Dette begrepet som landskapet og 6 dekar selv er ikke kompatible. Siden sovjettiden, selv etter krigen ble det besluttet å gi innbyggerne i areal på 6 dekar. Dette tallet er relativt beskjeden. Med byggingen av bygningen og flere bygninger dette tallet ytterligere redusert og landskapsarkitektur på 6 dekar virker som et eventyr.
Landskapsarkitektur på 6 dekar

 Derfor infield området er redusert til 4-45 dekar. Navnene hun går på omplassering. Men ikke vær redd for tallene og la ting ta sin kurs, men i stedet traff bakken kjører. Of course, i slike områder som planlegging feil kan føre til alvorlige konsekvenser, og samtidig redusere den visuelle appell av hagen og effektivitet virkningen av arealbruken. Space Planleggingen bør starte med landskapet design.
 Vel, la oss starte:
 •  Først må vi lage en liste over områder som trenger å plotte og plassere dem i henhold til deres rekkefølge av betydning. Noen mindre områder vil redusere området for å oppnå det ønskede område. Vi må akseptere det faktum at noen områder blir nødt til å velge bort.

 •  Det neste skritt vil være å skape en optimal balanse mellom sittegruppe og arbeidsområde. Lag jordbruk på en liten flekk bare ikke lønnsomt, men bruker mye tid og krefter. Særlig gitt det faktum at Russland gjennomføres effektivt motvirke det kalde vannet. Og med daglige vanning kostnadene vil være imponerende. Derfor er den viktigste oppmerksomhet gitt til de beste rekreasjonsområder hvor du kan slappe av med venner fra arbeid i helgene.

 •  For å spare plass for rekreasjonsområder, skape "Small Form" vegetabilske avlinger. For å spare plass, plass og busker langs gjerdet senger. Denne ordningen lette vanning hage og grønnsakshage. Det har ikke telefoner i hendene av å kjøre rundt sengene som er spredt tilfeldig på det området av nettstedet. En annen original løsning som dekorere landskapsarkitektur på seks dekar - en dekorativ hage. Hva om blomster? Best å plante dem langs stier, blomsterbed enn organisere mål. Husk at lite område ikke trenger en masse trær, ganske par, som deretter vokser og opptar mye plass.

 •  Sittegruppen er i stand til å utføre flere funksjoner. En plen kan være en plattform for grill hvor møtes vennlig selskapet til deres smak. I varmt vær, et sted hvor du kan distribuere en oppblåsbar basseng.

 •  Støtteanlegg selv er ikke stor, men tar opp mye plass, så deres konstruksjon bør unngås, som de har til å ofre en hel hage komposisjon. Beslutning av situasjonen kan alltid bli funnet. Så hold gamle ting kan og på loftet, men ikke i låven og lagre krukker og diverse bevaring kan være i kjelleren, som lett kan innkvartere under huset. Så for å fullføre bygge flere strukturer og har ikke den samme kuttet ditt område.

 • Landskapsarkitektur på 6 dekar

  Landskapsarkitektur på 6 dekar

  Landskapsarkitektur på 6 dekar

  Landskapsarkitektur på 6 dekar

  Landskapsarkitektur på 6 dekar

  Landskapsarkitektur på 6 dekar

  Landskapsarkitektur på 6 dekar

  Landskapsarkitektur på 6 dekar

  Landskapsarkitektur på 6 dekar

  Landskapsarkitektur på 6 dekar

  Landskapsarkitektur på 6 dekar

  Landskapsarkitektur på 6 dekar
  Kombinasjonen av farger i interiøret yeri kjøkkenVelge farger for interiør kjøkken bør forstå at det ikke er noen spesifikke standarder. I dette tilfellet, må du stole på dine smakspreferanser og generelle kriterier fargekombinasjon. Hvis du ønsker å opprette en uvanlig stemning på kjøkkenet og få gnisten til ditt interiør, kan du velge som en stor mote lys farge. Denne basen farge kan være lyse klassisk innredning og tilbehør skinne og lyse farger. For en mer avslappet miljø på kjøkkenet er ikke ønskelig dvele på mørke eller for tøffe farger. Hvordan velge riktig fargepalett for interiør, nyanser og i dag gir oss den moderne mote, vil snakke om det i denne artikkelen.
  De grunnleggende regler for å kombinere farger i interiøret
  Ikke alle vet, men en kombinasjon av forskjellige farger kan visuelt endre dimensjonene på kjøkkenet. For eksempel velger mørke farger, gjør du kjøkkenet visuelt mindre, og mørkt tak vil virke for mørkt og knuser. Juster uregelmessig form plass som mulig mellom seg selv intelligent kombinere ulike nyanser.
  Hvis kjøkkenet har et lavt tak, er det nødvendig for dem å plukke opp fargene i lyse nyanser, og dermed gjør taket visuelt høyere. Bruk av for lyse, så vel som mørke farger for interiøret lite kjøkken gjør det mer snever. Omvendt, hjelpe lyse farger visuelt utvide plassen, og skaper en følelse av frihet og letthet. Hvis du likevel ønsker å legge til det indre av kjøkkenet lyse farger, kan brukes som et panel av småting og små mønstre, for eksempel et ornament av fine linjer av lys farge.
  Oversized kjøkken er heller ikke ideelt. De skaper en følelse av rom og lindre overdreven mat nødvendig komfort og varme. I dette tilfellet er det anbefalt å bruke mørke farger. Men de også bør ikke gå for langt. Kombinasjonen av lys og mørke toner i riktige proporsjoner, og tillegg av interiørdesign stor lys innredning visuelt redusere størrelsen på kjøkkenet og gi henne de manglende funksjoner.
  Når farge kjøkken interiør design bør også ta hensyn til personlige egenskaper og temperament av vertene. Ja, lyse farger som ikke alle, samt lyse farger, kan mange mennesker synes kjedelig. Det samme gjelder størrelsen på rommet. Personer med svært rolig flegmatisk temperament interiøret kan velge varme farger. De vil ha en positiv innvirkning på psyko-emosjonelle tilstand av en person, som gir styrke og mangler energi. Men for de med overfylte energi, som passer perfekt mørke kalde toner som lindrer og hjelper til å fokusere og slappe av.
  Monokrom kjøkken
  Dette stilistiske avgjørelse basert på bruk av en grunnleggende farge og satt sin tone. Det er verdt å merke seg at jo flere nyanser i basisfargen er til stede i interiøret, er det mer interessant og originalt sluttresultatet oppnådd. Interiøret i monokrom stil regnes som en av de mest fredelige og beroligende. I dette kjøkkenet du sikkert vil være koselig og behagelig. Kompetent utvalg av myke fargetoner skaper jevne overganger og ser veldig tydelig.
  Må ikke forveksles med monokrom odnotonnostyu. Med ulike nyanser av basisfargen kan skape en fantastisk lys og vakker design. Forresten, for å gjøre rosiner kjøkken interiør basen farge mange stylister anbefaler å fortynne den klassiske hvite. Moderne fasjonable trender av innredningsalternativer gradvis skifte hvit, og erstatte det med sølv. Det skaper også original kombinasjon med nesten alle farger og gir rommet en stilig måte.
  Dyktige håndverkere utformingen risiko fortynne base farge og nyanser av svart maling. Dette er imidlertid en meget komplisert prosess. Feil valg du kan gå lenger monokrom og kontrastfarge interiør kjøkken. Svart eller lys skygge kan brukes til å lage aksenter i interiøret, men dette bør også være ryddig.
  Når du oppretter en monokrom kjøkken stylister anbefaler bruk av en kombinasjon av minst tre nyanser av en farge. Én av dem må være til stede i større mengder enn andre. Bruk av ulike materialer og teksturer for å skape ekstra interiørgjenstander fargespill på kjøkkenet og vil se veldig original.
  Tryadna kjøkken
  Trefarget interiør kjøkken ser veldig originalt, å kombinere tre forskjellige farger. I dette tilfellet er de valgte farger som fargehjulet fra hverandre i like avstander. Det er veldig lyst opprinnelige design. Du bør velge den dominerende fargetone, og bruke andre farger for betoning interiør.
  Den mest fordelaktige kombinasjoner som oppnås ved å bruke de følgende farger:
  rød, gul og blå;
  sitron, rosa og blått;
  grønn, lilla og fersken;
  oransje, grønn og lilla.

  Kontrast kjøkken
  Dette komplekset versjonen av fargekombinasjon i interiøret, som ikke alle vil være i stand til å velge riktig palett og ikke overbelaste det for lyst og forskjellige farger. Slik interiørdesign alltid ser stilig og trendy. Men det er nødvendig å vurdere at det fort kan gå lei og til slutt irritere øyne. Det er derfor stylister anbefaler å skape kontrast bruke lyse farger for tapetsering enten kjøkkenbenker, samt farge og interiør tilbehør som etter en stund er det lett å erstatte. Du kan også bruke en lys farge ferdig.
  Å skape en kontrastfarge interiør kjøkken anbefales å bruke følgende fargekombinasjoner:
  grønn og rosa;
  gul og lilla;
  fersken og blått;
  oransje og blå;
  Noen lyse farger kombinert med hvit eller svart.

  Når du oppretter kontrast kjøkken bør følge de grunnleggende prinsippet om at når du velger farger bør starte fra skyggen av møbler. Ja, bør møblene være ett eller flere nyanser lysere enn sex eller mørkere enn veggene.
  Analog farge i det indre av kjøkkenet
  I dette tilfellet er konstruksjonen av et kjøkken bruker en kombinasjon av tilstøtende farge nærliggende på fargehjulet. Bruk, vanligvis tre, noen ganger to farger. Du kan velge blå og grønn eller gul og oransje. For en harmonisk kombinasjon i dette tilfellet, så vel som å skape triaden mat, er å velge en som den dominerende fargen, og bruke andre farger markere viktige punkter og justere rom.
  Som et eksempel, kan du bruke gul, grønn og oransje. Denne grønne er ved siden av det blå, så alle fire farger ser flott ut, selvfølgelig, med riktig utkast design. Mange designere bruker en fremgangsmåte for overgangs nyanser, da tatt som grunnlag for to forskjellige farger, og den generelle utforming av fortynnede deres forskjellige nyanser.
  Akromatisk interiørdesign kjøkkenet
  I konklusjonen, anser vi det mest populært å date mote trend og fargekombinasjon i det indre av kjøkkenet. Akromatisk interiørdesign som brukes til å lage plass i high-tech-stil, Provence, minimalisme eller skandinavisk stil. Slik interiøret antyder et sterkt kunstig belysning og store vinduer med vakker utsikt.Mest relevant i dette tilfellet, fargekombinasjoner som følger:
  hvitt og beige;
  svart og hvitt;
  hvitt og terracotta;
  hvit og brun;
  svart, sølv og hvitt;
  hvit og grå.

  Mesteparten av denne designen er egnet for interiør kjøkken i et stort hus med en vakker utsikt fra vinduene. Denne fargekombinasjonen er ikke akseptabelt for kjøkken liten størrelse, fordi det ikke er lysstyrke, og rommet kan være som en liten mørk nisje eller laboratorium.  
  Яндекс.Метрика