Master gips.
 Innvendige vegger med gips blir stadig mer populært. De viktigste fordelene - en enkel konstruksjon og forholdsvis lave kostnaden for den ferdige veggen.
 Hvilke verktøy bør først og fremst være å begynne å jobbe?
 - Driver
 - Roulette
 - Folding meter
 - Regel
 - Nivået på
 - Cutter kanter
 - Enn
 - Spesial kutter for gipsplater
 - Saks og hull for metall
 Avhengig av formålet med gips, er det på kanten av flere typer.
 - Storbritannia, Pluk - kanten av arket utonenija. Zashpaklevыvaya slik utonennыe kant i krysset, kan du få en ryddig usynlig søm.
 - PC - uten utonenija langsgående kant. Vanligvis benyttes til å fylle de indre lag av veggene.
 For installasjon av bærende konstruksjoner brukes stativ og hjørneprofiler. Som lydisolasjon er oftest brukt mineralull.
 Essensen av å bygge vegger med gips installasjon er redusert til metallrammen og deretter feste ark med gips. Om nødvendig, kan det indre hulrom fylles med forskjellig varme- og lydisolerende materiale. Når programmet er installert, den mulige farge eller andre dekorative etterbehandling gips partisjoner.  
Hvordan strømmet gulvet?
 Veldig ofte, for å reparere det gamle gulvet krever mye mer kostnad enn en ny fyll. Resultatet er en ny jevn overflate under føttene.
 Den tidligste og mest kritiske operasjonen - er installasjonsveiledningen sjømerker. Det er ingen grunn til hastverk og trenger å justere dem mer nøyaktig, fordi de vil avhenge av hvor glatt exit det nye gulvet. Generelt, prinsippet om "sju ganger tiltaket, og ett kutt det. Plasser sjømerker langs din plass i hele området. Den første guiden behandlet for 25-30 mm fra veggen, og alle av følgende i en avstand på ca en meter fra hverandre.
 Stengene er festet til gulvet gjennom tykt sement eller gips løsning. Etter å ha installert beacons på en løsning, må du nøye kontrollere dem ved hjelp av horisontale og forskrifter. Vent til fikseringsløsning tørker
 Neste forbereder en spesiell løsning for å fylle gulvet. Det er egnet ferdigblandet som du kan kjøpe til enhver jernvarehandel. For å gjøre det mulig bedre å bruke betongblander - spare mye tid. Blandingen jevnt sprer gulvet, med start fra hjørnet av rommet og spredt ut på styrestavene ved hjelp av regler. Bør nøye fylle ut alle sprekker i gulvet. Pass på at når du kjører reglene ikke dannet en bølgende konveks felles. Fylt med så gulvet tørker i løpet av ti dager til en måned.  
Laminat for gulv
 Som med alle byggeprosessen, for å legge laminat krever ulike forberedelser. Hovedvilkåret fungerer rask og høy kvalitet resultater er foreløpige grov planering etasje (Fyll gulvet). Grundig forberedt gulvet du zastrahuyetesya av knirk allerede lagt laminat på strømningsavbøyende i sømmene og ujevnheter i gulvet.
 Laminat planker i utgangspunktet sluttet seg til hverandre ganske enkelt og uanstrengt - en prosess noe som ligner på kompilering tall på barnas designer.

 Naturligvis, konkluderte gulv laminat, detaljerte anbefalinger kan finnes i den medfølgende dokumentasjonen til laminatet. Likevel, det er en generell regel - å tåle flytende teknologi som kombinerer biter av torn-groove laminat uten å ty til feste basen. Legging laminat bør være av vinduet til døren - denne fremgangsmåten gir en illusjon av en økning i rommet.
 Sørg for å vurdere den sesongmessige utvidelse av gulvet. Avsluttlaminatgulv, la retrett om en tomme fra veggen og andre faste gjenstander strengt innendørs enn 8x8 meter. Dette vil unngå forvrengning og gi nødvendig gassutveksling.  
 Gjeldende trender reparere så grenseløs at det er umulig å kjenne dem alle. Ofte våre artikler forteller vi deg om de ulike metoder og teknologier for reparasjon. Denne gangen bestemte vi oss for å designe for eksempel den populære bue, men heller hvordan å lage dine egne hender.
 Artikkelen vil bestå av følgende blokker:

 Hvordan lage en bue i veggen

 Hvordan tegne en bue bue

 Hvordan lage en døråpning bue

 Hvordan lage en bue laget av gipsplater i veggen

 Hvordan å fullføre bue i veggen
Hvordan lage en bue i leiligheten med hans hender Gipsplater
 Arch - en meget allsidig design. Først er det en vakker vegg hull enn konvensjonell rektangulær eller rektangulære åpne dører. Dernest gjennom buen kan bygge en vegg av passasje avgrense soner i rommet eller lage en vakker passasje i rommet. Således er hvelvet en allsidig løsning for mange problemer. På bygging av buer, da vårt team av journalister poradumo.pp.ua området vil fortelle deg mer i detalj.
 Hvordan lage en bue i veggen
 Hvis du ønsker å passere i form av en bue i veggen, så må du begynne å sjekke hva materiale laget veggen, og det er det. Dersom veggen er laget av betong, og det bærer, og deretter gjøre det bue er problematisk fordi det er bedre å utsette dette arbeidet. Hvorfor? For å lage et hull i veggen er nødvendig for å utarbeide og få tillatelse til å gjøre det, og i bue over en betongvegg veldig hardt fysisk. Men hvis buen er en integrert del av din fremtidige interiør, mens Enig problemet, og deretter fortsette å løse det. Dersom veggen er ikke kapital, deretter gjøre det bue ikke lage store problemer.
 Så, hvis i tilfelle av de viktigste veggene alt arbeid vil bli beskrevet i prosjektdokumentasjonen, hvordan gjøre buen på ingen bærende vegg - vi vil fortelle deg. Hvis du trenger å gjøre en bue i veggen med betong eller lettbetong, så trekker det konturene på veggen av buede åpninger på begge sider. Hvordan å lage et hull konturer på begge sider? For å begynne, gjelder etiketter til veggen med den ene hånden, og deretter gjøre gjennom hull i veggen i steder etiketter, slik at de perenesutsya veggen på den andre siden. Deretter kobler den såkalte kontroll tag markør eller kritt.
 Deretter gå videre til hullet. I utgangspunktet lage et hull i veggen på to måter: dunke eller kutte en del av veggen. I det første tilfelle, dvs. slå et hull i veggen, kan være en del av en hammer og meisel, eller ved hjelp av slag. Cut skum betong eller betongvegg ved hjelp av konvensjonelle sager, etter å ha laget et hull i veggen, så han tok lerretet. Merk at tidligere arbeids, sørg for at gjennom dette stykket av veggen er ikke en elektrisk kabel. Når hullet er skåret eller elimineres, kan det være pent trimme kanten med baufil.
 Separat si noen ord om hvordan å lage en bue med en murvegg. Knock murstein av veggen er ikke så vanskelig, må det forstås at toppen av mursteinene kan bare falle, så det er nødvendig å ytterligere forsterke noe. For å gjøre dette, anbefaler vi rundt omkretsen av buen for å bygge en metallramme, som fikse den øvre delen av veggen, og dermed skape en flat overflate på innsiden av buen og like vinkler utenfor. Å lage en bue i veggen til døren, bruke alle rådene vi ga litt høyere.
Hvordan lage en bue i leiligheten med hans hender Gipsplater
 Hvordan tegne en bue bue
 Jeg er sikker på at mange av dere, våre kjære lesere, zadadutsya spørsmål: hvordan å trekke en bue Buen. Noen er ute etter noen buet et objekt som kan kuttes rundt - slik at du kan gjøre, men det ville skape unødvendige problemer. Vi ønsker å fortelle deg om en enkel måte. For å tegne en bue bue på veggen og på materialer behandling, nok til å ta en blyant eller noen annen skriftlig emne og tau. I den delen der vil begynne å bøye buen i midten anstrenge tråden og holde henne i hånden til den andre enden av den pre-tie blyant, dra tråden, sette lik blyant og hold buet linje. Dermed får du markup bue bue.
 Hvordan lage en døråpning bue
 Neste utgave vil vi vurdere hvordan å lage bue av gips i døråpningen. Hvis du bestemmer deg for å fjerne en rektangulær dør eller gjøre dør bue type, i dette som ingen big deal - det kan du enkelt lage dine egne hender. Først må du demontere døren lutku og deretter gå videre til buen. Når døråpningen fremstilt ved anvendelse av de ovennevnte fremgangsmåter er brukt til veggen lysbuen linje og deretter på grunnlag Knock ut eller skjæres et hull for buen. Da vil du trenger for å trimme kanten av buen, for å styrke døren boksen, eller på en ujevn overflate dette ville bli vanskelig.
 Hvordan lage en bue laget av gipsplater i veggen
 Svært ofte til mange leilighet eiere oppføre vegger dekorative bue med gips. Faktisk er det den mest logiske alternativet, hvis du har erfaring i å installere gips, deretter gjøre det gjennom skott som buer du ikke vil gjøre store problemer.
 For montering bue dekker du trenger å tømme plassen til etterbehandling materialer. Så, hvis det er ingen utstikkende gjenstander, gå videre til installasjonen guide for gips. Hvis du ønsker å bue vinkelrett på veggen, må buen åpningsbredden være lik bredden av veggen. Først må du montere bue rammen med metallprofiler. Mount profiler til veggene, gulvet og taket på dowel-negler. Hvis bredden av vegg partisjoner stiger 20 cm, styrke byggingen av ytterligere tverrgående profiler. Formen på siderammen du bør minne trapper. Profiler koblet skruer. Deretter montere rammen til midten av buen. Ramme buer gjøre med profiler har gjort hver 1-2 cm snitt og bøyd det. Deretter starter kutte ark med gipsplater og passe dem til rammen.
Hvordan lage en bue i leiligheten med hans hender Gipsplater
 Hvordan å fullføre bue i veggen
 Nå la oss se på måter å trimme buer. Gjør ferdig bue i veggen på flere måter. Den vanligste måten å utjevning bue gjort i veggen eller i en rektangulær døråpning, gjennom gips og metall male over. For å gjøre dette, kutte gips av bredde lik bredden av de buede åpninger. Å sheathe innsiden av buen cut stykker av gips må bøye til bakken bøying buer. Bend gips ganske enkel, er det den del som skal bøyes for å bli behandlet nålevalsen, og deretter behandle overflaten av vann. Så sakte bøye gips så lenge du ikke får den ønskede vektor bøying. Hvis innsiden av buen er betydelige forskjeller, de må justere. Neste på innsiden av buen, bruke gips for å gips, hvordan du er ferdig med bue, tett presset til veggen, og inne var det ingen tomrom. I tillegg gipsplater festet til veggen med skruer og plugger. 
 Som for hjørner av buen, kan det gjøre dem ved hjelp av maling over, plassere dem i gips med hvilken oppførsel behandling av gipsplate paneler.
 I tillegg kan målgang bue gjøres helt gips, gips uten om mindre uregelmessigheter vegger. I tillegg, kan buen bli behandlet trepanel eller gjennom stukk. Ganske lang buet åpning dekorert med forskjellig belysning.  
Яндекс.Метрика