Hvordan anses ukene av svangerskapet?
 Siden graviditet er alltid forbundet med en rekke skjelvende forventninger og erfaringer. I denne perioden hun nøye ser hver endring i kroppen din, spesielt hvis det første svangerskapet. En av de viktigste og vanligste spørsmålene gravide kvinner teller ukene av svangerskapet og utbruddet av arbeidskraft. Det bør være så mye mer tid for levering. Det er en kategori av kvinner som holder styr på de dagene av menstruasjonssyklusen, daglig rektalnuyu måletemperatur. Slik at de kan nøyaktig bestemme dato for når unnfangelsen var å fortsette uavhengig å telle ukene av svangerskapet. Men disse hardtarbeidende kvinner vanligvis er sjeldne og mer nøyaktige data gir en gynekolog. Når registreringen i svangerskaps klinikken gynekologen vil definere begrepet størrelsen på livmor og resultatene av ultralyd, og senere - den første shevelenyyam fosteret. Denne perioden kan variere.
 Behandle eller ikke?
 Beregn ukene av svangerskapet - er ikke bare et innfall eller lune forventningsfull mor eller lege som ser henne. Rettidig teller ukene av svangerskapet vil overvåke om fosteret vil fortelle deg når du skal korrigere eventuelle endringer i tid, vil avgjøre tidspunktet for fødselen og periode med fødselspermisjon. Det bør bemerkes at graviditet - obstetrisk og sann - er forskjellige. Varige fødselshjelp leger bestemt fra den første dag i siste menstruasjon, men dette - fra den dagen eggløsning og befruktning.
 Det antas at rapporten riktig vedlikeholde graviditet og utbruddet av hennes unnfangelse. Den varer i 38 uker med månekalenderen, som hele måneden biorhythm basert på månens sykluser. Barnet i dette tilfelle anses som fullt sikt. Imidlertid er det store antallet kvinner som ikke klarer å fastslå tidspunktet for unnfangelsen, så leger foretrekker for din bekvemmelighet teller fra første dag av siste menstruasjon og graviditet i dette tilfellet anses full sikt så tidlig som 40 uker.
 Moment referanse svangerskapsuke
 1.  For å omtrent bestemme tidsrammen uker gravid bør nevne noen karakteristiske fysiologiske karakteristikker av kvinnekroppen.
   Først av alt, er det nyttig å holde en personlig dagbok med poster begynnelsen av hver menstruasjonssyklus og spesifisere dens varighet i dager. Hold det ønskelig fra den tiden det første menstruasjon hos jenter og før utgangen av reproduktive funksjoner i forbindelse med utbruddet av overgangsalder. Dagbok hjelper spore og oppdage den minste avvik i den kvinnelige kroppen.
   Øyeblikket for eggløsning kan beregnes ved å måle basal eller rektal temperatur. Videre rektal temperatur, målt i endetarmen, gir et mer nøyaktig bilde av det sanne bildet av endringer i temperaturen. 24 timer før eggløsning interne temperaturen synker litt, men med utbruddet av eggløsning, stiger den til 0,3-0,6 grader.
   For skolen selvfølgelig anatomi, fysiologi og hygiene, studerte i videregående skole vet at prosessen med eggløsning er den ene gangen når modne egg enzymer som ødelegger integriteten av skallet ut av hårsekken og forlater eggstokken til egglederen.
   Det hun er i ferd med å bremse bevegelsen mot livmoren. Hvis seksuelt aktive kvinner er ganske vanlig og blottet for nervøsitet og stress, så på dette punktet vanligvis skjer befruktning. Egentlig er dette begynner under svangerskapet. Å vite når vil denne prosessen kan fra det og begynne å telle ukene av svangerskapet som varer totalt ca trettiåtte uker.
   Vanligvis kan eggløsning skje rundt midten av menstruasjonssyklusen, men noen ganger kan du oppleve mindre forskjeller knyttet til individuelle egenskaper av organismen.  
Basal temperatur før menstruasjonVi alle brukt til å måle temperaturen i armhulen, normalt ytelsen er 36, 6 grader. Enhver endring i henne, føler vi dårlig. Men det er også den basale temperatur, som ikke har noen effekt på helsen. Selv sterk temperaturen falle en halv grad vi ikke får.
Basal temperatur karakteriserer tilstanden i slimhinner og prosesser som skjer i kroppen vår. Denne informasjonen kan være svært nyttig kvinne som planlegger en graviditet.
Hvordan du finner ut månedlig basal temperatur
Hvis målet ditt - for å måle basal temperatur, gjør det veldig enkelt, bruker det vanlig termometer, spissen som settes inn i rektum, vagina eller munn. Indikatorer temperaturer målt før menstruasjon, kan vite når vil den neste menstruasjon og eggløsning eller holdt.
Hva er tallene på et termometer interesse? Tidligere månedlige indikatorer basal temperaturen nå 36 grader 9, og den andre halvparten av planen er ikke observert pigg? Mest sannsynlig, ikke modne egg. Sannsynligvis syklus var anovulatorisk. Men dette er ingen grunn umiddelbart diagnostisere infertilitet. Selv unge jenter flere ganger i året det er sykluser.
Hvis før menstruasjon basal temperaturen når indikatorer 37-37, 2 grader, muligens, graviditet. Hvis feber skjedde før menstruasjon, og kan ikke komme i de neste ni månedene.
Basal temperatur før menstruasjon bestemmes ved 37, 3 grader regnes som normalt og kan være et tegn på betennelse, nervøs spenning. Det er nyttig å oppsøke en kompetent lege.
Basal temperaturen er over 37 grader 4 snakker av østrogenmangel. I denne perioden, knapt en kvinne blir gravid. Den beste i denne situasjonen å gå til gynekolog. Det kan sende en endokrinolog, som det er viktig å finne årsaken til feber.
Behovet for å måle basal kroppstemperatur bestemmes av legen din dersom følgende indikatorer:
- Hormonelle lidelser,
- Ingen forekomst av unnfangelse i løpet av året,
- Beskyttelse mot graviditet
- Etablering gunstig for unnfangelse dager
- Identifisering av mulig betennelse.

Unormal basal temperatur


Basal kroppstemperatur diagrammer for det andre trinn av syklusen kan omfatte:

- Prohesteronovaya svikt karakterisert ved en langsom temperaturøkning, forskjellen med det første trinn av syklusen mindre enn 0, 4 grader. Det er også mulig forkortelse av den andre fasen av den feber vedvarer eller ikke mer enn en uke.
- Endometritt - sykdommer i livmoren, der før menstruasjon er en svak nedgang i temperatur, og under mensen sin ytelse mer enn 37 grader.
- Betennelse - follikkelfase i temperaturen når trettisju grader, og noen dager senere redusert. I den andre fasen av syklusen tallene ovenfor. Under månedlig temperaturen er mye høyere enn trettisju grader.
- Graviditet - hvis hele den andre fasen av syklusen basal temperaturen holdes på rundt trettisju grader, oppstår denne situasjonen mer enn fjorten dager, er menstruasjon ikke tilgjengelig, prisene er ikke redusert. Hvis det er mindre utslipp under menstruasjon, bør basal kroppstemperatur på 37 grader bli mistenkt risiko for spontanabort.
Hvordan måle basal temperatur
Prosedyren skal utføres strengt i en gitt tid, med noen unntak for helligdager. Temperaturen bør måles umiddelbart etter våkner, bør natt søvn ikke være mindre enn tre timer.
Termometeret bør forberede seg på forhånd ved å plassere den ved siden av sengen. Hvis du våkner opp, ikke gjør brå bevegelser, ikke perevertaytes ikke stige. Forsiktig satt den smale del av termometeret i anus, børsting tuppen av kremen. Ligge i sengen for maksimal jevn omtrent fem minutter. Da kan du få et termometer og kjenner din basal kroppstemperatur. De bør bli satt på timeplanen på som ytterligere kan spore endringer i dynamikk.
Pass på å merke alle faktorer som påvirker basaltemperaturinnstillinger. Dette stress, sex i går kveld, mottak brennevin, etc.
Grafen Temperaturen må dechiffrere en lege. Med det, vil han være i stand til å oppdage kjønnssykdommer, graviditet eller infertilitet.
Har basal kroppstemperatur før menstruasjon
Før slutten av menstruasjonen og dens temperatur synker. Hvis verdiene ikke endrer, og redusert bare etter en måned, kanskje, graviditet, menstruasjon dager, men det ble avbrutt. Den kraftige økningen av parametre for en dag bør ikke skremme, betennelse kan utvikle og gå raskt. Før månedlig temperaturstigning kan tyde på betennelse i vedheng. Dersom temperaturen øker mot slutten av menstruasjonen kan ha betennelse i livmorhalsen.
Hvis du planlegger en graviditet, og bestemte seg for å bruke denne metoden for å fastslå årsakene til befruktning, må du huske å måle basal temperaturen bør være innen tre måneder. Noen verdi i diagrammet bør forklares gynekolog.  
Hvordan skille symptomene på PMS og graviditet?
 Avventer menstruasjon hun ofte lytter til kroppen hans, mens du ser noen endringer karakteristiske av svangerskapet. Disse endringene oppstå uforholdsmessig mellom progesteron og østrogen - det kvinnelige kjønnshormonet. Selvfølgelig, reiser straks spørsmålet, hva er det PMS eller graviditet ennå? På dette spørsmålet ikke bryr seg hele tiden, må du forstå hva lignende symptomer på premenstruelt syndrom og graviditet og hva er deres forskjeller?
 Ifølge statistikk fra 50 til 80% av kvinner verden over er utsatt for premenstruelt syndrom. Og det skjer i hvert enkelt fra følelsen litt ubehag i å gi medisinsk behandling.


 De viktigste symptomene på PMS er:
 - Hevelse og ømhet i brystene;
 - Kvalme, noen ganger oppkast, oppblåsthet;
 - Trekke ryggsmerter og bekkenorganer;
 - Irritabilitet, depresjon eller melankoli;
 - I noen tilfeller vektøkning;
 - Tretthet, forvirring, nesobrannost.
 Etter å ha analysert disse skiltene kan si at de er svært lik de første tegnene på graviditet.
 Så hvordan skille du graviditet er fortsatt eller PMS?
 Først likheten av de tegn observeres kort periode umiddelbart før den forventede inntreden av menstruasjon. Med regelmessig menstruasjonssyklus, kan graviditet oppstå etter eggløsning, det vil si ca 14 dager. Tegn på graviditet fra de første dagene av sin forekomst er ikke følt i den gradvise hormonell ubalanse. Hvis månen ikke er oppstått i tide, ta en graviditetstest. Uansett resultatet av testen, vente en uke og gjøre en andre test.

Hvordan skille symptomene på PMS og graviditet?

 Dernest hvis du planlegger en graviditetstest, og det er bekreftet, ta vare på diett, tidsriktig inntak av vitaminer og sunn livsstil. Fødselen av et friskt barn - er nøkkelen til et lykkelig morskap. Hvis graviditet er fortsatt ikke med i planene dine, og testen bekreftet hennes angrep, da har du mer tid på abort, noe som ikke anbefales før fire uker.
 For det tredje hvis månen kom, alle symptomene forsvinner på egen hånd på grunn av en reduksjon i progesteron nivå.
 Hvis du har vært uregelmessig månedlig syklus, til den mest effektive måten i denne situasjonen avgjøre hvorvidt du er gravid, vil overgi tester for hCG og ultralyd (US) livmor.  
Яндекс.Метрика