Hvordan velge linoleumHar du noen gang lurt på hvorfor linoleum tellere rullet spoler? Hvorfor etter at du bringe materialer hjem, ikke utvide det? Dette gjøres for å bli brukt til å krympe at det ikke er det så, etter at man legger den direkte på gulvet, som benyttes for formålet. Videre bør det være mest forsiktig med å jobbe med materialet, eller, i hans sterke bøyning, kan det knuse eller sprekke.
Typisk har linoleum en tykkelse på 4 mm, kan den benyttes like godt og effektivt nesten hvilken som helst overflate. Følgelig, jo flere feil, og den lysere de er uttrykt, den tettere materialet du trenger. Følgelig vil jevnere være gulvet, jo billigere du kan kjøpe linoleum.
Når det gjelder valget direkte, må det ta hensyn til de spesielle egenskaper og kvaliteter. Det viktigste som må se etter når du velger materialet, så det er på stedet der planken det. Hvis intensiteten av bruken av enkelte rom vil oppleve høy, så linoleum bør være mer holdbare. For eksempel må du legge et rom der mennesker er ofte, kjøre bil, og seksuell overflaten ser kontinuerlig og ganske mye press. Deretter bør man velge linoleum med et beskyttende lag og komprimeres, og ikke mindre enn 3 mm. Også inspisere overflaten, som for øvrig, du kan også justere, og deretter gulvet vil kjøpe mer subtil, og derfor billig.
Normal tykkelse på 1, 5 mm tykkelse er linoleum for bygninger som har høy frekvens og intensitet av bruk. Og hvis det er en stue, kan du bruke materialet tykkelse av en millimeter.
Faktisk tillater boligsektoren bygninger ved bruk av materialet helt forskjellige farger. Videre tillot det tegninger, abstraksjon og andre bilder på overflaten av linoleum. Hvis du begynner å bruke farge materialet i produksjonen rom, deretter et par uker gammel skjønnhet ikke forbli, som alle bildene slettet. Derfor produsenter produserer linoleum med bilder, men tykkelsen av det beskyttende laget og liten nok til å bruke materialet på steder som fabrikken, der folk og ulike lastebillass er konstante følgesvenner.
Spesiell oppmerksomhet bør gis valget når du trenger for å maksimere pozhezhostiykosti. Blant de varianter av linoleum er arter som er laget ved hjelp brenn syntetiske tilsetningsstoffer. De er farlig til lokalene hvor brann kan oppstå. Og for å bruke gulv vurderes i områder hvor for eksempel gjennomført pyroteknisk utstyr, fyrverkeri, fyrverkeri osv, det er spesielle krav. Deres svikt kan føre til negative konsekvenser, selv dødelig personalrommet.
Linoleum er delt inn i grunn og basert, avhengig av henholdsvis på nærvær av en base. Vurdere disse to typer i mer detalj:
- Grunnløse materiale har enhetlig belegg i et enkelt lag. På det er en tegning over tykkelsen. Tykkelsen av det betraktes type 1-2 mm, noe som klart indikerer den hurtige slitasje. Følgelig er dette linoleum billig, men det vil tjene en begrenset periode. Å ha muligheten til å bruke slikt materiale i forbindelse med reparasjon eller bygging, bør være mer forsiktig tilnærming til treningsfelt. I en annen sak og garanti (det er en fem-års periode) kan brytes. Ujevnt gulv, ulike defekter det raskt rive og slite bidra. Bruke denne type linoleum er mulig, men bare i de rom hvor det var masse;
- Basert på linoleum er laget av naturlige fibre eller unaturlig karakter, noen ganger er det en additiv fiberduk. Dette gulvet er fleksibel, slitesterk og elastisk. Men i moderne bruk oftest bli funnet på linoleum skum basen. Denne napivhnuchki lerret, som vanligvis består av fire lag. Først skummer vinyl. Bak ham som lag bare forsterket glass ull gi dekning motstand mot deformasjon. Deretter overlagret sjikt av PVC, som er en tegning eller tekstur. Og etterbehandling lag av PVC, bare gjennomsiktig og slitesterk. Det er en garanti for beskyttelse mot riper og dårlig innflytelse. For eksempel, hvis du tenker å flytte møbler i huset, uten å løfte føttene fra gulvet, type linoleum i spørsmålet ikke engang merke til at du gjorde denne handlingen.
Skum base dekker lang levetid. Garantien dekker en periode på 10 år, men med riktig pleie kan vare materiale og tjue! Ved forsterkning av glassull, linoleum basert ikke ansett identiske, og deformert, og det er ganske stabilt tåler vann og fuktighet. Dessuten har den gode isolerende egenskaper. På grunn av disse egenskapene, er prisen ganske høy.
Det bør forlate bruken av linoleum hvor sannsynlig fuktighet som bad. Også, hvor det ikke er isolert fra den naturlige jordfuktighet konsekvent observert i garasjer eller fjøs. De holder spesielt gulvbelegg konkluderte bare med bruk av sveising.  
Hvordan å varme inngangsdør? Tips spesialister Videoer
 Isolasjon av døra - en av de viktigste spørsmålene som krever rask avgjørelse i vinter. Likevel, etter nesten hver av oss står overfor en situasjon når du har å komme ut av beina på sofaen eller sengen, og kan ikke leke med barna på gulvet eller se en film, sitter her. Og alt på grunn av trekk og at døren lar varmen ut av leiligheten.
 Hvordan å varme inngangsdør?
 Selvfølgelig vil det mest fornuftige søke bistand av eksperter, rask og effektiv isolasjon vil øke romtemperaturen med minst 4-6 grader. Dette gjelder konvensjonelle dører, der ingen isolert lag.
 Akkurat hvor mye vil isolere døren, og det vil kreve mye penger, avhengig av materialet som det er laget. Hvis din dør fra et tre - en oppgave gjort enklere fordi tre er i seg selv tilstrekkelig beholder varmen godt. Mer alvorlige ting metall dører.
 Installere den andre døren
 En av de vanligste måtene er å etablere en andre dør. Mellom denne og den første døren dannet en slags vestibyle - plass som bremser ned "lekkasje" av varme. Ikke glem sprekker som ligger mellom døren og dørkarmen. De kan være dekket med skum. Du bør også forsegle døren. Valg av materiale, som du kan gjøre det, er godt representert. Det er lurt å ta et kvalitetsstempel, selv om det er dyrere, men vil vare lenger, fordi hans mål - å tåle store belastninger ved åpning-lukking dør.
 Hvis du bor i en bygård (spesielt i de nedre etasjene), og sørg for at døra var åpen. Ikke alltid og ikke alle mennesker som kommer inn i inngangen vil stenge det for seg selv. Vi foreslår at du, sammen med andre beboerne vende seg til oss intercom til intercom eller sette den nærmere.
 Selv isolasjon
 I tilfelle du har besluttet å isolere døren og dermed ønsker å bruke så lite penger, kan du kontakte en god måte for år - isolasjonsskum eller skum. Men merk at skummet brukes til isolasjon bare på sidene, ikke vil spare deg fra utkast. Men hvis den tredør av leiligheten og du nashete det fra begge sider - komfort og varme i leiligheten du har oppgitt.
 For isolering av dører trenger vi stoff for møbeltrekk. Trekker burlap eller syntetisk lær, som har vannavvisende. Først må du fjerne den gamle malingen fra døren og vaske den. Også, kan du pre-limt til hverandre i flere lag med skum og limt dem allerede tørket dører. Nå er det tid obtyanut dør kunstlær eller klut. Hvis ønsket materiale kan være dekorert med dekorative negler Bakgrunn. Bare ikke overdriv det, fordi alle drept spiker reduserer varmebesparende egenskapene til møbeltrekk, ekstrudering det.
 Gå til dørkarmen. Langs omkretsen crammed skinner montert skum og stoff. Prøv å gjøre det på en slik måte at lukket døren tett ved siden av dørkarmen, etterlot ingen hull. Å kvitte seg med sprekker i bunnen, gjør en liten terskel som blir et hinder for inntrengning av kulde og utkast.
 Her vi uteplyly døren selv. Nå kan du ikke være redd for kaldt vær, selv i de mest grusomme vinteren.
Hvordan isolere en loggia med hendene? Ekspertråd
 Spørsmålet om hvordan å isolere en loggia og gjøre det riktig før eller senere begynne å bekymre seg for mange, fordi det er ikke bare for det formål varmer hele leiligheten og muligheten for å tilbringe vinteren i denne delen av hjemmeunderholdning, men også av hensyn til brannsikkerhet, som sannsynligheten for å få ulmende sigarettsneiper en glasert loggia er praktisk talt null. Dette er viktig med tanke på hvor ofte lignende ulykke føre til tragiske konsekvenser.
 Et interessant faktum er at innbyggerne i landet vårt er så oppfinnsomme som har tilpasset seg konvertere loggia av boligen, bli kvitt den balkong partisjoner isolasjon loggia seg ikke bare gjennom glass, men her bærer batteriet, og dermed krenke visse lover.
 Isolasjon loggia
 Oppgaven med denne artikkelen for å fortelle deg hvordan du effektivt kan isolere en loggia med hendene, uten å bryte loven. Blant annet glaserte loggia hindre inntrengning av skadelige utslipp, støv og støy fra gaten i ditt hjem. Mange av leilighetene har balkonger glasert, men det er gjort ved hjelp av en enkelt-lags glass og trekarmer som ikke garanterer deg en god varme bevaring. Gitt det faktum at arealet av balkongvinduer opptar en tredjedel av arealet av veggene, er prosentandelen av varmetap gjennom dem 20. For maksimal varmelagring nødvendig fjerning av gamle vinduer og erstatte dem med metallvinduer. For å gjøre dette, perfekt for vindus lags isolerglass med tre-kamret de bidrar til å holde temperaturen på balkongen et par grader høyere, selv om gaten frost.
 Hvis du bestemmer deg for å betro glass spesialister ikke kontakt med selskapet først tilgjengelig - trust erfarne håndverkere som arbeider i dette området er ikke det første året og jobbet godt. Vær også oppmerksom på de høye kvalitet inventar og profil som de bruker for sine produkter.
 Oppvarming av gulv og tak
 Etter arbeidet med glass bør ta vare på ytterligere loggia oppvarming, fordi installasjonen av ny isolerende glass arbeidet er ikke over. Neste, må du isolere gulvet på balkongen. Det er to alternativer:
 1. Electric "varme gulvet";
 2. Etasje fra treramme.
 Det første alternativet er svært effektiv fordi den gir en behagelig temperatur. Til å begynne avrettingsmassen helles og planert. Da hele området av varmekabelen er lagt, det er festet til et spesielt bånd slips. Deretter helles et spesielt selvutjevnende blandingen, må tykkelsen av det øvre lag ikke overstiger dermed 15 mm.
 Når varmer gulvet med først etablerte rammebjelkene mellom som passer isolasjonsmateriale (f.eks mineral blokker eller skum). Nå må vi konkludere med foring. For å gjøre dette, til de best tilpassede treplanker tett prykruchuyutsya etterslep skruer. Jo bedre og bedre alt arbeidet som skal utføres, jo mer pålitelig vil bli isolert balkong.
 Ikke glem om isolasjon av vegger og tak - denne faktoren er også viktig. For dette formål, mineralull eller skum. Oppmerksom på at de interne termiske isolasjonsmaterialer bolig skal være trygge for helse og ikke avgir ubehagelig lukt.
 Uteplyvshy loggia i leiligheten, kan du nå trygt bruke arealet for deres behov, som et sted for lagring stykker for vinteren eller sted for ettermiddagste eller brettspill.
Яндекс.Метрика