Hvordan å utstyre et kjøkken

 Hvordan lage sin egen i en boligblokk i en praktisk og flott kjøkken.
 Fin og koselig kjøkken interiør.

 Ide 1


 Gamle stoler som ikke passer i den nyopprettede interiøret, kan du dra. I ansett variant stoff til gardiner og stoler valgt fra en samling av det samme floral print, men ulike teksturer. Det er best hvis bildet på tekstiler farge ekko fargen på veggene eller møbler. For eksempel, her fersken tone tapet valgte utskrifts samme farge. Hvis du føler at restaurering ikke er din hobby, søk sakkyndig råd.
Hvordan å utstyre et kjøkken

 Idea 2


 Legg merke til de kompetente organisasjon romslige rom. Kjøkken sett er bokstaven "P". Øy i midten jevnt renner inn et spisebord. Kjøkkenet er utformet i samsvar med regelen trekant. Kjøkkenet er delt inn i tre hovedområder: oppvaskmaskin (vask, oppvaskmaskin), matlaging (komfyr, induksjonstopp, stekeovn) og lagring (kjøleskap). Disse sonene er plassert i konvensjonelle hjørnene i trekanten. Denne anordning er den mest optimale.
 Hvis du ønsker å minimere og optimalisere kjøkkenet? Lese følgende råd nøye.
 • Sink og komfyr - dårlige naboer. Plassere mellom skrivebordet. Det er ønskelig at dens lengde var mer enn 60 cm.
 • Ikke i noe tilfelle ikke sette en plate på vinduet: utkast lett kunne slukke flammene dersom gassovnen. Heller ikke anbefalt å plassere ovnen i hjørnet av kjøkkenet.
 • Enkel å bruke ovnen når den er i øyehøyde. Det er ønskelig at var praktisk arbeidsflate, som raskt kan sette en varm panne.
 • Kjøkken utstyr er best oppbevares i en skuff ved siden av komfyren.
 • Oppvaskmaskin beste stedet i nærheten av vasken.
Hvordan å utstyre et kjøkken

 Ide 3


 I kombinert stue isolert hytta rommer kjøkken sett. (Bare husk at denne overføringen krever obligatorisk godkjenning.) Sett ut svært liten, plate no. Men det er ikke forferdelig. I en alder av moderne teknologi alene Trykkokere kan erstatte komfyr og stekeovn, mikrobølgeovn. Oppmerksom gassrør farget kjøkken enheter, så det ser ikke ut som et fremmedelement, skaper den karakteristiske røde farge fokus, gjør mangel på verdighet.
Hvordan å utstyre et kjøkken

 Ideen 4


 Viktig godt lys spisestue, særlig om natten eller om vinteren når dagslys timer så kort. Stoppe valg på lysekrone med mye lys og justerbar høyde suspensjon. Et godt tillegg til spisestue osvetytelnomu beslutning vil bytte med justerbar makt. Deretter, på samme sted ganske lykkes romantisk middag med dempet belysning og sosiale arrangementer i lys av spotlights.
Hvordan å utstyre et kjøkken


 Ideen 5


 Ifølge følgere Feng ShuiKjøkkenet representerer velstand hjemme. Hva gjør det mer behagelig, varmere og vakrere jo mer lykkelig og sunn familie er. Derfor bør anordningen av kjøkkenet går meget nøye. Her er noen anbefalinger, etter som, kan du lage et hjem atmosfære av harmoni og lykke.
 • Se opp for selvmotsigelse elementer av vann og ild. Komfyr og mikrobølgeovn bør ikke eksistere sammen med vask, vaskemaskin og oppvaskmaskin, kjøleskap. Observere trekant som ligger på toppen av komfyr, vask, kjøleskap. Med denne ordningen, de ulike elementene er helt sameksistere.
 • Hvis døren til kjøkkenet ligger på motsatt side av inngangen, vil den farlige negativ energi fra utsiden gjøre i din trivsel. Men det er ikke alltid mulig å foreta sanering.
 Å rette på situasjonen og ikke la den negative energien i huset, henge ved siden av døren på kjøkkenet noe lyse.
 • Ikke oppbevar store gjenstander overhead. Dette kan føre til psykologisk ubehag. Men hvis kjøkkenet er liten og vanskelig å finne et sted nedenfor for massive objekter, deretter henge dem bort fra stedet hvor du spiser.
 • foreslå mat prosedyren så ofte som mulig. Søppel og unødvendige ting hører ikke hjemme her. Ellers det truer kaos i livet. Ikke oppbevar bordet er det du bruker hver dag.
 • uten anger proschaytesya med ødelagte apparater, sprukne kopper, tallerkener. Husk podtekayuschye kraner redusere velferd. Som kjøkkenet ditt, ta vare på henne, og deretter fred og harmoni ikke forlate familien.
Hvordan å utstyre et kjøkken


 Ideen 6


 Hvem sa at kjøkkenet - ikke et sted for barn og voksne? Tavler på fasaden av øya - en funksjonell og originale løsninger. Mens mamma forbereder, kan rastløs noe tegne, skrive, og ikke løpe rundt i huset. Kjøpe fargeblyanter, og la barna gjør. Man kan bare gjette at de trekker et mesterverk av deilige lukter av kokt mat.
 Voksne kan også ta del i den kreative prosessen. På Blackboard menyen bord kan plasseres, inkludert bilder, skrive en liste over produkter, legg igjen en beskjed til husholdningen.
Hvordan å utstyre et kjøkken

 Ideen 7


 Kjøkkenet i stil plass - perfeksjon av form, konsis eleganse. Neonlys gir et unikt utseende. Du synes å ta en byleilighet, og interplanetarisk romskip hytta. Det virker uendelig plass.
 Uten lys hvite fasader ville se kjedelig og uinteressant.
 Denne måten du kan slå nesten alle vegger, så lenge det var en farge, ellers vil det bli flekkete øyne. Color neonlys bør kombineres med farge fasader.
Hvordan å utstyre et kjøkken


 Ideen 8


 Studioene blir stadig mer populært. Dette er ikke overraskende, fordi fusjonen utvider plass isolert rom. Mote på studios kom til oss fra Europa. Det er en små leiligheter sjelden sett separat kjøkken, hun ofte kombinert med spisestue og sittegruppe.
 I studio leiligheten skillevegger erstattet av lyse gardiner, skjermer, hyller, skyve glass barrierer, barer og andre designløsninger. Leiligheten er omdannet til en stort rom som er delt i funksjonelle områder.
 Konvertere en studioleilighet kan være en hvilken som helst bolig, enten det er en liten leilighet eller feriehus. Området visuelt øke, fylt med lys og luft. I en leilighet alt for å være mobile og lett å endre. Velg multifunksjonsutstyr og møbler forvandlet.
 Dette komfortable leilighet innkvartering for en eller to personer. Hvis du har barn, er muligheten åpen bolig ikke for deg. Men du kan bruke noen av dens elementer. For eksempel, for å skape et kjøkken-stue, og kombinerer dem. Funksjonelle områder kan visuelt skille ulike nivåer av senkede tak, vegg farge eller annen måte.
 Hvordan å utstyre et kjøkken-stue som viste seg vakker og funksjonell? Svaret er enkelt.
Hvordan å utstyre et kjøkken

 Prøv å kjøkkenet tar svært liten plass (maks - tredje plass). Den gjenværende reserve plass for rekreasjonsområder.
 Til kjøkkenet var funksjonell og romslig, utstyre sine ergonomiske mekanismer. Alt er på fingertuppene. Denne ekstra skjult fra nysgjerrige øyne.
 Element reguleringsplan kan være en bar. Du kan også skille kjøkkenet ved hjelp av en lav vegg med gips. Skillevegger høyde på mer enn 1 m ikke overbelaste plass. Effektivt vil se veggen med farget eller gjennomsiktig glass blokker. En annen vanlig variant - buen på gips.  
Inter Pierre stue

 Interiørdesign stue. Bilde


 Hvordan planlegge en stue. Hvordan velge interiøret stuen.
 Nyttige tips og råd for levende ordning.

 Tips 1


 Innvendig rom antyder en subtil smak av eieren. Veggen er malt i to farger. Deres glatt speil grensen. Reflekterer glitter lamper, de fylle rommet med lys og skape en virkelig praktfulle omgivelser. Prøv å holde den blanke overflaten er ikke direkte sollys på grunn av deres speil raskt svekkes. Plasser speilet slik at sollyset faller på det ene hjørnet av rommet, som det gjenspeiler.
 Speil aldri gå av moten. Føl deg fri til å bruke dem i interiøret, noe som skaper en fantastisk design med effekten av vektløshet.
Inter Pierre stue

 Som dekor fremtidig bruk pels. Ikke ta skinn av dyr med poter og snute. Selv om det var en gang fasjonable.
 Pels tiltrekker seg oppmerksomhet, så bruk den med måte, ikke overdriv. Nok flere kapper og pels puter eller et par av pels teppe og tilbehør. Sistnevnte kan gjøres uavhengig av hverandre. For eksempel kombinere pels med blonder, fløyel, lær, kan du sy en elegant skygge, puter, tepper, dekorere bilderammer.

 Tips 2


 Ganske original versjon reguleringsplan boareal, tilbake til sofaen satt to stoler. Dermed får vi en ekstra sittegruppe. Mens mamma og kjæresten drikke te og sladder om daglig, pappa leser en bok eller ser på en fotballkamp er opptatt - familiens harmoni. Legg merke til at gjennomføringen av denne ideen baksetet ikke må overstige høyden på baksiden av sofaen. Å bli med plass til en hel setetrekk og puter bruker samme print.
Inter Pierre stue

 Tips 3


 Rack, til tross for hans utseende, meget funksjonell og behagelig. Produsere slike innebygde møbler på egen hånd, uten tilstrekkelig erfaring, problematisk. Derfor foreslår vi at du kontakter et spesialisert selskap som gjør møbler for individuelle skisser, eller ta kontakt med produsenten. Det er fra et slikt stativ i et språk flamme gylne grener kan bli frastøtt når du oppretter interiøret. Og stilen kan være ganske annerledes, fordi denne allsidige møbel som materiale og utseende.
Inter Pierre stue

 Tips 4


 En uvanlig kombinasjon av stilarter - skandinavisk og pop art. Lys vegg med Skeet, en maske laget av papier-mache med gevir. Spesielt interessant utvalg av farger står for et stort antall identiske skip for blomster. Lyse blomster på en hvit vegg, uregelmessig formet pute i blomst - alt typisk for skandinavisk stil. Bruk lyse farger: solrik gul, fuchsia, lite ultramarin kombinert med ulike geometriske figurer, alt fra ovaler og rektangler slutter karakteriserer stilen til pop art.
Inter Pierre stue

 Tips 5


 I valg av møbler for stuen begrenser seg ikke til strenge regler. Velg lenestoler forskjellige lyse farger og aktualisere slike ideer. Sett dem i stua - en linje eller en tilfeldig plass på veggen henger bilder av samme farge som stolen: rød - oransje til svart - rød, og til oransje - svart. Enkel og smakfull. Annet interiør og bakgrunn spiller en rolle, og bør være så kort og behersket.
Inter Pierre stue

 Tips 6


 Moderne interiør dynamisk: minst deler pluss geometri. Runde bord og teppe firkantede puter og bord i kontrast ytelse gjør interiøret mettet. I en behersket interiør strenge skjema innredet rom.
 Turkis farge legger letthet og friskhet. Lyse farger alltid tiltrekke øyet. Et par lyse aksenter definitivt forvandle ethvert rom. Hvis du er redd for globale endringer, startpunktet for dekorasjon. Sette en vase med interessante figurer, hang Regiment kontrastfarge. Du kan endre tekstiler, gardiner, tepper, pledd, pute.
Inter Pierre stue


 Rådet 7


 Peis sikkert bli en sentral del av interiøret. Avhengig av modell kan du sette i hjørnet, og vegger, og selv i midten av rommet. Som for fasaden, kan det være på samme plan med veggen, og handle.
 Til peis passer harmonisk inn i interiøret, må du vurdere sitt fôr. Vellykket tekstur og farger understreker presisjon, farge og stil på rommet.
 For klassisk interiør fit peiser, søyler og dekorert med relieffer. For deres fôr kan brukes marmor og granitt. Landlig stil passer perfekt peis foret med kalkstein eller murstein. Nisje for brensel i brennkammeret og diverse pyntegjenstander å utfylle interiøret peishyllen. Hvis rommet er gjort i stil med hi - tech, peisen, metall, speil, glass, vil glass keramikk være nyttig. Velge en peis med rene linjer, men ikke nødvendigvis en streng form: cube, polygon, rør prisme. Det finnes mange alternativer.
 I nærheten av peisen kan sette poker, tang, spade aske. De er vanligvis hang på spesielle kroker eller legges i en spesiell rack.
 På dukker opp fra peisen kull og gnister beskytte spesielle skjermer, med varmebestandig glass eller forfalsket.
Inter Pierre stue

 Tips 8


 Blomsterpotter hang i en symmetrisk måte - bra for de som elsker å dyrke blomster. De kan ikke bare henge ut i form av trinnene, men bare i en rett linje i to eller tre rader. Forutsetning slike plasserings - blomster og potter bør være den samme.
Inter Pierre stue


 Rådet 9


 Slik fikk plass et ferdig utseende, noen ganger mangler noen tilbehør. Veggen i stuen er innredet med ulike objekter: malerier, tre plasser, kobberplater. Ved siden av sofaen er en gammel kommode, hennes lampe med skygge. Det er disse tingene og gi interiøret originalitet, særpreg og sjarm.
 Henge på veggen av familiebilder. Dette er en av de enkleste måtene å dekorere et rom.
 Fans sikkert bringe reise suvenirer:. Plater, figurer og så videre D. Ikke la dem i støvet kommode skuffer.
 Hvis du samler noe, ikke skjule sine skatter i mørke hjørner. Expose samling på skjermen! Håndverkere sy, strikke eller fiksing og triksing med trær kan skape mesterverk som vil være høydepunktet av interiøret.
Inter Pierre stue

 Rådet 10


 Loggia med panoramavinduer kan tjene som et sted for et måltid. Det lave bordet, polstret sete på gulvet er ikke blokkerer utsikten fra vinduene vil be minimalistisk stil. Komfort og varme og skape et mykt teppe av farger i like pastellfarger. Funksjonelt skiller loggia av den totale plassen snørik dis fra gulv til tak. Fortsetter på balkongen glassvegg kan organisere en vinterhage, drysset med småstein på gulvet og ha plassert en rekke planter i potter.
Inter Pierre stue

 Rådet 11


 Familiebilder på veggene tiltrekker øyet, ringer for å komme nærmere og nærmere å skjelne dem. Men veggen av fotografier bør være harmonisk.
 Bildene hang måfå, ta med lekenhet og dynamikk. Men å se stilig vegg, velge en ramme i én farge.
 Hvis du foretrekker geometrisk orden i hengende, kan du bruke forskjellige rammefarger og bilder. Ryddig måte bilder gjøre sitt arbeid, og mangfold skal se harmonisk. Interessant utseende bilde, forent av ett tema: ferie på sjøen, babybildene.
Inter Pierre stue

 Mange bilder monophonic sted på veggen eller med en liten, nesten umerkelig mønster. Heng opp bilder i øyehøyde, ellers vil de bli vurdert upraktisk.
 Ganske skjule bilder i album og på harddisken! Sett dine minner på veggen.  
Яндекс.Метрика