Hvordan velge interiøret Pierre?Innvendige rom, uavhengig av ønskene til den som bor i det, reflekterer hans indre. Det er derfor viktig å artikulere sine preferanser og smak, før du tar fatt på en endring i interiøret. Hvilken stil på huset dekorasjon og filosofi å velge - du bestemmer. Som tilbyr profesjonelle designere - vi vil fortelle.
Design Basics
Interiør bolig - er det omliggende området, hvor folk tilbringer mye tid på hvile, ta viktige beslutninger, planlegging for fremtiden sammen med dine kjære. Så føler harmoni, varme og komfort i hans hjem i rommet er viktig.
For å organisere denne plassen rett aksenter, identifisere de viktigste områdene - bør ha en idé om stilen og regler for bygging av en harmonisk plass. Interiøret kan opprettes i enhver stil - minimalistisk, barokk, klassisisme, moderne, high-tech, etnisk, country, japansk eller kinesisk stil med organiseringen av plass i henhold til Feng Shui, men stoppe ditt valg på en viss stil, er det viktig ikke å bli forvekslet at situasjonen var ikke ubehagelig rom og detaljer - absurd motsigelse.
Prinsippet om vekt
Når du oppretter et design som ofte brukes leiligheter interessant, og forresten, veldig sterk Accent mottak - en lys retning. Avhengig av type leilighet planlegging, velger designer ønsket belysning, mener alle slags interessante effekter, fremhever plasseringen av planene. Aksenter og noen ganger arrangert gjennom riktig valg av farge interiør elementer.
Når rommet er ingen aksent (det viktigste elementet som skiller seg ut iøynefallende), interiøret er kjedelig. Fokusgrupper kan gjøres med møbler eller frigjøring av uvanlig eller stort element (f.eks peis - interessant, vakker og bestemt emne som vil tiltrekke seg oppmerksomhet, og betale "til hans" andre elementer av situasjonen).
Punkter på jeg
Like viktig er det å bestemme den semantiske punktet av leiligheten. Det var rundt basispunktet må konsentrere all ByAccording området rundt. I rollen som semantisk punktet kan være et vindu (utsikt fra vinduet), høyden på vegger, tak-funksjon som skal orientere fremtidige utformingen av rommet.
Prinsippet for balanse
I ethvert interiør må være til stede og balanse, følelse av balanse. Balanse gir ikke bare formen og størrelsen av gjenstander, men deres farge, stil, struktur, og er av tre typer.
Symmetrisk (formal) vis balanse deler rommet i to like deler symmetrisk til hverandre (for eksempel to stoler på hver side av salongbord). Symmetrisk balanse er ganske enkelt å oppnå fordi de elementer som ville reflektere hverandre. Fremfor alt, ikke interiøret ikke bli monotont og kjedelig.
Asymmetrisk (uformell) balanse er mer kompleks og interessant som balanserer mellom en linje, farge, form og størrelse av innvendige elementer, men uten nøyaktig duplisering. I denne formen for interiør, for eksempel en sofa med den ene siden av rommet kan legges (balansert) to stoler på den andre.
Radial balanse kan oppnås hvis en plass er sentrum - hovedelementet rundt som er andre elementer. Et slående eksempel på dette prinsippet kan tjene som et spisebord med stoler i midten av rommet.
En viktig påminnelse - rytme
I balanse, design er ofte sett slags rytme nødvendig for å skjerpe visuell interesse for detaljer. Rhythm synes ofte å bruke hvilken som helst farge eller form i ulike intervaller. For eksempel bruke samme farge i puter av sofaen, på gardiner og teppe. Disse repetisjon kombinere plass sammen.
Gode ​​gamle Feng Shui
Feng Shui (feng shui) - art ledelse og plassering av interiøret rundt for bedre liv, oversatt fra kinesisk betyr "vind vann".
Denne gamle kinesiske praksisen vurderer bygningen som en levende organisme som enten er i harmoni med deg, eller i konflikt, og bruker designelementer for å skape positiv energi i huset.
Innbyggere i den gamle kinesiske imperiet mente at alt i verden skapt av de fem elementer: ild, vann, jord, metall og tre. De er i samsvar med lys og farge: tre - øst, grønn; brann - sør, rød; metall - vest, hvit og sølv; vann - nord, svart og blått; land - sentrum, gul, brun, oransje farger. I forskjellige rom, ifølge feng shui, det er forskjellige metoder for henrettelse.
Hvert rom - i verdi
Kjøkken i form av feng shui - hovedområdet i huset, slik som symboliserer vekst og velstand i hvert familiemedlem. Det bør ha flere nivåer av belysning for å være lyse og luftige, rene og innbydende. Levende planter på kjøkkenet og fersk frukt plassert i en vase, ifølge kinesisk praksis, ta med godt humør og betydelig øke energinivået plass.
Målet roms leilighet - hvile, avslapping og romantikk. Derfor, for å oppnå fred og ro her den nøkkelrolle etter farge. Bør brukes prangende farger på soverommet som en aller siste utvei, fordi de er for å distrahere seg og føre til angst. Pastellfarger - det perfekte valget.
Møblene i rommet for å sove bør også plasseres riktig. Seng (bred, med et solid hodegjerde - for å gi en følelse av trygghet under søvn) er bedre posisjonert nærmere midten av rommet, men slik at du kan se døren (som gir en dyp følelse av indre sikkerhet). Stands må ha avrundede kanter og plass - fylt med ren og frisk luft for å sikre sirkulasjon av positiv energi.
Formålet med stue (eller rom) - tjene varmt rom for familie kommunikasjon og underholdning fasiliteter. I form av feng shui, kobler sonen flere generasjoner av slektninger, venner - og følgelig sofaer og stoler i salongen bør plasseres i den form av en halvsirkel.
Det antas at den beste form for stuen - square (spesielt hvis levende er i den sørvestlige delen av leiligheten) eller rektangel (hvis bor i den østlige og sørøstlige sektor). Hvis det er planlagt peis, gjør det bedre i den sørlige og sørvestlige delen av rommet (dette vil legge til den oppvarmende effekten av brann, varme forhold i hjemmet).
For å oppnå livets fylde og komfort i rommet du kan sette familiebilder, kunst og levende planter. Feng Shui symboler som gir lykke, rikdom og suksess, og hva som er anbefalt i stua av gull katt (beskyttelse og rikdom), gull gris (lykke og velstand i huset), statuer av kinesisk fisk (velstand og suksess).  
Hvordan velge møbler til kjøkken
 For hver enkelt av oss har blitt en lang kjøkkenskap, spisestue og spill, så det må være et sted ikke bare for matlaging, lagring og forbruk av mat, men også for kommunikasjon, avslapning og rekreasjon. Formålet med kjøkkenmøbler er bestemt, farge, komposisjon og konfigurasjon.
 La oss finne ut hvordan du skal velge kjøkkenmøbler å ta gjester og alle medlemmer av familien.

 Det viktigste spørsmålet - et stykke av kjøkkenmøbler


 Helse og bekvemmelighet mat direkte avhengige av materialer og utførelse :
 •  Wood. Naturlig tre - et materiale holdbar, pålitelig og miljøvennlig, men i moderne liv tre råstoff er ikke så mye og praktisk - det svelle mot fuktighet og sprekk mot ekstreme temperaturer, anløpe, crack og forringes over tid. Den virkelige tremøbler for tung, massiv og klumpete på grunn av sin produksjon, transport og montering er dyrt og ta lang tid.

 •  Møbelplater. I dag er markedet er fylt med møbler råstoff for produksjon av mobile og praktiske kjøkken sett og møbler elementer. Dette sponplater, MDF og så videre, som varierer i kvalitet og egenskaper, men fortsatt rimelig, designet for daglig liv og mange års tjeneste.

 •  Kombinasjonen av materialer. Moderne kjøkken - er ofte en kombinasjon av ulike materialer - kunstig og naturlig, trebaserte plater, plast, glass, stein, metall, etc. Slik kjøkken møbler vil være det mest holdbare, vakre og trygt å bruke hver dag.

 •  Funksjonelle møbler for kjøkkenet


   Alle kjøkken møbler designet av regelen av trekanten - hovedbevegelsesretning langs stien fra kjøleskapet til vasken og komfyr. Foretrukket når disse tre viktige områder delt på lengden av arbeids små stasjonære.

 • Hvordan velge møbler til kjøkken
   Tenk på forhånd et sett med møbler for kjøkkenet. Hvis ikke nok plass i rommet, og deretter prøve å gjøre hver tomme av kjøkkenet var den mest funksjonelle. Hvis en rekke steder, kan du bruke øya eller halvøya modell kjøkken.

 •  Bruke hensiktsmessig indre firkantede bokser og skap hjelpe spesielle mekanismer og hazlyftah roller, skyve og avslutte utforming, flyttbare kurver og skuffer og beholdere og rundkjøringer. Hvis alle kjøkken vil bli bestemt av sin plass, så vil det alltid dominere renslighet og komfort.

 •  Ved utforming av kjøkkenet bør vurdere fysiske parametre av familiemedlemmer, tilstedeværelse av sine barn og eldre. Spesielle regler krever overnatting komfyr, avtrekksvifte og ovn, fordi disse elementene er den farligste av alle apparater på kjøkkenet.

 •  Når du velger møbler, ikke glem det fri tilgang til stikkontakter og brytere, fordi moderne kjøkken gir et stort antall enheter og enheter som letter rengjøring.

 •  Kjøkkenmøbler - stil og fargealternativer


   Kjøkken - en refleksjon av smak og karakter av sine eiere, slik at hver familie velger kjøkkenmøbler i henhold til antall og alder på sine medlemmer, samt familie stil, smak og livsrytme.

 • Hvordan velge møbler til kjøkken
   Veggen - et sentralt element i kjøkkenet, slik at fargen vil være en sentral merke det når du gjør bakgrunnen rom - gulv, vegger og tak.

 •  Fargen på møbler for kjøkken - et spørsmål om smak av sine eiere, som mange i valg av nyanser, avhengig av humør og temperament av husholdningen, størrelse og rombelysning valgte stilen og interiørdesign.

 •  Bland i ett hodesett ulike stilistiske tendenser må med stor omsorg og er best overlatt til fagfolk som betyr å ende opp skuffet og vil ikke bo fornøyd med resultatet.

 •  Den mest fordelaktige utseende klassisk kombinasjon av farger - rødt pluss blått, grønt pluss gule, hvite pluss svart og så videre, kan du også hefte skarp - koble seg på produksjon av lys og mørk brun, blå og blå, rød og gul, gul og oransje etc.

 •  Husk at lyse farger visuelt utvide plassen, og de mørke heller smale, lyse farger gjør interiøret mer komfortabel og varmere naturlige nyanser berolige og skjerpende, men er spennende for folk.

 •  Kjøkken - hjertet av huset, så prøv å gjøre det alltid var koselig, komfortabelt og enkelt!

   Hvordan velge møbler til kjøkken video vurdering
  Яндекс.Метрика