Hvordan lage en fin humper?
 Mange jenter har middels og lang hår lengder. De fleste av dem står overfor problemer som hår og som "slitasje" en formue. Når lei hverdag hår (hestehale, flette, langt hår), og du vil ha noe uvanlig, kan vi lage humper. Humper egnet for business-stil, og hverdagen, og for en fest, og sport. Lære å lage forskjellige typer humper, du skjønner at dette er en av de mest perfekte frisyrer. Hevet opp håret åpen hals, noe som gjør bildet ditt romantisk og elegant. Bare ґulka ser elegant på toppen, som det viser seg updo med bar hals. Humper på ryggen perfekt forretningskvinne ґulka side - jenta med en særegen identitet. Avhengig av hvilken effekt du ønsker å oppnå, kan du dekorere ulike humper pigger, paljetter og dekorasjoner. Dette vil gi håret en spesiell sjarm.
 1.  Gulko-slep. Dette alternativet er de enkleste støt og egnet for hverdagen. Det krever ikke mye arbeid og tid. Gre håret. Å ikke kom ut av humper hår, kan håret være litt mousse eller spray prosess lav fiksering. Samle håret i en hestehale (på baksiden eller på toppen av) og begynner å vri dem inn i noen av partene. Etter begynner å danne en flette, vil håret bli tildelt seg i riktig retning. Du trenger bare å fikse sine bolter. Tuppen av bunten skjul i stealth støt og sikker.
   Spit-støt. Denne versjonen humper er også enkel i utførelse og vanlig blant jenter. Samle håret, dele inn i tre deler og flette normalt hår. Helst flette dopletat helt ned til halen forble liten, så det vil være lettere å skjule. Nå zavertayte håret rundt sin base, humper zakolyuyuchy nålene. Hale skjule humper på basen og sikker stealth.
   Vanlige humper, dekorert pigtail. Hvis du ønsker å legge til noen elegansen i sine vanlige humper du passer dette alternativet. Gre håret og samle dem i en høy hestehale. Atskilt fra halen strand. Hvis du ønsker å gjøre en stor humper dekorert vakker flette, strand velge mer hvis du bare trenger en liten dekorasjon for humper, er det nok for en liten strand. Strand drepe for å ha forhindret det, og vri-tourniquet humper. Stram bolter humper, tips skjule og lås. Deretter tar du til venstre ved strand og flette fra hennes pigtail. Spesiell eleganse og gir volum delikat spytte. Gjør det enkelt. Når du er ferdig hårlokk, forsiktig trekke tråder av henne hele lengden, gir det en svak letthet. Nå vikle den resulterende skew baserte sine støt, fikse håret hennes usynlig. Din uvanlig bilde er klar!
   Gjøre en slik uvanlig humper kan være i en annen utførelse, det stikk motsatte. Make-humper håret og pakk det-strand flette.
   Gulko-bjelke. Denne typen humper ofte brukt for casual image, men slike humper, dekorert med rhinestones pin eller å fullføre festlig bilde og legge eleganse. For å lage en slik bjelke du trenger ytterligere parykk i en smultring. Bruken vil forenkle og fremskynde etableringen av frisyrer. Gre håret og samle det i en hestehale. På halen kjole parykk. Deretter fordele jevnt utover strengene shynonu å bli usynlig. Ikke skjule endene under bjelken og sikker stealth. Å pushylys håret ikke bruke spiker fiksering.
   Elegant støt eller støt-bow. Dette alternativet er ideelt for støt festlig kveld og fullføre elegant og feminin ditt bilde. Gulko-bow krever litt dyktighet og tid, men resultatet vil dekke alle deres arbeide.
   Samle håret i en hestehale og gre håret til å bli glatt. Separat foran en tråd hale og drepe den. I midten av hale håret binde et annet gummibånd. Jevnt dele håret mellom to elastiske bånd på to pinner og feste en gummistrikk til en annen. Du må la de to halvdelene baugen. Endene av halen, som forble etter den andre tannkjøtt, dividere med to, litt nacheshite, roll i flag og trykk på "ører" bue. Sikker stealth. Nå tar den igjen av strand, i nærheten av usynlig elastisk hold det og drar i en seksjon av pannen til baksiden i midten bue hvis obv'yazuyuchy det. Så du skjule tannkjøtt og skape kjernen i en bue. Sikker tråd usynlig og skjule endene i en av de "ørene" bue. Strekk halvdeler og dryss med bue spiker fiksering. Din elegant image klar.
   Støt - en universell frisyre som vil tiltrekke seg oppmerksomhet. Dekorere eventuelle støt kan lommetørkle, vakre pin med rhinestones. Hvis du trenger feminin eller seremoniell kjole, kan du bare legge til en sofistikert kant som vil legge en spesiell "smaken" til bildet ditt.  
Hvordan lage en bue frisyre (foto)En av de enkleste og samtidig er veldig originalt hår bue med hår, etablering av hvilke potrenuvavshys, vil du bruke svært lite tid. Hair bow egnet for ulike aktiviteter, vil det se bra ut og som en hest, selvfølgelig, hvis den kombineres med din måte.
Å lage en bue med hår, må du bestemme hva slags frisyre alternativ for deg. Hvis du er modig nok og sterk, kan du foretrekker en stor bue hår i midten av hodet. Men ikke så fet det smukke kjønn er mer passende alternativ fra baugen. En annen vanlig type hår stil baugen i dag - bow med flørt krøller med malvinki. Generelt, alternativene for så lenge du fortelle din fantasi.
Hår baugen hale hår
Hvordan lage en bue frisyre (foto)

For å gjøre dette frisyre, må du utføre noen få trinn.
Hvordan lage en bue frisyre (foto)

Først samle håret i en høy hestehale pen. Tuppen av halen skapte ikke trenger å komme ut av tannkjøtt du bundet på haleroten.
Hvordan lage en bue frisyre (foto)

Etter at håret, som dermed gjorde strålen bør være delt inn i to deler. Det må gjøres i midten.
Hvordan lage en bue frisyre (foto)

Tuppen av resterende ved å binde halen, flytte til fronten for å gjøre det gjennom midten av baugen.
Hvordan lage en bue frisyre (foto)

Hair fest med nåler eller usynlig.
Hvordan lage en bue frisyre (foto)

Bow klar.
Hvordan lage en bue frisyre (foto)

Hår bue med malvinki

Hvis du ikke ønsker å skape en rettferdig konklusjon bow håret volum, så kan du gjøre det med malvinki.
For å gjøre dette, ta et hårstrå fra hver side av hodet og halen samle dem fra baksiden av hodet, danner en sløyfe av hår.
Som virker på det samme prinsipp som i det første tilfellet, dele sløyfe av håret i to deler og hver mottatt nye løkker sikre den øverste og nederste stealth.
Å bøye festen holdes sikkert, bedre bruk av riflet usynlige deler, andre vil gli fra håret.
Halen er igjen etter å binde malvinki, må du løfte opp og låse igjen ved hjelp av usynlig eller mer.
Lagde bow rozhladte, rette og strø lett lakkert for en sikker passform.
Fordeler bow frisyre
Dette frisyre har mange fordeler. Først er enkelheten i utførelsen. Med denne trenger du ikke noen spesielle ferdigheter eller noen enheter. Med penger kan du trenge mindre lakk svak fiksering, hvis du opprettet frisyre for en lang tid.
Den andre fordelen - hastighet er å skape frisyrer. For å gjøre det, trenger du ikke bruke mer enn en fjerdedel av en time, og derfor, selv i morgen kan du få orden på hodet med slik styling.
Et annet pluss med denne frisyre - kompatibilitet med mange bilder. Avhengig av type installasjon, passform og bøye seg i klassisk antrekk og kjole i slem retro og mange andre. Dermed eier av denne frisyre vil se ung og attraktiv.
Frisyre hår baugen med video

Hvordan lage en bue med hårStadig Hollywood skjønn vises på bilder av fasjonable og uvanlig hår - håret bøye seg ut. Dette frisyre ser original og veldig hyggelig. Men for å gjøre en bue, Hollywood-stjerner bruker ikke bare sitt eget hår. Stylister må legge til frisyrer hairpieces eller kunstige tråder. Men du kan gjøre en bue, og du vil bare bruke ditt eget hår.
Hva bedre å lage bue
Det viktigste - å plukke opp baugen, som vil perfekt blanding med utseendet ditt. Dette frisyre - en av de varianter av strålen. Du kan lage en bue stram eller løs, eksperimentere med størrelse. Når du trener og gjøre "prøveperiode" bue, prøve flere plasseringsalternativer. Hvis du kan, prøv å lage en bue med hår med tråder overhead. Så du vil ha flere alternativer å eksperimentere med.
For å starte, kan du prøve å gjøre noen valg skjøre bue. Plukk den perfekte location frisyrer og dens størrelse. Husk at håret bør være lang nok, minst til skuldrene. Hvis du har kort hår i det hele tatt, så gjør ditt eget hår med baugen vil ikke fungere. I dette tilfellet må du kjøpe bill bue.
Hvordan lage en bue med mellomlangt hår
Hvordan lage en bue med hår

Hvis du har hår skulder lengde eller litt lenger, vil du trenger for å ta tre låser på et sted. En liten lås - en bue midten, og to store - halvdeler. Og for bedre halvdeler til å spinne fra naboområder, og midtveis til - siden av disse relaterte nettsteder.
Å bøye var fin og ryddig, alltid pryhladte og rette trådene halverer å bøye. Ta en stor rokk, brett den i to. Deretter fester du på basen ved hjelp av stealth flyet. Den andre store hårlokk også oppfylle. Men på midten, bør få smal. Du må stikke usynlig planet på skrå.
Til midtveis, ta en liten rokk hår. Vikle den rundt halvdelene. Ta to trafikk på tvers og sikre midtveis stealth. Til frisyre rastrepalas ikke, fikse det med lakk.
Hvordan lage en bue med langt hår
Hvordan lage en bue med hår

Hvis du har langt hår, må det handle annerledes. La oss ta som et grunnlag baugen, noe som bør gjøres på baksiden. Hvis du ønsker å plassere den andre steder (siden eller over), så må du dele håret inn tråder annerledes.
Så, dele håret i to like deler. Dette gjør avskjed hodet tilbake over hodet. Han må passere fra øre til øre. For å gjøre en god bue, bør du være komfortabel. Så rulle opp på forsiden av hår i flagell. Hvis du tar denne sele på siden, vil håret ikke forstyrre deg. Med håret tilbake stramme lages en høy hestehale. Gi hale volum nachesav det og okropyvshy lakk.
Hvis du ønsker å gjøre enda en pen bue, sørg for å glatte ut håret i halen. Nå må du dele hestehale i to ulike deler. Gjør det meste av omgangen, og fest endene ved haleroten. En liten del trenger en liten vri på slep og sjal rundt basen. Så du i tillegg sikre baugen.
Med stor klamret å gjøre halvparten av baugen. For å gjøre dette, trykk på denne store ridge midtveis i haleroten. Midway - et sted å bøye hår, men nå bøye rettet.
Nå tar en liten rokk, som vridd en flagellum. Denne tråden å gjøre midten baugen. For å gjøre dette, vikle rundt flagellum av horisontal bue. Du kan ta ett eller flere svinger. Tuppen av spinnende fix stealth. Den delen som var igjen i front, må du gre tilbake og fikse stealth ved foten av en bue.
Du kan bare lage en bue med langt hår. Ikke glem å strø male din fantastiske moteriktig frisyre. For å forsterke effekten, kan du bruke maling med glitter.  
Яндекс.Метрика