Naturen gir oss et mangfold av ulike naturlige rettsmidler som du kan bruke til å bry seg. Ett av disse verktøyene - en næringsrik fersken smør. Og hvordan du bruker den til maksimal nytte?

 Sammensetting, egenskaper


 Fersken olje oppnås ved kaldpressing (trykke) kjerner som tar ut av fersken groper. Dette produktet er sjelden spises, er det ikke nødvendigvis fordi det er mer egnet for en annen, slik som for utendørs bruk.
Fersken olje og dens bruk for ansikt

 Sammensetningen av oljen er unik. Dette inkluderer en rekke vitaminer som C, E, A, D, og ​​mange andre. Også inkludert i dette unike produktet viktig organisk syre arahinovaya, linolsyre, palmyntovaya og andre. Det finnes også mange andre ting, for eksempel sink, kalium, kalsium, jern, jod og så videre. Alt dette gjør at oljen er meget nyttig.
 Her er noen nyttige egenskaper:
 •  Anti-inflammatorisk effekt kan du bruke fersken olje i ulike felt. For eksempel, hjelper det å behandle forkjølelse og andre sykdommer forbundet med betennelse, konjunktivitt, mellomørebetennelse og andre.

 •  Sårtilheling effekten gjør det mulig å behandle brannskader, sår og andre hudskader.

 •  Komponenter oljer stimulerer vev gjenfødelse. Dette betyr at med regelmessig bruk vil forsinke aldringsprosessen, som vil lenge forbli ung og vakker. For eksempel, er produktet for utvortes bruk kan jevne ut fine linjer, noe som gjør huden mer smidig og frisk.

 •  Ikke glem fuktighetsgivende handling. Hvis du har tørr hud, sørg for å ta hensyn til fersken smør, så det er perfekt næring til huden, trenger inn i dypere lag av.

 •  Dette produktet kan brukes ved behandling av forskjellige hudsykdommer.

 •  Fersken olje stimulerer veksten av hår og negler.

 •  Indikasjoner og kontraindikasjoner


   I noen tilfeller viser bruken av fersken smør? Her er noen av dem:
 •  fine linjer i ansiktet problemområder;

 •  hud betennelse og irritasjon;

 •  hudsykdommer slik som eksem, psoriasis, dermatitt;

 •  løs hud;

 •  usunn hudfarge;

 •  langsom vekst av hår og negler;

 •  tørr hud utsatt for flassing og sprekker;

 •  tørrhet på leppene;

 •  tørr og løs hud på øyelokkene;

 •  sprø, tørr og svekket hår;

 •  cellulitt;

 •  strekning (et lite lys olje stand til å gjøre mindre merk).

 •  Produktet kan kalles helt hypoallergeniske, slik at forekomsten av reaksjons umulig. Olje kan brukes i hvilken som helst type av hår, er det universelle. Dette forklarer det faktum at praktisk talt ingen kontraindikasjoner. Det eneste som kan hindre bruk av et produkt - dette idiosynkrasier komponenter, men dette er ganske sjelden. Olje kan brukes under graviditet og amming.

   Hvordan å bruke?


   Så, hvordan du bruker en unik og nyttig fersken smør? Kan brukes på ulike felt. Den kan omfatte et bredt utvalg av ansiktsmasker og hud, kremer og andre produkter. Det enkleste alternativet - det er å legge til produkter til eksisterende fasiliteter.
  Fersken olje og dens bruk for ansikt

   For eksempel kan du dryppe noen dråper per porsjon vanlig krem. En blanding av oljen med annet ofte brukt til å massere cellulitt og strekkmerker. Og nå for flere detaljer.

   Gjøre ansikter vakker og godt vedlikeholdt


   Ofte denne komponenten gjøre forskjellige masker. Her er noen alternativer:
 •  Varm olje maske som hjelper bli kvitt rynker og gjør huden mer elastisk. Ta et stykke stoff (omtrent på størrelse med 20x30 inches), suge den i varmt vann og deretter sette den på fersken smør (med en bomulls disk). Fest stoffet til ansikt og la stå i en halv time. Skyll trenger ikke ansatte bør bli absorbert inn i huden.

 •  Eye Mask. Det bør blandes i like mengder fersken smør og jojobaolje og litt varmt vannbad. Dyppe bomull pads i blandingen og legg dem på øyelokket, venstre der i 15 eller 20 minutter.

 •  Hjemmelaget leppepomade. Bland en spiseskje fersken olje og noen dråper av essensielle oljer av rose, sitron og mynte. Bruk denne blandingen på de ernæringsmessige leppene før du går ut for å beskytte dem mot kulde, sol og vind.

 •  Kraften for tørr hud gjenopprette og legge produktet til din vanlige nærende krem. Og du kan bare smøre huden bomull pads dynket i fett.

 •  Fløyel Hands


   Ønsker du huden din var myk selv etter vaske gulv og retter? Det må være prosedyrer ved hjelp av parafin olje fersken.
   Du trenger kosmetisk parafinolje og fersken. Parafin smelte i et vannbad, tilsett varmet olje. Påfør lim på hendene, vente til sammensetningen er tørr, påfør to eller tre strøk, og deretter sette poser eller plasthansker. Pakk håndkleet og palm så gå for minst 2 timer, deretter forsiktig fjerne alt.

   Lange øyevipper


   Hvis du er eieren av lange øyevipper, er det lett å fikse. Ta en flaske gammel mascara børste og vaske den, fyll beholderen med olje. To ganger om dagen (morgen 10 minutter før du påfører mascara og kveld etter fjerning make-up) smøre olje øyevipper med en børste.
  Fersken olje og dens bruk for ansikt

   Du kan lage en nærende maske, fuktet bomullsputer i olje og sette dem på øyelokkene (påkrevd fange vippene) for en halv time. Vask eventuelt, kan du bare fjerne overflødig bomullspinne, slik at ingenting blir i øynene dine.

   Vakkert hår


   Du kan bruke smør og fersken hår. Her er noen måter:
 •  Hvis håret ditt pisket, bare sette olje på tuppen av krøller hver gang før du vasker hodet (ca en time).

 •  For å stimulere hårvekst Produktet kan bli gnidd inn i hodebunnen, og deretter fordele den til hele lengden av strengene.

 •  At masken for skadet og tørt hår 2 ss fersken smør, 1 eggeplomme, løselige vitaminene E og A. Bland alle ingrediensene, litt varme opp, og deretter sette på hår, forsiktig gni røttene og jevnt distribuere hele. Sette hodet i vesken eller pakk den inn med folie. Og deretter sette en cap eller håndkle i varmt heller virkestoff). Sitte som en time og deretter vaske håret godt.

 •  Hvor kan jeg kjøpe? Hvor mye?


   Dette betyr at det er best å kjøpe på apoteket, den eneste måten å beskytte deg mot forfalskede og substandard varer. Vanligvis olje selges i små flasker. Prisen på en slik ampulle med 25 ml koster ca 35-40 rubler, noe som er veldig, veldig billig.

   Tanker


   Vurderinger av denne fantastiske bilen for det meste positive. Her er noen av dem:
   "Første olje brukes til å redusere tørrhet og flassing av huden, det har virkelig hjulpet meg. Og deretter begynte å behandle håret sitt, som alltid siklosya ender. Og nå har seks måneder gikk, og jeg glemte om dette problemet. Utmerket olje! »
   "Jeg bruker smør siden, likte det og min mor. Ansiktet hennes er frisk og elastisk, noe som gjør det yngre. Og jeg har vakker skinnende hår! »
   Bruk olje for sin skjønnhet, alltid bli attraktive!  
  Sesamolje: bruk, kontraindikasjoner og nyttige egenskaper
   Sesamolje er en verdifull mat og god medisinsk produkt. Få det fra sesamfrø, vokser i India og Kina. Sammensetningen av sesamolje er balanserte flerumettede syrer, så som oljesyre, linolsyre, palmitinsyre, stearinsyre, arahinovaya, lihnotserynova og proteiner, naturlige antioksidanter, kalsium, fosfor, vitamin E, jern, magnesium og sink.
   Olje er preget av en markert nutty smak og lukt, som brukes i matlaging som smakstilsetning. Denne oljen er stor for å lage salatdressinger, og stekt som en uunnværlig ingrediens i japansk, kinesisk, indisk, asiatisk mat.
   Nyttige egenskaper sesamolje
   Sesamolje er brukt med hell ved behandling av astma, dyspné, lungebetennelse, diabetes, fedme. Også behandlingen den brukes til å behandle pyelonefritt, anemi, hyper skjoldbruskkjertelen, nyrestein. Denne oljen forbedrer blodkoagulering, platetallet øker, reduserer surheten i magen. På grunn av innholdet av kalsium og fosfor, i sesamolje et effektivt forebyggende tiltak for osteoporose. Påfør oljen til injeksjonsvæske, salver, medisinske oljer patcher.
   Bruken av sesamolje
   Sesamolje i lang tid anses som et verdifullt produkt, som brukes for å behandle sykdommer som brukes til massasje og gnidning. Etter saumfarer sine unike egenskaper, ble olje som brukes i matlaging, i tradisjonell medisin, kosmetikk, farmakologi.
   Takket oljesyre og linolsyre som utgjør sesamolje, dets nyttige komponenter har evnen til å nå alle cellene i huden og fjerne skadelige spaltningsprodukter. Komponentene har anti-inflammatorisk og regenererende effekt, så å bli kvitt sår, brannsår, huden sprekker. Med sin inntreden i sin struktur lecithin olje er inkludert i hoveddelen av leppestifter, sjampo, kremer, balsam og mousse, hår masker. Også bruke sesamolje bidrar til å beskytte huden mot UV-stråler. Fordi denne olje er et naturprodukt som kan absorbere ultrafiolett lys, blir det ofte brukt i solkrem kosmetikk.
   I kampen mot forkjølelse, oppvarmet sesamolje gnidd brystet av pasienten. Denne oljen kan tas i en spiseskje tre ganger om dagen. Denne oljen er ansett som et effektivt middel for å styrke tannkjøttet og tennene. For denne oljen bør regelmessig skylle munnen. Dette vil være i stand til å kvitte seg med eller hindre utvikling av karies, periodontal sykdom, og forskjellige infeksjoner i munnhulen. I tillegg, sesamolje - et godt antibakterielt middel for hud og negler.
   Kontraindikasjoner mot bruk av sesamolje
   Sesamolje brukes til å bekjempe mange sykdommer. Men det er viktig å huske at denne oljen har noen kontraindikasjoner for bruk. Ikke bruk med acetylsalisylsyre, oksalsyre og andre derivater av østrogen. Dette skyldes det faktum at den samtidige bruk av disse stoffer og sesamolje, er uoppløselige forbindelser dannet, som er deponert i form av nyrestein.
   Gitt at sammensetningen av sesamolje er mye kalsium, er dens bruk kontraindisert for dem som har vært hyperkaltsemyya. Også i sjeldne tilfeller kan det være intoleranse overfor visse komponenter av sesamfrø, som også kan være en kontraindikasjoner.
   Det er ikke anbefalt å bruke det, og de som lider av åreknuter, predisposisjon for trombose og økt blodlevring. Gitt at det er noen kontraindikasjoner mot bruk av sesamolje er ønskelig å få medisinsk råd fra en spesialist. Dette vil ikke skade helsen din og få maksimalt utbytte for kroppen.  
  Яндекс.Метрика