Hvordan å utstyre en barnehage?

 Hvis en tidlig alder barnet har allerede et rom, da har du sannsynligvis tenkt på hennes design og plassering av møbler. Hos barn, masse leker som må være et eller annet sted. Og når barnet vokser opp, og det er på tide å gå til skolen, vil du absolutt trenger et sted å organisere gjennomføringen av leksjoner. Hvert barn vokser og utvikler seg forskjellig i sfæren av naturen. Så må du vurdere den spesielle karakter av hvert barn, og utformingen av rommet som han hadde bedre hakke.
 Først - hyperaktive barn. Hvis barnet ditt er veldig aktiv og liker å sitte stille, er det bedre hvis rommet vil være tilstede nyanser av grønt eller blått. Disse fargene resultere tanker i orden og bedre selvkontroll. Bare sette et rom simulatorer og eget sted for leker som de ble spredt rundt i rommet. Også på vår side har en artikkel om "Hvordan å gjøre reparasjoner i barnehagen? »
Hvordan å utstyre en barnehage?

 Andre - barn anstendig. Dette er barn som er av natur veldig rolig og smart. De vet alltid hva du skal gjøre hvis igjen alene. Vanligvis er disse barna utvikle raskere jevnaldrende og lære verden. Et slikt barn er svært viktig personlig plass i rommet der det ikke vil være en distraksjon. Rommet kan søke tapet med interessante mønstre, som et sted for å beskytte spilleområdet der han kan tilbringe tid med venner, og det er ditt barns sone, der ingen kan forstyrre ham.
Hvordan å utstyre en barnehage?

 Tredje - og spredt uoppmerksomme barn. Så bedre å skille barn som leker og arbeidsområde. At de kan fokusere på oppgaven. På jobben bedre henge et verdenskart og planlegge leksjoner. Arbeidsområdet må holdes i streng stil, hva et barn er distrahert.
 Fremfor alt, regenerering av rommet, ikke glem den varme og komfort til barnet ditt.

 Hvordan å utstyre et lekerom for barn video


Ikke kjøp et hus for teppe
 Spørsmål reparere alltid skarp og presserende, spesielt høye krav forbrukere gjør på den seksuelle gulv. La oss snakke om teppet - mykt og komfortabelt materiale, moderne analoge tepper og tepper.

 Hva teppe


 Tepper - det vorsystoe gulv laget av flerlags high-tech materialer, forbruker og har utmerket ytelse. Kvalitativ Kovrolin er en blanding av naturlige fibre og syntetiske stoffer, det vanntett, pustende, allergivennlige, flammehemmende og vakker. Et godt stykke alternativet - en polyamid teppe som perfekt holder håret, ikke falmer og ikke falmer i solen og er svært myk og behagelig å holde.
Ikke kjøp et hus for teppe

 Siste utviklingen - et teppe av terklona eller supryma, garanti levetid overstiger 15-20 år. For komfort, er dette teppet ikke er dårligere enn naturlig ull, og for større styrke blir utsatt for spesielle kjemiske og varmebehandling. Den billigste løsningen for bygningen - et teppe laget av akryl, olefin og polyester, er det ganske holdbar og sterk, med en typisk syntetisk refleksjon. Akryl eller polyester teppe vil vare du mer enn 5 år, fullt okupyvshy sin verdi.

 Tepper - fordeler og ulemper


 Fortjeneste av moderne teppe vekt, er det:
 • Ikke kjøp et hus for teppe
   holder på varmen;

 •  absorberer støy;

 •  holdbar og pålitelig;

 •  vakkert og komfortabelt;

 •  holdbar og slitesterk;

 •  rett og slett spre;

 •  lettstelt og hygiene.

 •  Tepper er perfekt for stuer, soverom og barn, som det er myk, varm og koselig, dette gulv går bra med systemet "varme gulvet" og kan lett passe inn i ethvert interiør.

   Den minuser teppe for hjemme er:
 •  hurtig forurensning, da dette materialet tiltrekker og absorberer støv;

 •  samler inn og ødelegger fuktighet, så det er ikke anbefalt å sette i bad og toalett;

 •  Utseendet av teppet lider av forskjellige flekker, som de samarbeider med, og ikke fullstendig vist.

 •  Hvordan velge et teppe for hjem


   Nyttige råd om hvordan du velger et teppe for ditt hjem og familie:
 • Ikke kjøp et hus for teppe
   Velge teppe tykkelse og høyde på haugen. Tepper for hjem kan være laget av isolasjon, så vil det være stor for å holde varmen i rommet når vinduet kulde og frost. Høyde hel haug teppet er delt inn korotkovorsovym, srednevorsovyy og vysokovorsovyy. Petelchatыy hår bedre i forhold til styrke og holdbarhet, og klippe håret er mykere å ta på og behagelig å bruke.

 •  Hvordan velge den metoden av teppe produksjon. Vevd teppe - er den vanligste metoden for å produsere ullen gulv. Garnbuntene fast på et solid fundament, slik at langtidslagring rug perfekt utseende og kvalitet. Taftinhovyy teppe laget ved å trekke garnet gjennom et solid fundament og videre kutte looper, forlater den ønskede lengden på haugen - det ser imponerende og behagelig mot huden i kontakt. Den dyreste - en nålestanset teppe, føles og utseende ligner det føltes.

 •  Tepper Hjem - underlaget kvalitet. Tepper på limet basen vil tjene lang og kan være skadelig for helsen, skum fôr - det er også upraktisk løsning for hjemmet. Det beste alternativet - en jute teppe grunnlag for, er det trygt og holdbar, ikke alder, og ikke slites ut over tid.

 •  Design Rug i stand til å fremheve interiøret, noe som gjør det unikt og interessant. Hjem teppe kan være ensformig, eller sterke farger, stor eller liten figur, samt variert tekstur. Lyse og uvanlige ser teppe med orientalsk design og fargerike utskrifter, samt hrafychnыmy former.
 •  Snart kommer vinteren, noe som betyr at det er på tide å ta vare å beskytte leppene. Fukte dem, kan du bruke olje. Men hvordan du skal velge? Vi vil forstå dette!
  Hvordan velge en kvalitet olje leppe?

   Hvordan velger jeg?


   Hvordan velge en leppe smør? Hva bør jeg se etter når du velger? Her er de viktigste kriteriene:
 •  Naturlighet. Huden på leppene er svært delikat og tynn, så det er spesielt utsatt for alle slags negative påvirkninger. Og det er derfor du bør velge kun naturlige produkter som ikke vil skade dem.

 •  God absorberingsevne. Hvis etter påføring av oljen blir liggende lenge på leppene, ikke absorbert inn i huden, vil du føle ubehag. I tillegg vil dette verktøyet ikke utføre sin funksjon (ernæring og hydrering) og kan også fryse i kulda, bare nashkodyvshy leppene.

 •  Plikter og formål. Bestem deg for hva du vil, hva du trenger. Hvis du har tørre lepper, og du vil ha dem våt, velge en fuktighetsgivende olje. Hvis leppene er ofte betent, vil det være optimale anti-inflammatoriske medisiner.

 •  Enkel søknad. Hvis du bestemmer deg for å velge en kosmetisk butikk, vil det være flott om det ville være enkelt å bruke.

 •  Kosmetiske oljer


  Hvordan velge en kvalitet olje leppe?

   Her er de mest populære kosmetiske oljer for lepper og deres egenskaper:
 •  Olje Lip greske selskapet «Korres» populært. Strukturen av disse midlene omfatter komponenter som ris voks, sheasmør og naturlige fargestoffer. Det er flere oljer av denne linjen med forskjellige smaker (for eksempel, med duft av sjasmin, vill rose, guava, mandarin og andre frukter og blomster) og nyanser. Noen verktøy er i stand til å male overflaten glans. Som tilbakemeldingene betyr praktisk å bruke, faktisk fukter og nærer leppene, har en fin tekstur og lukt. Påfør oljekanne med fingeren eller med en børste (ikke inkludert).

 •  Olje merkevare «Body Shop» også i etterspørselen. De inkluderer shea smør og naturlig bivoks. Mange liker verktøy, som den har en behagelig lukt (noen alternativer smaker). Men noen på leppene etter påføring forbli klumper film. Kle disse oljene er ikke veldig bra.

 •  Butter Lip "Nivea" omfatter komponenter som mandelolje, shea smør. Det finnes flere alternativer lukt: makadamskyy mutter og vanilje, saftige bringebær og creme karamell. Vurdering si en masse, og nesten alle er positive. Leppene er myke og milde, olje godt absorbert.

 •  Butter Lip «Stenders» er laget av naturlig shea smør og noen andre essensielle oljer (rose, kaffebønner, etc.). Nesten alt brukt midler av dette merket, var fornøyd. Olje er lett å påføre og absorberes raskt og etterlater ingen rester.

 •  Olje «Green Way» kommer i en praktisk flaske med rulle, noe som gjør programmet veldig behagelig og rask. Hovedkomponenten - olivenolje. Mange virkemidler som ikke bare på grunn av brukervennlighet, men også effektivitet. Lepper er veldig myk og fuktig.

 •  Butter Lip "festal Libre Derm». Består av trinse, fersken og mandelolje, vitamin E og alfa-Bisabolol og antioksidant. Meninger er delt på denne oljen. En, hjelper det å beskytte og fukte leppene, mens andre ikke merker noen effekt.

 •  Naturlige oljer


  Hvordan velge en kvalitet olje leppe?

   Like nyttig og effektiv bruk av naturlige naturlige oljer. Og hva essensielle oljer eller urte egnet for lepper og virkelig bidra til å oppnå effekten?
 •  Kokosolje. Den fukter ikke bare perfekt og gir næring, men også bidrar til å kvitte seg med små sprekker og lindre betennelser.

 •  Shea smør brukes ofte med god grunn kosmetologer og er medlem av mange profesjonelle midler. Sine unike egenskaper. Først har det en sterk regenerativ effekt, dvs. raskere utvinning og helbredelse av vev. For det andre, er oljen i stand til å trenge inn i de dypere lag av huden og levere dem næringsstoffer. For det tredje, stimulerer dette midlet kollagenproduksjonen og dermed gjør leppene mer elastisk (ikke rart det blir brukt til å øke leppe volum). Fjerde, beskytter denne oljen lepper fra den negative virkningen av miljøfaktorer som vind, UV, frost og så videre.

 •  Jojobaolje perfekt næring til huden på leppene og gir dyp fuktighet.

 •  Tea tree olje gir antiseptisk, anti-inflammatorisk, antibakteriell og helbredende virkning.

 •  Hasselnøttolje bidrar til å gjenopprette syrebalansen i huden og forbedrer dens tone. Dette er det beste verktøyet for den forsiktig vare på delikat hud på leppene.

 •  Mandel olje trenger inn i dypere lag av overhuden og gir næring og fuktighet.

 •  Druekjerneolje først, hjelper opprettholde elastisitet, friskhet og elastisitet i huden. Sekund, normaliserer det stoffskifte epidermis og dermed forbedrer leppene, og gir en fullstendig og forsvarlig omsorg.

 •  Olje steg jevner ut fine linjer på leppene og fremmer cellefornyelsen. I tillegg har den en fantastisk smak.

 •  Fersken olje er ideell for tørr hud og lepper gir god ernæring.

 •  Castor olje akselererer stoffskiftet og normaliserer blodsirkulasjonen.

 •  Råd


  Hvordan velge en kvalitet olje leppe?

 •  Bruk kun naturlige kosmetiske olje.

 •  Bruke test for allergi, forårsaker minimal mengde olje på et lite område av huden.

 •  Hvis du ikke kommer opp olje, endre det.
 • Яндекс.Метрика