Hvordan velge linoleum

 Så du har valgt som gulv linoleum. Selvfølgelig ønsker du noen uvanlig variant med en vri.
 Men gjør ikke det riktige valget. Kvalitet, farger, mønstre, egenskaper er representert i et vidt område. Du kan midt i alt dette mangfoldet tapt. Du trenger for å få litt kunnskap om emnet hvordan å velge linoleum det er godt å kjenne. I denne artikkelen finner du noen tips.

 Du må vurdere egenskapene til materialet. Gode ​​ytelse egenskaper har linoleum. Han er ikke redd for fuktighet. Den har en høy motstand mot slitasje og lett å installere. Varme og lydisolering linoleum gir svært god.
 Nesten alle rom du kan tilpasse linoleum, som omfanget av dekningen er svært bredt. Nye samlinger butikker gir produsenter over igjen. Design og farge linoleum trekker vår oppmerksomhet først. Men dekningen må oppfylle visse krav:
 •  Linoleum bør ikke ha en negativ innvirkning på menneskers helse, så sjekk helseattest. Vurdere spesialtegn på etiketten.

 •  Linoleum skal merkes for å vise sin hygienisk renslighet. Hun plassert etter bestått spesiell undersøkelse. Jeg må være til stede i materialet.

 •  Oppmerksom på hvilken type rom hvor du legger linoleum. For bolig betegnelsene "to". For kontoret - "tre". For produksjon - "fire". Det andre tallet er merkelast. Low - "en". Gjennomsnittlig - "to". Høy belastning - "tre", og svært høy - "fire".

 •  Således, ved hjelp av to siffer kan bli definert klasse dekning. Fra det øverste laget av PVC linoleum holdbarhet avhenger. En tykkere all kommersiell linoleum. Til stammene resistente linoleum gjør basen. Hva veier mer så linoleum basen tykkelse og belastning, for eksempel møbler ben mindre.
   For å gi bedre velge linoleum motstandsdyktig zamerzanyyam. Den har to lag av polyester. Og hindre at PVC-skum fra ødeleggelse etter frysing og tining. Det øverste laget av linoleum kan dekkes med et ekstra lag med beskyttelse. Som det kan være en spiker. Således vil inntrengning av smuss inne i linoleum bli redusert så mye som mulig. Dette linoleum ofte på grunn av sine egenskaper som brukes på kjøkkenet.
   Linoleum kan ha korrosjonsbeskyttelse. Det er i hovedsak brukes i barn. Med lag av linoleum når de utsettes for luft i rommet kommende sølvioner. En sølv gir en god ren fra bakterier. En nøye studie av etiketten informasjon fra produsenten, vil du lett identifisere alle et argument linoleum.
   Sjekk med selgeren i neobhodymosty.Vыbyrayte farge i samsvar med rommet.
   Ikke glem virkningen av farger på visuell oppfatning av plass. Kaldt utvide det og gjøre mindre varme. Lyse farger styrke, og dempet - rolig. Figur i små fliser utvide anlegg, spesielt hvis satt på diagonalen. Når du har valgt linoleum, kan du alltids lære hvordan du velger en god jern.

   Hvordan velge linoleum video



   Vellykket reparasjon!  
  Hvordan demontere veggen

   Husene til de gamle bygningene er vanligvis svært tykke vegger, mens rommene ganske liten og tett. Folk som bor i disse leilighetene tenker ofte på at selv forsiktig øke ditt hjem. Den enkleste måten - for å rive ned barrieren mellom rommene. For å gjøre dette, demontere veggen.

   Du vil trenge:
 •  slegge;

 •  kraftig slag;

 •  skrap;

 •  kitt;

 •  gips.

 •  Instruksjoner:
   1. For å rive ned veggen, først få en tillatelse. Vennligst ta kontakt med BTI. Merk at hvis du tør å rive ned veggen uten tidligere fått tillatelse, kan du bli bøtelagt 25 tusen rubler. Ifølge garanterer prisen du betaler mye mindre - 250-500 rubler. Etter behandling BTI, må du besøke en spesialist. Han vil undersøke leiligheten din, og vil gi honnør til riving "hvis den type arbeid du har tenkt å gjennomføre, til lovene i Russland.
   2. Etter å ha turnert fagfolk leilighet, gå til BTI og motta et dokument i henhold til hvilke trygt kan gjennomføre dine ideer.
   3. perforator bore ca. 10 hull på toppen av veggen. Vanligvis alt går greit uten problemer.
   4. Deretter, ca 5,6 cm fra borede hull, må du lage hull. For å gjøre dette, bruker et brekkjern. Ikke intervaller Dobe, Kostanjevica na Krki slegge. Disse trinnene skal gjentas helt til veggen er fullstendig kollaps.
   5. Når du kommer til bunnen av veggen, riste rester med skrap. På begge sider av ulikheten kan forbli. For å fjerne dem, heller zashtukaturyty ujevn overflate og til slutt sette behandling kitt.

   Hvordan å demontere en videovegg


  Hvordan å gjøre reparasjoner

   Reparasjon - ikke lett å utføre som bør iverksettes med det største alvor. Hvordan å gjøre reparasjoner? Hvilke måter kan for å reparere lokalene, vi lærer i denne artikkelen.
   Nøkkelen til en god og kvalitet reparasjon - riktig anslå laget materialer. Hva er et estimat og hvordan du gjør? Den korrekte anslag inneholder informasjon om parameterne av din leilighet eller rom, de nødvendige beregninger som tillater å vite det nøyaktige antallet nødvendige materialer og tilgjengelig budsjett og økonomi er nødvendig for reparasjoner. Ved utarbeidelse estimatene Juster penger du har til å reparere, og de pengene som trengs for det. Hvis penger er ikke nok, bør du endre noen alternativer dekorer.
   Hvordan kan jeg gjøre reparasjoner? Hvor bedre å begynne med? Dette spørsmålet kan besvares utvetydig - Behandler tak. Denne behandlingen virker viktig innledende fasen av eventuelle reparasjonstjenester. Det faktum at behandling av taket - helt støvet og tidkrevende prosess som omfatter dannelse av en stor mengde støv og rusk som sprer seg rundt i rommet.
  Hvordan å gjøre reparasjoner
   Hvordan å gjøre reparasjoner
   Redigere taket? Å håndtere taket, kan du bruke en hvilken som helst metode som tiltrekker deg. Dette kan være en vanlig farge renvasking eller vann-spredning maling. Den fargen er den mest tilgjengelige og rimelig måte som er egnet for alle rom.
   Andre måter å minst populære : Lage et system av spenning og takmontert, vegg tak tapet. Velg hva din økonomi tillater. Tension montert tak og et flott alternativ for de som er tiltrukket av det estetiske skjønnhet, er de nødvendige midler som bør gjøres. Tension montert og taket - ganske dyrt, så nøye vurdere sin styrke og budsjett.
   Tapetsering tapet tak er egnet for alle rom med normal luftfuktighet. Bruk ikke tapet på jobb med taket på badet. Alle vet at papiret ikke tolerere konstant eksponering for damp og fuktighet, slik at papir tapet er ikke egnet for etterbehandling taket på badet. For etterbehandling taket på badet er bedre å velge renvasking eller vann-spredning maling som gjør utmerket fuktighet fordampning og varmt vann.

   Hvordan å reparere video


  Hvordan velge laminat

   Alt vi noensinne begynner å en etterlengtet reparasjoner i leiligheten, fordi liker å tilbringe fritiden i komfortable omgivelser. Det er viktig for alle lignende prosess som ikke må forveksles med et utvalg av gulvbelegg.
   I dag er det mange ulike alternativer for etterbehandling gulvet. Det hele avhenger av smak og preferanser for huseiere. Dette kan være keramiske fliser, linoleum,
   kryssfiner, etc. Men som praksis og den beste praktiske alternativet er zastelennya etasje laminat overflate. I markedet for bygningsmaterialer valg av produkter er svært stor, og det er viktig ikke å gjøre en feil når du kjøper og ikke kjøre inn i dårlig kvalitet forfalskninger.
   For å unngå slike nyanser, bør kjøpe produkter påvist produsenten. De fleste laminatplater skal være glatt, uten noen feil og riper. Det viktigste er å sjekke leddene i styrene, såkalte slott. Laminat bør kommunisere med hverandre, og for ikke å la skjøtene.
  Hvordan velge laminat
   Ellers falt mellom leddene dostochek støv, etterlater hvite striper. Det er viktig at laminat zastelyvshy gulvflate med et spesielt materiale med skum. Dette kan forlenge batterilevetiden og jevner ut eksisterende ulikheter, for ikke å skade den samme bord.
   Slikt arbeid som laminatgulv best overlatt til en profesjonell mestere som flere års arbeid i dette feltet. I praksis vil dette unngå unødvendige ekstra kostnader. Også artikkelen om hvordan du konkludere med et teppe?

   Hvordan velge laminat video






  Яндекс.Метрика