Skape positiv energi i hjemmet ditt med pyramidene

 På verkene energi felt av de egyptiske pyramidene sier mye. Vi vet at de er kraftige emittere av energi i verdensrommet. Eksperter tilskriver dette til de generelle fysiske prosessene som finner sted i universet.
 Astronomen Robert Byuved, utforsker pyramidene i Giza-komplekset, fast bestemt på at de møter stjernene i Orion belte og pyramide Dashura - konstellasjonen Hyadene. Det ble også funnet at den interne aksel Kheops pyramiden fokusert på stjernebildet Orion og svært lyssterk stjerne konstellasjon of the Dragon - Drage alpha. Russiske astronomer N. Eye og kunst. Landa bestemte seg for å studere Mars pyramider Kydonyy plassering av NASA bilder. Forestill sin overraskelse da det viste seg at pyramiden Mars faste stjernene i Big Dipper og fire stjerners konstellasjon Draco. Den største pyramiden Kydonyy registrert Alpha Dragon. Det er kjent at stjernebildet Draco var sentral i gamle astronomer. En sammenligning av utrolig sammentreff konklusjon er at pyramiden Jorden og Mars var navigasjons- og energimål for interplanetarisk kommunikasjon.
 Men interessant nok, energi pyramidene har en sterk indre struktur, som særlig påvirker både levende og livløse objekter. Laboratoriestudier har vist at innsiden pyramider stopper veksten av mikroorganismer. Produkter som er plassert i en pyramide, lang beholde sin friskhet og noen enda vokse medisinske egenskaper og forbedre smaken. Planter inne i pyramiden eller ved siden av det, utvikle bedre og mer blomst.
 Kanskje det - akkurat stort mysterium av de egyptiske pyramidene? Det viste seg der. Blame form.
 I pyramiden av alle størrelser laget av ethvert materiale (metall, tre, papp, stein) for å oppnå en lignende effekt er viktig bare for å opprettholde geometriske relasjoner. Hvis partiet grunn til å ta en firkantet enhet, bør sidekanten være 095 og høyde - fra 064 enheter. I denne bygningen er det utrolige ting. Ved å plassere inne i pyramiden kar med vann til en høyde på 1/3 fra basen, etter en stund kan du få antybakterytsydnuyu healing farvann og produktene det holdt uten kjøling for en uke. Frø av plantene inne polezhavshye skaffe høy aktivitet. Du kan lage en pyramide telt der og del med sine sykdommer, tilbringer det helse økter bare 15 minutter om dagen.
 Én av egenskapene til en pyramide er dens evne til å rengjøre plass rundt dem, Absorber ulike skadelig stråling, inkludert elektromagnetisk og geopathic. Og det er ikke engang viktig design størrelse, og, som allerede nevnt, nøyaktigheten av proporsjoner. Selvfølgelig, pyramiden er, jo sterkere sin renseprosess. Men selv tom skrøpelige pyramide høyde på 10 cm (plassert inne liten - 5.7 mm - krystall bergkrystall) kan nøytralisere geopathic stråling innenfor en radius på 8 meter.
 Selv andre objekter som ligger i pyramiden for en periode, så batteriet få sin energi og deretter seg selv påvirker plass. Best av alt dette hvordan steinene.
 Så hvis ditt hjem er tom pyramide, legg den i et annet rom, etter å sette inne en liten stein. Perfekt - schungite (mer om ham i neste avsnitt), men kan være noe annet. La den bli der i 3-4 uker, deretter fjerne den og flytte til et annet rom. Bare sette steinen behov, med fokus på kompasset, der han lå i piramidtsi.
 Fasiliteter og pyramide av steiner for å velge en permanent (disse magiske elementer "ikke liker" hyppige bevegelse) bort fra forsterkning av betong, forvrenger jordas magnetfelt. Med aksial kompass Target NS basert pyramide nøyaktig på en linje nord-sør.
 Det mest effektive er ansett som en pyramide laget av stein shunhytovoho. Disse tillater deg å ikke bare beskytte deg selv og ditt hjem fra skadelig stråling, men også forberede spesiell pyramide vann. Faktisk er det ikke engang vann, og biologisk aktiv løsning, som brukes i medisin og kosmetikk. Men dette er bare mulig under medisinsk tilsyn - bioenergotherapist. Men bruk til boligformål slik konsultasjon er ikke nødvendig. Våt rengjøring med "levende" vann gjøre et hus virkelig ren og sunn.

 Hvordan lage pyramide vann?


 Metoden er ganske enkel og kan brukes hjemme.
 Du trenger en liten pyramide av shunhyta størrelse 40 x 40 - 50 x 50 mm Materiale for å lage pyramide bør være ensartet og fri for forurensninger (f.eks svovelkis). Pyramiden er plassert på bunnen av glasset med en kapasitet på 3 liter, som er fylt med vann som har passert gjennom husholdningsrengjøring mineralfilter. Deretter jar med vann og sette på lyset vann infunderes innen 48-72 timer. Deretter blir vannet biologisk aktive substans som er overlegen i forhold til dens kraft andre typer vann. Hun er klar for innendørs og utendørs bruk.  
Ved hjelp av energimineraler for helsen til sine hjem

 Omtrent energi på grunn av natursteinDeres evne til å nøytralisere skadelig stråling, ren og harmonisere verdensrommet har lenge vært kjent.
 Av de mange mineraler gunstige egenskaper som lærte å bruke en person fokus på to: zeolitter (alle varianter) og Shungit. Produktene er eller steiner seg godt for å holde i huset. De bør settes i fremste rekke, skap, bord, hyller, reoler, selv bære selv.
? Zeolitter - En vann aluminosilikater, mineraler som er naturlig finnes 30 eksemplarer. De er navngitt fra de greske ordene "tseo" og "kastet" - vskypayuschye steiner. Hvis de oppvarmes, produserer de svelling og vann, som alltid er til stede i alle zeolitter.
 Utmerket kvalitet av disse mineralene og deres evne til å absorbere skadelige for menneskers valg og stråling relatert til deres spesielle krystallstruktur. Stones virket yret strengt interne porene orienterte tynn tubuli. Og med slike mikrokanaltsiv zeolitter bære en rekke stoffer. Dette kan være vann eller kan være tungmetallioner og ammoniakk og kvikksølv, og til og med skadelig stråling som geopathic og elektromagnetisk. Videre ble det funnet at noen mineraler fra gruppen av zeolitter (natrolyt og heulanditt) har evnen til å nøytralisere den "dårlige" egenskaper, men heller for å trekke ut og absorbere negative unormal energi som kommer fra noen. Redning fra eksponering for andres negative energi-feltet, og for å si det enkelt, det er beskyttet fra "onde øye" og "skade". Ikke tilfeldig, har disse typer zeolitt folk lenge intuitivt valgt å amuletter og talismaner. Brukte dem alltid med meg, zasterihayuchys av elendighet og "onde spells". Spørsmålet om talisman og amulett alle bestemmer for seg selv på grunn av sin egen tro, men at krystaller av zeolitt for miljøsikkerhet i bygningen uten tvil. Spesielt nødvendig "stein of life" (uoffisielle navn zeolitt) i leiligheter, som ligger i første etasje (som trenger inn i kjelleren av radon) i boliger som er i nærheten av høyspentlinjer i rom der luften er ødelagt eller "akkumulert" mye av elektrisk utstyr. Dette mineralet er nyttig selv i velstående barn. 
? Shung. Stone, som kan med rette kalles en nasjonal skatt av Russland. Som ofte skjer med mange naturlige gaver, bruker den startet for lenge siden, og systematisk studie nylig. Det ser stygt, harpiks sort, skinnende, veldig lik kull. Navnet på landsbyen ble Shungit Shunha at Zaonezhe i territoriet Olonetsk region (Karelen).
 De helbredende egenskapene til den mystiske svart ("skifer" som de kalte det før) stein dokumentert av mange historiske fakta.
 Spesielt er det kjent at på grunn av vann som oser av Shung, ble reddet fra alvorlig sykdom adelskvinne Anastasia Romanov, der utvinning etter Michael hadde en sønn, som var grunnleggeren av dynastiet av russiske stat. Senere i den mirakuløse kvalitet shunhyta bemerket Peter I. På bredden av innsjøen Onega, som strømmet helbredende våren (vannet er renset og oblahorazhyvalas grunn Put "skifer" stein), han beordret byggingen av ferie "Marcial Waters". Navnet ble gitt til ære for krigsguden og jern - Mars siden disse helbredende vannet primært behandlet de sårede og syke soldater. I sin resolusjon om opprettelse av resort "Marcial Waters 'barnebarn zaonezhskomu eksil Xenia skrev disse ordene:« Herren selv ved sin nåde til oss her denne helbredende vann avsløre favorisert ". I tillegg bød han alle til å holde grenader i morgen "skifer" stein. Det bør senkes i en gryte med drikkevann desinfeksjon for det - «en festning for å holde magen hans". Snart "skifer stein" rettferdiggjøre å gi ham tillit, spiller en betydelig rolle i Poltava Battle. 
 Nylig funnet materiale tyder på at før slaget ved Poltava i den hær av fienden rasende dysenteri. Den svenske hæren, inkludert de fleste av Charles XII, led dårlig fordøyelse. Men våre grenaderer, rengjøring shunhyta vann beholdt "festnings magene og moral."
 Gradvis åpne andre egenskaper shunhyta. Det er kjent at Nord loamy jord strødd med steiner, uegnet for jordbruk. Men i Zaonezhe i områder der overflate shunhitovye rasen fruktbar jord - den såkalte Olonets humus beriket gjennom Shung kalium og sporstoffer. Shunhytovaya land har lenge vært brukt av lokalbefolkningen som en stabil og billig maling som var i bruk i hjemmet for å dekke diverse kjøkkenutstyr. Og under krigen i 1812 denne skrøpelige maling - "chernyad" brukt på Alexander fabrikken i Petrozavodsk ruzheynom for malerverktøy, deretter fant ut om det og skipsverft Petersburg. Olonetsk "chernyad" har blitt brukt i tilfelle av typografiske og i støperier, og Shungit plutselig vakte oppsikt og som en dekorativ vendt materiale. Han ble interessert i konstruksjonen i St. Petersburg, Isak-katedralen, ved behandling i stedet for italiensk marmor arkitekten Montferrand ble foreslått tidligere ukjent "skifer" stein av Zaonezhzhya. Montferrand likte det, og nå ser vi dette rent russisk, steinmurer i utformingen av katedralen, en pidestall for bysten av arkitekt. Gjort Shungit og byggingen av Kazan-katedralen. 
 I dag, da forskere engasjert i forskning shunhyta, og andre beredskaps var dens egenskaper. Det er svært motstandsdyktig mot syrer og baser, god varmeledningsevne, unike helbredende egenskaper. Det renser og desinfiserer godt vann. Det er ingen tilfeldighet shunhitovye filtre, vannrensere regnes blant de mest pålitelige. Men viktigst av alt, har i dag vitenskapen bevist at dette mineralet effektivt beskytter en person fra patogene stråling.
 Baserte shunhytovыh steiner opprettet materialer som kombinerer egenskapene til vanlige materialer for bygging og tilstrekkelig høy elektrisk ledningsevne, som tillater dem å absorbere elektromagnetisk stråling. Dette kan være betong, murstein, mørtel. Disse såkalte strukturelle materialer i stand til å tilveiebringe dempning av elektromagnetisk energi ved frekvenser over 100 MHz minst 100 dB. De er laget av shunhyta og materialer til gjenoppbygging - gips løsninger og fugemasse, som også beskytte strukturer fra patogene stråling. For eksempel kan et lag av mastiks 2-3 cm skaper en screening effekt på minst 30 dB i området over 30 MHz.
 I tillegg, med smuler "skifer" steinfliser lage gulv i kjelleren. I en grus han liggende på gulvet i leilighetene er. Med magnesiumbaserte-shunhytovыh materialer laget av formstøpt dekorasjon elementer lokaler. De ser flott ut. For eksempel, søyler forbausende edel matt glans og en sann ånd av antikken. Men bortsett fra den eksterne prakt, disse elementene også svært nyttige for beboere i leiligheter. Tømme plass rundt dem, vil de gi en person en spesiell kraft. Spesielt øyenvitner hevder at sto for en stund siden av denne kolonnen ved å berøre det, kan du øke din energi potensial.
 De samme egenskaper skjermer. De kommer i forskjellige størrelser. Og minst en, om enn liten, alle hjem bør være. Denne skjermen er litt glitrende svarte steiner ikke bare bryter sammensetningen av ethvert interiør, og selv dekorere utfylle det. Det er andre produkter fra shunhyta - baller, figurer, ornamenter.
 Beskyttelse mot skadelig stråling kan tjene shunhytovaya pyramide. Det nøytraliserer perfekt skadelige elektromagnetiske felt som kommer fra diverse måleutstyr og utstyr (datamaskiner, TV, kjøleskap, etc.).

 Metode for behandling av mineraler


 Steiner og små artikler av dem krever 2-3 ganger i måneden "helbrede". For å gjøre dette, de er midt i en løsning av havsalt eller natron (1 teskje per kopp vann) og hold i 3-4 timer. Deretter vasket mineral med vann, midt i en krukke med rent vann og satt i solen (2-3 timer) for å "lade". Så igjen mineraler er klar til å beskytte deg mot alle de negative påvirkninger og stråling.  
Яндекс.Метрика