Hvordan vanntett lim tapet

 Dekorere veggene i rommet regnes som en stor vekt på alt utvendig. Hver dag er det nye markeder for materialer behandlingen. Hovedtrekkene ved valg av materialer til vegger skal være økonomisk og praktisk og vakkert. Alle disse egenskapene er vanntett tapet. De ble laget i Kina basert på cellulosefibre og partikler binder. For å få mest dyptgripende lettelse mønster de legge biter av naturlig silke eller bomull under produksjon.

 Vanntett tapet egnet for praktisk design og eksklusivt interiør. Påføres vanntett bakgrunn enkelt og krever ikke spesielle ferdigheter. Først må du nøye forberede veggen. Du må fjerne den gamle finish. Hvis veggene ble malt med oljemaling, så de trenger å være riktig vasket og primet med akryl primer. Dette vil forhindre manifestasjoner oljeflekker på tapetet.
 Til tross for at Vanntett tapet skjuler uregelmessigheter vegg best å justere vegger og kitt prosessen, må du velge en tørr mikser blanding. For truck servert lenger trenger å avsløre alle veggen primer, uansett hvilken overflate den er brukt. Etter at alle de tidligere arbeider, kan du gå videre til anvendelsen av vanntett tapet. Først av alt er det nødvendig å koke riktig og rør blandingen med som vil bli limt tapet. Pakke med filler bør ordentlig riste.
 Dette vil tillate å unngå klumper under omrøring. I varmt vann bør gradvis legge den tørre blandingen under omrøring forsiktig. Vanntett tapet søkt på veggen med en slikkepott og glatt. Spatel, holde den lille vinkel uten å knuse dem mye tapet. I en annen planet blir en lettelse, vokse og materialforbruk. Typisk er en pakke av tørr blanding nok til 4-5 kvadratmeter.
 Etter påføre blandingen til veggen, bør det være enda ser uten defekter. Dekningen bør ikke være synlig. For å unngå merk skjøter og sømmer, bør vanntett tapet påføres fra ett hjørne til et annet, raskt og uten avbrudd. Bakgrunn bør tørke selv. Ved vanlige temperaturer vil det ta to til fire dager, basert på gulvplass. Etter tørking tapet limes over veggen for å avdekke den anbefalte akryllakk. Vanntett tapet - en praktisk og pålitelig prosessering vegger. På grunn av antall forskjellige farger, vil de se flott ut i alle eksteriør.

 Hvordan å lime tapet Vanntett Video


Slik reparerer et bad?
 Vi vet at over tid emalje bad slitasje, rust ødelegger det, siden de tidligere fallende gjenstander og andre ikke veldig hyggelig syn skade. Gjenopprette emalje - ikke en komplisert prosess, og alle kan, er det ikke nødvendig å ringe mestere.
 1. Fjern rust.
 Først må du fjerne rust fra badekaret. Man trenger å blande med vann oksalsyre for å oppnå en tykk blanding som grøt. Påfør blandingen til den gamle emalje og rust. La oss stå opp om en halv time etter эtohosmoyte. Dersom rust er helt borte, vil det være nødvendig i tillegg til å gni hennes nazhdachka. Vær oppmerksom på at etter inngrepet fjerning av rust, badet bør vaskes grundig, og deretter gi det naturlig tørr.

 2. Påfør primer.
 Bedre bruk aerosol primer. Plukk opp vil hjelpe salgskonsulenter. Etter påføring av første strøk skal tørke helt.
 3. Dekk emalje.
 Bruk banochnuyu emalje. Det anvendes i tre lag med stoff. Hvert lag tørke i omtrent en halv time. På tidspunktet for beleggbadet emalje fuktigheten i rommet ikke bør være høy. Å legge skinner, fukte det øverste laget av fasjonable løsemiddel. Vent absolutt tørking emalje (ca en dag), og deretter polish bolig med polerpasta.  
Hvordan best å gipsvegger?
 Gipsvegger må ofte. Spesielt med tanke på at i eldre boliger bygget i løpet av stagnasjon, gjørme vegger lipyvsya ofte hit eller savner, og likestilling mellom veggene ofte etterlater mye å være ønsket.
 Plaste vegger holdt til deres endelige justeringen før tapetsering, maling eller annen behandling. Arbeidet skal begynne kun etter fullstendig tørking av løsningen i murveggen.
 Å begynne å stille guider sjømerker. Dette gjøres strengt på nivå. Mayachka behandle den betingelse at den ekstreme grensen bør være plassert i en avstand på 15-30 mm fra veggen. Kvalitet er nøkkelen til å sette rails glatt pusset vegger. Alltid huske på at tykkelsen på gips ikke skal overstige tretti millimeter, ellers vil det bare skyve under sin egen vekt under påføring eller kan falle av i form av et stykke under flytepunkt av løsningen.
 Nå kan du starte direkte pussarbeider. Først må du suge veggene med vann for bedre kontakt med løsningen. Så ikke forberedt fugemasse innstilt på fuktet vegg. Det bør være nøye overvåket for å sikre at ingen hull forble ubesatt. Løsningen bør snakke om 2-3 millimeter relative guiding beacons. Etter bruk av løsningen, er det spredt på veggen med den lange regelen. Denne operasjonen blir utført oppover, prøver en liten fordypning i veggen løsning. På steder hvor løsningen ikke er nok, la han til med en slikkepott eller dobrasыvayut. Disse operasjoner gjentas inntil innretting av veggen.
 Når veggene gi tørr i ti til tolv dager.  
 Interiørdesign - ganske komplisert øvelse. Mange tror at det er enkelt og lett, men å velge den beste fargen, må du kjenne egenskapene til rommet. I tillegg er det viktig å kjenne den virkelige kombinasjon av farger og toner hensiktsmessig å være i stand til å bruke. Hvordan å designe interiøret i klassisk hvit?
Vi gjør interiøret Pierre leilighet i hvitt

 Fordeler hvite


 Mange undervurderer viktigheten hvit, men forgjeves. Dets anvendelse har en rekke fordeler:
 •  Denne fargen vil utvilsomt gjøre rommet lysere. Så hvis rommet er nesten ikke lys faller, deretter pinne hvit bakgrunn.

 •  Denne fargen vil visuelt forstørre et lite rom, og gjøre det mer romslig. Veggene bokstavelig ekspandere og taket vil stige.

 •  Dette skygge involverer mange teksturer og former.

 •  Hvitt er klassisk og vil aldri gå av moten.

 •  Det kan passe i enhver stil, i klassisk og moderne.

 •  Hvit går med nesten alle farger.

 •  Dette er den perfekte bakgrunn for lyse og synlige deler.

 •  Men det er en ulempe med denne skyggen, er det ganske merkene. Men du kan finne ut. Så, kjøpe tapet Vanntett og vask dem med jevne mellomrom. Møbler kan være avtagbare trekk. Laminat, generelt, lett å rengjøre. Så alt er fixable.

   Hva gjør den hvit?


   Hvit, mange forbundet med renhet, uskyld og friskhet. Og så, det indre er frisk og beroligende på samme tid.
  Vi gjør interiøret Pierre leilighet i hvitt

   Og hva om at fargestøttespillere Feng Shui? Det symboliserer ærlighet, renhet av intensjon, hans ønske om å høy. Hvit kan også indusere streve for grundighet, det ideelle. Men hvis hele rommet er blendende hvit, så det innbyggerne kan føle seg urolig.

   Nyanser


  Vi gjør interiøret Pierre leilighet i hvitt

   Ikke rart interiøret i leiligheten i hvitt kan anta forskjellige nyanser. Her er alternativene:
 •  Myk, hvit (elfenben). Denne skyggen vil bidra til å slappe av og roe ned. Det innebærer bruk av myke og naturlige teksturer og tekstur, stoff, stein, tre, lær.

 •  Nøytral hvit - krem. Han har en svak gulaktig fargetone. Dette alternativet vil kombinere godt med brun, kaffe, sand, beige toner. Du får stille klassisk interiør.

 •  Cool White - en kypelno hvitt, hvitt. Disse fargene er lyse og skarpe, de er mer egnet for moderne stil og kombinert med metalliske toner.

 •  Hvilke farger kombinert?


   Vi tilbyr noen av de mest vellykkede kombinasjoner:
 •  Nyanser av brunt. Dette inkluderer alle farger fra lys sand til mørk sjokolade fargetone. Disse kombinasjonene kan kalles ærlig og veldig myk. Rom i en tone vil være svært behagelig.

 •  Hvit kan være vellykket identifisert ved hjelp av grå. Rart, men det vil ikke se dyster. Tvert imot, dette interiøret bokstavelig talt komme til liv, men vil forbli med rolig og diskret.

 •  Elsker lyse farger? Bruk deretter den røde eller oransje. Mest hvitt i dette tilfellet fungerer som et bakteppe og lyse farger sydde møbler og detaljer, men noen kommer på en annen måte.

 •  Lilla farge legger stil, eleganse og originalitet av rommet. En roligere syrin kan være egnet for soverommet eller et barnerom.

 •  Hvis du ønsker å friske opp rommet og lage en "deilig"? Bruk grønn. Denne kombinasjonen er egnet for baderom eller kjøkken.

 •  Hvis rommet er lite, kan du velge blå eller blå, det vil utvide plassen, gjør rommet luft og lys.

 •  Svart og hvit - ganske dristig valg. Dette er tydelig og klart. Dette rommet vil opphisse badoryty og meninger. Dette alternativet kan være hensiktsmessig, slik som kjøkken eller bad. Fet og modig avgjørelse vil være sjakk gulv. I tillegg, lyse og originale utseende flotte bilder svart på hvit bakgrunn.

 •  Hvordan å bruke?


  Vi gjør interiøret Pierre leilighet i hvitt

   Vi foreslår å vurdere hvert rom separat:
 •  Bad. Du kan eksperimentere litt. For eksempel kjøpe en rørlegger skinnende hvit og vegger, gulv og tak Tegn en annen farge. Det kan være sort eller mørk blå.

 •  Soverom. I dette rommet vi tilbringer mye tid, sovner og våkner, så velg en kombinasjon av ro. For eksempel vil en hvit seng se bra ut på en grå gulvet (teppe eller på gulvet). Vegger kan være hvit, og fortynne dem et bilde av stor størrelse, for eksempel bilder, bilde eller applikasjon. På senga pynteputene grå de utfyller interiøret. Andre møbler kan være svart.

 •  Kjøkkenet kan være frisk og original, om noen, for å gjøre lyse vegger, for eksempel, oransje eller grønt. Benkeplater og hvitevarer med å velge hvitt. Fortynne alle mulige metall linjer. Og du kan gå inn på det motsatte, noe som gjør den tidligere bakgrunn og legge fargerike innslag. Men helt hvitt kjøkken - det er veldig kjedelig.

 •  Stue. Drømmer om luksuriøse hvit sofa? Kjøp det! Fortynne hvite lyse puter hjelp. Taket kan være hvit, men vegger og gulv bedre sted i andre farger til sengs ikke slått sammen med og var lyse og opprinnelige fokus av rommet. Ikke glem stolene. Spredt på sofaen rug, kombinert med interiør farge, men ulike i tone farger (du kan plukke opp massevis av puter). Du kan gjøre stuen lys, fortynnet hvit grønn eller blå. En edel nyanser legge til komfort, de er også en perfekt passform i dette rommet.

 •  Til hvit korridor var ikke som et sykehus, dekorere den med lyse detaljer. Det kan være klistremerker på veggene, veggmalerier eller malerier.

 •  Nyttige tips


  Vi gjør interiøret Pierre leilighet i hvitt

   Noen nyttige tips:
 •  Du kan bruke ulike teksturer av samme farge, det vil holde området og samtidig gjenopplive design plass og gjøre den mer original.

 •  Ikke forstyrrer hverandre kalde og varme farger, er denne kombinasjonen ikke er riktig og vellykket. Bevege seg i en retning, enten varme farger eller kult.

 •  Vel tenke over lysdesign. Først velger du en nyanse av lys. Legg merke til at det gule lyset er i stand til å drepe alle de unike hvite fargen knuse dette og gjøre det til en helt annen - lysegul. Og av det blå lyset vil du føle ubehag, som et sykehus. Det beste alternativet - dagslys. Det kan være en vekt i form av lysekroner (fortrinnsvis litt senkes fra taket), eller spre strømningen rundt omkretsen av rommet, noe som gir flere innebygde punkt belysning, vegg eller gulv. Ikke overdriv, fordi hvitt lys blir spredt!

 •  Oppdatere interiøret hjelp levende detalj. Det kan være statuer, malerier og andre dekorative elementer. Men ikke overdriv, kan ellers alle hvite ornamenter og mangfold går tapt.

 •  Også, ikke bruk for mange farger i interiøret. Tre eller fire (med hvit) ville være tilstrekkelig. Ellers vil du skape forvirring og mangfold effekt at hvitt er uakseptabelt.

 • Vi gjør interiøret Pierre leilighet i hvitt

   Hvis du lærer å bruke klokt og dyktig hvit farge i interiørdesign, kan du lage din leilighet (eller hus) romslig, koselig og original og elegant.  
  Яндекс.Метрика