Fargene på klær for brunetter
 Brunette, ikke å se trivielt, må være svært oppmerksomme på valget av farge klær. De bør glemme alle nyanser av brunt, grått og mørk grå, samt av alle sekundære og dempet alle farger.
 Passerer ikke slike grunnleggende farger til helt svart og hvitt. I kombinasjon med den røde fargen på klærne er veldig brunetter.
 Unngå klær med gylne stoffet nyanser - de er mer egnet blondiner. Hvis du liker ting er laget av iriserende stoffer eller stoffer med en skinnende topp, så stopp på en sølv hue - det skaper en fin kontrast med fargen på håret ditt.
 Du kan bruke i sine klær stoff lyse farger og pastell nyanser av rosa, sitron, blek grønn - de vil gi ditt image fred og balanse.
 Hvis du vil at utseendet var mer lettelse og minneverdig, velger en levende, sterke, intense farger. Det kan være grønn, gul, blå "Electric", turkis, lyse lilla, lilla og burgunder farger. Hvis du ønsker å lage et notat av varme, kan du velge mellom tending til rød terrakotta, rød-brune nyanser. Hensiktsmessig og oransje.
 Hvis, derimot, ønsker å legge til et snev av forkjølelse, deretter guidet av lilla og rosa farger, helst i pastellfarger.
 Hvis du bære klær vane med nøytral farge stoff for å unngå å se for monotont, bruker tilbehør blå farge "Electric", lilla, rød eller lys grønn.
 Til fordelaktig å sette av fargen på hår, øyne og hud, prøv å bruke en meget interessant kombinasjon av varme farger med kaldt, for eksempel oransje lys blå. Det vil være en svært livlig og morsom kontrast.
 Den klassiske kombinasjonen effekt skaper en mørk blå og hvit, samt en kombinasjon av lyse og pastellfarger.
 Å skape effekten av lys aggressivitet kan legge til de grunnleggende farger, svart eller hvit - kontrasterende fargede flekker - for eksempel rødt.
 En syre og et bredt utvalg av lyse farger grønn og gul. Men vær forsiktig, ved hjelp av en ganske vanlig kombinasjon av blått og grått, hvis du liker, forutsetningen for slike klær er "rastsvechyvanye" hennes lyse tilbehør.
 For å legge til en "positivitet" bilde, prøv å kombinere blå og grønn, mørk blå og blek rosa. Og sørg for å legge til tilbehør varme og lyse farger.
 Å sette av tonen brunt hår, ta en ganske intens rosa nyanser, for eksempel lilla, lys lilla eller indigo, himmel blå, turkis, smaragd. Men det er særlig nødvendig å lønnsomt revitalisere hud skygge, blednovatыy og dim.  
 Mint fargen på klær for den andre sesongen er en klar trend med varm vår-sommer perioden. Mote alle nyanser av mynte, mentol, lys turkis, lys turkis. Disse fargene myluvaly seere øye på verden moteuker.
 Den vellykkede kombinasjonen av peppermynte nyanser
 En av de mest populære nyanser av mynte-mint fargen var krem. Det i seg selv er nøytral og kan brukes som det primære. Dette intelligent farge, rødt og kan være vellykket og eksperimentere mye. Stylister anbefaler å stoppe deres valg i rolige toner, kombinert med den mest fordelaktige fargen beige og pearl farge, lys brun skalaer, grå, lavendel, blå og andre iøynefallende blomster.
M yatnyy fargen på klær
Hvordan forbedre sirkulasjonen i hjernen?
 Hjernen koordinerer de fleste funksjonene i kroppen vår. Svekket hukommelse, brudd på oppmerksomhet, tretthet, nedsatt libido, søvnløshet, - alle disse problemene kan oppstå på grunn av forverring av hjernesirkulasjon. Sirkulasjon av hjernen er avhengig av mange faktorer: tilstanden i blodårene i hjernen og ryggraden, nivået av blodtrykket, hastigheten på blodstrømmen og samtidige sykdommer i vitale organer - hjerte og lunger.
Aktiviteten av hjernen - et velfungerende sentrale og perifere nervesystemer, som gir all den bevisste aktivitet av det menneskelige legeme. For å hjernefunksjon, er det nødvendig adekvat blodtilførsel. Det er forskjellige måter på hvordan å forbedre sirkulasjonen av hjernen:
 1.  Legg til din diett følgende produkter:
  vegetabilske oljer (oliven, lin, gresskar, etc.). Å fullføre arbeidet nødvendige hjerneflerumettede fettsyrer som finnes i vegetabilske oljer. De er ernæringsmessig grunnlag for å støtte funksjonen av neuroner (hjerne-celler) på et riktig nivå, og i tillegg, er bruk av disse stoffene forebygging av aterosklerotiske vaskulære lesjoner i hjernen;
  hav og sjø fisk (laks, ørret, tunfisk, dorado, sea bass, etc.). Disse typer av fisk er tilstede i omega-3-fettsyrer som er nødvendig for cellemembraner og hjerne beskyttelse mot cerebral;
  bær (blåbær, tyttebær, tranebær, rips, etc.). Nesten alle bær er rike kilder til antioksidanter (naturlige stoffer som er i stand til å forsinke oksidasjon, dvs. aldrende kroppens celler);
  mørk sjokolade med et kakaoinnhold høyere enn 60%. I sjokolade inneholder høye mengder av tryptofan - en aminosyre, som er dannet i hjernen serotonin, et hormon som hindrer utvikling av depresjon og migrene smerte;
  nøtter og solsikkefrø, gresskar, lin. Disse matvarene er rike på vitamin E, som virker positivt minne og hastighet av tenkning. I tillegg inneholder de en stor tilførsel av omega-3 fettsyrer;
  kaffe. Kaffe aktiverer mentale prosesser, kjemper tretthet og forbedrer hukommelsen. I moderne medisinsk studier har vist at kaffe kan redusere risikoen for Parkinsons sykdom og Alzheimers sykdom;
  grønn te. Bruk av grønn te bidrar til å normalisere blodtrykket, og antioksidanter som finnes i form av te, ta del i kampen mot aldringsprosesser av hjerneceller;
  sjømat (reker, østers, blåskjell). Disse matvarene er rike på sporstoffer (magnesium, sink) kan forbedre hukommelse og oppmerksomhet.
  Unngå inaktivitet. Fysisk trening hjelper aktiverer blodtilførsel av kroppen, inklusive hjernen.
  Bruk termiske prosedyrer: bad, sauna, tyrkisk bad. Varmer opp kroppen bidrar til å aktivere blodtilførselen til hele kroppen.
  Prøv oppskrifter på tradisjonell medisin, tinkturer på kløver, propolis, periwinkle og andre blandinger av planter gunstige til staten av cerebrale kar.
  Unngå risikofaktorer for aterosklerose. Overvekt, høyt kolesterol, kan røyking bidrar til aterosklerotiske vaskulære lesjoner i hjernen, noe som resulterer i dårlig blodstrømmen til hjernebarken.
  Se legen din så ofte som nødvendig. Mange sykdommer kan føre til forringelse av cerebral blodstrøm, slik som hypertensjon, kronisk obstruktiv lungesykdom, astma, anemi. Hvis du har noen av disse sykdommene, bør du gå til legen din, som vil velge ut den nødvendige behandlingen.
  Et balansert kosthold og fysisk aktivitet - disse to faktorene vil bidra til å forbedre hjernens blodstrøm og opprettholde riktig nivå for kroppen. Etter 40 år, er det tilrådelig å gjennomgå medisinsk undersøkelse en gang i året, og hvis det er noen kronisk sykdom, så ofte du anbefale en lege.  
Hvordan sjekke blodårene i hjernen?
 På patologien av cerebrale kar kan indikere sykdommer slik som migrene, hypertensjon. Særlig alarmerende faktum at de i økende grad lider den yngre generasjonen. De fleste drikkesmertestillende og omhandler ikke lege, tror ikke at de ikke skal forsinke og sjekke status på cerebrale kar. Den eneste måten å unngå utvikling av alvorlige sykdommer. Indikasjoner for studien kan være vanlige plagene med hodepine, og ulike sykdommer. I mer avanserte alder indikasjon er å studere tilstedeværelsen av aterosklerotisk plakk. Det er flere måter å sjekke blodkarene i hjernen. Antyohrafyya.
 Antyohrafyya er den radiologisk metode for undersøkelse. Fremgangsmåten er ofte stille leger i nærvær av antatte alvorlige sykdommer. For denne studien er punktering og kontrast injisert sammensetning, hvori den svake kapasiteten av røntgenstråler. Dermed bilder av hjernen er ikke lang, men prosedyren tar minst 60 minutter. Etter undersøkelser observere pasienten, gi drikke rikelig med væske for å raskt utskillelse av kontrastmiddel. Så antyohrafyya ikke forårsaker ubehag, men kan se nøyaktig bilde av sykdommen og foreskrive den beste behandling. Denne metoden er for tiden på førsteplass blant andre.
 Magnetic resonance imaging.
 Med MR, kan leger diagnostisere eksisterende funksjonsfeil i hjernen og oppdage betennelse. Tomografi lar deg se i detalj tilstanden til undersøkte vev organ. Hvis du ønsker å lære mer mild hjerne, injisert kontrastmateriale. Så synlige steder, som kan utvikle hjerneslag og plakk i blodårene. Bilder som brukes i denne fremgangsmåten går tredimensjonalt. MR er ikke for alle, det har kontraindikasjoner og begrensninger. Hvis en pasientens kropp er laget av metall elementer, utstyr og enheter (høreapparater, pacemakere, intrauterin enhet) avbildning er utført. I tillegg er MR kontraindisert ved graviditet, amming og folk med nyresvikt.
 Tosidig skanning.
 Tosidig skanning - nesten det samme som ultralyd hjerne vener og arterier. Forskning er utført som følger: ta en sensor festet til hodet og pasienten, og skjermen kan spores ultralyd vaskulær tilstand, særlig deres struktur, eksisterende sykdom, aterosklerotisk plakk og andre endringer. Prosedyren utføres veldig lett, leverer ikke bry å forberede seg på det på forhånd er nødvendig. En fordel - fravær av kontraindikasjoner. Men tosidig skanning er ikke mulig hvis personen ikke kan ta en horisontal stilling.
 Ultralyd.
 NSG er tildelt kun til barn under ett år, som utføres gjennom åpen stor fontanelle. Prosedyren utføres på maskinen ved hjelp av en spesiell ultralyd probe. Som et resultat, kan legene få statusinformasjon lykvoroprovodyaschey system og nedsatt blodstrøm.
 Echoencephalography.
 Metoden - prinsippet for ultralyd. Med et oscilloskop og innspilte ultralydsignaler som vises på skjermen.
 Hvis du har selv et lite problem med mistanke om hjerneslag, ofte hodepine, økt eller redusert trykk, ikke forsinkelse, oppsøk lege. Han vil lytte til klagen og gi retning til en av de ovennevnte studiene.  
Яндекс.Метрика