Hvordan visuelt forstørrer rommet

 Alle ønsker å leve i store hus og leiligheter. Men av ulike grunner, ikke alt går til å kjøpe en større leilighet. Men vi alle ønsker å leve i en romslig og komfortabel leilighet.
 Som i dette tilfelle gjør. Som en "push" våre vegger er i ferd med?
 Dette kan oppnås ved riktig valgt materialer, farger og teksturer tapet, generelle fargepalett, kompetent belysning og møbler.
 Hvordan lage et lite rom lenger? Hvordan visuelt forstørre et lite rom?
Hvordan visuelt forstørrer rommet
 Problemet for mange av våre medborgere - en liten stue. Selvfølgelig ville det være dumt å tro at bekvemmelighet, komfort og begrenset plass leilighet - det antipoder. I tillegg er konseptet veldig relativt, og som vil være behagelig for noen, for kanskje en annen det være nettopp det motsatte.
 Likevel, mye besatt med "push" veggen. Jeg ønsker å ringe på alle å følge dette tiltaket. Utvidelsen plass for enhver pris leiligheten kan bli omgjort til en ødemark, forårsaker vedvarende ubehag. Leiligheten har fortsatt å være bolig i stedet for eksperimentell scene. En ting til.
 Før du forsøker å endre plass, prøv å løsne den fra massen av unødvendige ting, som i hver leilighet akkumulerer nok. Dette er noe du kan distribuere til tidvis nyttige ting du kan bruke mesanin eller innebygd i møbler, og noen ting bør bare kaste den bort.
 Space leiligheter kan visuelt øke eller redusere, smal eller utvide, lage høyere eller lavere eller beholde uendret. Alt dette er mulig med riktig og riktig bruk av farger, teksturer og belysning.
 Å bruke disse metodene, bør du vite at:
 1) lite bilde gjør rommet mer omfangsrike;
 2) store bildet reduserer mengden av plass;
 3) Det samme resultatet kan oppnås på forskjellige måter, for eksempel, for å redusere den visuelle høyden av rommet kan anvende en mørkere farge på taket eller bryte den nedre overflate;
 4) vertikale striper redusere plass, men samtidig gjøre det mer;
 5) horisontale striper visuelt øke rommet samtidig som det nedenfor.
 Den nødvendige romeffekt er å dele en enkelt plan. Du kan øke eller redusere mengden av plass; komprimere eller utvide plassen; gjøre kortere eller lengre.
 Således, for å oppnå en større grad av høyden nødvendig å velge et gulv full av farge; skriv lakkerte overflater; den nedre sonen lys gir rom; bruke store bildet, kontrast med den grunnleggende bakgrunn.
 Visuelt gjøre rommet ovenfor bør brukes i overflatemonterte lamper, tak; å forbedre lysstyrken tak lysene må gi toppen av bygningen; introdusere strålende og speiloverflater for etterbehandling taket ved hjelp av denne ordningen, som bør være et par nyanser lysere enn i hele rommet.
 Ved hjelp av en vertikal dekorasjon, for eksempel bakgrunnsbilde med vertikale mønster (fortauskant skal være forlatt fordi den fanger høy), kan du også visuelt gjøre rommet over. Den samme effekten oppnås hvis administreres i innvendig belysning langstrakt form, stoff med vertikale striper og t. N.
 Visuelt utvide plassen i rommet mulig gjennom bruk av lyse farger, kontrasten av teksturer, farger, vertikale og horisontale flater.
 Riktig bruk av lys tillater oss å oppnå ulike effekter avhengig av oppgaven. For eksempel kan du gjøre plass ovenfor, øke lysstyrken på øvre tak og vegger. Oppfatningen av situasjonen rommet kan variere avhengig av hva slags lys.
 Bruk av innebygde spotlights som ligger rundt omkretsen av rommet, visuelt utvide plassen.  
Dekorasjon og utformingen av leiligheten. Nyttige tips og originale ideer for design og interiørdesign EMU

 DESIGN Gang
 La oss starte med entreen. Ofte er ganske smal, lang plass. Du kan utvide hvis å avgrense inngangspartiet, som vil bli plassert i garderober og klær, og en hall, der vanligvis er telefon og en liten stol. Visuelt eliminere forskjeller i dette rommet kan bygges av utstyr mezzanine, så plass vil utvide, selv om noe redusert takhøyde.
 Selv i en stor leilighet vil ikke være overflødige garderober. De kan fylles med ting og gjenstander som kanskje ikke hver dag, men trenger og kan ikke klare seg uten. Nesten alltid du kan finne en plass i skap på to tilstøtende vegger.
 Med tilstrekkelig bredde av korridoren og veggene kan plasseres ikke for dyp glide seksjoner, hvor oppdelingen i vertikale og horisontale hyller eliminere visse Monoton iboende i slike strukturer. Hva brukes de?
 Du kan plassere dem i en støvsuger og andre husholdningsapparater.
 Bad design
 Enten gammel eller ny leilighet, til mange første forsøk øke arealet av badet, som ikke er overraskende. Denne morgenen vi zaryadzhayemosya energi, tar en dusj; kveld tretthet, nedsenket i et bad. Det viser seg at dette stedet er ikke bare helse, men også resten. For det er ikke nok til å kjøpe en kvalitet av VVS-utstyr og moderne utførelser. Det intelligent organisere plass bad som tyr til reguleringsplan, som har en rekke funksjoner.
 Hvis badet er mindre enn seks kvadratmeter. m, er det absolutt komplisere ting, men likevel ikke gjør det dårlig, og du kan bruke en av metodene foreslått av oss. Etter moderne standard minimumsarealet av badet må være minst 9 kvadrat. m.
 Reguleringsplan bør deles inn i flere nivåer - arkitektonisk, visuell, farge, lys, reguleringsplan gulvet. Vurdere dem i rekkefølge.
 Bad - et rent intimt sted, fordi åpen plass for ham kontraindisert. For å gjøre plass intimitet det satt partisjoner, og de i noe tilfelle bør ikke nå taket, spesielt hvis to av dem. I det andre tilfelle må de være forskjellige i høyden for å unngå følelsen av å være i en brønn. Så, som et arkitektonisk element partisjoner kan være solid, og med døve eller tverrgående nisjer, de selv sette inn akvarium eller koøye.
 Vanligvis skille sittegruppe, bad, toalett og toalett området (tabell med en stol eller stol og speil).
 Hvis badet har en ikke-standard skjema, må partisjonene gjenta det. Å obvazhnyuvaty plass partisjoner for bedre bruk av transparente materialer som glass blokker.
 Ser bra ut på badet skyve partisjoner som skiller vask området.
 Ingeniør kommunikasjon er nødvendig på badet, kan være gjemt i en nisje og dekorere det med liten plast.
 Med podium også være zonirovat plass i rommet. Det er mote å installere et bad på pallen. (Innfelt i gulvet badet er også bra, men neppe gjennomførbart i denne leiligheten, er det raskere alternativ for egen hytte.)
 Visuelt zonirovat bad mulig ved å sette høy (gulv til tak) runde stativ med belysning, skuffer, etc.
 Oppfylle samme rolle badekar med nydelig plante-bendelorm eller mobil Toolbar for håndklær. Hele effekten er at når osmatryvanyy hele badet ser ganske forsinket i dekorative detaljer.
 Reguleringsplan ved hjelp av farger - det vanskeligste, men den mest effektive måten å organisere plass. Det kan gjøres med fliser, som spaltes i farge.
 Du kan ta en rik utendørs farger eller flere nyanser av samme farge. For å markere den måten avløp, kan du heve bad på et podium dekorert samme fliser som vegger eller sette på toalettet på en bakgrunn flis som noe annet sted på badet er tilgjengelig.
 Belysning på badet er lokale og generelle. Lokalt vanligvis isolert badekar og servant.
 Tilstrekkelig plass for badegulvet fliser er plassert på flere måter, for eksempel fliser rundt karet kan være et sjakkmønster under toalettet - for å være solid, i sentrum - den nåværende runden rug. Slike detaljer er diktert av stil og fantasi av designeren.
 Det skal sies at i lys av de siste trender unngå brå utslippssoner på gulvet. Anbefalte gradvise overganger. Reguleringsplan gulv tak bør støttes reguleringsplan (multi-level eller overhead), fordi disse to flyene er aldri skille fra hverandre.
 I reguleringsplan badene er noen regler som må strengt overholde:
 1. I kombinasjon bad toalett bør ikke bli gjenstand for de som kommer i forgrunnen.
 2. Reguleringsplan kan ikke forårsake problemer med bevegelse på badet.
 3. Ikke bruk alle metoder for reguleringsplan umiddelbart.

 Kjøkken Design
 Selv i en stor leilighet kunne møte en mangel på ledig plass for kjøkkenutstyr og bestikk, ettersom et stort antall innbyggere trenger lengre tilberedningstid kompleks. Varianter av standard kjøkken i en standard flat bit, men nå kan du bestille kjøkken satt noen konfigurasjon og sette den så effektivt og praktisk.
 Den store familien ville føle seg mest komfortabel på kjøkkenet med en U-formet layout. Hvis frokoster, lunsjer og middager er på kjøkkenet, er det nødvendig å sette av et eget spiseområde med en tabell som en bar (nå fasjonable designelement) kan ikke erstatte det.
 I form av lite kjøkken kan gjøre spiseplass, som samler et bredt vinduskarmene og benkeplater.
 Om undesirability forening fellesrom og kjøkken vi har sagt, men likevel løse dette problemet ved hjelp av brede svingdører eller partisjoner som når den er montert på rullelager vil zrushuvatysya veggen.
 Design rom
 Den mest romslige rom i en leilighet i nærheten av entré og kjøkken, tradisjonelt gitt i stuen. Som et studio, bør en multi-leilighet stue være tilstrekkelig mobile plass, noe som kan enkelt konvertere oppstått hvis det er nødvendig, for eksempel under familieferier, offisielle mottakelser. I tillegg er det vanligvis tilbringe tid på kveldene alle familiemedlemmer. Å utvide boareal eller dvopilni hjelpe skyvedør.
 En siste påminnelse forbundet med stuen. Til tross for at i en stor leilighet god plass og hvert rom har en funksjonell del av lasten, bør stuen deles inn i visse områder, spesielt hvis det utfører rollen til spisestuen. I dette rommet er det riktig å fordele og rekreasjonsområde, finne det stoppede møbler, salongbord, TV eller hjemmekino og spiseplass som å plassere spisebord, stoler, bitter med kjøkkenutstyr. Denne varianten av plass er spesielt viktig i en langstrakt rom, hjelper det å visuelt skille det.
 DAZAYN soveromsmøbler
 Som ofte setter standarden for soverommet, organisering av plass dette rommet ikke kan være multivariate. Hvis rommet er ikke veldig stort, er boksen for sengetøy vanligvis plassert i nærheten av sengen, og det kan sette en bordlampe. Rommet skal være en garderobe som er best plassert ved siden av sengen.
 Liten i størrelse soverom ser bra hengende strukturer som fungerer som møbler og samtidig organisere den nye sonen.
 DESIGN Planteskoler
 Planteskoler funnet sted på solsiden av leiligheten. Hvordan er det organisert plass avhenger av barnets alder. Rommet er et flott sted preschooler lekeområde møbler er plassert slik at de ikke medføre fare for sikkerheten til barnet.
 I rommet eleven eller studenten tydelig atskilt to soner - for avslapping og for å lære. Siste rasjonell plass ved vinduet, omringe den fra resten av rommet med hyller eller vegg.
 Dermed undersøkte vi organiseringen av plass multi-standard leiligheter. Det må sies at hvert rom, avhengig av destinasjon, kan være individuelt utformet, herunder tapet, gulv, møbler, etc.  
Яндекс.Метрика