Gardiner - ikke bare skjønnhet, komfort og eleganse, men også praktisk: beskyttelse mot sterkt sollys eller belysning av natten, noe som begrenser sirkulasjonen av kald eller varm luft, støvdeksel, etc. I tillegg gardiner ikke bare pynte og dekorere vinduet, men bidra til å rette enkelte av sine mangler. Men fremfor alt, gardiner - en svært viktig del av interiørdesign, slik at deres valg bør nærmet ansvarlig. Hva du trenger å vite dette?

 Generelle prinsipper for valg av gardiner

 Størrelsen og proporsjonene

 Farge gardiner

 Visualisering

 Hvordan velge gardiner for forskjellige rom

Hvordan velge gardiner til EMU innvendig plass?

 Generelle prinsipper for valg av gardiner
 I første omgang - en smak av eieren. På dette punktet alt avhenger av hva han vil og hva han mannen sett gardiner i hans favoritt rom stil interiør det er mer passende. Også, når du velger gardiner må vurderes høyt tak leiligheter, innstillingsvinduet, fargen på veggene, møbler farger, type gardiner (løfte eller skyve), orientering til kardinal rom. Men aller viktigst - tekstur og farge på gardinene bør matche den generelle design og stil på rommet, gitt sin belysning på forskjellige tider av dagen.

 Størrelsen og proporsjonene
 I denne sammenheng kan vi gi noen tips:

 Gardiner poperchennыm kontrastmønster visuelt gjøre rommet bredere, og vertikal utskrift, tvert imot, gjør visuelt veggen ovenfor;

 Dersom man antar at gardinen ikke må ta den nederste etasje, bør avstanden fra kanten til gulv være mellom 5-8 cm;

 Motsatt, hvis gardinen er planlagt å frigi på bunnen, mens deres høyde ikke overstiger 15 til 20 cm høyde på veggen;

 Hvis du har brygger på hver side av vinduet og vinduet - standard og ikke smal - bedre ikke lukke gardiner for å ikke "tyngre" rom interiør. I mellomrommene bedre sted andre dekorative elementer, for eksempel lys eller bilder;

 For lav takhøyde bør ikke bruke "hard" stoff mørke farger;

 Lange gardiner ville være upassende barn, et lite kjøkken eller kontor. Noen ganger er det alternativt mulig å bruke roman persienner eller gardiner fransk. Tvert imot, i et stort rom gir ingen mening å henge gardiner korte;

 Hvis gardinene dominert av mørke nyanser - det gjør rommet visuelt mindre. På den annen side, hvis lyset gardin eller gjennomsiktig, rommet ditt visuelt utvides, blir mer luft, noe som er spesielt viktig for små mellomrom.

Hvordan velge gardiner til EMU innvendig plass?

 Farge gardiner
 Denne opsjonen - mange, det avhenger i hovedsak av stilen av innvendig plass og personlig smak av eieren. Merk at blinds ta opp 25% av plassen i rommet, så fargen mye innflytelse på interiøret.
 Fargen "på møbler." Hvis møblene du ikke har planlagt perestavlyatysya ofte, da gardinene kan plukke fargen på møbler. Dette er en ganske vanlig design metoden. Dermed fargene på gardinene bør matche fargen på møbler eller litt i samme farge.
 Nøytrale toner. Hvis stil avgjørelse tillater det, kan du også bruke gardiner og nøytrale farger. For eksempel bruker beige, kamel eller krem ​​nyanser. Ser veldig fin og balansert.
 Velg fra mengden. Hvis interiøret i rommet domineres av én farge, sørge for at fargen på gardinene "nei blandet med den generelle bakgrunn av veggene. Med andre ord, gardiner i det minste et par nyanser bør være forskjellig fra fargen på bakgrunnen eller andre veggen ferdig.
 To farger. Det er et slikt alternativ - bruk to-farge gardinene er i harmoni med fargepaletten av rommet.
Hvordan velge gardiner til EMU innvendig plass?

 Visualisering
 "Varm" og "kald". Hvis du ønsker å visuelt rom var varmere så kan du henge gardiner varme farger - gul, grønn, nyanser av brunt, gul-grønn, beige, blek brun, nyanser av gull, oransje og så videre. Dette er et godt alternativ for rom med utsikt over nordsiden. I tillegg gir varm palett deg visuelt bringe vinduet, som for å gjøre den større.
 Hvis tvert imot - foretrekker å skape en følelse av coolness og visuelt "forsinkelse" vinduet, så bedre å bruke kalde karamell nyanser i vinter - blå, blå, turkis, fiolett, lys - grå, lys blå, mørk blå, nyanser av grått, mørk lilla , neon, safir og andre. Slike alternativer er bra for rom som vender mot sør (solrikt) sidelys.
Hvordan velge gardiner til EMU innvendig plass?
 Utvide vinduet. Hva hvis vinduet er for snevert på veggen? Visuelt kan utvide vindusåpningen, hengende gardiner på topp gesims som begge sider av 20-25 cm står for vinduskarmen. Draperier bør starte fra kanten av takskjegget. Denne visuelt utvide vinduet, mens pløying gardiner, som i dette tilfellet vil bli plassert på bakgrunn veggen i rommet vil flyte mer lys.
 Forlenge og forkorte vinduet. Hvis man har et vindu er ganske lav, i en avstand fra toppen, er det bedre å heve avsats i nærheten av taket. Man kan også forlenge den maksimale høyde av gardinene, avstanden mellom bunnen av kjønn var minimal. Dette vil visuelt forlenge et vindu for å få det høyere. Hvis du har et tak for høy, så er det bedre å bestille persienner i skjema vinduer med lyse, aktive farger på øyenhøyde. De tiltrekke oppmerksomhet og visuelt redusere høyden av taket. Du kan også dekorere ulike børster gardiner, pelmets, etc. som vil distrahere fra visningen vыsokovatыh vegger.
 Gardiner (tyll, voile, blonder, etc.)
 Den grunnleggende regelen: gardiner har liten kontrast med gardinene. Derfor, tyll eller blonder valgt mer gjennomsiktige, enkle og viktigst, flere høydepunkter enn selv gardiner. De tyll stoff ser flott i kombinasjon med en tykke gardiner. Men generelt bør persienner og gardiner kombineres med hverandre i tekstur og fargevalg, og må møte stilistiske konsept design plass.

Hvordan velge gardiner til EMU innvendig plass?

 Gardiner for forskjellige rom
 Soverom. Det anbefales at fargene på gardinene på soverommet ikke skiller seg ut og møte den generelle begrepet interiørdesign. Forresten, ser veldig stilig, hvis fargen på gardinene for å plukke opp tilsvarende farget sengetøy. I alle fall bør fargen av gardiner for soverommet ikke lyse. Bedre valg søvnige diskrete, behagelige pastellfarger som gir bedre komfort og stillhet.
 Stue. For de viktigste room house beste gardiner i en klassisk floral stil. De kan plukkes diversifisere slag, maljer, dusker, etc .. Men det er til din smak. Fremfor alt, ville gardinene i stua være mer høytidelig, elegant og med en viss vri. Gardiner i stuen bør skape steder, vennlig atmosfære.
 Kjøkken. Her er litt mindre vekt på skjønnhet - det er nødvendig at gardinene var funksjonell og praktisk. Materialet må velges slik at det ikke er veldig lett og paskudyvsya chystyvsya. Også på kjøkkenet gardinene bør ikke være for tett og skyggelagt. Den optimale valg - lys og gjennomskinnelig. Svært godt alternativ for kjøkkenet - romerske persienner eller skodder. I tillegg, husk at lysere (nærmere den røde spektrum), vennlige og varme farger på kjøkkenet bidrar til vekst av appetitt.
Hvordan velge gardiner til EMU innvendig plass?
 Kontor (Bibliotek eller utgangsposisjon). Gardiner på kontoret bør se solid og være representative, tilpasse mann på bestillingen og full konsentrasjon, og på samme tid, ta med litt trøst og individualitet. Det mest populære alternativet - det er ikke for lange, tette klassiske draperi gardiner med et mangfoldig, børster pluss lys tyll. Fargepaletten bør ikke være for merkbar (god nok for kontor nyanser av mørk grønn, smaragd, malakitt, mørk beige, sjokolade og burgunder).
 Barn. For rom minste leietakere bør velge gardiner med varme, lyse og lyse toner. Gardiner i barnehagen kan være morsomt med fabelaktig mønster eller ornament. Som gardinene i barna blir ofte skitne, bør de gjennomføre en god vask.
Hvordan velge gardiner til EMU innvendig plass?
 Det er alt. Vi håper at våre små tipsene vil hjelpe deg bedre å velge gardiner for huset! Vi ønsker deg komfort og varme!  
 Kommer hjem fra jobb, til alle drømmer stupe inn atmosfæren av komfort. Men også vil ha noe uvanlig og mystisk. Alt dette kombinert i afrikansk stil. Hvordan tegne et hus eller leilighet i denne stilen?

 En bit av historien


 Afrikansk stil dukket opp nylig, nemlig i begynnelsen av forrige århundre. Da folk begynte å vise interesse for identitet, lysstyrke og eksotisk afrikansk fantastiske ting. De heldige nok til å gå på dette kontinentet, sikkert brakte med seg souvenirer som fascinerte og noen ganger hypnotisert.
Afrikansk stil i interiøret yeri leilighet (10 bilder)

 Afrikansk kunst ble truffet på den tiden Modigliani, Picasso og Matisse. Og selvfølgelig, det kan ikke gjenspeiles i interiøret. Men den sterkeste virkningen er kunst laget på områder som modernismen og abstraksjon. Uansett, kreative individer mens i Europa nok, er og dette er hva bidro til inntrengning av afrikanske utviklingen i massen.
Afrikansk stil i interiøret yeri leilighet (10 bilder)

 Mange begynte å trekke så en stil bygninger, restauranter og barer. Det har vært et århundre, men interessen for denne stilen forsvant ikke, men bare økt. I dag, mange designere velger hans navn.

 Viktige funksjoner


Afrikansk stil i interiøret yeri leilighet (10 bilder)

 Her er funksjonene i afrikansk stil:
 •  Impulsivitet og dynamikk. Interiøret er som å leve sitt normale liv. Og ser på noen ting, tror du at de puster.

 •  Enkelheten av formen. Du vil ikke se noen plass i intrikate linjer og kurver, alt veldig tydelig.

 •  Grov tekstur. I Afrika, ikke tenke på overflatebehandling, slik at ujevnheter og uregelmessigheter er velkomne. Og de gjør design spesielt særegen og original, noe som gir rommet en sjarm.

 •  Kontraster. Interiøret kombinerer kontrasterende farger og teksturer og tilsynelatende uforenlige ting og gjenstander. Og de spiller på kontraster kan gjøre rommet en original og uvanlig.

 •  Lysstyrke. Det synes å være en grov tekstur og rette linjer kan være lyse? De kan, og at enkelhet og uhøflighet gjør rommet lyst og imponerende.

 •  Bruk av naturlige materialer. En annerledes og kan ikke være, fordi i Afrika av moderne materialer ingen vet. I tillegg innebærer stilen enhet med naturen. Rommet skal være en refleksjon av bildet av verden.

 •  Hvordan å designe interiøret?


  Afrikansk stil i interiøret yeri leilighet (10 bilder)

   Afrikansk stil i interiøret i leiligheten eller huset er ganske enkel, men likevel har noen design regler, prinsipper og subtilitet. Her er noen viktige punkter.

   Farger og utskrifter


   Når interiøret er bedre å bruke naturlige beroligende farger. Lagt nesten alle nyanser av brunt, fra sand til brun. Brukes også solar gul, oransje, gult. Nyere og nyanser av grønt, gress, myr, oliven.
  Afrikansk stil i interiøret yeri leilighet (10 bilder)

   Bright aksent kan være flammende rød, murstein, terrakotta eller turkis og blå. Du kan stoppe valg i myke pastellfarger som beige, melkeaktig, grå, elfenben og andre. Svart og hvitt interiør kan også forekomme, men de brukes mer til pynt eller kontrast.
  Afrikansk stil i interiøret yeri leilighet (10 bilder)

   Utskrifter selvfølgelig også bli minnet om dyrelivet og kulturen i Afrika. Nyere dyriske og plante tegninger og abstrakt geometrisk. Velkommen tiger og leopard coloring bilder av dyr, trær, diamanter, trekanter og så videre.

   Materialer og Processing


  Afrikansk stil i interiøret yeri leilighet (10 bilder)

   Som allerede nevnt, som hovedsakelig brukes for behandling av naturlige materialer: keramikk, tre, stein, stoff, rotting, skinn, pels og dyreskinn, og så videre.
   Det finnes mange alternativer for etterbehandling rommet. Her er noen av dem:
 •  Vegger kan males. Og hvis du vil at rommet ditt lignet en leirhytte afrikansk, bruker maskiner Crackle som vil få sprekker på overflaten, lik den naturlige og ekte. Du kan kjøpe en spesiell krakelyurnyy lakk malte vegger og dekke det. Du kan også bruke strukturert gips. Kom og bakgrunn, men det er bedre å velge glatt eller dekorert anymalystycheskymy bilder. Og, kan du obtyanut veggen vev. For samme sort bad mosaikk fliser mønster dyriske.

 •  Gulv kan behandles dekorative fliser som etterligner naturstein. Men hvis slik dekning virker for kaldt og mørkt, kan du melde deg på parketten styret. I tillegg velger tepper, simulere matte eller stor-bambus plate. Uansett må belegget være ugjennomsiktig. Relevant være grov tekstur.

 •  Taket kan være ferdig med trebjelker, fikse dem på bambus eller siv stengler. Også egnet fliser og naturlig bambus stoff.

 •  Velge møbler


  Afrikansk stil i interiøret yeri leilighet (10 bilder)

   En spesiell plass i de afrikanske interiør møbeltrekk. Her er de viktigste egenskapene:
 •  Enkelhet og uhøflig former. Velg rektangulære grove lenestoler, stoler og sofaer.

 •  Naturlige materialer. Det er best å velge møbler fra spanskrør, bambus, tre. Nyere kurvstoler, bord, stoler og til og med sofaer.

 •  Trekket kan gjøres fra skinn av dyr, naturlige grove tekstiler, skinn (inkludert reptiler) eller semsket skinn.

 •  Møbel kan være dekorert med utskjæringer, dekorativ maling, pels.

 •  Gyldige og smidde elementer, men smir bør ikke være for vanskelig eller delikat.

 •  Alle elementer må være enkel og kortfattet, men funksjonell og komfortabel, fordi alle drømmer om komfort.

 •  Innredning og tilbehør


  Afrikansk stil i interiøret yeri leilighet (10 bilder)

   Tror ikke at afrikanere aldri trodde aldri tenkt på å dekorere hjemmene sine. Så det er mye å velge mellom, alternativene av tilbehør og dekorative elementer er mange:
 •  Sørg for å bruke tekstiler. Det kan være en rekke tepper, puter, gardiner, tepper, håndklær. Lagt velkommen og geometriske ornamenter og dyriske utskrifter.

 •  Bruke pels og dyreskinn. For eksempel, kan huden bli spredt ut på gulvet eller henges på veggen.

 •  Bilder av landskap og bilder av afrikanske dyr og i stil med hule malerier eller såkalt primitiv kunst.

 •  Paneler laget av tre, stoff eller skinn.

 •  Halm står plater, boller eller vaser.

 •  Keramikk og keramikk, vaser, fat, mugger, gryter og mer.

 •  Ulike afrikanske amuletter, statuer, masker.

 •  Figurer eksotiske dyr (elefanter, sjiraffer, flodhester).

 •  Formann, horn eller støttenner av dyr. Alt dette kan anbringes på veggen.

 •  Afrikansk spyd eller kniv.

 •  Tre eller polstrede skinnboksen.

 •  Fjær.

 •  Wicker lamper og lampeskjermer.

 •  Afrikanske musikkinstrumenter: trommer, trommer.

 •  Nyttige tips


  Afrikansk stil i interiøret yeri leilighet (10 bilder)

   Et par nyttige tips:
 •  Designet i afrikansk stil har fortsatt å være kortfattet, så ikke roter rommet møbler og innredning.

 •  Kjøpe afrikanske statuer og amuletter, bestemme deres verdi (noen maske er et symbol på død eller frykt).

 •  Ikke overdriv det med blomster! De bør ikke være for mye, ellers rommet vil se fargerike. Det er nok for 2-3 og 1-2 grunnleggende fargene lyse, fungere som en aksent.

 •  Lag din egen originale og unike interiørdesign!  
  Яндекс.Метрика