Installere innerdører med hendene

 Utskifting av gamle dører til nye produserer vanligvis et besøk ekspert. Prosessen med å installere døren i tid og tar bare et profesjonelt resultat ser ganske ryddig. Faktisk, gjenta denne prosessen med hendene er ikke vanskelig, spesielt siden de fleste av dørene kommer ferdig.
 Materialer
 Å installere innerdører med hendene du trenger:

 mount;
 hammer;
 tang;
 spiker eller skruer;
 pakninger;
 selve døren;
 skum;
 Så.

 Trinn 1. Det første trinnet er å fjerne den gamle døren og demontere innleggene. Å fjerne døren fra hengslene, åpne den og legger pakningen i gapet dannet. Å sløyfe hoppet Bruk Prybars og hammer.
 Piddyahnit ble installert og skrånende. Arbeidet bør gjøres veldig forsiktig for ikke å ødelegge veggene og dekke dem. Hold skrån negler på dette punktet er det nødvendig å kutte. Foretrukket anvendelse for dette formål Reciprocating støv.
Installere innerdører med hendene

 Trinn 2. Nå skrånende du trenger for å komme ut av boksen. For dette er det nødvendig å plukke opp på tre sider, topp, side og bunn. Ikke å ha ferdighet i den foreliggende sak, spør noen fra husholdningen hjelp. Ikke å klippe negler trenger også å trekke seg ut.
Installere innerdører med hendene

 Trinn 3. Nye dører pakke ut og montere, hvis det er nødvendig. Sett døråpningen. Weeds dør bør definitivt ta den med. Pass på at det dørene åpne i ønsket retning.
 Pass på å sjekke at senteret døren var akkurat i midten av døråpningen. Må være et lite gap mellom karmen og samme hull. Det varierer vanligvis fra 3 til 5 mm.
Installere innerdører med hendene

 Trinn 4. I gapet rundt omkretsen jamb sikker på å installere avstandsstykker. Styrke jamb til hullet hamring negler trenger uhvynchuyuchy eller skruer for å installere bakken pads. Jevnlig sjekk for riktig installasjon av skråningen. Legg merke til at når den er riktig, vil porten ikke bevege seg i enten åpen eller lukket, eller en halvåpen stilling.
Installere innerdører med hendene

Installere innerdører med hendene

 Trinn 5. Fikse, så skrånende kutt i, sørg for å fjerne alle unødvendige deler pakninger. Den meget pent fylle hullet skum.
Installere innerdører med hendene

 Trinn 6. Fortsett med installasjons Gerikter å bidra til å dekke opp alle nyansene av installasjonen. Ikke glem å feste sete døren tilbehør.
Installere innerdører med hendene

 Montering av dører på dette over.  
 Minimalisme - en stil av interiør som er fast forankret i mote på slutten av forrige århundre, sin popularitet eksplosjon fant sted på 90-tallet, det er da alle som hadde anledning, prøvde å etterligne alt som er typisk for ham.
 Minimalisme var en reaksjon på protesten og pompøsitet og innbilskhet romantiske, tradisjonelle oppfatninger av interiørtrenden og luksus Empire, som i en lang periode av sin eksistens ganske slitne.
Interiørdesign karriere i stil av minimalismen (9 bilder)

 Designere ønsket å vise noe nytt og tilpasset, boligbygging, som ikke passer inn i standard oppfatningen av ordet, og det er hyggelig at de gjorde. Det er i dag vi ser på den korte minimalisme enklere, og bare noen 20 år siden - det var en skikkelig eksplosjon i verden av interiørdesign.
 Forresten, selv om du minimalismen mye som bildet, ikke rush å utføre hele huset eller leiligheten i en lignende retning, fordi, sett i sin rene form, er det mye enklere å beundre enn å leve i det.
 Det tar ikke lyse gardiner og fargede vaser, noen rammer for bilder og minner engel statuer spredt leker og annen familie forfengelighet ikke passer inn i den asketiske minimalisme, som om vi ikke liker.
Interiørdesign karriere i stil av minimalismen (9 bilder)

 Så hvis du føler at du har noe du ønsker å endre i interiøret, er det bedre å forlate ideen om minimalisme i favør av fargerik start. Dette interiøret er ideell for strenge, pedantisk og forretningsfolk som er sjelden hjemme og sakte.
 Men tror ikke at det er ekstremt ubehagelig og "naken" stil heller minimalistisk i stand til å korrigere deg vikle atmosfære av fred, stillhet og enkelhet, er at noen ganger er det nødvendig etter de travle gatene i storbyen og bekymringer på jobben.
Interiørdesign karriere i stil av minimalismen (9 bilder)

 Faktisk, minimalisme, i seg selv, er veldig lys og allsidig stil i moderne teknologi design, spesielt hvis en ansvarlig tilnærming til spørsmålet om etableringen, bør valget av alle detaljer bli kontaktet med stor forsiktighet, fordi det er så enkelt å lage en utilgivelig feil.
 De mest populære sortene ble minimalistisk skandinavisk stil og japansk minimalisme som kan virke enda mer interessant enn sin klassiske stamfar.

 Karakteristiske trekk ved stil


 Hvis vi nøye undersøke bilder av interiøret i stil av minimalismen, kan du umiddelbart legge merke til noen flotte funksjoner som er unike for ham, enkelhet, presist, nøyaktighet og presisjon spor.
Interiørdesign karriere i stil av minimalismen (9 bilder)

 Alle fasiliteter må være romslig, med god plass og plass innehar et minimum av møbler, det bør ikke være noe tull, akkurat det samme, men i minimalisme synes at interiøret består av store møbler silhuetter og lyse vegger.
 En annen funksjon i denne stilen - et minimum av partisjoner, vegger er vanligvis de mest rene og visuelle grenser mellom rommene kan gjøres av andre teknikker.

 For eksempel er den vanligste skilt seg møbler, korrekt plassert på belysning, skyve glassvegger eller stoff og så videre. Dører ofte erstatning åpninger med buer, vinduer øker, noen ganger brakt til gulvet, så en spesiell rolle i utformingen av rommet spiller en fargekomponent.
 I minimalisme velkommen hovedsakelig lyse farger, halvtoner spill som grafisk fremhever den sorte eller grå, uten å gjøre en slik kontrast minimalisme vanskelig å forestille seg. Palette kan fortynne organiske og naturlige toner av tre, metall, murstein eller glass glitter.
Interiørdesign karriere i stil av minimalismen (9 bilder)

 Flere moderne varianter minimalis velkommen bruk av en enkelt farge aksent som kan gjøres som et bilde på veggen av puter på en sofa eller et teppe på gulvet.
 Det viktigste at denne fargen ikke blir for mye eller det vil opphøre å være et fokus og bli de viktigste fargene. Det er også verdt å merke seg at for minimalistisk interiør preget av rette linjer og skarpe vinkler, ofte, møbler eller dekor elementer er riktig geometrisk form, ingen krøller, skulptur eller carving - alt dette er helt upassende.
Interiørdesign karriere i stil av minimalismen (9 bilder)

 Husk at du ikke kan gjøre rundt huset bare ett rom i en minimalistisk stil, når du setter på det, bør funksjonene spores i hele rommet.

 Møbler og innredning


 Alle møbler bør ikke bare vanlige geometriske former, men har også en høy grad av funksjonalisme. De fleste er bygget ved hjelp av hodesettet for døren der du kan skjule alle nødvendige ting og ting som ikke legger ut.
Interiørdesign karriere i stil av minimalismen (9 bilder)

 Forresten, denne funksjonen av møblene brukt i alt fra bed utstedes podium, bord passer for garderober og sofa er noen ganger brukt i en bred trearmlener som kan erstatte et lite salongbord.
 Spesiell oppmerksomhet er betalt stoppede møbler, det nødvendigvis rektangulær eller kubisk form, farge og svart-hvitt. Ofte er disse stoler eller sofaer mye knebøy, og hvis de ikke har noen bein i det hele tatt, eller den andre ytterligheten - høy metall ben, fordi det er mer som et stolsete.
Interiørdesign karriere i stil av minimalismen (9 bilder)

 Senger er ofte utført på catwalken, og skap og andre innebygde hvitevarer bør alltid diskret og nesten særpreg utforming. Tilfeller kan være dekorert med glass og speil, siste leiligheten kan brukes vilkårlig mye på grunn av hva plass er enda mer omfattende og mer visuelt.

 Belysning og materialer


 Som for belysning, innebærer minimalistisk stil bruk av store vinduer som kan lukkes lys tyll, passer også persienner og skodder.
 For reguleringsplan områder bruker ofte spotlights, som kan være plassert på forskjellige nivåer strekke eller gipsplater tak og møbler eller vegger. Mest brukt en stor lyskilde og en rekke spotlights kan også være hensiktsmessige skjulte taklys med halogen eller neonlys.
Interiørdesign karriere i stil av minimalismen (9 bilder)

 Vegger kan males matt maling eller tapet monofone forseglet lys, også svært interessant å se relieff bakgrunn før maling.
 Siden materialer er velkommen naturlig: tre, murstein, metall, kork, noen ganger glass eller plast. På gulvet er vanligvis satt laminatgulv eller i lyse farger og enkle. Bad og kjøkken kan brukes lyse fliser blir noen ganger brukt glatt kalkstein eller marmor.  
Яндекс.Метрика