For noen grunn, folk flest, når løst for en så ansvarsfull jobb, en reparasjon, betale din oppmerksomhet alle rommene, prøver behagelig som mulig, arranger et soverom, barnehage, stue og andre rom leiligheter, helt glemme den gangen.
Interessant design korridor i leiligheten (11 bilder)

 Vel halvparten, i beste fall koste stikker tapet og installere nye inventar få, med tanke på at dette er nok. Og resten av de mindre heldige, deres passasje ofte mer som en liten gang, så tenk på det som noe moderne og koselig er vanskelig.
 Men fortvil ikke, på noen løsning på problemet er, jo mer en mindreårig. Hva, faktisk, korridoren? Oftest er det en lang, utvidet bygningen, som ikke er utstyrt med vinduer, men overfylte dører og døråpninger.
Interessant design korridor i leiligheten (11 bilder)

 Men det finnes verre alternativer, kode hele korridoren er erstattet av en av en liten gang som har en kvadratisk eller rektangulær form. Hvis du ikke betaler nok oppmerksomhet til denne forutsetningen, nemlig ordentlig ordne møbler og design lykkes med å utvikle dette området kan bare forbli "død", der du bare daglig proskalzыvaete fra rom til rom.
 Denne luksus er rett og slett uakseptabelt, gitt konsekvent lille størrelsen på moderne leiligheter. Men hvis alt er gjort riktig, vel halvparten av de tingene som spiser opp de viktigste boareal, du kan flytte inn i korridoren.
Interessant design korridor i leiligheten (11 bilder)

 Det er en betydelig mengde interessante designalternativer for korridoren, det kommer helt an på størrelsen av korridoren, samt størrelsen på leiligheten generelt.

 Du må heller ikke glemme at for å komme hjem ikke bare funksjonelle, både stilig og moderne, er det nødvendig i hele leiligheten observere de generelle merknader én stil, og bandet er intet unntak.

 Også ikke glem at gangen - dette er det første rommet som møter dine gjester i hjemmet ditt, passerer gjennom det, har de inntrykk av hjemmet ditt, så det er viktig at de ser rundt seg tenkt interiør og varm atmosfære.

 En farge


 Selvfølgelig, et meget viktig poeng fargevalget, fordi det vil avhenge av visuell oppfatning av rom og dens visuelle volum. Viktigst, hvis du ønsker å spore den generelle utformingen av leilighetene i alle områder, er evnen til å følge likevekts desember aksenter.
Interessant design korridor i leiligheten (11 bilder)

 Det er ikke nødvendigvis alltid det samme tapetlim å holde den generelle design, bare legge et dekorativt element korridor slik at fargen vil være den samme som de grunnleggende elementene i innredning og designe et annet rom.
 For eksempel, hvis stuen kaffe-farget sofaer og puter, malerier og møbler, bandet kan stilles inn med samme farge og stil lampe, eller et lignende sett dresser.
 De fleste korridoren veggene er trukket i delikate pastellfarger og de mest populære er hvit, blek rosa, nyanser av kakao og champagne, blekt lys grønn og lyseblå.
Interessant design korridor i leiligheten (11 bilder)

 Denne designen kommer diskret, kan det utfylle innredningen lyse elementer og dekorative møbler. Hvis du ønsker å se et band i en mer joyous og livsbejaende farger, kan du velge en lys grønn eller lilla farger med dem veldig lett kombinere andre farger og detaljer.
 Det betyr ikke nødvendigvis male veggene eller henge alle de lyse tapet, du kan følge prinsippet om 3/4 eller 2/3, mens den nedre delen er lys, og toppen - rolig og behersket, eller vice versa.
Interessant design korridor i leiligheten (11 bilder)

 Designe liten korridor


 Hvis du ikke kan skryte av en lang og romslige korridorer, spiller det ingen rolle, selv et lite område kan få en romslige og funksjonelle rom. Naturligvis, jo lettere vil være veggen vil rommet fortelle visuelt bredere og mer romslig.
 Kan hjelpe deg, garderobeskap med speil i dører, erstatte de helt kjente til oss kroker, hengere og utallige hyller, men det vil hjelpe bare hvis det er en nisje for ham i gangen.
Interessant design korridor i leiligheten (11 bilder)

 Hvis dette ikke er, og gjør et lite rom, må du gjøre en enkel kleshenger som ser ut som et bord på veggen og en liten hylle som vil tjene til å oppbevare dem luer, votter og andre småting. Hvis rommet er et hjørne, kan det være utstyrt med en liten innebygd pidestall som vil lagre sko.
 Velge møbler i en liten korridor bør styres av den grunnleggende regelen - det skal være lett og minimalistisk, med ingen ekstra mønstre utskårne dekorasjoner og spare.

 Også ikke glem om belysning samt en korridor, men stor, men lite, er sjelden utstyrt med vinduer.

 En liten korridor lampe, kan pivot gjøre, selv om mye mer interessant kan se liten lys fordelt rundt omkretsen av taket eller veggene. Dersom korridoren er lang, lysene, pivot kan ikke være nok, så det er best å legge til noen laterale vegg sconces, som selvfølgelig må integrere harmonisk med det fullstendige bildet av leiligheten.
Interessant design korridor i leiligheten (11 bilder)

 Utformingen av en lang korridor i huset


 En lang korridor gir ofte inntrykk av endeløs mørk tunnel, og også ofte ubrukelig. Hva å tenke på denne saken? Dersom korridoren er faktisk veldig lenge, er det bedre å knuse sone, for eksempel foreta sectional gulvfliser eller laminat, en segmentering korridor vil gi noen finalitet, vil det slutte å ligne en endeløs og kjedelig rør.

 Til smale korridoren begynte å virke visuelt bredere, bedre tegner vegger i lyse farger.

 Dersom korridoren er ganske omfattende, kan det også gjøre funksjonelle, slik som å lage vegger grunne åpne hyller, som kan sette en rekke bøker og dekorative detaljer som skaper en behagelig atmosfære.
Interessant design korridor i leiligheten (11 bilder)

 Således vil passasjen av det vanlige passerende rom, slå inn i et lite hus bibliotek. Til hyllene etter installasjon korridor ikke ser mye rotete farge møbler for å prestere bedre i lyse farger, og ikke glem de sterke lysene, siden det er nødvendig å se godt at du tar hyllevare.
Interessant design korridor i leiligheten (11 bilder)

 Hvis du ikke liker åpne hyller, kan vi slå corridor design annen ide: satt smale og lave skap som vil minne brystning utenfor, bare med dører. På toppen av dem kan du sette bilder, bilder eller statuer, og inni skap til å lagre alle slags ting, som hadde ingen plass i de viktigste leveområdene.
Interessant design korridor i leiligheten (11 bilder)

 Forresten, kan elskere av kunst forvandle en lang korridor inn i et lite kunstgalleri, bilder zaveshav alle vegger og ramme, og du kan gjøre bare noen få, men store kunstverk. Og en annen ting, kommer til å velge kjønn på bakhodet at korridoren er en passasje av huset, så det er best å ikke skimp på materialer, eller et par år ville ha å gjøre reparasjoner.  
Riktig utforming av barnehagen.

 Color designe et barnerom


 Designe et barnerom er ganske variert, men vanligvis barn - den letteste og komfortable rom i huset. Farger for sin design: den tradisjonelle pastell blå eller rosa, men det kan brukes ulike nyanser av hvitt, turkis, varm gul. Tradisjonelle rosa innvendige rom for jenter ikke nødvendigvis viktige å være klar - det er ekte live smart og vakker, med en god følelse av stil.

 Perfekt interiør barnehage


Riktig utforming av barnehagen.
 Barnets rom - rom for foreldre fantasier. Vi må ta hensyn til mange, og pålitelighet møbler og veggfargen, men hvis du venter tvillinger, må fortsatt foretrekker komfort og ergonomi, fordi veldig snart vil du forstå hvordan sparer tid og krefter riktig organisert barnerom for to. Prøv å ha alt for hånden og barneseng var i nærheten av stellebord og skap med ting, fordi min mor skal utføres to ganger mer manipulering enn ett barn.

 Mens barna er små, kan du bruke en barneseng, men med en myk skillevegg, slik at barna vil være der, men vil ikke forstyrre hverandre. Ideal - møbler som "vokser" med barnet ditt: barneseng, som fjernet en side, og de kan tjene et par år sofa, stoler med justerbare føtter Men det kommer en tid når alle disse tingene katastrofalt "liten".
 Og så oppstår spørsmålet som å plassere nye senger og bord i de små kvadratmeter. Svaret er enkelt - en køyeseng og spare plass, og legge til underholdning til guttejente og fikk passe perfekt inn i interiøret barnehage.
 Et tips: husk at hver av enkeltbarn, og anser det i utformingen av et barns rom, la dem leve i ett rom, men la alle være et hjørne hvor han kan bo ett, sine leker, deres bøker

 Vi har valgt en stil barnehage


Riktig utforming av barnehagen.

 Stil barnehagen bør være myk, diskret, men samtidig barna ikke skal føle seg grå mus. Hvis du bor i et rom heterofile barn, foretrekker unisex stil. I det indre barnet har litt lettere for de som har barn av samme kjønn. Faktisk, i dette tilfellet kan vi gjøre en reell slotts pirater eller drivere for gutter rom eller palass fairy prinsesser for liten dame.
 Psykologer råd fra en veldig tidlig alder barn utvikler kjønnsidentitet gjennom stil barnehage, og derfor ikke kvele fantasien - blonder volanger på vinduene og senger, friske blomster i vaser og leker for jenter, fotballer, en samling av maskiner, bøker om helter og eventyr, kort Treasure Island gutter er mer enn passende i disse barna.
 Nå vet du alt om stil og design av barnehagen.  
Яндекс.Метрика