På dagen for eggløsning? Deteksjon
 Problemer som oppstår dagen eggløsning, er viktig ikke bare når du planlegger graviditet, men også i å bestemme vilkårene. Det er derfor det er så mange metoder for å bestemme dato for arrangementet. Imidlertid, for å begynne å forstå teorien.
 Essensen av eggløsning
 Det bør bemerkes at eggløsning - det er bare en teoretisk mulighet for å bli gravid. Hos kvinner eggstokkene egg lagt før hennes fødsel. Først er det omtrent en million. Etter hver månedlige syklus modnes ett eller flere egg. Dette betyr at de er klare for befruktning. Egentlig eggløsning - det er et ferdig kort tid til å befrukte et egg, som deretter går inn i fallopyevuyu røret. Dermed tar det bare noen få sekunder. Total egg leve til 24 timer, og på denne tiden av unnfangelse kan forekomme. På det kan påvirke andre faktorer. Men den viktigste betingelsen er tilstedeværelsen av eggløsning.
 Når eggløsning?
 De fleste kvinner i for å vite når eggløsningen skjer, er enkle, men ikke den mest nøyaktige kalender metoden. I gjennomsnitt som det er antatt at denne prosessen skal finne sted 14 dager før neste menstruasjonssyklusen.
 Men i praksis kan dette påvirke mange faktorer - reise, klimaendringer, stress, selv banale forkjølelser. Så ta dette tallet som norm bør ikke engang de kvinnene som kan skryte av en klassisk stabil menstruasjonssyklus varer 28 dager. Selv i samme virkelig sex eggløsning kan oppstå i en syklus på 13 dager fra begynnelsen, og den andre - på den 14. dagen. Hva vi snakker om når syklusen er ikke stabil.
 Hvordan beregne dato?
 Anta at du har etablert menstruasjonssyklus på 28 dager. Selv om i teorien eggløsning bør skje på den 14. dag i begynnelsen av syklusen (det vil si den første dagen av den siste måneden). Beregningen i dette tilfellet er enkel: 28-14. Vær imidlertid oppmerksom på at det er noen nyanser.
 Den dagen når eggløsning, som den deler syklusen i to faser. Denne observasjon har vist seg at dersom lengden av den andre fasen er alltid den samme (dvs. 14 dager), kan den første lengde variere. Mest tydelig hos kvinner med uregelmessige menstruasjonssykluser.
 Tidlig og sent eggløsning
 Avhengig av når denne prosessen skjer, slipper tidlig og sen eggløsning. Vanligvis begge fenomener indikere noen problem eller virkningen av ytre faktorer. Det bør bemerkes at både tidlig og sen - er et begrep som brukes i hvert enkelt tilfelle. Det ble tidlig eggløsning (eller sen) bare i sammenligning med den vanlige syklus av en bestemt kvinne.
 Deteksjon
 Å identifisere tilstedeværelsen av et fenomen kan bare være tilfelle hvis du ikke stole på kalenderen metoden, og bruker mer presise verktøy. Disse kan være farmasøytiske tester basert på innholdet av et spesifikt hormon i urin og ultralyd eller protokoll for basal temperatur. For kvinner med vanlig månedlig observasjon er nok for bare én syklus. Ellers vil disse indikatorene måler hver gang, uavhengig av de data som oppnås i det siste.
 Tidsplan måle basal kroppstemperatur er den rimeligste måten. Denne prosedyren blir utført om morgenen gjennom hele syklusen. Pharmacy testene er dyre, gitt at det vil ta minst fem stykker umiddelbart. Men ultralyd gir større kostnad og tilgjengelighet av kvalifisert service du stoler på.
I hvilke dager du kan bli gravidDagens kvinner har tilstrekkelig informasjon om prosessen med unnfangelse kan for å planlegge sine svangerskap. Det er nok til å vite hvilke dager du sannsynligvis kan bli gravid.
Bli gravid mulig under eggløsningen

De mest gunstige dager for å få barn bør vurdere fem dager før eggløsning og en dag etter.
 Siden sædceller lever lenger enn egget, kan kvinnen bli gravid selv om samleie fant sted like før eggløsningsdagen. Over en periode på sperm trenge inn i livmoren, da - i egglederen, der de møtes med en egg.
For å bestemme hvilke dager begynte eggløsning, ganske regelmessig gjennomføre menstruasjonskalender. Hvis du ikke har en regelmessig syklus, er det mulig å bestemme den omtrentlige tiden for eggløsning. Hvis du kan skryte stabil og regelmessig menstruasjonssyklus, så vil det gjøre er ikke vanskelig. Feire måne sykluser bør være i minst 3-4 måneder. Full syklus - dette er den første dagen i menstruasjonen til den første dagen i begynnelsen av neste. For eksempel, hvis du telte 30 dager, de bør deles i to.Det vil si, den 15. dagen og dagen for eggløsning vilje, og fem dager for ham og én dag etter at det regnes som den mest gunstige for å bli gravid en baby.
Hvis du ikke ønsker å rote med beregninger og tall, kan du bare huske den dagen da du kom siste syklus. Den største sannsynlighet for befruktning - mellom 10 til 18 dager etter begynnelsen av syklusen. Men det bør være oppmerksom på at denne beregningsmetoden er kun egnet for kvinner med vanlig månedlig syklus.
Ved hjelp av denne metoden, også huske på at en kvinnes eggløsning kan skje hver måned. I de fleste tilfeller vil to av 10 måne sykluser passere uten. Dermed kan det ikke forklare den samme tilstand av kvinner under ulike sykluser. Når eggløsning hormoner ikke liker uten.
Ønsker å bli gravid, for å måle basal temperatur
Noen ganger hender det at eggløsningen er flyttet fra midten av syklusen til en annen tid eller per syklus kan ta bare to eggløsning. Derfor er det alltid en sjanse for unnfangelse, selv de mest tilsynelatende trygg dager. Hvis du ikke har tenkt å snart ha et barn, er det best med kalenderen ved å bruke en annen metode for å måle basal kroppstemperatur.
Basal temperatur bestemmer temperaturen på den kvinnelige kroppen i hver dag i menstruasjonssyklusen. Måle det er ikke vanskelig: hver morgen våkner opp uten å komme ut av sengen for sju minutter skal måle temperaturen i anus. Å registrere målinger er best å ha en spesiell magasin.Hvis enkelte dager temperaturen er over 0, 4 grader enn normalt, er det et tegn på eggløsning.
Så, hvis du er for tiden ikke planlegger å få barn, er det bedre å være beskyttet for alltid, ikke bare under eggløsningen. Fordi det er ofte svært vanskelig å finne ut hvilke dager sikrere sex. Hvis du heller ønsker å bli gravid så snart som mulig, må du planlegge sex under eggløsning eller tidsrom ved siden av den. Men selv om du følger denne regelen, vil det være en full garanti slik at du gravid samme dag. Derfor at dette skal fungere, bør paret være tålmodig og dag etter dag prøver å bli gravid.
For å øke sjansene for å bli gravid, er det bedre å ha sex i gode dager, men annenhver dag. Når du har sex hver dag noen menn ikke alltid modne sædceller komplett  
Når eggløsning? Deteksjon
 Unnfangelsen skjer bare under normal eggløsning. Dette faktum er godt kjent, men i dag er ikke alle kvinner vet hvordan og når eggløsningen skjer. Og aller viktigst, er sannsynlig å bli gravid i løpet av hva tid etter oppstarten? For å besvare disse spørsmålene, for å begynne å forstå selve essensen av konseptet.
 Alt du trenger å vite om eggløsning
 Prosessen med eggløsning betyr at er moden egg fra eggstokken og nå kommer inn i egglederen hvor befruktning og venter. Nature oppfattet slik at på dette tidspunkt det indre lag av uterus tykner litt, slik at etter at befruktning kan festes. Hvis befruktning har skjedd, vil egget bli absorbert av dette lag, og deretter ut av kroppen med menstruasjon.
 Interessant, i en eggstokk eggløsning kommer med bare ett egg som bor i egglederen hele dagen (dvs. 24 timer). Dette vedlegget egget i tilfelle av en vellykket unnfangelsen skjer umiddelbart, men innen 7-12 dager etter eggløsning selv. Denne prosessen er ganske tynt, kan det påvirke klimaendringer, stress, mange ulike faktorer. I tillegg vil eggløsning ikke nødvendigvis forekomme i hver menstruasjonssyklus.
 Når skjer det?
 Selvfølgelig er hver enkelt organisme. Når er nøyaktig eggløsning hos kvinner? Vanligvis, i midten av menstruasjonssyklusen, men det er svært vag definisjon. Faktisk, alt avhenger av varigheten. Således varer gjennomsnittlig menstruasjonssyklus 28 til 32 dager. I dette tilfellet vil eggløsning forekomme mellom 11 og 21 dagers menstruasjonssyklusen (husker at dens telling fra den første dagen av den siste måneden). Med andre ord kan vi si at dette skjer 12-16 dager før neste periode.
 Dens mente at det store flertallet av kvinner eggløsning forekommer oftest på dag 14 i syklusen. Men faktum er at den samme damen, kan denne prosessen forekommer hele året til forskjellige tider. For eksempel, i januar - etter 15 dager, og i juli - 12.. Derfor er kalenderen metodedefinisjon ikke den mest nøyaktige.
 Når en kvinne kan bli gravid?
 Som allerede nevnt, er egg i egglederne bare 24 timer. Og befruktning kan bare gå på dette tidspunktet. Men husk at sædcellene som kommer i den kvinnelige kroppen kan leve i ca 3-5 dager. Så hvis noen dager før eggløsning du har hatt ubeskyttet samleie, er graviditet mulig. Det er derfor familieplanlegging ikke bør være basert utelukkende på kalenderen metoden. Spesielt nå i besittelse av vitenskapen er det en mer nøyaktig måte.
 Slik fastslår eggløsning?
 I løpet av denne perioden, endrer kroppen nivået av luteiniserende hormon. I sin besluttsomhet og handling er basert tester. Men trenger de flere dager, vanligvis starter fra det 9. dagen i menstruasjonssyklusen. Det er ganske dyrt, men også bringer mye mer nøyaktige resultater. Spesielt i forhold til kalenderen metoden.
 Mer nøyaktig er besluttsomhet ved ultralyd. Men i dette tilfellet vil avhenge mye dyktighet av legen. I tillegg ultralyd også gjøre flere ganger siden den 10. dag av syklusen. Og det vil koste enda mer enn de kjemiker tester.
 Du kan også angi startdato for eggløsning ved hjelp av basal temperatur planen. Imidlertid må observasjoner også foregå gjennom hele syklusen. På den første dagen av månedlige temperatur ikke overstiger 369 grader. Men så, like før eggløsning, det må umiddelbart falle til 364 grader, og deretter gå opp til 37 og bo på det nivået innen utgangen av syklusen. Her er poenget med en skarp overgang og indikerer eggløsning.
Яндекс.Метрика