Hvorfor bruke sement?
 Sement er en av de viktigste materialer i konstruksjonen. Per definisjon er sementen komplekse uorganiske bindemidler. I utseende er det et veldig fint pulver blå eller grå. Hovedtrekket av sement som samhandler med vann og andre vandige oppløsninger, danner den en plastblanding. Over tid, stivner det og blir til en solid struktur kamnevydnuyu. Sement er mye brukt i konstruksjonen som den viktigste komponenten for betong, gips, azbestotsementnыh andre produkter.
 Den viktigste parameteren karakteriserer styrken av sement er sin merkevare. Den mest brukte i konstruksjonen av sementtyper 200300400 500 og 600. Jo høyere grad av sement, desto høyere er styrken.
 Under utarbeidelsen av mørtel er svært viktig å nøyaktig observere de nødvendige proporsjoner avhengig av merke av sement. Ofte feilaktig oppløsning fremstilles med et overskudd sement. Denne fremgangsmåten fører til en mangel på fyllstoffet og den derav følgende brudd på strukturen av løsningen. Selvsagt påvirker denne styrken av det endelige produkt. Dessuten er en oppløsning av overskytende sement karakterisert ved økt svinn og utsatt for dannelse av mikrosprekker. Dersom tilstrekkelige mengder av sement i oppløsningen er ikke tilstrekkelig film som dekker fyllstoffet, og det makroporer. Som et resultat av utilstrekkelig styrke. Det bør bemerkes at de porer og sprekker i betongen kan få vann ved lave temperaturer blir til is. Naturligvis, dette fører til ødeleggelse av betongkonstruksjon og en kraftig nedgang batterilevetid. Det bør gjøre det til en regel å sette i sementmørtel bare på teknologi.
 Med kjøpet av sement bør ta hensyn til produksjonsdatoen. Ikke kjøp materialer som har utløpt, som det fører til en kraftig nedgang i kvaliteten på det endelige produktet, og besparelsene vil betale ingen ekstra kostnader for reparasjoner. Sement bør lagres kun i tørt og trekkfritt. Ikke anbefalt å være sekker med sement direkte på gulvet og lå tredekk eller paller.
 Ved å følge disse enkle retningslinjer kan hindre dårlig fremstilling av oppløsningen, og som et resultat, å forbedre kvaliteten på det endelige produktet - gips sømmer, armert betongrammer.  
Hvordan velge en slikkepott?
 En av de viktigste verktøyene i bygging og reparasjonsarbeid er slikkepott. Oftest er det brukt under programmet løsninger, fyllstoffer og andre tykke blandinger for utjevning uregelmessigheter på ulike overflater.
 Oftest kan du finne en metallsparkel, er arbeidsflate laget av rustfritt stål. Metallet slikkepott kan vaskes i vann. Noen ganger er det som selger substandard spatler er laget av vanlig svart stål og dekket med skinnende napыlenyem.Pry kjøp bør også ta hensyn til arbeidsflaten, bør det være glatt, uten vendinger og skjell. Bare i denne sparkel kan få helt glatt overflate.


 Det finnes to hovedtyper av spatler - foran og maleri. Bladet spatel fasaden vanligvis laget av ganske solid stål. Dette verktøyet brukes i hovedsak til pussing og flislegging. Maleri spatel brukes til farging overflater. Bladet av slikkepott er ganske fleksibel og lar deg legge liten vask og crack.
 Når byggverk gjelder for andre typer spatler, for eksempel krøllete, gummi, utstyr og andre.
 Velge en slikkepott, ta hensyn til bredden, må det oppfylle arbeidets art. Dessuten bør en god spatel være enkelt, og det er lett å håndtere.  
Hvordan du kan beskytte gulv mot fuktighet?
 Hvis du har en svimlende skjønnhet tregulv, og ditt hjem levende små barn, eldre foreldre eller minst favoritt og det samme uforutsigbare dyr, og forsøker å ha noe å kaste på din favoritt etasje, og bringer deg hver gang nesten til et nervøst sammenbrudd, ser ut sine nerveceller.
 Du trenger bare å gå til nærmeste butikk for å kjøpe en spesiell vannavstøtende komposisjon for parkettgulv. Nå husholdninger er ikke redd for din gulv, som du har satt den på en beskyttende film som gjør overflaten mot fuktighet og slitasje. Men tror ikke at vannet kan bli liggende på gulvet for å tørke helt! Selvfølgelig, bør det umiddelbart våt klut.

 Men, til tross for at pengene virkelig til en viss grad beskytte mot fuktighet pakken må overgi seg ikke bare våt rengjøring av gulv, men også på vått teppe rengjøring, liggende på gulvet. Du kan imidlertid bruke en våt vakuum-date gulv det vil ikke redde, fordi selv når du rengjør en lignende enhet, til teppet for en stund ligge på gulvet og gulvbordet tid absorbere nok væske til å deformere og miste glans. Alternativt, hvis teppet er veldig skittent og penger på renseri beklager å bruke bilvask, som tilbyr tjenesten av tepperens. For ganske beskjeden pris matten vil re-ren og gulv blir skadet!
 Men ikke bare forferdelig våt lakk belegg integritet: møbler blir også hans verste fiende, med mindre den er utstyrt med myke føtter. Prybyyte hæler av filt på bena av møbler, de er solgt i butikker som sopp, hvor hatter av filt, og ben - shurupchyky. Vhvynchuyete en sopp på føttene til møbler, gulv beskyttet. Hvis du ikke ønsker å ødelegge møbler, kan du gjøre uten skruer, følte smidde kan bare holde superkleyem. Selvfølgelig, dette krever litt innsats fra din side, men de vil ikke være bortkastet og ingenting vil bli belønnet mange århundrer levetiden på tregulv!
 Lykke til!  
Design CurtainHver jente, er kvinne iboende mestere, så å lage originale og unike design av gardiner med hendene vil ikke gjøre for sitt store arbeid. Spesielt hvis du kjenner noen enkle triks og ingen komplekse om hvordan du bruker tilgjengelig materiale kan dekorere gardiner på rommet sitt, instilling i dem samme nytt liv. Tips for å lage din egen regning dekorasjon for gardiner kan bli funnet i vår dagens artikkel.
Lage fargerike motiv gardiner
La oss bilde, som er ganske fint rom blottet for noen glede. Hva kan være årsaken? Liker og vakre møbler, har innredning alle nødvendige elementer, farger oppfylt. Men noe er ikke riktig. Kanskje dette er rett og slett ikke nok plass en lys element. Ja, det kan være et godt sett med fotorammer, veggmaleri i stil med postmodernisme eller elegant vase for blomster. Hvorfor ikke legge lysstyrke farge gardinene om natten, som ikke alltid er den mest minneverdige objekt i rommet?
Ta en titt på dette bildet.
Design Curtain

Dette gardin laget av hendene, ser flott ut. Er det ikke?
Men dette kan gardin henges over natten gardiner som vil gi dem litt lekenhet og interessant nytt design.
For å produsere en slik gardin gardiner trenger pomponger (sfæriske ornamenter laget av tråder av ull eller silke, fjær eller noe annet materiale), sterk svart tråd, en stor nål og saks.
Så ta pomponger i forskjellige størrelser og forskjellige farger og stressede dem med en nål på en svart tråd. Vi tok en svart tråd som skaper en flott kontrast til de lyse pomponger. Men du kan velge hvilken som helst farge som strenger, og disse ornamenter, tar hensyn til fargen på gardinene. Pomponger eller strenger tråden, la vi en viss avstand mellom dem, noe som gir denne gardin gardiner en leken look. Du kan gjøre mer tett gardin for å plassere pomponger.
Nå for tråden. Det kan stå som den var opprinnelig, det er fleksibelt og elastisk. Du kan imidlertid gjøre det mer solid, obmoknuv det i lim og la for en stund, så det tørket. Du gjør som du vil.
Disse gardiner kan henge gardinene natt i egne tråder på tvers av sin bredde. Dette rasshtoryvaya vindu med natt persienner og gardiner vil flytte med pongponger. Forresten, skapt av hender gardiner kan tjene ikke bare som pynt til gardiner, men i stedet være gardiner, for eksempel i døråpningen. Hvis de noe vanskeliggjøre passere gjennom hullet, kan du alltids ta noen bånd som vil fungere som en slags klipp for gardiner. Og det vil se noe som dette.
Design Curtain

En annen type gardiner som er ideelt som en dekorasjon for gardiner, vil gardiner være laget av perler.
For å gjøre det, trenger du gardiner store perler i alle farger, og noen dekorative elementer du velge dine preferanser. Vi har røde trekuler, små metall bjeller og tre dekorative elementer, i sitt utseende ligner spiral som gjenstår etter tråd brukes.
Design Curtain

Element ringe klokkene vil skape effekten av "vind klokkespill" dekorasjoner for huset, som kom til oss fra fjerne Kina. Disse gardiner vil være spesielt glad for å "høre" i sommermånedene, når vinduet er åpent om natten og en lett bris, risting disse klokkene på dine gardiner vil synge deg en sang. Selvfølgelig bør velges bjeller ikke for høyt til deres støy ikke bry deg.
Så ta pomitsnishe tråden og strenger hennes perler og andre dekorative elementer i den rekkefølgen du ønsker. Vi kom ut som dette.
Design Curtain

Ja, ikke var et veldig viktig poeng å perler altfor prangende farger, spesielt hvis pastellfarger. Dette, selvfølgelig, kan du bruke farger matchende bord, noe som bidrar til å velge riktige farger for situasjonen rom eller leilighet bygningen som helhet. Og du bør ta hensyn til det faktum at tillegg av trær gjør noen "tilbehør" til hjemmet ditt vil gi dem et element av modernitet, som dokumentert av dagens stil interiør.
Også et utmerket alternativ for dekorere gardiner og gardiner kan være laget av perler. I vårt tilfelle, ble denne kvelden gardinene over persienner brukte små gjennomsiktige perler, som alternerer med store perler av lyse farger.
Design Curtain

Igjen, her kan du fullt ut nyte sine fantasier, som vil hjelpe deg å velge den mest egnede til din beaded gardiner alternativ for alle sine egenskaper. Tråder bør ta en sterkere, og dens farge - mørk eller lys - vil avhenge av de valgte farge perler. Mens, for fremstilling av et slikt smykker brukes for gardiner transparente kuler, jo mer lys vil det være best tråden. Du kan imidlertid alltid eksperimentere.
Som du kan se, trenger ikke mye materiale og tid til å gi dine gardiner en ny design. Spesielt interessant å se ut som gardiner i barnehagen fordi de er fylt med lyse farger og lys lekenhet, som er akseptert ikke alle voksne. Men barnet er like interessant shtuchtsi fryder som dukket opp på hans gamle gardiner.  
Яндекс.Метрика