Interiørfargevalget EMU

 Hvordan velge farger til pynt?
 I denne artikkelen ser vi på farger for ulike rom i leiligheten eller huset. Tross alt, har alle rom i leiligheten sin egen funksjonalitet og derfor fargevalget i hver av dem må være passende.
 Farge er et spørsmål som har mange muligheter, alt fra å utvide eller innsnevring av plass og etterbehandling egenskaper nøytralisere lyder og lukter. Bare optimalt bruke den til å lage interiøret, i harmoni med naturen og temperament av de som bor i leiligheten.
 Farger til møbler
 I Gangen liten i størrelse, må veggfargen være hvit. Velge en kontrastfarge tilsier behovet for å øke antall lamper for å fjerne inntrykket av mørke, noe som påvirker rommet, blottet for naturlig lys.
 I rom med vinduer mot sørsiden, er sommeren varm. For å "redusere" temperaturen i rommet, velger du bare den kalde range - blek grønn, blek blå, og andre. Dersom vinduene som vender mot nord, bør foretrekkes varm palett, ved hjelp av terrakotta, gul og lignende farger.
 Bruke farger kan zonirovat plass, særlig i rommene, interoperable, for eksempel stue. I tillegg kan det også dempe sterke lukt, slik som grå eller strålende hvitt.
 Dermed kan vi snakke ikke bare om den psykologiske faktoren som påvirker valg av klanglige avgjørelser, men også av mange andre like viktig. Først av alt, bør du kontakte din purpose rom. Men anser det viktigste først.
 Color løsning for kjøkken
 Det vil være mest hensiktsmessig for varme farger, dvs. rød, oransje, gul (inkludert møbler). Dette er spesielt nødvendig hvis kjøkken og spisestue kombinert, fordi varme farger øke appetitten.
Interiørfargevalget EMU


 Fargevalget bad
 Bad. Hvis badet er liten, er det best å velge en hovedpastelltoner, som tillot flekker av hvitt, svart, noen lyse farger. Det romslige badet hensyn kunne bli gitt en lys, kontrasterende farger, spesielt hvis god belysning.
 Color løsning for kontoret
 Atmosfæren av ro, er konjunktur best skape brune eller grønnaktig skjær. I kontor tillatte og noen levende detalj.
Interiørfargevalget EMU

 Farge avgjørelse rom
 Ufravikelige regler som skal følges i utformingen av stuen, nei. Det er viktig å holde en balanse til fest ikke kontrast med fargene på de andre rommene. Men ett ønske er der fortsatt, hvis liten stue, vil "push" veggen bidra til grå-blå, perle og lysegrønne nyanser. I en stor stue egnede mettet pastellfarger eller varm.
Interiørfargevalget EMU


 Soverom fargevalg
 Å skape en atmosfære av ro og komfort, noe som er veldig viktig før du går til sengs, bruke en lys varme toner.
 Kontraster som ikke SleepingMen kan være subtilt spille på nyansene.
 Dempede farger (navy, brun, rødbrun) soverom er ikke kontraindisert. De vil bli godt kombineres med lyse sengetøy.
 Hvis du er ung og temperaments, kan du råd til å eksperimentere og fylle rommet mettede farger.
Interiørfargevalget EMU


 Fargevalget for barnehagen
 Barnet på to år for å trives best i et miljø med myke umettede farger. Når han vokser opp, kan rommet fylles med lys, fargerik blomster. Når han går til skolen, bør lys gul farge endre gledelig flerfarget ikke å distrahere studenten fra klassene. Men rommet bør ikke blåse kjedsomhet, så du trenger å diversifisere situasjon lyspunkter. Det viktigste - ikke overdriv det, ellers kan du oppnå at barnet vil ligge i irritabel tilstand.
Interiørfargevalget EMU

 Rollen til farge i den generelle interiørdesign


 1. Avhengig av lys farge kan endre deres farger.
 2. Mørke farger - ikke taket, eller negative følelser er garantert.
 3. malt fjern og nær veggen på motsatt side til fargene ulike kontrast (rød - grønn, blå - gul), kan visuelt større avstand mellom dem, og hvis de brukes tett sammen farge, blir den visuelle plass mer komplett.
 4. Taket trenger ikke å være hvit. Nok til at det vil være det samme farge som veggen, eller litt lysere.
 5. Hvis du har kjøpt møbler før begynte å reparere og transformere plass, vil fargen absolutt vurdere når du velger gamma leilighet. I fravær av møbler kjøpere vil ha ved sin start fra fargevalg, implementert i leiligheten. Dermed krever design plass en helhetlig tilnærming, fordi alt henger sammen -. Gulv, tak, vegger, møbler og så videre D.  
Hvordan visuelt forstørrer rommet (foto)Hvis du eier en standard byleilighet, vil du ikke være i stand til å skryte av en komfortabel og ergonomisk utforming av rom og høyt under taket og store vinduer. Men det er ingen grunn for frustrasjon, og spesielt for større reparasjoner i hjemmet eller kjøpe en ny bolig. Designere av moderne interiør anbefale til alle som ønsker å legge til en liten visuell plass mer luft og plass, følgende prinsipper:
Høydepunkter bidra til å øke den visuelle plass og mørke nyanser redusere plass;
Ulike kontrasterende flekker i interiørdesign visuelt redusere gulvplass;
De mer innvendige rom av ulike elementer, jo nærmere det virker;
Store gjenstander som ligger i et lite rom, visuelt redusere det;
Noen linjer dele rommet i deler.

Basert på disse prinsippene, kan vi visuelt større plass av rommene varierer enda et svært lite område.

Valg av etterbehandling materialer for visuell økning rom

Hvordan visuelt forstørrer rommet (foto)

For optiske zoomgrensene må-plass i interiøret bruk lyse nyanser. Taket må males hvite, da dette vil gjøre det enklere og mer høy. Bakgrunnsbilder for utvidelse av plass i rommet er best å velge en fersken eller krem ​​farger. Hvis du foretrekker mønstrede vegger, deretter bare holde rasjonell tapet med vertikale lettelse ornament eller smuler. Interiørarkitekter anbefaler å gi opp tapet med store og lyse bilder og dekorert brede strimler. Disse bakgrunns visuelt redusere rommet innstillinger og lage et lavere tak.
Hvordan visuelt forstørrer rommet (foto)

Det bør bemerkes at for å øke takhøyden er like viktig å utføre maling vegger og plassere dem nær taket linje. For å understreke grensene mellom taket og veggene må avbryte brede dekorative grenser.
Hvordan visuelt forstørrer rommet (foto)

Til taket virke høyere innendørs, prøv å dekorere sine vertikale elementene: høy potteblomster eller originale gulvlampe. Det er like viktig å øke plass i rommet for å endre utseendet på døråpningen. Det beste alternativet - langstrakt bue, vil det høyeste punktet på som plasseres på grensen av taket. Vertikal maskinvare på dørhåndtak også hjelpe visuelt utvide rommet.
Hvordan visuelt forstørrer rommet (foto)

Riktig valgt belysning bidrar til å legge en ekstra plass i det lille rommet. Velge for et rom med lav takhøyde lysekroner flat form, som sprer lyset mot taket. Du kan forlate den sentrale lysekrone, og brukes som en lyskilde miniatyr lamper plassert langs veggene i rommet. Det bør kjøpe lys som styrer strømmen av lys er ikke ned, men opp. Ikke kjøp store og hengende lysarmaturer samt stuen vil se smal og liten.
Hvordan visuelt forstørrer rommet (foto)

Interiørarkitekter er også bedt om å fjerne fokus fra det lave taket gjennom sex, som kan gjøres blank maling eller dekk til med reflekterende flis effekt. Denne designen bringer gulvet i rommet en viss dybde, og dermed legge til den manglende plass i et lite rom. Hvis du foretrekker gulv, velger dem i lyse farger, unngå lyse og prangende farger. Overflaten av gulvet skal legges ut på 2/3 av den totale størrelsen på rommet.
Hvordan visuelt forstørrer rommet (foto)

Speil av interiørdesignere er anerkjent som en av de beste elementene for optisk zoom plass i rommet. Hvis du liker å eksperimentere og er ikke redd for modige beslutninger i interiøret, er det mulig å gjøre et speil i taket rom eller dekorere det delvis speilpaneler. Effektivt også ser pyntekant med speil materiale som ikke bare originale detaljer i interiøret, men også bringer til den lille størrelsen på rommet og ekstra lagringsplass.
Hvordan visuelt forstørrer rommet (foto)

Arrangement av møbler og tilbehør for visuell økning rom
Hvordan visuelt forstørrer rommet (foto)

Til det lille rommet var mer plass, må du ta hensyn til elementer av møbler og deres rasjonelle ordning. Eksperter i moderne interiørdesign er ikke anbefalt å kjøpe massive møbler for rom med liten plass, og det "stjeler" mye plass. Det beste med å velge møbler for å understreke sin allsidighet og kompakthet. For eksempel, er en sovesofa, en kompakt garderobe og andre transformasjoner og innebygde møbler en fin måte å øke den visuelle plass av rommet. Det er viktig at møblene er harmonisk kombinert med den generelle fargevalget på vegger og tak.
Hvordan visuelt forstørrer rommet (foto)

Fullt møblert glass eller innsetting av dette materialet i møbeldesign skaper et rom følelse av letthet og luftighet, og legge litt volum. I tillegg, dører, bord og hyller, dekorert glass eller speil materialer, perfekt reflektere lys, og skaper den visuelle illusjon av rom.
Hvis hjørnene i rommet for å plassere møbler som er forskjellige ergonomi og praktisk, og midt på plass igjen fri, vil taket i rommet ser mye høyere. Maksimal anbefalt å forlate sentrum av rommet - et lavt salongbord laget av gjennomsiktig materiale, som ikke trenger å legge kluten.
For lagring rasjonelt å bruke vertikale skap, skap enn horisontal konfigurasjon. Hvis interiør utstyrt med transparente elementer eller har åpne hyller, prøv å ikke perenasychuvaty av forskjellige ting og unødvendige pyntegjenstander.
Visuelt forbedrer plass i rommet reguleringsplan metoden. For dette formålet, ulike design hyller, skillevegger og skjermer. Med denne utformingen aksept kan ikke bare legge mer volum av plass, men dele den inn i flerbruks område som er veldig praktisk og praktisk.
Vinduene i rommet av de små størrelser av alle rasjonelle utstede gjennomsiktige gardiner eller persienner. Det bør tas i betraktning som blinde vertikalt mønster visuelt heve taket av rommet, og gardinene med en horisontal mønster, tvert imot, redusere plass. Gesims er best å velge ikke bare over hele bredden av vindusåpningen, men en liten del av veggen. Denne hylle å festes til maksimal høyde fra gulvet. Å øke volumet av plass bruk lange gardiner eller persienner som er innredet med myke folder.
Hvordan visuelt forstørrer rommet (foto)

Hvis du elsker å dekorere veggene i ulike bilder, velge et kunstverk, innredet i bårer gjennomsnitt. Det er viktig at farger malerier oppfyller grunnleggende dekorasjon panel plass og perfekt i harmoni med elementer av møbler. Ikke heng på veggene i stor eller svært lite bilde, som de bidrar til å redusere plassen i rommet.
Designerne har også rom for liten plass tiltrekker dekorative elementer i den avsidesliggende hjørne av rommet. For eksempel, en vakker vase eller elegant gulvlampe. Denne ordningen bidrar til å skape en følelse av ekstra plass i rommet. Elementene i innredningen bør ikke kontrast med hovedfargen ytelse plass.
Hvordan visuelt forstørrer rommet (foto)

Profesjonelle designere rådes til å minimere antall ting fritt beliggende i et boligområde. Alle unødvendige møbler og personlige eiendeler benyttet i skap og bord, og husholdningsapparater og kjøkkenutstyr fjerne et lukket skap. Prøv også å bli kvitt unødvendige ting gammel og ikke funksjonelt interiør. For de mindre tingene i rommet er minimum størrelse, jo mer det føltes plass.
Å skape en koselig og behagelig atmosfære i rommet, og utvikle unike design plass, ikke vær redd for å eksperimentere, å kombinere ulike farger til hverandre og kombinere ulike utførelser. Tenk også anbefaler profesjonelle designere til å hjelpe visuelt forstørrer rommet og bringe ham mer lys, plass og luft.

Video visuelt forstørrer rommet

Яндекс.Метрика