Langt hår har lenge vært ansett som en egenskap av skjønnhet. Selv i gamle mente at de er et symbol på helse, velstand og fred av velvære slag. I dag langt hår ikke går av moten, og mange jenter blir stadig spørre - hvordan å forbedre sin vekst? Noen ganger så kjedelig vente, jeg ønsker å hjelpe den naturlige prosessen med sitt eget og forvandle håret ditt nå dekorasjon.

Å forbedre hårvekst?


 Den gjennomsnittlige frekvensen av hårvekst per måned er ca 1 til 2 cm. Det er begrenset genetiske egenskapene til organismen, og dens hormonell bakgrunn. Men, likevel, for å styrke hårvekst er fortsatt mulig. Imidlertid bør det bli forstått at dette problemet krever en helhetlig tilnærming, fordi hårvekst er påvirket av mange faktorer.

 Ernæring


 Alle de nødvendige vitaminer og mineraler som påvirker veksten av hår, får kroppen fra maten. Bør inkluderes i kosten av protein, fordi protein keratin stoffet - er den viktigste byggemateriale for hår. Veldig nyttige produkter som egg, ost, rømme, melk, kalkunbryst, magert kylling.
 Obligatorisk tilstedeværelse i kosthold vitamin A - gulrøtter, lever, fisk, brokkoli, vitamin B - kornblandinger, nøtter, bønner, svisker.
 Utilstrekkelig inntak av vitamin C fører til hårtap, tørk dem. Så du trenger å spise sitrusfrukter, bær, frisk frukt.
 Med mikronæringsstoffer viktig rolle spilt av jern.
 Og, selvfølgelig, vann. Bruken 1 til 2 liter vann om dagen vil gi håret med fuktighet metning innenfor. Vann fjerner giftstoffer fra kroppen, renser, forbedrer stoffskifte og absorpsjon i blodet nyttige elementer.

 Livsstil og mangel på dårlige vaner


 Fordelene ved fysisk aktivitet sier mye. Du må legge til er at tilstanden til håret har en direkte innvirkning idrett. Gjennom fysisk aktivitet bedrer blodsirkulasjonen og dens bielv hodebunnen, noe som fører til raskere hårvekst.
 Men alkohol og røyking er merket svært negativt på betingelse av blodkar, blodstrøm til håret svekkes og dette fører til tregere hårvekst og for å fremme sine tap.

 Riktig hårpleie


 Det består av flere aspekter:

 •  utvalget av egnede midler for å vaske håret (det er viktig å ta hensyn til hårets struktur, deres type og generelle);

 •  hodebunnsmassasje. Denne enkle metoden forbedrer blodtilførselen til hodet, som stimulerer hårsekkene;

 •  grundig gre håret minst to ganger om dagen;

 •  periodisk grooming hårtuppene. Dette gir en større tilførsel av vitaminer for hele lengden av hår, hindrer delt ender utseende;

 •  næringsstoff bruke masker.


 • Å forbedre hårvekst?

   Hårmasker med naturlige produkter


   Det finnes mange oppskrifter på masker som du kan gjøre hjemme. For eksempel, meget effektiv "oppvarming maske", ved hjelp av pepper, sennep, ingefær, kanel, øke blodtilførselen til hodet. Enorme popularitet maske basert på sennep.
   For sin forberedelse er nødvendig:

 •  Sennep - 2 ss,

 •  Sukker - 2 ts,

 •  Plomme - 1 stk.

 •  Olje for håret (burdock, linfrø eller oliven) - 2 ss,

 •  Varmt vann.


 •  Du må forsiktig blande alle ingrediensene, helle varmt vann sist. Og for å sette innhold på røttene av håret på avskjed. Masken er en brennende følelse, som gir blodstrøm til håret. Påfør masken som trengs for tørt hår nemyte så hold fra 15 minutter til en time, avhengig av følelser og skyll med vann.
   Sennep masken har tørket effekt. Og når du bruker den på tørt hår det kan føre til flass.
   Maske med pepper skjær betraktes som meget effektive. Det finnes mange oppskrifter for disse masker med tilsetning av urter og oljer. Du kan legge til honning. For denne masken trenger:

 •  Pepper skjær - 1 ss,

 •  Vaktel egg - 3 stk.

 •  Linbleke - 1 ss,

 •  Urtete (peppermynte eller nesle) - 2 ss


 •  Denne masken, i motsetning sennep, skal festes på ren, fuktig hår, vikle et håndkle og hold i ca 40 minutter.
   Høsten er populært å bruke maske fra gjær. Den inneholder B-vitaminer og proteiner, som bidrar til å produsere keratin.
   Oppskrifter masker basert på dem for mange, så, for eksempel ett:

 •  Tørrgjær - 2 ts Rør i varmt vann og la stå i en time.

 •  Kefir - 05 kopper,

 •  Honning - 2 ts


 •  Bland alle ingrediensene og søke på hårrøttene, dekk med plastfolie og holde fra en halvtime til en time.
   Alle disse og mange andre masker laget hjemme. Men noen ganger tid er ikke nok. Så kommer til unnsetning klar for vare på håret.

   Kosmetikk som akselerere hårvekst


   Butikk verktøy inkluderer et sett av ingredienser utvalgte eksperter og optimalt påvirker håret. Slike produsenter som
   Schwarzkopf, Londa, Garnier, etc. representerer en rekke forskjellige serumer, masker og tonics for forskjellige hårtyper. Dessuten er markedet og russiske produsenter, er deres valg også ganske bred.
  Å forbedre hårvekst?

   Vitaminer og tabletter


   Noen ganger også god ernæring kan gi kroppen med alle nødvendige mineraler og sporstoffer. Derfor har veksten av hår fagfolk utviklet mål vitaminer og kosttilskudd. De inneholder noen form for spesielt utvalgt gruppe av vitaminer (A, B, C, E, Fe, Zn, etc.) som innflytelse er på hårsekkene aktiverte sine aktiviteter og oppmuntre dem. Men før du bruker disse kosttilskudd bør alltid konsultere legen din for å unngå allergiske reaksjoner.
   Tar stoffet påvirker ikke tettheten av håret som antall aktive hårsekker er genetisk innarbeidet, kan det ikke bli berørt.
   Dessuten er hårvekst piller under innflytelse ikke bare på hodet. Deres virkning er jevnt fordelt i hele håret kropp. Så (dette gjelder i større grad kvinner) hårfjerning kan være mer smertefullt, og det vil måtte bruke mer.
   Angivelig, metodene forbedre hårvekst i dag oppfunnet mye. Det er viktig å huske på at håret er direkte avhengig av generelle helsen til kroppen. Og vokse langt, sunt, skinnende hår - det er ikke en dag affære som krever innsats og oppmerksomhet. Men resultatet er verdt det.
   Kjøper i butikken hårfarge, kvinner ser seg selv i drømmene elegante supervumen! Etter farging prosedyren noen ganger gjør det motsatte: å tenke på frelse for den uheldige farge. Bli kvitt svarthet? Du kan gå til en salong og et par nyanser lysere umiddelbart. Du kan trene på samme manipulasjon, men hjemme. Det er et annet alternativ - å ty til folk rettsmidler lyst hår. Prøv å forstå at bedre.

  Hvordan skylle hårfarge?


   Gå til en profesjonell
   Til mest effektivt "renset" av maleri feil, bør du kontakte salongen. I frisør skikkelig vurdere tilstanden til håret ditt, hold omsorgs vasker bruker nærings opolaskyvayuschyh midler. Den eneste ulempe ved denne fremgangsmåte - prisen. For profesjonell kvalitetsarbeid vil betale godt. Dessuten, selv etter de mest delikate prosedyrer du alt har fortsatt å gjenopprette hår fuktighetsgivende masker.
   Kjøp deg midler
   Du kan velge et annet alternativ spyling maling fra håret. For å få dette betyr en kosmetisk eller en profesjonell butikk. Nå er det mange slike tanker. Mest følger: «Color off» fra selskapet "Estel, korreksjon« Remake Color Hair lys »,« Art Color OFF »Vitalitys, Brelil« Colorianne Color System »Etter disse avbøtende tiltak vil også trenge ekstra fuktighet til håret ditt..
   Alternativ tryllestaven
   Hvis den første metoden vasker av maling kan du råd til høylytte streik, og den andre frykt skade håret, så foreslår vi å vurdere alternative måter å lette noen toner. Disse praktiske verktøy som honning, prostokvasha, yoghurt, smør ikke bare bidra til å rense håret fra "mørke natt", men også tilfredsstille deres styrke vil legge skinner.
  Hvordan skylle hårfarge?


 •  Kefir


 •  Kefir, på grunn av melkesyrebakterier og kosttilskudd, styrke hårrøttene, gjenopprette skadede hodebunn zalikuye mikrotrischynky. Det er trygt å vaske av malingen med dette produktet, og ikke tenke på konsekvensene.
   Det er flere oppskrifter for lette masker:

 •  Kjøp liter fett yoghurt. Hell den i en kopp og legg en skje av vegetabilsk olje. Du kan bruke raps, oliven, solsikke og andre. Det også helle en spiseskje salt. Mikset blanding er brukt for å tørke håret, sette på en lue laget av polyetylen etasje og gå som litt mer enn en time. Å skylle masken, ta en sjampo for fett hår. På denne måte blir lyset hår anbefales ikke mer enn to ganger i tre til fire uker.

 •  For det andre oppskriften igjen trenger yoghurt med høyt fettinnhold. Opp til to glass drinker blandet med fire teskjeer med natron og en tilsvarende mengde vodka. Oppvarmet til 30 til 40 grader blandingen påføres på hele lengden av håret. Deretter zamotuyemo hodet cellofan og et håndkle. Vi vente ca to timer og få et resultat - tenne ett og et halvt tonn.

 •  For tredje oppskriften tar bare yoghurt uten tilsetningsstoffer. Denne masken er gode nærer håret og regnes som ufarlig.


 •  Smør


 •  Safe er en maske for å skylle fargebaserte oljer. De påvirker mykt hår, mate dem og avlaste par mørke toner. Det er tre populære oppskrifter som er usannsynlig å forårsake en allergisk reaksjon:

 •  I et glass med vegetabilsk olje tilsatt tretti gram, slik som svinekjøtt fett eller margarin. Blandingen blir oppvarmet til en behagelig temperatur og smurte håret. Hvis du bære en topp lue cellofan, vil lyseffekt øke. Slik fjerner du en struktur fra hode må gjentatte ganger vaske håret med sjampo.

 •  Hvis håret ditt er tykk, er den første oppskriften bedre å ikke bruke det. Skyll med praktfull hår som en maske vil være vanskelig. Derfor er det nødvendig å vurdere et annet alternativ: solsikke, trinse og olivenolje i like proporsjoner. For enklere program, tilsett litt olje fuktighetskrem, for eksempel hånd. Den ferdige blanding blir holdt på håret i omtrent førti minutter. Du kan varme opp hennes hårføner, men ikke for varmt.

 •  På grunnlag av lakserolje kan du velge en annen Brighte maske. For sin forberedelse vil trenge tre eggeplommer og umiddelbart, selve oljen, omtrent fire skjeer.


 •  Skyll masken baserte oljer bør shampoo for fett hår.

 •  Brus


 •  Effektivt, men sparsom din hårfarge fjerner brus. Under denne metoden for å vaske av malingen bør umiddelbart forlate "bærer" tørt, sprøtt hår og de som er tilbøyelig til flass. I andre tilfeller, masker og brus er bra for hårvekst.

 •  Ti spiseskjeer natron å oppløse glass vann. Tilsett litt salt. Pensel maling spre slammet inn i tråder. Deretter håret med natron og plukke opp en haug Hold masken i en halv time. Eroderbar sammensetning lang, ca ti minutter med sjampo. Du kan deretter bruke balsam balsam.

 •  Opptil fem spiseskjeer natron legge til en liter vann, røre og søke på hodet. Zavorachyvaemsya og gå så omtrent tjue minutter. Vask deretter av med sjampo lagt.


 • Hvordan skylle hårfarge?

   Det rike mangfoldet
   I tillegg til oppskrifter, det er nok av andre måter å kvitte seg med mørk farge på håret.
   For eksempel, er det anbefalt for lett majones. Det må være å kjøpe. Med det kan du fjerne den kjemiske sammensetningen av et par nyanser.
   God spise bort malingen maske fra honning. Bare butikktyv produktet er usannsynlig å hjelpe. Det bør være naturlige godbiter. En slik gave av bier kan stå på hele natten. Masken er effektiv og næringsrik.
   Noen anbefaler å vaske håret såpe. Andre rådes til å bruke kamille eller sitronsaft. Fem tabletter av aspirin avlaste deg av farge og en grønnaktig skjær.
   Uansett hvilken metode for hårvask maling du velger, husker best fra begynnelsen å vurdere et slikt alvorlig skritt. Ikke for første clutch som fargetone. Sats skriver ditt utseende, tenke eller farge vil passe deg. Cover Girl esker med maling kan se svært attraktive, men hvorvidt denne fargen er også fint å ligge på håret ditt?  
  Яндекс.Метрика