Planlegging kjøkkenet

 Hvordan planlegge og utstyre kjøkkenet.
 Hva du bør vurdere når du planlegger et kjøkken.
 Oh! Igjen skyndte seg til platen for å ta ned potten koker, og traff hjørnet av bordet. Skal knuse. En suppe fortsatt perelyvsya over kanten. Kanskje vi skal kjøpe en større pott? Og der forsvant igjen dørslag? Det er på tide å vaske pasta, men det er ingensteds. Ikke gjennom en sil for å drenere bort vann! Forresten, hvor en sil? En vegetabilsk lapskaus fortsatt harsk. Synd. Bare dagen før shotovyla. Hvorfor er alt alltid slik? Hva er min feil?! »
 Lyst til scene som aldri gjentas? Lære å riktig organisere plass på kjøkkenet, Pick minimum nødvendige redskaper og huske hvordan du lagrer ulike typer produkter. Verdt å prøve en gang, og "kjøkkenet Tragedy" vil bli glemt for alltid!

 Ergonomi på kjøkkenet


 Amerikanske arkitekten Frank Lloyd Wright i tidlig XX århundre bestemt at kjøkkenet er en husmor og workshops bør være ergonomisk.
 Ergonomi - en rekord proporsjoner og dimensjoner i menneskekroppen. Derfor vil kjøkkenet bli arrangert basert på håndlaget som manuell arbeidskraft, med alle de tekniske nyvinningene de siste tiårene er det viktigste kjøkkenet. Selv om det virker fullt studert ergonomi, er det ikke helt utslitt i studiet av objekter som omgir mennesket.
 Planlegging Kjøkkenet er av fire typer: U-formet, L-formet, to-rad og enkelt rad.
 Hver av disse typer planlegging inneholder linjer som kobles på tre sentrene aktivitet - kjøleskap, vask og komfyr. Disse elementene danner arbeids trekant. I en ordentlig organisert avstand mellom trekant-punktene er minimal, noe som betyr at eieren kan gå til alle de nødvendige elementene, uten å begrense sine bevegelser. Vi må prøve å unngå planlegging som vil hindre bevegelse inne elsker av trekanten.
 Skallet er det viktigste sentrum for aktivitet som tar 40-46% av tiden at en kvinne bruker på kjøkkenet. Ideelt sett bør det være i sentrum av trekanten. Avstanden fra vasken til ovnen skal være 1200 - 1800 mm fra kjøleskapet og vask - 1200 - 2100 mm
 Plate bør plasseres nærmere middagsbordet. Men husk at det er ofte hatt ulike skader. Komfyren bør plasseres slik at det ikke kan være et uhell skadet. Kjøleskap og fryser bør være plassert i hjørnene på kjøkkenet uten å bryte arbeidsflaten på noen små områder. Når du åpner kjøleskapdøren skal ikke skjule kjøkkenet plass.
 I Tyskland i 1920 gjennomført en studie, når de er riktig utstyrt kjøkken husmor forbereder et måltid. Forskerne målte ruten og tiden involvert i forberedelsene.
 Gjennom denne studien, ble det funnet at å være situasjonen som vertinne kunne gjøre alle stadier av matlaging i en kort tid, proroblyayuchy minimal måte. I historien til moderne kjøkken, ble denne testen tittelen nytevoe studien. Dette navnet ble vedtatt fordi forskerne målte måte vertinne ved hjelp av en tråd.
 Moderne dobbeltsjekke resultatene gitt tidligere, at gjennom god planlegging kjøkkenet kan spare opptil 27% av tiden og 60% av veien.
 Nytevoe studien lov til å identifisere tre hoved center arbeidstakere på kjøkkenet. Deres rett plassering er en viktig del av arbeids ergonomi. På 1980-tallet, en velkjent tysk firma har gjort en rekke endringer i den tradisjonelle kjøkken design. Det var en økt høyden på arbeidsflaten, redusert avstanden mellom ulike funksjonsområder som bestemte områder forskjellige arbeidsområder, og introduserte begrepet "øy" - Skjærebord satt midt i kjøkkenet - og integrert i arbeidsflaten komfyr og vask. Dermed, siden 80-tallet av XX århundre, ble ergonomi et aksiom som definerer brukbarheten av kjøkkenet.

 Typer av planlegging kjøkken


 U-formet plan innebærer plassering av kjøkkenapparater og møbler langs tre vegger. Denne plassering gir tilgang til de tre sentra og hindrer bevegelse av kjøkkenet. Lengden på bakveggen bør være 2400-4000 mm ledig plass - 1200-2800 mm
 En kort alternativer er ikke lov til å bevege seg fritt, mens for fri plassering, men må gjøre en masse ekstra trinn (fig.).
Planlegging kjøkkenet

 L-formet plan er best egnet for små firkantede retter. Et stort kjøkken planlegger vil sikre den isolerte arbeid trekant, forlater plass til spisestue. Imidlertid er L-formet plan en ulempe - en stor arbeidsavstand mellom de to sentra. Slik planlegging vaskemaskin er mellom komfyr og kjøleskap (fig.).
Planlegging kjøkkenet

 Fig. L-formet kjøkken planlegging
 Dvuhrjadnoj planlegging oppstår oftest når maten er farbar rom. Denne typen planlegging innebærer plassering av møbler langs to parallelle vegger. På grunn av hvilken side av trekanten er stadig avbrutt av bevegelse i kjøkken, komfyr og vask bør plasseres i nærheten av en vegg (fig.).
Planlegging kjøkkenet

 Fig. Dvuhrjadnoj planlegging kjøkken
 Inline planlegging innebærer lang felles arbeidsflate ikke mer enn 3660 mm, ellers avstanden mellom arbeid sentre er for stor. I dette tilfellet bør kjøleskapet være plassert i den ene ende av området, komfyr - på den annen, og vask - mellom dem. Men mellom komfyr og vask bør plasseres mye av arbeidsflaten av kjøkkenet (fig.).
Planlegging kjøkkenet

 Fig. Kjøkken planlegging rad

 De grunnleggende reglene for ergonomi


 Regel №1. Alt må være på hånden!


 Arrangement av møbler bør planlegge slik at prosessen med matlaging bevegelse mellom vask, komfyr og kjøleskap var minimal. Mellom disse sonene skal jobbe overflate, hvor det er praktisk å tilberede mat. Vel, vil hvis ved siden av komfyren og vasken være i skuffer for bestikk, håndklær.

 Regel № 2. Ryggen bør ikke bli lei!


 Døren til lavere pilarer ergonomisk ubehagelig fordi de ikke tillater deg å se hele innholdet i skapet. For å få til de tingene som er i dypet, må du bøye over og ta ut noe av innholdet. Mye mer ergonomiske skuffer. De er godt synlig alt innhold.
 De øvre skap er også plassert på den ideelle høyden. Gitt disse anbefalingene, kan du unngå overdreven belastning på ryggen.

 Regel №3. Den optimale arbeidsflate høyde


 For å unngå klosset holdning avhengig av de valgte menneskelige vekst høyde benkeplater. Velge riktig arbeidsflate høyde vil ikke tilbake sliten. For å utføre det arbeidet som kreves eller diverse annen arbeidshøyde ovn er best å finne den på skrivebordet og hard ware butikken i nedre søyler, så vil det være lettere å få.

 Regel №4. Praktisk beliggenhet apparater


 I de siste tiårene, apparater fremtredende på kjøkkenet.
 Vanligvis, en liten plass du vil at din mikrobølgeovn, TV, vaskemaskin.
 TV og mikrobølgeovn beste stedet i de øvre skap.

 Regel №5. Organisering av ekstra lagringsplass


 Stedet er et sted under vasken og hengende tilbehør. Den vanligste sted under vasken er ikke fullt ut anvendes. Med boksene kan gi nyttig lagringsplass vaskemiddel, søppelsekker.
 En montert tilbehør vil plassere små retter, krydder og andre ting.

 Regel №6. Systemet alternativt presse håndtak


 Dette systemet gjør at du kan åpne døren fra å klikke på fasaden. Denne mekanismen er praktisk når du bruker standard kan ikke håndtere på grunn av design funksjonene til møbler. Fordelene med trykk er at den gjør det mulig for møbler for å gi kortfattet form. I tillegg er svært nyttig når du rengjør flat fasade.

 Regel №7. Belysning - dette er viktig


 I tillegg til hoved lyskilden er godt å utstyre en ekstra justerbar vegglampe. Men ikke glem at Daylight bedre, noe som betyr at kjøkken design bør være slik som dette kravet vil bli vurdert.  
Hvordan å ordne stuen i leiligheten

 Hvordan å skape rom i leiligheten. Hvordan lage et hjemmekontor.


 Design og Design stue. Ideer

 Ide 1


 En fargerik vegg på kontoret - et godt alternativ for munterhet og positiv energi i løpet av arbeidsprosessen. Bare male veggen, i nærheten som er på skrivebordet, eller etter en kort tid vil være en ubehagelig brennende følelse i øynene, kanskje til og med zapamorochytysya hode. Denne stripete aksent gjøres best bak (hvis du sitter ved skrivebordet), helst i nærheten av sofaen. Ikke begrens den kreative prosessen med å skape bånd av veggen, Paint og hyller som er skapt for å henge på veggen.
Hvordan å ordne stuen i leiligheten

 Idea 2


 Et lite område er noen ganger leverer mye sorg. Ønsket om å sette inn det gjør alle nødvendige fasiliteter rotete og ubehagelig. Eksempelet viser hvordan å takle dette problemet.
 Rommet er delt inn i tre områder: arbeid, musikk og rekreasjonsområde. Reguleringsplan er på grunn av de ulike fargene på vegger, rik brun - i arbeidsområdet, lyse - i musikk, diamanter - i sittegruppe. Til tross for det store antall soner, rommet ser romslig.
 Den viktigste hemmelig rom i en enkel ukomplisert interiør, og selvfølgelig, forsiktig oppmerksomhet på detaljer.
 Lyse tak og gulv visuelt øke rommet. En liten mengde møbler ikke rot plass. For små rom, prøv å velge enkle elegante møbler.
 Riktig utvalgte farger er også i stand til å visuelt større plass. Den beste måten - å bo i nøytrale toner og bringe noen lyse slag. I dette eksempelet, trekker den oransje fargen oppmerksomhet og levendegjør interiøret.
 På grunn av flere aksenter - gardiner, puter, møbeltrekk stoler, lampeskjermer, lysekroner - rom ser imponerende og festlig.
 Til rommet virke mer romslig, prøve så mye ledig plass igjen på gulvet. Det bør gi opp salongbord eller velge en modell med glass.
Hvordan å ordne stuen i leiligheten


 Ide 3


 Ta et rom i fravær av overflødig kontorlokaler i leiligheten er vanskelig. Arbeidsplassen kan arrangeres i nesten hvert hjørne av rommet. Velg skrivebord uten ben, som vil inneholde bare skrivebordet skuffer. Bredden og lengden på skrivebordet avhengig av dine preferanser, men i henhold til prinsippene om ergonomi best å bredde var minst 40 centimeter lang - ikke mindre enn 60 cm. Plasser stativet direkte over bordet slik at du kan uten å reise deg fra stolen for å få de nødvendige dokumenter og skrivesaker. At oppsettet vil se lett, er det best å bruke lette materialer: plast, MDF eller kunstig stein. De er lettstelte og gulner ikke over tid.
Hvordan å ordne stuen i leiligheten

 Ideen 4


 Bright dristig interiør - for unge, aktive og entusiastiske mennesker. I dette eksempelet spores stilen av byen. Den er ideell for de som liker bylivet rytme og anklaget ham for energi, trekker det inspirasjon.
 De klare geometriske former, kontrasterende farger litt aggressive, konsise og alvorlighetsgrad - alle definerer tydelig urban stil. Det er ingen plass vyhnutist elegante linjer naive blomster og rust erter. Bare geometri, skarphet og kontrast.
 Wall sterke lysene i natt byen opprettet et dypt inntrykk: det virker som om du har et vindu i veggen, og bak det blir sett skyskrapere. Du kan også henge noen bilder av typer natt gater - kveldstur gjennom din favoritt by, ta noen bilder og skrive dem ut.
 Bright sofa i dette interiøret ser ut som en slags symbol på aggresjon, trykk, aktivitet. Hvis du liker en så dristig møbel ikke nødvendigvis kjøre en møbelforretning i søk av sofaen. Nok til å kjøpe en lys farge materiale for stoppede møbler og dra noen sofaen hjemme. Et annet alternativ - å sy en pose av passende størrelse.
 Flere forskjellige lyskilder - bordlamper og spotlights - er plassert i ulike deler av rommet. De visuelt utvide plassen og utmerket jobb med belysning.
Hvordan å ordne stuen i leiligheten

 Ideen 5


 Attic med mye sol - et flott sted å studere. I tillegg eget sted som vi trengte egnet for stille drift. Ikke for ingenting at de sier at bare kreativ idé er født alene.
 Dette interiøret er minimalistisk. Det er ikke noe overflødig: et minimum av ting, en moderat mengde av dekorative elementer. Med denne forutsetningen, til tross for sin lille størrelse, virker det romslig.
 Skapet er delt inn i to områder: arbeids- og rekreasjonsområde. Komfortabel lenestol i skinn og rik sjokolade fargetabellen for å hjelpe tune i en arbeidsgruppe humør. I arbeidsområdet skal ikke lage ulike dekorasjoner. De vil distrahere fra jobb forstyrre fokus.
 Men rekreasjonsområde bør gjøre mindre forretninger. Lyse fargede paneler på innvendige veggen bringer en leken aksent. Dette panelet er lett å lage selv. Bruk biter av stoff og lyse fargerike bilder eller ta en pensel og maling ozbroytesya uavhengig tegne noe. Dette arbeidet vil være behagelig for øyet, heving og gi en ekstra grunn til å være stolt av deg selv.
 Lyse gardiner på vinduene og hvite vegger fylt med romluft, gjør en koselig loft.
Hvordan å ordne stuen i leiligheten

 Ideen 6


 Rolige toner understreker den klassiske design stil på kontoret. Rommet ser ikke gammeldags, fordi classic - dette er alltid sant. Å gjøre denne studien bidrar til å gjøre viktige beslutninger av familieråd. Du kan pensjonere seg uten den stille refleksjon. Hvem vet, kanskje i den situasjonen over en kopp kaffe du besøker en strålende idé.
 Lag en klassisk atmosfære på kontoret er enkelt. Og dette trenger ikke å løpe til antikvitetsbutikk. Ta en titt - det er mulig at du allerede har de nødvendige elementene.
 Utmerket fargen ser naturlig tremøbler. Det er bedre å velge mørke nyanser. Lå på gulvet dim, edle teppe farger. Stol vil passe slik klut. Det vil være helt fint hvis du vil være i stand til å velge farge på stoff for stolen, blander inn med fargen på teppet. Som et resultat, får du et komplett bilde.
Hvordan å ordne stuen i leiligheten


 Ideen 7


 Denne studien er utformet i en minimalistisk stil. Ingen ekstra tilfeldige deler er rasjonelle, ergonomisk og konsist. Derfor er denne stilen perfekt for et hjemmekontor.
 Vanligvis folk foretrekker denne stilen av nye generasjonen, de som setter bekvemmelighet og komfort. Minimalisme lar deg bruke din plass effektivt.
 For å holde ut til enden stil, velger monokrom bakgrunn eller male veggene med maling, som i dette eksempelet. Legg merke til at fargen er ikke lyse, er det ganske dypt.
 Møbler skal være funksjonelle. Vær spesielt oppmerksom på sin farge og form. Velg enten et rundt bord eller strengt rektangulær form. Møbeltrekk sofa svart-hvitt. På denne måten passe perfekt hvite møbler. Men du kan velge en sofa med fargerike møbeltrekk, for eksempel rødt. Heldigvis ville se ut som skinn eller lær.
Hvordan å ordne stuen i leiligheten

 En interessant detalj i rommet - lang hylle på veggen. Flere malerier i den strenge rammeverk gjør ByAccording fullført.
 Blomstrende planter bringe trøst til så streng stil, gjør rommet mer beboelig.  
Яндекс.Метрика