekker. Et lag av maling blir ganske tykk og derfor forbruk av maling er også ganske store.
Tørr maling. Representere noen pulverisert pigmenter. For maleri strukturere sine hekke lim. Det er naturlig (strimlet naturlige materialer), syntetisk og metall (pulverisert metall eller legering). Det bør være nært kjennskap til sammensetningen av pulveret. Hvis du finner der stoffer som bly, kobber, sink, arsen, da malingen er ganske farlig for menneskers helse. Pigmenter kan være blandet med andre farger, bare pre rozmochyvshy pulver i vann. Du oppnår en viss farge.
Prisklasse av farger avhenger av flere faktorer:
Kjære malinger som inneholder titandioksyd, er denne komponenten erstattes med billige kritt eller kalk.
For å få en kvalitet malt overflate er ganske dyrt å sette i to lag, er billig trenger minst 3-4.
Forbruk av dyre maling i Q1. av mye mindre billig. Så, kjøpe billig maling og har mer volum.
Veimaling er bedre grep med bakken.
Miljøvennlig og trygt for menneskelig helse maling mye mer.
Kjære maling i flere år ikke mister sin farge og deres levetid er mye lengre enn den billig.
Uansett hva du trygg maling velge, fortsatt på jobb, bruke verneutstyr - åndedrettsvern. Og ikke glem å ventilere rommet. Og for et jevnt lag med maling og redusere kostnadene gå videre spesiell vegg med primer før maling.  
Яндекс.Метрика