Kjøkken renovering egne henderI dag noen folk nøler med å gjøre reparasjoner i leiligheten selv. Spesielt hvis eid reparasjon kjøkkenet med hendene. De fleste foretrekker å ansette spesialister for arbeid fra design til design. Men det er moro koster penger, men kjøkkenet reparere sine egne hender vil gi deg muligheten til å spare masse penger og gjøre alt slik du ønsker det. Hvis du har tid og lyst til å utføre reparasjon kjøkken med hendene, kan du lese vår artikkel hvor du finner mange nyttige tips og starte.

Kjøkken renovering egne hender: hvordan du starter.

Begynn først og fremst av en plan for arbeidet. Tro meg. Det tar ikke mye tid, men vil du tydelig vet hvilket stadium som følger, og vil ikke "sprayet". Du må forstå hvordan det vil se ditt kjøkken renovert. Den siste fasen av trening for å utføre reparasjonen kjøkken med hendene, vil kjøpe alle nødvendige materialer. Tips: ta materialer fra lager.
Kjøkken Renovasjon egne hender: utsettingsområdet.
Når du bestemmer deg for hva du gjør med kjøkken, fortsett til utsettingsområdet. Ta ut og bære frem alle møbler og utstyr, gjør generell rengjøring, rengjøring av å bygge rusk og skitt, fjerne tapet fra veggene og gulvet flis.
Kjøkken Renovasjon egne hender og vinduer.
Det er best å starte reparasjon kjøkkenet med hendene på demontering av gamle og sette inn nye vinduer. Det er deres installasjon bare er ikke verdt å spare, la denne saken eksperter, eller feil installert vinduet kan påvirke hele det reparerte området i en form eller utkast.

Kjøkken Renovasjon egne hender, kabling og kommunikasjon.

Den neste fasen - installasjon av ledninger som er nødvendig for hvitevarer og belysning. Ikke glem om ventilasjon og eksosanlegg, sanitærutstyr. Deretter kan du begynne å utjevne vegger og forberede dem i stikker tapet og legging av fliser.

Kjøkken renovering egne hender, primer og kitt vegger.

Behandle veggene med primer og la det tørke helt. Så en slikkepott, gjelder gips, mur og justere Påfør alle sprekker. Når kitt tørker, den overflate som skal behandles med sandpapir til overflaten var flat og glatt.
Kjøkken Renovasjon egne hender: Pol.
Rengjør gulvet for rusk og støv flate gulvet med primer og filler, selv om ideell fortsatt dekker. Begynne å lære den beste flis fra vinduet. Hold ditt nivå, eller fliser vil falle ujevnt. Mellom flisene setter kors, avstanden mellom flisene var den samme. Når en stein er vedlagt og vasket, bruke fugemasse.
Kjøkken Renovasjon egne hender: taket.
Her valget er ditt. Du kan bare male latex maling, sette plater av isopor Gjør Hengetak. Det hele avhenger av dine behov og størrelsen på lommeboken.
Når du utfører reparasjon kjøkkenet med hendene, husk at du ikke reparere et år eller to, og minst fem år, og kanskje mer. Så behandle reparasjon ansvarlig og kjøkkenet ditt vil tjene deg i mange år og vil glede deg og overraske gjestene dine.  
 Få kan skryte av en stor sovende, som vil omfatte ikke bare en dobbeltseng, to nattbord men, garderobe, sofa med puter, arbeidsplass og minst TV. Mest fornøyd med at det er, eller rettere sagt lite soverom at i gjennomsnitt, med et areal på ca 12 m2.
EMU Design interiør lite soverom (8 bilder)

 Dette er et reelt problem for designeren og hardt arbeid for vanlige folk å takle ordningen fordi en så liten plass er ikke lett. Jeg ønsker å bli mer plass til å legge til hennes komfort og plass, bør soverommet ikke bry, det er komfort og sittegruppe, som ikke er så lett å oppnå.
 Men fortvil ikke, alt dette virkelig håndtere, noe som gjør lite og hjemmekoselig rom, en liten og elegant soverom. For å oppnå denne effekten, rett og slett kombinere enkle regler og retningslinjer som vil hjelpe deg i en slik interessant tilfelle.
 Hovedmålet er klart, vi trenger å få plass til så mange brukte gjenstander og møbler, men samtidig spare plass og visuelt utvide plassen. I denne forbindelse, bidrar i stor grad riktig farge, og en vellykket plassering av møbler. Attack.

 Farger, farger og design


 Behandler interiørdesign lite soverom - det er ikke lett, vil det kreve at du har lyst på og en liten krets av teoretisk kunnskap. Naturligvis, til det første du må ta hensyn - dette fargevalget av rommet.
EMU Design interiør lite soverom (8 bilder)

 Mange folk nå klager over at tradisjonelle, selv banale allerede, beige farger er utrolig sliten, ser du, soverommet er alltid forbundet disse nyanser.
 Dette er ikke overraskende, bare følger den grunnleggende regelen: lyse nyanser visuelt gjøre rommet mer og mer romslig, lyst og mørkt og ganske redusert.
 For å takle dette, fordi så ønsker å gjøre rommet mer positiv notater, legge til rike farger og lyspunkter. Først, husk at soverommet er et soverom, et sted hvor prosessen for hvile og avslapning, lyse og prangende farger gjør det mye vanskeligere, så ordnet menneskelig psykologi.

 Det er imidlertid ett lyspunkt tillatt selv i det minste soverommet. For eksempel, den uvanlige lyse speil, saftig maleri eller kreativ hodegavl.

 Du kan også velge en lys vegg, for eksempel male veggene en blek lilla, og ett eksempel hvor headboard å lage en lys lilla blomster.
EMU Design interiør lite soverom (8 bilder)

 Her er det viktigste å ikke overdrive det og føler fin linje harmoni. For lite soverom perfekt kombinasjon av to farger eller nyanser - hvitt og blått, som passende Gzhel maleri stil.
 Du kan gå på prinsippet om kontraster, for eksempel hvis hele soverommet gjort i beroligende farger, kan du spe den med fargerike tepper og puter, legge fargerike gardiner.
 Du kan ty til en mer global fokus - vegg og tak lys og gulv- og veggmalerier - mørk. Alt du trenger å vite - gardinene på soverommet eller på noen måte være mørkt og dystert, er det bedre at de alle var gjennomsiktig, lys og luft.
 Som for sex, er det bedre å legge laminatgulv eller, sette den på diagonalen, slik at du kan visuelt forlenge rom. Tak, uavhengig av registrering, bør alltid være lett, helst med en lys reflekterende overflate.
EMU Design interiør lite soverom (8 bilder)

 Hvis du fortsatt ikke kan avgjøre valget av soverom design liten størrelse, kan du se bilder av soverommene på internett, designet av profesjonelle designere. Etter å ha vurdert flere dusin alternativer, må du være i stand til å avgjøre, i hvert fall i generelle vendinger med hvordan skal se ut som et soverom i drømmene dine, basert på din evne.

 Interiør og møbler


 Først av alt, fjerne alt overflødig ting. Nesten hver familie er det en del ting og selv møbler som er nesten aldri brukt, og kaste en synd. Det er mulig å forstå, men ikke i dine vilkår, på soverommet kan bli en seng, nattbord, garderobe, kan du selv bli kvitt TV-en. Det bør sove på soverommet, ikke moro.
EMU Design interiør lite soverom (8 bilder)

 Som for sengen, det er den eneste møbel hvor du kan lagre, både i kroner og øre og i verdensrommet. Det bør være store og komfortable, helst uten ben, så det vil se visuelt mindre. Selvfølgelig kan du bo på sofaen sofistikert versjon, men det er ikke en god idé, spesielt hvis rommet i løpet av dagen ingen er.

 Hva skal ikke være i interiøret lite soverom, det er alle typer blonder og rysjer, så tung stoff og utallige volanger ikke spille til det bedre, men bare visuelt sal rom.

 Det samme gjelder for tunge gardiner, store møbler og skåret dekor som ofte ser svært massiv og globalt. Men bruken av innebygde møbler - dette er et veldig godt alternativ som virkelig spare plass.
EMU Design interiør lite soverom (8 bilder)

 Nattbord kan bli erstattet av kompakte skap bygget inn i taket, som kan bli en bokhylle og nattbord. Overflate skap best å lage en glatt og enkel i sin nisje butikken massevis av sengetøy, klær og andre ting. Det er best å gjøre dette tilfelle for å pidlashtuvaly det under alle funksjonene til planlegging leiligheten din.
 Ikke glem om en så viktig komponent som riktig belysning, fordi det kan skape den rette atmosfæren og visuell design. Hvis rommet er veldig liten, så det er bedre ikke å plassere en stor lysekrone sentre, og erstatte den med presise små tak lampe og nattbord lamper pryvisyty mer.
EMU Design interiør lite soverom (8 bilder)

 Store tradisjonelle gulvlamper gulvlamper også ikke det beste alternativet for et lite soverom hvis du ønsker å spille "bunnen" lys, bruker moderne LED-lys.
 Vi håper at etter alle disse anbefalingene har gått videre til temaet hvordan å øke soverommet, fordi etter alle de ovennevnte, bør forlate rommet romslig og komfortabel. Ikke glem om smykker, fordi hvert rom bør ha en ekstra dekorasjon.
EMU Design interiør lite soverom (8 bilder)

 Hvis du ønsker å dekorere en vegg store bildet, må det være en i rommet, kan andre veggene suppleres bare små og uanselige tilbehør. Også, ikke glem å bruke speilet bedre å reflektere den delen av rommet er godt opplyst Dette ukomplisert design vil utvide med bare en liten plass.  
Яндекс.Метрика