Slagbor eller slag?
 Kjøpekraft er ofte spørsmålet "kjøpe Impact drill eller punch?» Og faktisk. Den vanlige drill kan bore hull i ulike materialer som tre, koster, mur og betong, og skruen og skruer. I alle de ovennevnte kan slå gjennom bore hull i materialer znachytelnoytverdosty, som armert betong.
 Ved første øyekast virker det som drill mer allsidig enn drill. Men det er noen nyanser. Forutsatt lik makt drill er som regel dyrere enn slagbormaskin. På grunn av utformingen av kassetten stanse må bruke adaptere for konvensjonelle borerigger, og dette fører til ekstra vibrasjon og øke størrelsen av verktøyet.
 Så hvis du bor i et murhus, så du hammer drill er greit, men når du borer murstein du må legge litt innsats. I panelet huset må bruke punch, betyr det ikke trenger å bruke betydelig innsats ved boring og dens mekanisme i levekår er vanligvis en svært lang tid.  
Velge bulgarsk?
 Bulgarsk - mann Bulgarsk - Verktøy
 Bulgarske og riktig - slått-kverner, sannsynligvis en av de vanligste håndholdte elektroverktøy i anleggsmarkedet, avkastning på utbredelsen og etterspørselen bare øvelser og skrutrekkere. Kverner kan brukes til polering av ulike overflater (siden du rengjør metallarbeidsstykker fra rust og polert etterbehandling), og for å kutte materialer som metall, stein, betong, murstein, stål, etc.
 DIY vanlig dilemma som tar makten - husstand eller profesjonell? Og siden emisjonskursen er annerledes til tider, må du skrape harbuzyka fast med ærefrykt i kassen teller hardt opptjente penger. For sporadisk arbeid i landet eller i garasjen er greit husholdning serien, et par timer i uken for et instrument regel, og i denne situasjonen er det nok veldig lang tid. Billig og munter. Det viktigste - ikke kjøpe verktøy på markedet eller selgere som går på leiligheter, vparyvaya sine varer. Det er hva min venn kjøpte, kjøpt i bulgarsk driftige forretningsmannen spiker det perepylyav og mer bulgarsk kunne ikke overmanne brent motor. Nå er min venn kjøper instrument bare butikker med en garanti.
 Og for de som skinne store bygge hus, eller liker å tinker i garasjen med jern, er det fornuftig å ta hensyn til pro verktøy, som er designet til rytmen av å jobbe 8-timers skift.
 Du må aldri fjerne beskyttelsesdekselet !!!
 Hva du skal se etter når du velger
 Beskyttelse av igjen - når strømmen forsvinner, så dukker opp igjen, vil systemet ikke tillate bilen tjent mens du holder nede knappen start.
 Låsesystem disk - som du vet, etter eksklusive kutoshlifuvalnoyu bil å kjøre det fortsetter sin rotasjon av treghet. Derfor kan noen modeller møte profesjonell bolharok innebygd skivebrems stopper de siste sekundene. Det er elektronisk og mekanisk. I det første tilfelle motoren er satt på, andre generasjons-inhiberte forankringsklosser.
 Støttehåndtak - designet for enkel betjening med kutoshlifuvalnoyu maskin. For eksempel, BOSCH modeller utstyrt med systemet håndtere Vibration Control, som reduserer vibrasjonene med 60-70%, og bidrar til å beskytte leddene. Andre produsenter har modeller hvor støttehåndtak kan monteres i forskjellige posisjoner for bekvemmelighet.
 Elektronisk myk start - for å unngå en kraftig støt når maskinen ved en jevn økning i motorkraft fra null til nominell verdi. Begrensende startstrøm kan arbeide med husholdnings sikringer (16), og reduserer strøm push-oppstart.
 Flatt hode gear - designet for jevn sliping på trange steder.
 Spindellås - endre stasjonsspindelen er laget ved å feste et enkelt klikk, noe som forenkler prosessen med å erstatte. Og med spindellås disken for å kunne endre en nøkkel.
 Hurtig mutter - vil erstatte harddisken uten hjelp Keys. Bare trykk på låseknappen spindel og strammet til for hånd eller avverge en slik mutter.
 Elektronisk hastighetskontroll - holder valgt automatisk slår på et konstant nivå selv under belastning.
 Samootklyuchayuschiesya med sterk slitasje. Med sterk børste slitasje kan mislykkes samler. Brukte flere typer sporing graden av slitasje av børster. Disse inkluderer innebygd plast støtter, forkortet bånd og en tilpasset skjerm, varselsignaler.
 Motor beskyttelse mot rusk - beskytter mot smuss og støv materiale. For eksempel, modeller av Makita gjelder spesielle "labyrinttetning", basert på bruk av geometriske beskyttelse og lukket sett som ikke krever utskifting av oljelagre (modeller 9542 og 9528NB). I sin tur, Metabo brukt for å beskytte rotoren såkalte "sykkelhjul". Analogien med sistnevnte ikke tilfeldig, roterende sirkel grillen ikke passerer partikler flygende vrakrester.
 Beskyttelse mot overbelastning - forlenger motorens levetid kverner, men reduserer produktiviteten, siden aktivert når en peak belastning på motoren. Oppmerksom mekanisk overbelastningsbeskyttelse - en merkevare i motsetning maskiner Makita. Dette systemet, kalt Super-Joint System, er en spesiell våren, perenosyaschuyu arbeidet med å forankre kjegle gear.  
Hvordan du registrerer et teppe?

 Legging teppe avhenger av sin type, begrunnelse brukt lim, etc. Men i alle fall ta hensyn til i sin konklusjon retning av lur. Vanligvis tenne på det skulle falle fra vindu til dør. I tillegg er materialet plasseres i rette vinkler til leddene syntes mindre merkbar. Hvis den anvendes bilde, så dens elementer må nødvendigvis være den samme.
 Tepper kan legges uten lim. I dette tilfelle er det nødvendig å utelukke møbler på hjulene for å hindre at vesentlige endringer.
 Sin kant ved avslutningen bør være litt mer (opp til 7 cm), overdreven vind og deretter klippe under baseboard.
 Tepper stele, Smoothing roller, fra midten av rommet til veggen. Steder å kutte hjørner med bokstaven V, og døren festet metall lekte.
 I tillegg tepper Vi kan konkludere med bilateral tape.
 For dette først tape pinner (uten å fjerne det øverste laget av grunnleggende harpiks) i form av honeycombs (celler) 50 * 50 cm. Overflate tiltak for å passe i rommet. Kutt på samme måte og plasseres på gulvet, løfte backing fra tapen. For bedre feste leddene slikket teppe plassert på lim.
 Metoden for å strekke teppe i tankene festeskinner installert langs veggene. Denne metoden er slitesterkt, men bør brukes ved avslutningen av hjelpemidler.
 På betonggulv, oppvarmet og andre. dekke helt fast teppe lim som anbefales av produsenten. Han satte dispenseren, som overflødig lim agent kan ødelegge haug.
 Artikkel om hvordan å gjøre reparasjoner.
 På forhånd forberedt teppe brytes ned og slå roll til midten. Påfør lim på gulvet, og etterlater en avstand på mellom 20 cm til å bøye. Deretter stables dekselet og trykket valse, eliminerer forekomsten av bobler, etc.

 Hvordan å konkludere teppe video


 Hvis du har en balkong, slik at du utrolig heldig, fordi det er ikke bare en mulighet til enhver tid å være ute og nyte utsikten, men den ekstra rom. Ja, spesielt i moderne hjem og søyleganger og balkonger har et stort område, så det er rimelig å likestille til et eget rom. Men hvordan å tegne og utstyre dette rommet?

 Det første trinnet - isolasjon


 Hva alle søker? Selvfølgelig er sikkerheten svært viktig. Men komforten bør ikke bli glemt. Balkong, faktisk, er ikke for permanent opphold i det, men hvis du prøver, kan du skape et miljø som vil være fint å sitte på balkongen og tilbringe en time eller to, eller til og med hele dagen. Det er derfor det første du bør tenke - varmer.
Interessante design balkonger og søyleganger leilighet

 Hvordan isolere en balkong? Først må det glasur. Og det er viktig å velge riktig glass. Det er bedre å foretrekke varme og praktiske plastbokser. Velg to - eller tre-kamret bag for å holde mer varme i rommet.
 Hvis din balkong foret, som er på plass rekkverksspankulere stenger (som i eldre boliger Khrusjtsjov og Stalin), vil du sikkert nyte en platekledning. Det beste alternativet for dette - en PVC-plater, mer rett og slett, fôr. Men han brystning og andre plass kan bygge opp murstein eller skum blokker.
 Trenger å isolere vegger og gulv og tak, som den kalde vil trenge bokstavelig eventuelle sprekker. Du kan installere gulvvarme å gå barbeint på balkongen i all slags vær.
 Når det gjelder valg av en spesiell isolasjon, så det er det det er verdt å betale oppmerksomhet til:
 •  Tykkelse. Uansett miste ekstra inches av plass, så det er best å velge subtile moderne roll materialer (f.eks "Penofol", "Pinopleks" og lignende).

 •  Miljøvennlig. Åpenbart bør ovnen være miljøvennlig, fordi du praktisk talt utstyrer stue.

 •  Incombustibility. Denne faktoren er også viktig.

 •  Frostmotstand og motstand mot temperatur. Men til dags dato, nesten alle materialer oppfyller slike krav.

 •  Prosessering


   Design balkong, gir loggia ikke bare arrangement av møbler, men også behandlingen. Det hele avhenger av deg. Men det er verdt å merke seg at den mest populære og beste alternativet er fôr. Ja, det er praktisk og vakkert. Hvis du forestille deg en hvit plast, forgjeves, fordi forskjellige farger moderne PVC paneler er satt. Dette kan være en etterligning av tre eller marmor, mønstre og tegninger, og så videre.
  Interessante design balkonger og søyleganger leilighet

   Hvis du vil lime over muren tapet eller maling, må du først lage en stiftelse. Det beste alternativet - gips konstruksjon. Men husk at det "spiser" noen få inches av plass, så tenk to ganger. Deretter må du justere veggen med kitt. Så gå til butikken for etterbehandling materialer og begynne å jobbe. Hvis hans styrker (styrker og menn) i tvil, er det best å stole på fagfolk.

   Hvordan å ordne og plassere en loggia eller en balkong?


  Interessante design balkonger og søyleganger leilighet

   Design balkong eller loggia - er ikke veldig lett, fordi denne bygningen har en rekke funksjoner. Så er det noen viktige punkter og små triks som vil hjelpe heve loggia, noe som gjør det behagelig og koselig:
 •  Siden området er liten, er det bedre å bruke den innebygde møbler. For eksempel bør du velge en smal skapet, og ikke et tilfelle av massiv vidkryvnymy dør.

 •  Hvis du ønsker å plassere på balkongen på noen ting som spådd samlet tak innebygde hyller og avdelinger.

 •  Vurdere formen på balkongen. Ja, møbler i det lange loggia bedre sted ikke i lengden og bredden eller hjørnene. Den ideelle situasjonen ville være koselig sofa.

 •  Sørg for å profetere gardiner eller persienner fordi balkongen vil alltid falle lys. Det er best å foretrekke persienner, det er veldig praktisk, dessuten slipper å fikse skinner. Hvis du ønsker å se noe mykt på vinduene, ikke plast, kan du kjøpe stoff rullegardiner. Det er vakkert og praktisk.

 •  Siden rommet er lite, er det best å bruke som en behandling-farget materialer eller noe med en knapt merkbar mønster. Dreven mangfold er ikke nødvendig, det vil bry. Visuelt bidra til å heve taket vertikal stripe, og utvide plassen av horisontale linjer. Lyse farger vil gjøre mer romslig loggia. Du kan bruke pastellfarger (beige, fersken) eller varme, men mørkere (burgunder, brun).

 •  Ikke glem om belysning, vil det være nødvendig i mørket. For eksempel, kan være utstyrt med en innebygd tak spotlights. De ikke stjeler plass og er trygge å bruke.

 •  Vel, selvfølgelig, ikke glem den nydelig liten detalj, fordi de gjør vanlige rom koselig og original.

 •  Noen ideer


   Og nå foreslår å studere flere designideer loggia eller en balkong.
   Du kan lage en ekte garderobe fra balkongen. Du kan plassere innendørs skapet. Og best av alt enkelt å ordne klær reoler og hyller for sko. Dette kan være en mindre sted langs lengden av veggen (hvis den ikke er for smal).
   Ikke glem speilet, er det garderobe er nødvendig.

   Henge den på veggen. Du kan også arrangere en liten oppbevaringsboks for tilbehør og småting. Og ikke glem den hendige lille ottomanske. Veggene kan være hvilken som helst farge, såsom grønn eller hvit.
  Interessante design balkonger og søyleganger leilighet

   Hvis du ønsker å tilbringe familie frokoster, lunsjer og middager utendørs? Deretter utstyre ikke loggia stue. Sette et lite rundt bord og noen stoler eller rund flettet avføring. På veggen henger bilder av frukt, grønnsaker og andre spiselige og deilige ting. Og hvis du ønsker kan du også arrangere skrivebordet (bedre vinkel), som du vil forberede friske salater og andre retter.
   Liker du blomster? Deretter på balkongen må nødvendigvis vise frem drivhus. Kjøpe spesielle blomsten står og henger mange potter. Sørg for å kjøpe en klatrer. Veggene kan også være plassert potter. Hvis du kjøper en bit av sommerfugler, øyenstikkere og biller, alle som vil gå til slike loggia, føler i denne hagen.
  Interessante design balkonger og søyleganger leilighet

   Hvis du ønsker å lage en koselig og stille rom? Sett veggen en liten balkong databord, plassere en lampe på den. 2-3 ordne hyller for bøker, hvor du kan hvis du ønsker å plassere familiebilder eller originale statuer.
   Ikke glem stolen. Og for å gjøre du føler deg komfortabel, spredt på gulvmatten. Veggene kan flaunt reproduksjoner av kjente kunstnere. Å håndtere bedre valg dyp rolige toner, satte de opp en arbeidsgruppe humør.
   Vil du gjøre en sittegruppe på balkongen? På veggen heng TVen, plasserer veggen fløyelsmyk skinnsofa, ved å sette en miniatyr salongbord. Spredt på gulvet fluffy teppe ordne hylle med interessante bøker. På veggene kan du henge bilder eller positivt bilde. Og nyt!
   Og husk at alt dette hvis du vil kan du lage og flittig med sine hender. Bare tenk over hver eneste detalj, fantasi og få et resultat av en enkelt opprinnelige rommet!  
  Яндекс.Метрика