Montering av lister om enkel sak, men det er løst av hendene (uten å kalle veiviseren). Derfor, i denne artikkelen vil du lære alle de viktigste punktene i selv montering og installasjon av plast baseboards.
 Nødvendig verktøy:
 Så på metall eller kontor enn;
 Parker;
 Puncher;
 Hammer;
 Skrutrekker;
 Innfelt;
 Rulett;
 Skruer;
 Sokler og spesielle beslag (hjørner, blinde og spesielle hurtigkontakter).

Installasjon av plast sokkel gulvet med hendene
 Fordeler med plast sokkel:
 Fuktighet;
 De er mye enklere å installere sammenlignet med samme tre;
 Lett vekt;
 Har en flat og glatt overflate;
 Betydelig fleksibilitet opprettholde sin form (som er ganske viktig for ujevne vegger);
 De interne kanaler for ledninger eller antennekabelen;
 Upretensiøs omsorg (som du bare tørke av med en fuktig klut).

 Ulempen var lister Plastic - De er redde for lave temperaturer og mykere i forhold til sokler av tre.

 Hvordan du finner ut det nødvendige antall strimler som trengs for et rom?
 Tradisjonelt, lange strimler 1 til 2,5 meter (selv om noen ganger mindre). Å installere, du og jeg trenger å vite hvor mange trenger pisker. Regnestykket er enkelt:

 måle lengden av omkretsen av ditt territorium, som blir renovert;

 tilsatt til de resulterende nummer fem meter og hele mengden dividert med lengden av gulvlister 1), etter - avrundet tall i et større antall.

 Du trenger også å avansere til å telle antall hjørner i rommet (og ekstern støy og intern). Det vil være en spesiell hjørne dyse. Ikke glem å kjøpe og enkle kontakter i begge ender av hver stripe. Forresten, for å bedre kjøpe kontaktene med en aksje plutselig må kutte. For døråpning eller møbler som står mot en vegg - du trenger å kjøpe spesielle "døve" plugger (høyre og venstre - to stykker per hvert objekt).
Installasjon av plast sokkel gulvet med hendene

 Prosessen med å samle plast gulvbaseboards
 Partisjone

 Få umiddelbar installasjon. Start med tegninger fra den borteste hjørnet av døra, som står overfor de rette deler av veggen.

 Vi satt på gulvet gesims docking vinkel, deretter utøve vår plintusnu design til hjørnet av rommet. Se til det strengt "fit" sine vinkelrette sider i et hjørne av rommet.

 Den aller første segmentet bør markere ca 5-10 cm fra enden vinkel.

 Andre punkter merke i 25-50 cm fra kilden. Imidlertid, hvis landet er flatt, vil det ha en periode med større lengde og omvendt.

 Etter merking bar midlertidig utsatt.

Installasjon av plast sokkel gulvet med hendene
 Lage hull
 Hvis ditt hus mur eller betong vegg - er i merkede punkter drill med en spesiell dyse drill basen veggen. Når du har gjort hull må strippe en bygning rester og støv. Når det drepe plugger. Hvis du har en grunnmur, som hypsolyta, pazohrebnya eller annet lignende materiale - det skruer for festing barer ses gjennom lamellene i det markerte punktet direkte uten forboring.
Installasjon av plast sokkel gulvet med hendene
 Størrelse skruer: Her annerledes, men det er "gjennomsnittlig alternativ - ofte for å fikse gulvlister skruer er størrelse 35-35 mm og en diameter på 5 mm.
 Montering av gulv sokkel:

 Anvendt på markert sokkel veggen, se hvor våre skrudd plugger.

 Fjern fra sentrale dekorative pisk planochku.

 Pierce syl bar. Fremfor alt, hullet i veggen monteringshull matche skruene på bar. Skruer skal festes rundt midten av høyden på sokkelen.

 I-gjennom kanal sette inn skruer og vvynchyvaem dem til å stoppe. Som et resultat, bør skrulokket fullt angi pisk. Skru inn skruer nødvendige slik at plast er ikke vmyalsya. Hvis dette skjer, - litt løsne skruene tilbake. Det er best når alle skruer er ikke mye forsinkelse - dette vil trekke gulvlister jevnt til basis overflate over hele området.

 Lukke hodene på skruene utenfor innredning profil.

 Helt på slutten av den første, som allerede er fast bar, setter i pluggen. Han fast "tilpasse" den videre enden av pisken og fikse. Dermed begynte plintusnyh strimler på et rom er tradisjonelt holdt rundt midten av veggen.

 Å koble riktig det innerste hjørnet av sokkelen pisk, plassert på veggen i rett vinkel (vinkelrett) bør gjøre bar langs den tilstøtende endeveggen, deretter flytte den til innvendig hjørne, og trykk ned helt til slutten voldsomme strimler. Deretter festes sokkelen, i likhet med den ovenfor beskrevne metode.

 Ifølge denne ordningen vil bli ytterligere sikret lister rundt omkretsen av rommet.

Installasjon av plast sokkel gulvet med hendene
 Trimming listene i hjørnene i rommet
 Som ender den ene siden, og vi tar det neste sokkel klart lenger, og vil ikke passe. Hva gjør jeg? Det er nødvendig å omskjære ham. For å gjøre dette, må du først legge til hjørnet av rommet sovetuyuschuyu cap. Deretter måler perioden av flensen og enden hjørne av rommet. Når det er nødvendig å nøyaktig skjære plast, men på en slik måte at det er et lite (5 mm) ikke kommer til enden av veggen. Dette gapet er så "ta en tilkobling bad. Kutt sokkel trenger en baufil, stikksag eller Electric. Noen brukes til dette formålet og bulgarsk, men det er ganske eksotisk. Skjær et stykke skjørt fix samme måte som beskrevet ovenfor.
 Interne kabelkanalen
 Plast listene og så bra at, i tillegg til fleksibilitet og enkel installasjon, mange modeller har en spesiell intern kanal, som enkelt kan finne ledninger eller kabel-TV. For å imøtekomme kommunikasjon bare trenger å åpne kabelkanalen, satte ledningen og deretter lukke lokket. I tillegg, kabel og wire også kan plasseres i mellomrommet mellom veggen og kanten av sokkelen pisk. Så husk, hvis du skriver inn i en kommunikasjonsgulvlister, i alle tilfeller, bør du nøye kutte ut for dem i hullet og hjørne kontakter plugger.
Installasjon av plast sokkel gulvet med hendene
 Det er alt. Vi håper disse tipsene hjelpe deg å takle problemer med å installere plast listverk. Vellykket reparasjon!  
Hva House?
 Hver av oss har et hus,  eller i det minste var før. Assosiert med dette ordet mye, og ofte ordet "hus" alltid referert til stedet der hans barndom, hvor de bor nære familie folk. Hvordan varme stråler ut fra klisjé - "ildsted", "møbler", selv de beryktede "tøfler"! Og uansett hvor god en fest, du alltid vil hjem til hjem jord.
 Rask og grundig begrepet "hjem" er en slags fundament, grunnlaget for livets begynnelse for fremtidig menneskelig utvikling, den ble opprettet i denne verden. I sine foreldres hus lagt moralske grunnlag av personlighet, hans holdning til mennesker, til livet.
 Stemningen i huset påvirker humør og enda helse. Så en person har en tendens til å styrke ditt hjem, gjøre det vakkert og romslig.

 Selvfølgelig, huset - det er ikke alltid en individuell bygningen. For de fleste av oss i huset - en typisk høy stige leilighet, hvor naboene kan se uten pereobuvaya tøfler og hører lyder gjennom veggen ved siden av. Men vi ble vant til det og blahoustrayvaemsya i henhold til deres ønsker og evner.
 De sier hjem - står overfor en rekke, og det er. Kanskje du lagt merke til, kom på besøk, uansett hvor godt preparert, møter uaktsomhet hjemmemiljø sin neryashlyvomu eier. I samme ryddig husmor skinner renslighet, gjestfrihet og vennlighet i dette huset - loven. Selvfølgelig ville vi elsker å se rundt vennlige mennesker å bestille og harmoni regjerte i hjertene og i hjemmene og i verden utenfor. Ikke å si tilbake tungen skittent ord ikke å kaste søppel hånd hevet å rydde plenen og ikke har et ønske om å ødelegge blomsterbedet. Tross alt, et hjem for oss er vårt verksted og vår by og vårt land. Vi er alle naboer og trenger derfor å leve et naboskap - å hjelpe hverandre, dele gleder og sorger. La oss elske og verne om sitt hus, la oss respektere andres hus, og da vil vi la det til sine etterkommere, og de - noe å huske oss.  
 Først, før du åpner reparasjonsprosessen i den nyinnkjøpte leiligheten, anbefales det å tydelig analysere fremtidig reparasjon jobb, ikke glem om din økonomiske situasjon. Svært ofte folk bygge vazhkozdiysnyuvani økonomisk planer begynne gjennomføringen, men reparasjonen er forsinket for en svært lang periode. Som et resultat, folk rett og slett overvurdert sine finansielle evner, fast i gjeld, og alle kommer til å kollapse. I tillegg er det vanskelig når folk er tvunget til å leve i en leilighet uten stopp reparasjon. Kostnaden for dyre høykvalitets reparasjoner i leiligheten selv stige markedsverdien av hjemmet, selv om det unntaksvis. I alle fall, byggevarer, tjenester, utbyggere, designere - fly inn verter som trenger reparasjon boliger i tusenvis av dollar.
 Først må du bestemme selv hvordan det vil bli utført reparasjoner, dvs. uavhengig eller med hjelp av innleide arbeidere byggefirma. Men av erfaring kan vi trygt si - hvis du ønsker å raskt, effektivt, sikkert og vakkert foreta reparasjoner i en ny leilighet, er det best å søke hjelp fra ekspertene! Enkeltverk (spesielt ikke-eksperter) svært sjelden føre til et positivt resultat!
Hvor skal jeg begynne reparasjoner i det nye bygget? Hvor mye penger er nødvendig?

 Men hvor skal vi begynne reparasjoner i nybygg? Og hvor du finner de sakkyndige?
 I reklame elektroniske ressurser og publikasjoner som omhandler mange kunngjøringer av bygging og oppussing arbeid bedrifter og enkeltpersoner. Bruke presse finnes spesialister på reparasjon av bolig (leiligheter, hus, leiligheter) byggefirmaer som har ulike prispolitikk, og med forskjellig rykte. Mange nylig huseiere uvillige eller ute av stand til å holde i leiligheten hans reparasjoner selv. De prøver å overlate disse bekymringene utbyggere, håper på sin kompetanse og integritet.
 Søk i dette byggefirma som virkelig oppfyller kravene ovenfor - det er en vanskelig oppgave, gitt antall ansatte i denne tjenesten virksomheter, enkeltpersoner. I dette området, prøver å tjene en enorm mengde "venstre" av folket, skruppelløse byggefirmaer (selvlært, mesteren av "generalist"), som er ganske vanlig konsept av penger, men tilbød seg å gjøre alt billigere enn de mer eller mindre kjente byggefirma.
 Utvalg skal vurdere omdømmet til byggefirma, private master er ellers risikerer å bli lurt. Som er i ferd med å reparere brukte substandard byggematerialer, kan byggearbeidene utføres i strid med regler og teknologi som er uprofesjonelt og urettferdig. Som et resultat av slike reparasjoner vil være en vesentlig årsak til ytterligere reparasjoner, vil huseiere lider store tap.
Hvor skal jeg begynne reparasjoner i det nye bygget? Hvor mye penger er nødvendig?
 Hvorfor være redd når vi leter etter et byggefirma?
 Det hender at det viktigste målet for selskapet er å bygge bare klienten søk og motta betaling for reparasjonen. Å ha forskudds skruppelløse entreprenører kan plutselig heve prisene for utførelsen av etterbehandling, montering operasjoner, stramme tidsfrister eller be om ytterligere midler til anleggsarbeid og materialer, som tidligere ikke var utelukket. Dette kan øke budsjettet i forbindelse med reparasjon av leiligheter tiltak bokstavelig talt til tider.
 Svært ofte er kunden eieren av leilighetene, som er "heldig" med entreprenøren, ved gjennomføring av reparasjon fullt nyte resultatet. " Det handler om kvaliteten på arbeidet, materialene som brukes, og lignende. Gjentatte reparasjoner vil koste mer bestemte seg for å redde mannen, fordi i tillegg til tap av byggevarer, tjenester av ikke-profesjonelle utbyggere, han blir nødt til å bruke på demontering og fjerning av konsekvensene av en mislykket reparasjon. Dette vil lære ham mer på alvor i å velge en entreprenør neste gang.
 Hva er den ideelle bygningen reparere selskapet i nybygg?
 Det beste alternativet for folk som ikke ønsker å gjøre reparasjoner - er å finne en solid, dorozhaschuyu rykte byggefirma som har spesialisert seg på reparasjon av boliger. Slike selskaper har ikke noe problem med eksperter av forskjellige bygge spesialiteter (rørleggere, elektrikere, flisleggere, murere, blikken, etc.), anleggsmaskiner og apparater.
Hvor skal jeg begynne reparasjoner i det nye bygget? Hvor mye penger er nødvendig?
 I et byggefirma vil bidra med utarbeidelse av et designprosjekt. Prosjektet sammen med kunden vil bli pre-forhandlet og malt, ettersom fremtiden for bolig og interiør etterbehandling detaljer som farge fliser på kjøkkenet. Prosjektet tar hensyn til alle detaljer (materialer, utstyr). Anbefalt av denne designeren innser dette prosjektet er å gjøre kunden føler deg komfortabel i leiligheten. I prosessen det samme prosjektet designer vil overvåke anleggsvirksomhet, samt justere virkningen av arbeiderne.
 Når du velger en entreprenør ikke ta hensyn til detaljer som byggefirmaet kontor chic, dyre biler av de ansatte som arbeider der administrative enheter. Informasjon om lønn utbyggere som arbeider der mer viktig, fordi deres hender vil bli reparere leiligheten din. Hvis arbeidet deres er dårlig betalt, så den høye kvaliteten på disse utbyggere reparere teller latterlig. Disse profesjonelle arbeidet for denne arbeidsgiver ikke ønsker, og derfor er det ingen ansatte tilhører den kategorien av høyt kvalifiserte arbeidstakere. Et positivt tegn er fraværet av et byggefirma som arbeider universell, som en maler, rørlegger, bygningsarbeider, elektriker.
 I alvorlige Selskapet sysselsetter bare en smal profil spesialister som ikke vet "og fra". Våken og har lave priser av konstruksjon, fordi det ofte er en forløper for dårlig reparasjon, ekstra utgifter som plutselig dukke opp midt i byggverk. Respektabel byggefirma strengt overholder avtalt med kunden estimater, slik som budsjett planlegging reparasjoner.

Hvor skal jeg begynne reparasjoner i det nye bygget? Hvor mye penger er nødvendig?

 Ikke kjøp en bolig i nybygg?
 Grunnen til at folk ikke ønsker å kjøpe bolig i nybygde boliger, ofte deres motvilje mot å gjøre reparasjoner, fordi vanligvis disse leilighetene utvikleren solgt i de statlige semifinalen. Leiligheten er bare betong, murvegger, et par selv pusset, som krever full leilighet Behandling-dekorative raffinement. Det handler om etterbehandling gips, kitt vegger, tak, gulv utjevning grunnlaget for gulv, fliser, linoleum. I noen tilfeller kjøpte leiligheter generelt kan mangle vegger - bare peiling, noe som er nyttig for selv planlegging leilighet. Alt dette krever betydelige investeringer leilighet eier, fordi ingen grunn til å bruke penger på avløp, belysning rom, ledningsnett dører, innebygde møbler og så videre. Videre nytt utkast gi som oppussing etter hoved - ikke langt unna.
 I lys av dette, husly, så å si annenhåndsmarkedet ser mer fristende, fordi det kan være begrenset til en liten ansiktsløftning. Du kan endre bad kategorisere tapet, restaurerte parkettgulv og glemme for et par år på alle reparasjoner.

 Kostnadene for reparasjoner i nybygg
 Neste, vi er interessert i punkt - er den omtrentlige verdien av nyinnkjøpte leilighet forbedring, dvs. hvor mye penger til å trenge litt reparasjon. I prosessen med å utarbeide et grovt anslag må ta hensyn til alle kostnadspostene som påvirker kostnadene for reparasjon faktorer.
Hvor skal jeg begynne reparasjoner i det nye bygget? Hvor mye penger er nødvendig?
 Primært tatt hensyn til omfanget av fremtidige reparasjoner, det vil si at av konstruksjon, installasjon, demontering, dekorative arbeid som skal utføres. På bekostning av reparasjonen vil påvirke kostnadene for materialer som benyttes, og kvaliteten på arbeidet utført. I det tilfellet som involverer prosessen designer i de senere år er ikke uvanlig, men kostnaden for reparasjoner vil øke, fordi sammenstillingen av enkelte designprosjekt også koster mye.
 Utgangspunktet det for meg ganske vanskelig å beregne verdien av hver enkelt reparasjon og anleggsarbeid, fordi kostnadene for en haug med påvirker faktorer (kompleksiteten i arbeidsområdet av leiligheten, kostnaden av materialer og utstyr, avskrivninger brukes i arbeidet prosessverktøy, etc.) . Så gjerne gå til nærliggende kontorer og byggefirmaer holder tommelen.

Hvor skal jeg begynne reparasjoner i det nye bygget? Hvor mye penger er nødvendig?
 Bra du reparere!  
Яндекс.Метрика