Kabinett. Design stue

 Rommet er reservert kun for arbeid, altfor sjelden i små leiligheter, men noen ganger har sitt eget kontor er avgjørende. Vanligvis de bevilger selv svært lite rom; det skaper et arbeidsmiljø og egnede forhold. Kjent av grunn, men det antas at kontor, datamaskin og annet enn tabellen, ingenting. Dette er misvisende. Å jobbe prosessen var vellykket og diskret at du må utføre kontorinteriør veldig forsiktig for ikke å ødelegge humøret eier og hemmer ikke hans kontor grå.

 Planlegging kontor


 Planlegging kontor bør være så enkel og kompakt. Alt skal være nære og ekstra detaljer som fontenen eller krystall vaser upassende. Når du planlegger dette rommet bør du vurdere og tror plasseringen av arbeidsområdet (skrivebord, datamaskin leder), to lagerrom og soner av passasjen. Hensiktsmessig å gjøre den grønne sonen (noen små planter) arealutnyttelse (urne eller spesielle enheter for å ødelegge markedet) og rekreasjonsområde (bare ikke sette stoler eller solsenger forskjellige - det vil provosere en person med kapasitet kan reduseres).

 Safer


 Møbler bør være primært funksjonell, kompakt, romslig og praktisk; Skjønnheten i utformingen av kabinettet er på andre plass. Plukk verdt slike møbler som krever din valgte stilen, men først og fremst ta hensyn til ergonomi.

 Lyset på kontoret


 Belysningen på kontoret bør kombineres, og mykt diffust lys - enkel (lysekrone eller taklampe) og lyse og godt regissert - i arbeidssonen nær arbeidsstasjon (bordlampe brakretningsbestemt lys på lange stenger). Lamper og lampetter kan brukes på kontoret, hvis valgt dikterer stil.

 Dekor kabinett


 Innredningen av kontoret først og fremst ta hensyn til arbeidsplassen. Innredet i samme stil tilbehør legge soliditet plass generelt. Det kan stå for penner, løsblad kalender, adressebok og mer. Innredningen av rommet hvis det er naturlig lys, er et grønt område. En liten flekk av voksende og blomstrende grønne legger friskhet og våren, og dermed fortynne grå og tomyaschuyu kontor atmosfære. Alle andre elementer å dekorere spesielt ikke nødvendig - du kan legge til noen bilder på veggen (helst bare bruke bilder eller fritidsaktiviteter, vil de oppfordrer arbeids mann, personalfasiliteter og avslappet rekreasjon bruk er ikke nødvendig), teppe eller pute på en stol.

 Fargen for interiørdesign kontor


 Fargevalget på kabinettet skal være rolig og avbalansert. Ikke bruk sterke farger og aggressive - de kan undertrykke. Det anbefales å unngå bleke, pastellfarger - de vil fremme hvile og avslapning. Spesiell oppmerksomhet bør behandle alle nyanser av blått - vanligvis disse fargene blir drept, lulle arbeids mann. Blå er fargen folk flest har en følelse av søvnighet. Du må plukke opp korset og universell.
 Siden kontoret oftere liten, og deretter visuelt kontrast er ikke nødvendig å dele det inn i soner. Det er bedre å gjøre separasjon ved hjelp av tekstur materialer, tekstiler og belysning. Lyse og klare reguleringsplan kan deles opp i mindre deler allerede lite rom fra en pop følelse av fragmentering og disharmoni.
 Ikke konverter rommet inn på soverommet eller i stuen - det har å jobbe, ikke hvile. Derfor er denne plassen skal gjøres med en viss fasthet og letthet - av arbeidet ditt kommer helt an på prestasjonene mester skap.  
Hvordan kan en bolig stil og komfort for å skape det

 Dette problemet gjør vondt alle dem som på en eller annen måte ønsker å forbedre sine hjem fra estetisk synspunkt.
 For en slik oppgave må følge hovedtrekkene i en bestemt stil.

 Retningslinjer for å skape en komfortabel og elegant innkvartering


 Tips 1
 Å gi interiøret en viss stil bør gjøre følgende: mette fargerommet karakteristisk for den valgte stilen. Det er best å starte med perekleyvanyya tapet, men hvis dette ikke er mulig, bare legge de ønskede interiørtekstiler nyanser og teksturer - sengetepper, tepper, gardiner, puter, tepper - og tilbehør.
 Tips 2
 Du må bruke materialer som er spesifikke for den valgte stilen, krom, metall, tre, glass, porselen og andre. Bedre, selvfølgelig, legger større møbler, ikke bare bokser og vaser.
 Tips 3
 Badet kan erstattes kraner og vask i stuer - gulv eller tak. Det hele avhenger av den opprinnelige bygningen og dens løsninger.
 Tips 4
 Velg lys - de gjør stemningen og atmosfæren i en bestemt stil av rommet; deretter plukke opp tilbehør for alle overflater. Avhengig av stilen det kan være og tepper og puter, og vaser og figurer og kurver, og servietter og alt. Hovedvilkåret - matchende stil. Ikke prøv å kompensere for mangelen på stilistiske funksjoner tilbehør. Du kan bare ødelegge interiøret.
 Vurdere å bruke disse retningslinjer og tips på konkrete eksempler.
 Vi slår til å kjøpe en bestemt stil fellesrom og dens funksjoner.
 For eksempel ønsker å ordne kjøkkenet i skandinavisk stil. Hvis farge, materiale eller design møbler ikke passer inn i denne stilen, kan du erstatte sin fasade. Men det er en enkel løsning - kjøpe samokleyaschuyusya film med ønsket mønster og feste den på kjøkken dører (forutsatt at den originale møbler var helt glatt). Dette belegget er ikke veldig lang, så ikke forvent gode resultater fra denne transformasjonen - det er bedre å erstatte fasader eller møbler.
 Neste skritt vil være å kjøpe suvenirer på minst åpne hyller for plater eller miniatyr hyller for krydder. Deretter må du kjøpe potter og blomsterfarge på kjøkkenet. Men du trenger Tekstiler - rutete gardiner blå-blå puter på stoler, grytekluter, håndklær tilsvarende farge og mønster. Dette vil revitalisere interiøret og gi ham stil atmosfære.
 Siste redigeringen - en erstatning belysning. Enkelt kjøkken lysekrone kan være mønstret gi rommet et snev av skandinavisk.
 Ikke glem tilbehøret. Mens du er i et rom som er innredet i skandinavisk stil bør være romslig og gratis, men likevel et par ting gjør ikke vondt. Wicker står for varm, vakker brodert gryteklut, miniatyr maleri i en lett ramme, klokke - en endelig element som vil forbedre og styrke sin stil egenskaper.  
Omkledningsrom. Hvordan å arrangere en garderobe?

 Problem lagring bekymrer alle. Men inntil nylig, noen russere hatt muligheten til å utstyre den for en full garderobe. Aktiv bygging av moderne country og boligblokker, ombygging gamle boliger modell tillate oss å finne et sted for det.
 La oss starte med definisjonen av garderoben og dets funksjonelle betydning. Dressing er et ordnet system av stativer, kleshengere, bokser, kurver og annet tilbehør for en komfortabel passform klær, undertøy, sko, telt, vesker og så videre. N., Hjelper organisere lagringsplass sette ting slik at de vil være tilgjengelig for inspeksjon og tilgjengelig.
 Avhengig av området av dressing kan plasseres langs den ene veggen, med bokstaven "M" eller "P", og vinkel.
 Classic garderobe - Et rom separat inngjerdet vegg eller skyve partisjoner. I dag, som en del av rommet og kalt, som er innskrevet åpne (ingen gjerder) system stativer for klær, sko, klær. De fleste funksjonene er ikke begrenset lagringsplass. Hvis det er plass, og speiler det kan endre seg. Hvis området tillater stryking er utstyrt. Kvinner bruker dette rommet også boudoir. Hvorfor ikke? Sofa, sofa, ottomansk eller stol vil pensjonere seg og slappe av, grublet hennes antrekk å besøke teater eller en fest neste uke. I en lukket garderoben på hall kan holde støvsuger (henvise ham til en spesiell avdeling), klappstoler, nehromozdkyy sportsutstyr. Men ikke bli involvert i dressing og forvandle låven.
 Leiligheten bedre planlegging og tildeling herregård i et omkledningsrom, noen ganger også med et vindu. I standard urbane boliger er ikke alltid mulig å tildele en egen bod. I dette tilfellet, skjold plass (sone hjørne eller vegg-til-vegg) og sette bygningen konvolutten.
? Garderobe er ulike formål: for klær (vanligvis i gangen), personlige gjenstander (på soverommet). I større leiligheter eller suburban hjem ofte gjøre sine tilstøtende bad. Veldig praktisk site "kar - garderobe -. Soverom" Den romslige familie toalettet ofte holde ting alle familiemedlemmer, og dermed frigjøre plass som ville bli okkupert av store skap. For å fullføre din garderobe minst 3 m bredde og 15-17 m dybde. I dette tilfellet er nok plass for ting, og med tre vegger, og til å bevege seg i huset. Men dressing minst 3-4 m 2 irrasjonell.

 Konstruksjon garderobe


Omkledningsrom. Hvordan å arrangere en garderobe?

 Det er tre hovedtyper av strukturell garderobe: klassisk (system skapmoduler), veggpaneler og metallstativ, rammer (eller spor). De to første alternativene er bærende vertikale paneler og hyller, skuffer og andre elementer satt mellom dem (tilstedeværelse av bakre vegg valgfritt) eller på baksiden (sidepaneler tjene en dekorativ funksjon eller ikke-eksisterende).
 I rammestrukturer bærende elementer spiller en rolle metallstativ. Garderobe hver type har sine egne særtrekk.
 Tradisjonell dressing på vertikale paneler (alle prisklasser) gjøre for å bestille et selskap som spesialiserer seg på garderober: Kardinal, Mr.Doors, Stanley, Versal (alle - Russland) og andre. Frittstående garderobeskap moduler tilbyr en rekke europeiske fabrikker som La Falegnami, Lema, Mobileffe, Move (alle - Italia), HQlsta (Tyskland), Novart, Villa (begge - Finland), Gautier (Frankrike).
 Basert på metalliske rammeverk innsamlet Garderobe firmaet "Aldo», CupeDoors, GarderobeMaster, Kardinal, Mr.Doors, Stanley, Sun Cupe (alle - Russland). Blant utenlandske produsenter produsere lagring på metallstativ, kalt Tidligere, Mazzitelli, Poliform, Res (alle - Italia), etc.
 Hyllest til tradisjon
 Klassisk garderobe plass organisert etter type garderobe. Bygget i hennes lagringssystem består av gruppert i en enkel struktur og limt med koplinger racks, veggpaneler med fast dem med metallstenger, strømavtakere (hangers-lift) og en rekke bokser, inkludert en seksjon for små elementer. Pluss vaskerom kurver, og ulike glideelementer, slik bryuchnytsi, tie kleshengere og skap, kommoder på hjul. Fordelene med denne løsning er åpenbare: isolert rom - de beste betingelser for lagring og brukervennlighet. Frittstående garderobeskap kan være både økonomisk og i et dyrt ytelse (ved hjelp av en rekke forskjellige dekorer). Generelt vegger spiller ingen rolle, fordi de er nesten helt lukket system lagring. Du kan forlate "gulvet", "taket" og de bakre overskap. I dette tilfellet, vertikale paneler festes til vegger, gulv og tak i rommet. Men garderobeskap med innvendig fôr ser mer attraktiv. 
? Garderobeskap - det er ikke en kjepphest, og ikke en kjepphest, det er legemliggjørelsen av din vare på sine ting, ønsket om bekvemmelighet, orden og komfort.

 Skjelett løsning for dressing


Omkledningsrom. Hvordan å arrangere en garderobe?

 I hjertet av mange moderne garderobe rammesystemet er bygd opp av metallstenger eller stenger laget av en spesiell profil utleie. Dette designet er preget av kompakthet og visuell letthet. Elementer av fylling plukket individuelt og plassert i riktig høyde. Så du får en funksjonell kompleks of Interior, som kan forvandle operasjonen (og utfyllende) i henhold til deres ønsker. Tilstedeværelsen av spor profiler lar deg endre høyden på festemodulen og skyv sokkelen. Skjelettsystemet er lett å integrere i ethvert plass planlegging og om nødvendig - for å demontere og montere andre steder.
 Ved type monteringsramme lagring stativer er i aluminium og stålskinner. På stativer. Bærende komponenter - resistente aluminiumsprofiler vraspor installert mellom gulv og tak eller vegger mellom. Disse med spesielle holdere er faste hyller, skuffer, kurver, metallstenger og andre komponenter. Profiler med sterk justerbart feste til tak og vegger, samt interne ribber, så utformingen er i stand til å motstå tung last. Høyden på de vertikale stolpene opp til 3 m. Russiske og europeiske produsenter som arbeider med aluminiumsystemer Uno og Cornice (Raumplus, Tyskland), Joker, Mister System, Primo, Stilos, Tabula (alle - Italia). På skinner.Stålramme-system av denne type er utviklet av Elfa (Sverige). Feature rotor profilen er at den har et tverrsnitt som en jernbaneskinne. Profil festet horisontalt til veggen i ønsket høyde. Ved siden av det i rett vinkel er faste vertikale guider. Som de satt parentes som er praktisk å henge mesh moduler. 

 Paneltype garderoben


Omkledningsrom. Hvordan å arrangere en garderobe?

 En annen konstruktiv type (vi har en veldig sjelden) - lagring systemstatusfeltet (f.eks etSecutive, Italia). Peiling paneler festet til veggprofilene. Det kan også bli stående alene (si, en studioleilighet). På panelet med festebraketter og hylle lagertanker. Disse toalettene har ingen sidevegger, "tak" og vertikale separatorer mellom tilstøtende hyller. Vanligvis er deres bredde bestemt av bredden av hyllene. Ved hjelp av vinkler, kan du henge skap med skuffer.
 Som bærer panelet med solide plate materialer, ofte sponplater dekket med melamin eller finér behandlet. De dyre versjonene av det er laget av heltre. I dette tilfelle er panelet med hyller og Veshalom kan være en slående dekorativ aksent i det indre. Produsenter som brukes for behandling av forskjellige typer lakk, ferniss og mer økonomisk alternativ lamynatyn med simulert tre mønster. Vær oppmerksom på en påminnelse. Hvis du henge på å dekke for mange klær eller å fikse et stort antall bokser vil ikke være synlig panel selv. Derfor lagringssystemet skal planlegges slik at det var ganske romslig og samtidig vakker.
 Panel systemer skiller seg ikke en stor dybde og høyde på grunn av sin design (montering kan flykte fra panelet), men innholdet er ganske variert. Men hvis panelet er laget av noen eksotiske Array, garn og kurver på det er usannsynlig å være hensiktsmessig. Kanskje har begrenset overhead stativer og moduler på hjul (kommode og skap).

 Hvordan å plukke opp elementer for å fylle på toalettet?


Omkledningsrom. Hvordan å arrangere en garderobe?

 Nøkkelen til regenerering av toalettet - Velg riktige elementer for hennes innhold. Det bør være nøye planlagt plassering av rommet og tenke stenger, hyller, skuffer, da det avhenger av brukerkomfort. Det er viktig å huske at "arbeid" har alt garderoben plass fra gulv til tak, mesanin over, under - et system av stenger og strømavtakere under dem - kurver og hyller. Det viktigste du må se etter når du velger fylling - en smal spesialisering av hvert element. Det finnes knapt en ting, et sted som produsentene ville ha forventet. Dermed blir strømavtaker henge skjorter, kjoler og yttertøy. I uttrekkskurver lett å holde gensere og jakker. På mezzaninen er lurt å lagre sesongens klær, sengetøy, tepper og puter.
 Den nederste hylle er vanligvis brukt for sko. Det er også et sted for ulike tilbehør, bagasje, vesker, paraplyer, etc.
 Den tradisjonelle element innhold toalettene er åpen seksjon med skuffer og hyller og stang kleshengere. Alternativene er mange utførelser av skuffer: det er godt ventilert ledning beholdere jersey, og grunne skuffer med rom for slips og belter, og hyller for skjorter, sko (med gummimatter) og t E. A "spesialeffekter" samtalen ferdig "sminkebord". med folding speil og sentre for smykker, lin poser for klær beregnet for vask eller reparasjon.
 Maksimere toalett plassen tillater kompetent kombinasjon av ulike typer innhold, samt spesielle alternativer som case-montert roterende kolonne av hyller laget for å bygges inn i et hjørne.
 Veldig behagelig kister på hjul, bokser og tilfeller av forskjellige farger og teksturer til din favoritt antrekk spesielt, det ottomanske mobil tabeller for legging klær i en koffert.
 Noen halstuchnyts det finnes flere typer. For de som er slitt utenfor garderoben, den beste vykatnye delen. Den vellykkede løsning - rubashechnytsы glass foran, kan man se hvor det er.

 Belysning i garderoben


 Ved enheten bør vurdere hennes garderobe belysning. De beste alternativet - taklamper rettet mot rack-skap. OK for å markere innhold og skuffer, kurver, plassere passende lampe - bygget eller parentes.
 For rom med hjørne konfigurasjon egnet for belysning Pins, kan endre vinkelen på lyset. Ekstra bekvemmelighet skape automatisk lys slå av og på når du åpner og lukker døren. Inventar beste valget halogen, lysrør - de er nærmere naturlig lys. Halogenpærer er svært lyse, men de kan ikke plasseres i nærheten av ting som de er oppvarmet til svært høye temperaturer. Den optimale løsningen for garderobe belysning LED lys tidspunkt vurderte.

 Hvor mye garderobe?


 Hver modul har sin egen lagring kostnad. De mer elektroniske komponenter, jo dyrere garderobe. Legge til rammer, glassdeler produsert finér prisøkninger. Påvirke det og design. Skyve partisjoner den dyreste. Prisen avhenger av behandlingen. Ja, lamynatyn 15 ganger billigere enn skallfasetter, og noen ganger foret med trefiner overflaten kombinert med laminert. Du kan lagre og låser gjøre dem med et vakkert ansikt og lett skumle side.
 På kostnads ​​selvfølgelig påvirke størrelsen av toalettet. Prisen av 1 m 2 begynner ca 3 tusen. Oz. Øvre grense ikke eksisterer, siden det er ingen grense for perfeksjon.  
Яндекс.Метрика