Hvordan å utstyre badet

 Gjør badet. Bad i art deco-stil. Badet på loftet.

 Innredning bad. Ideer


 Ide 1


 Bad Deco atmosfære av luksus og eleganse. Hvert element i interiøret helt selvforsynt. Sammensetningen av delene separat og er Art Deco-stil. Den er kjennetegnet ved en viss nezakinchenist bildet. Det virker som det er noe som mangler.
 Speilet i luksuriøse ramme, snø-hvite bad, fine klær, uvanlig salongbord, air condition i forkledning - en dristig kombinasjon gjør dem spektakulære og elegant atmosfære.
 I dag, et stort utvalg av VVS-butikker, som perfekt passer inn i stilen. Også, trenger ikke å kjøpe dyre møbler for badet. Moderne møbler glanset stand til å passe perfekt i Art Deco-stil.
Hvordan å utstyre badet

 Idea 2


 Badet på loftet - hvor romantisk! Du strekker i skumbadet, nyte duften av eteriske oljer og overhead flytende skyer eller stjerner skinne.
 Utmerket hvis badet på loftet av prosjektet. Men hvis du bare ryddet på loftet og brenne ønske om å utstyre badet her, venter på en vanskelig jobb. Først av alt må du være enig med den arkitektoniske nyutvikling byrå.
 For å lette tilgangen på vann og sanitær, bad gode kamper over kjøkkenet, som ligger en etasje under. Deretter koble til kloakk og avløpsrør skal bli billigere.
 Samu baderoms designere anbefaler å plassere på en lav mur under vinduet, som åpner en fantastisk utsikt over himmel og panoramautsikt over byen. Installere snø, ellers frata deg seg av muligheten til å beundre naturen til våren.
 I interiøret er det flere interessante detaljer. Ta hensyn til kutt veggen. Søt tapet skildrer skip lage en trend. Imitasjon stein stier krypende på gulvet med snegler på det gir rommet personlighet og oppløftende.
Hvordan å utstyre badet

 Ide 3


 Interiøret trekker sin intriger. Ved første øyekast gi opp, vi var på badet av en middelalderborg: veggene - marmor (eller rettere sagt, marmorfliser) på en stol - lær.
 Men etter å ha sett nøye, var vi overrasket over å se at interiøret har mange ultra detalj: metall skap og bord, lampe tube, lip glass og metall. Her interiør latt til tilfeldighetene. Hver beslutning nøye og lidelser. Objekter fra ulike epoker skape en fantastisk effekt av nyhet og kreativitet.
Hvordan å utstyre badet

 Ideen 4


 Badstue i leiligheten er svært reell. Det er imidlertid ikke enkel, krever visse kostnader. Men sammenlignet med gleden som kan oppnås i poparyvshys egen badstue?
 Så, for å begynne å endre ledningene. Badstue forbruker en stor mengde elektrisitet. Når det gjelder valg av sted for en badstue, bad - det var en god beslutning. For å få best å bruke badstuen tre. Det bringer utmerket høy temperatur og skaper et gunstig mikroklima. Stoppe valg på kalk eller osp.
 Plukk varmebestandig lamper. Etter at temperaturen har nådd noen ganger 100 ° C.
 Hvis badet er liten, er det best å sette glassdørene. De visuelt utvide plassen.
 Stove sauna krever spesiell oppmerksomhet. Kjøpe en fabrikk ovn, har ikke spart på dette. Det er ønskelig at det var bryter. Da hun ovnen er slått av, og nådde en viss temperatur.
 Hvis du har noen problemer med inndelingen av den klassiske sauna er et flott alternativ - en infrarød sauna.
Hvordan å utstyre badet

 Ideen 5


 Hyller har blitt en integrert del av moderne interiør. De hjelper til å "feste" en rekke nyttige ting. Butikkene er lett å finne gode romslige hyller i enhver stil.
 Rack av monokrome håndklær ser et lite hotell. Men på samme tid hvite håndklær - det er renslighet og ryddighet. De kan kombineres med hvilken som helst annen farge. Legg blått håndkle og interiør fylt med friskhet. Et par fargerike håndklær skape en leken atmosfære.
Hvordan å utstyre badet


 Ideen 6
Hvordan å utstyre badet


 Lakonisk interiør, hvor taklampe - et viktig designelement. Det trekker sin uvanlige form.
 Ved å tenne på badet spesielle krav. De bør ikke bli utsatt for korrosjon, bryte da truffet fuktighet.
 Eksperter anbefaler å bruke badet flere kilder. Konvensjonelt, kan de deles inn i tre nivåer: øvre, midtre og nedre.
 Det øverste nivået ligger på en høyde på ca 180 cm. På dette nivået kan du plassere ikke bare for tak belysning, men veggen. Inventar bedre plassert slik at lyseffekten ble sendt ned, men ikke zasliplyuvav.
 Intermediate gjør i nærheten av arbeidsområdet (vask, badekar, dusj, hvitevarer). Det er best å installere belysning på speilet foran vasken. Dette er en av de viktige arbeidsområder. Hvis speilet er liten, er det mulig å feste et par lys på sidene. Nær de store lamper speil posisjon på omkretsen. Vær oppmerksom på at verden skal være naturlig, er det en fin gult lys.
 Den nederste etasje belysning satt for dekorative formål. Du trenger for å bygge en liten forseglet lamper direkte til gulvet eller bruke LED silikon tape.

 Ideen 7


 Kombinasjonen av mørk farge rik gulv og tak med lys farge veggen visuelt utvider plass, men reduserer høyden på rommet. Samtidig veggen med horisontale striper balansere proporsjonene i rommet.
Hvordan å utstyre badet

 Lyse møbler som vegger skaper en atmosfære av ro, men gjør interiøret mer kjedelig og monotont. Hans intense blå live opp gulv og tak og originale lyse fargeflekker.  
Hvordan å utstyre kjøkkenet med hendene

 Hvor vi tilbringer mye tid? Hvor kommer hele familien etter å ha jobbet / trening rutine? I moderne leiligheter er et spisebord på kjøkkenet, fordi spise gått sammen med reduksjon av kvadratmeter under fordelingen av boliger alt fratatt, selv under revolusjonen og den påfølgende funn av proletariatets makt. God eller dårlig - en svært kontroversiell sak. På den ene siden, leilighetene er mye mindre enn den andre - hvem vet om de ville være her nå, ikke proyzoydy denne omfordeling boliger. Men tilbake til Kjøkken med tre. Mer presist, kjøkken, der i dag og utstyrer spiseplass.
 Hva bør være på kjøkkenet? Først noen vertinne drømmer om kjøkken vil det ikke baken på hjørnene. Vel, når kjøkkenet er ganske stor, men det meste må velge en vertinne møbler laget av furuÅ være komfortabel og ikke for stor. Butikken "Kupysosnu" kan bli funnet svært gode kjøkken sett for både store og små kjøkken. Leve nærmere titt.
Hvordan å utstyre kjøkkenet med hendene

 Når du velger møbler bør ta hensyn til alt på kjøkkenet kan være små ting. I nettbutikken møbler laget av tre "Kupysosnu" tilby heltre møbler som kjøkken vil være et flott alternativ. Det faktum at trefiberplater og andre materialer som ikke kan kalles økologisk full. Med array er ikke sammenlignbare. I tillegg bør kjøkkenmøbler være fuktbestandig, og dette kan oppnås ved belegning og impregnering av tre med spesielle beskyttende forbindelser.
 Hva du trenger på kjøkkenet? For mange ganger snakket om den såkalte arbeids trekant. En toppen av kjøleskapet og skap med mat. På den andre - vask med springen. Den tredje - en plate. Mellom topper - benkeplater. Så bør for stor avstand mellom toppene ikke være, og plassert en på en flate bør bare oppført rekkefølge. Ikke legg en plate ved siden av kjøleskapet, og det er ikke det at Feng Sjua så umulig. All prosaisk - varmeflaten er dårlig påvirke freon pipe, og til slutt din fryser kabinett bare bryte.
Hvordan å utstyre kjøkkenet med hendene

 Mellom benkeplater må være minst par meter, men ikke mer enn sju. Hvis mindre - du rumpe i skap når du flytter. Hvis flere - banal slitne slice kilometer. Ikke tenk på kilometer vi er ikke en spøk. Prøv noe beregne hvor mange meter du ofte kjører kjøkkenet.
 Neste, organisere arbeidsflaten slik at ved siden av hvert var at du trenger. Case of potter - nær komfyren eller vask. Kniver, sakser, kartofelechystka, flyter - på arbeidsflaten, hvor er du i behandling. Salt, sukker, krydder - på komfyren. Tenk over det, som det beste stedet på kjøkkenet Møbler av tre slik at det kan være praktisk å navigere gjennom det og få alt du trenger. Ikke glem om belysning - arbeider flater bør være så godt opplyst slik at du ikke ved et uhell blandet opp, ikke porizalysya og du var tydelig viser at du gjør. Vær oppmerksom på at benken skal være praktisk, slitesterk og vanntett.
 Spiseplass bør dekke separat - lys over bordet, lysekrone eller skanse par takle oppgaven. I tillegg bør et bord og stoler være slik at de ikke overlapper de viktigste måter i kjøkkenet. Over bordet kan du henge skap med kjøkkenutstyr for å spise. Lykke til og ha et godt utvalg av kreativitet!  
Яндекс.Метрика