Toalettskålen er installert på gulvet med to hovedmetoder: innstillingen er satt med bolter trenger vanligvis to eller fire bolter, og den andre måten - å sette bollen til en trepall, som ligger i gulvet eller fast til gulvet med lim kvalitet. Men i vårt land installasjon av tre fotbrett kan finnes svært sjelden, enklere å bruke bolter.
Installere toalett med hendene.

 Demontering av gammelt toalett
 Som med alle reparasjonsarbeid må begynne med fjerning av gammelt utstyr. Hvordan fjerne den gamle toalettet:

 Tøm vanntanken;

 Koble nøye vannforsyningen i tilfelle at den fleksible liner, kan du skru den fra tanken og VVS. Metallforingen vypylyuyetsya, kuttet en liten del av røret, og deretter fjerne tråden fra vannforsyningen. Dette gjøres for å være et sted for en ny foring;

 Før du fjerner den gamle toalettet behov for å forberede toalettet bør rengjøres med en desinfiserende komposisjoner. Du kan bruke blekemiddel, men gummihansker for ikke å skade huden. Sette på beskyttelsesbriller hvis du har tenkt å bryte toalett, fordi små biter kan komme inn i øynene;

 Bli kvitt den gamle bolter toalett da han ble tildelt boltene - vidkrutytsya dem, men hvis det er festet med sement, må du dele det med toalett på steder der det er løst. Når klar toalettet, vippe den tilbake litt for å helle resten av vannet;

 Kvitte seg med riflene, kobler bjelle. Hvis kontakten er laget av plast eller jern må trekke toalettet og demontere kontakten, men du kan kutte ned på sin ønsket størrelse;

 Installere avløp direkte i bølge kloakk munnen, men før tetting bølge lysbilde på den siden hvor den kobles til kloakk. Sørg for å rense munnen og påfør tetningsmasse. Du må sette Bølgeblikk svært stramt, deretter dekke det med en klut innlogging eller plugger, som for å glemme det, vil lukten av kloakk strømmer til leiligheten hver dag.

 Mye avhenger av det flate gulvet på badet, selv om det - montere den på skruene. Etter å kjøpe toalettet kan du se på den gamle måten å fikse, og å installere på samme måte. Plugger plast pre-drill, deretter erstatte med nye. Men merk at hullene ikke bør være bredere enn de nye ankere, eller et nytt toalett vil vakle. Lage nye hull som tilsvarer ønsket størrelse. Bare sette et toalett på stedet der du installerer den, og deretter sjekke gulvplass for inventar, tar hensyn til lengden på liner og bølgepapp og størrelse bolle.

 Hvis toalettet er installert og montert på sement må rydde opp resten av sement og depresjoner, i mange tilfeller kan du se pantet med sement. Gulvet kan gjøre deg lik med en løsning av sement, og deretter sette toalett gulvet påstøp, og fikse det gjennom våt avretter forrige tre sivile. Når alt er tørt, kan du skru til skruene. Men husk at den gamle boliglån var der for lenge, så det kan gå dårlig før eller senere, så sjekk ut sin kvalitet før installasjon.

 Forsiktig hamre anker i pre-forberedt hull i gulvet, vanligvis uten problemer de er på gulvet. Fra de foregående prosedyrer før installasjonen er avhengig av kvaliteten og enkel installasjon av nye toaletter.

Installere toalett med hendene.

 Installere toalett
 Før du installerer behovet for å lære de grunnleggende reglene for bad gir vanlig leilighet. Trenger du å se i full størrelse systemet begynner vanligvis med strømmen av vann og ender renne vann ut av leiligheten. For denne kampen press vannrør, laget av solid stål, men de siste årene har det blitt ikke så presserende og rør laget av kobber. Siden kobber aldri rust, rør mye mer attraktivt og bedre, men er mye dyrere. Korrosjon av stålrørene på grunn av det faktum at de er galvanisert, disse rørene er svart. Utenfor sorte galvaniserte rør uten synlig på en gang, de er synlige sveisesømmer, er sømmene skjult i otsynkovtsi fordi det beskyttende lag har en tykkelse på omtrent 40 mikron. Vil beskytte det indre og det ytre lag for å forbedre påliteligheten.
 Rør har en annen diameter åpning, men også tar hensyn til den indre diameter av røret. Mye avhenger av tettheten av rørveggen, fordelt forbedret, lett og enkelt vegg. Slik kobler du en pipe tee eller trenger å bruke kløtsjen samt beslag. Hvis rørene har en diameter, kan du bruke samme rør for tilkobling, men hvis de er forskjellige - nyt koplinger. Hvis det viser seg rørledning, bruker vinkelkoblinger. Tees bidrar til å skape grener og installere rørdelen på et fly, må vi kryss.
Installere toalett med hendene.
 Eventuelle utslipp avløpsrør er laget av støpejern, med indre og ytre side har et beskyttende lag av olje bitumen. Takket være ham, dannet korrosjonsbeskyttelse og mindre vann gnir av det indre laget. Gitt behovet for tetting av rør, kan vi konkludere med at knutepunktene må være godt bearbeides. En del av den sylindriske rør installert i stikkontakten, og deretter bruke slep for å eliminere gapet, og ytterligere forsterket sement-sand mørtel. Registrer rør utstyrt med en hevert i områder der VVS-utstyr for å koble til utløpet av sluket. I denne situasjonen sifonger er hydrauliske ventiler som stenger strømmen av gass fra kloakk i leiligheten. Nå som du vet om de grunnleggende nyanser i kloakken, kan du installere uten problemer toalett raskt.
 Du kan velge hvilken som helst måte å installere alle som vi gir nedenfor. Eller du vil spille inn et nytt toalett med skruer, plugger direkte inn i apparatet eller fikse toalettet på en treplanke. Å installere skruene må fliser eller sementgulv, ellers installere toalettet fungerer ikke. Den mest pålitelige og praktisk måte å installere - installasjon til taffeta, som er en av tre plakett inne i sporet gulvet. Den er laget av tre prooliflenoyi, som eik, og bunnen fast flere ankere som støtter stabiliteten av styret og ikke lov til å flytte. De vanligste ankere - spiker hamret inn rekkefølgen på sjakkbrettet, men hoder bør gjøre minst 30 millimeter. Inne slot løsning helles med sand og sement inn vtoplyuyut treplate med spiker. Når løsningen har tørket, er det nødvendig å fikse toalettet ved hjelp av enkle skruer. For ytterligere å kunne skru ut skruene, de håndterer bil hrafytnoy eller fett, men uansett hva du ikke er behandlet, må det settes gummi skiver som reduserer risikoen for skade på rammen toalett. 
Installere toalett med hendene.
 En annen måte å installere er å bruke epoxy lim, men før du begynner må du rengjøre overflaten på mulig støv og skitt, samt kvitte seg med fett. Neste er behandlet Korund stein, er det gjort for dannelsen av råhet. Igjen avfette overflaten og påfør en harpiks lag ca 5 mm, og skyv toalettet til gulvet med all sin velde. Siden lim og harpiks ta tid for tørking, må vente i minst 12 timer, helst la det tørke over natten. På grunn av den sterke lukten blir nødt til å forlate leiligheten.
 For å unngå problemer bør vurdere å koble til utløpsledningen. Toalettet er koblet til kloakk avledning, som heter release. Det er både kantete og rett. At problemet er en groove, trenger de å behandle minium, pre-fortynnet i linolje. Neste utgivelse spiral tråd plasser, men merk at du må forlate rommet for utstedelse fem millimeter til det de ikke røre. Dersom harpiks går rørene har lang å rengjøre. Deretter må utføre installasjonen av kloakk drenering, men det ringformede gap er fylt ved hjelp av flageller av lin garn og deretter tilsatt til sement-sand mørtel. Sømmer bør innpakket med en bandasje, og sette en del av løsningen.
Installere toalett med hendene.
 På slutten av installasjonen for å bli lagt forbindelse med flush tank. Hvis du setter den på sokkelen toalett må fikse røret med en gummihylse til halsen. En liten del av den er slitt direkte på røret, men andre deler revet i motsatt retning, og deretter kle seg, men åpen ende rør. Deretter kombinere dem sammen, og en del av mansjetten er festet direkte til halsen. Men noen ganger er det situasjoner når tanken er montert på veggen en kort avstand fra toalettet. Hvis denne innstillingen er gjort, må du installere en ekstra pipe, og den andre enden til å behandle et slep eller rød bly. Hals med et rør koplet til mansjetten, som er festet til røret ved hjelp av en tynn tråd. På slutten av installasjonen du bør sjekke toalettet og flush tank, alt fungerer som det skal? Er det noen støy eller estrus vann? Hvis det er - sjekk hvor du gjør en feil og rette den.
 Endelig tilby watch videoinstallasjon Toalett:
Hvordan erstatte toalettet med hendene?
 Ønsker du å endre det gamle toalettet? Vi skal fortelle deg hvordan.
 Det vil ta materialer og verktøy:
 * Gummi hansker svamper, rags
 * Wrench og skiftenøkkel
 * Skrutrekker med såkalt skralle nøkkel (hex)
 * Ny toalett
 * Festemidler for montering candy bar på badet
 * Den antibakterielle sanitær silikon
 * Pakninger og sel (gummi), den (fleksibel) for tilkobling til den totale kloakk
 * Desire og rette armer
 1. Først slå av vannet på badet av inngangsventilen for å tømme tanken. Deretter må du tømme vannet ut av det. Hvis du kan åpne toppdekselet på toalettet tank, prøve å bruke en svamp til å suge opp de resterende vann fra bunnen. Men før du starter arbeidet, lå et håndkle eller klut på gulvet ved siden av toalettet for å absorbere den restvann etter fjerning av gammel toalett tank.
 2. Fjern spyle tanken selv. Først koble fra slangen som leverer vann, deretter skru monterings tank, vanligvis han bare skrudd, med store bolter. Nøye skru boltene som er nevnt, er nøkkelen til et sett med verktøy og fjerne tanken fra en gammel toalett. Skru ut skruer eller bolter toalett til gulvet med en skrutrekker.
 3. Rist litt "push" og sette den tilbake etter sakte og forsiktig løft å slippe sin tilkobling til kloakk godt og deretter fjerne den. Og rengjør gammel skitt.
 4. Nå er det på tide å sjekke og kaste vannføring i avløpsrør, sørg for å gjøre det til etter montering og installasjon av den nye candy bar trengte ikke å gjenåpne alle. Pass på å bruke gummihansker. Koble slangen (myk) splitter ny tank å drenere vann fra kaldtvannskranen. Og hvis den gamle herdet, er det absolutt erstatte det. Bare sørg for at flensen (gummi), med en total stыkuyuschyy toalett kloakkrør fleksible og holdbare. Ærverdige mestere anbefaler at du bytter dette elementet nytt.
 5. Nå utvide og hover til å se innholdet i plastposen. Følger med den nye monoblokk du bør se etter: plast plugger, skruer (hex), tetting vaskemaskin. Før du installerer du bedre kontrollere at skruene (festene) for den nye monoblokk sammenfallende med de gamle hullene. Men hvis det ikke er kamp, ​​se på bestemmelsene i de nye festehull, lese tegninger for installasjon av bedriftens produkter.
 6. Betrakt avstand fra inngangen til det samlede avløp for å installere toalettet. Det i sin tur skal gi gratis tilkoblings hull gjennom pakningen (gummi). Det bør bemerkes at lange avstander for å anvende fleksibel tilkobling. Husk før general kloakk tilkobling må smøre plate (sel) er lagt til pasta.
 7. Bor hull tidligere nevnte bolten med hammer drill, drill med pobedytom sette inn ønsket størrelse.
 8. Etter produyte fra støv og smuss nye hull gjøre bedre støvsuger, og nå satt på toalettet på plass.
 9. Ved utarbeidelse av toalett tank følge nøye de originale instruksjonene fra leverandørselskapet.
 10. Etter dette smøre børste med antibakterielle silikon monteringshullene på toalettet monoblokk og den nedre kanten av toalettet er en god idé å legge dette nylig boret hull i gulvet.
 11. Fast feste bolter og, viktigst av alt, ikke glem å sette på skiven (beskyttende) plast.
 12. Nå elektrisitet hvis den nye brikken har en elektrisk krets, hvordan mener du ta deg kraft, strengt å overholde sikkerheten.
 13. Ved slutten av fylle hulrommene mellom gulvet og toalettet antibakterielle sanitærsilikon. Klem. (Antibakteriell silikon må fullt herde etter tre eller fire timer, og denne gangen du ikke kan bruke toalettet, for ikke å krenke integriteten av ledd, bare fordi det hindrer inntrengning av vann i toalettet og viktigere vises ikke mugg, og illeluktende lukt.)  
Яндекс.Метрика