Spirits har en sterk innflytelse på den menneskelige tilstand, kan de bryte, slappe av, irriterende og fremkalle sinne og aggresjon. Det er derfor du trenger å velge en attraktiv duft som vil føre til bare positive følelser partner og ta alle, uten unntak, men hvordan du skal velge?
Hvordan å velge en parfyme

 Hvordan velge en kvinners parfyme
 Med jevne mellomrom, ny parfyme, som deretter kjøpte opp som de er svært moderne og populære. Men fagfolk sterkt mot provisjon av slike kjøp, lukten er kjent for alle, og kanskje det ikke er egnet for deg personlig. Vi må velge akkurat den smaken som du liker i første omgang.
 Kom i parfyme og bryznit parfyme på håndleddet eller lukte dekselet for å bli kjent med smaken. Men merk at alkohol forvitret noen få minutter, og gjennomføre tester uønskede smaker i butikken fordi det er mange forskjellige smaker, og du kan ikke føle det din fulle. I tillegg, husk at å sette på en håndleddet kan være bare en slags ånder trenger ikke bare 2-3 spritz av parfyme og forventer at du vil føle deg mett smak. Spesielt profesjonelle parfyme for forvirret til å lukte, hvis mer enn ett på ett sted. Hvis selv de profesjonelle ikke føler aroma, vil vanlige folk ikke kunne velge, men kan gjøre en feil når du kjøper.
Hvordan å velge en parfyme
 Noen få utvalgte ånder regler:

 Når du kjøper kan ikke være nervøs, for eksempel hvis butikken mange mennesker - vil du føle skam eller ubehag som vil få deg til å forlate butikken så raskt som mulig. Ikke kjøp den første tilgjengelige parfyme, ta noen sonder hjem og behagelig atmosfære lese aromaer. Ta ca 3-5 sonder, men bare velge én parfyme, eller du kan velge en søt og delikat smak, og en lidenskapelig og aggressiv.

 Før du kjøper sjekke notatene som finnes i parfyme. Du kan forstå mye bedre smak hvis du ser at den kombinerer floral, woody og sitrus dufter.

 Ta alltid hjem sonder, er det nødvendig ikke bare for å oppleve den fulle smaken, men også for å identifisere allergier. I tillegg kan du gi en sniff sonde hennes elsker, er han på noen måte fortelle deg sannheten om smaken.

 Du trenger ikke hele dagen å lukte forskjellige ånder og prøve å forstå hva smaken er riktig for deg. Ta hensyn til bare noen få ånder, mens andre la neste dag, eller mister følsomhet og luktesans kan ikke skille smaker.

Hvordan å velge en parfyme

 Hvordan velge en menns duft
 Før du foretar et kjøp, og bestemme smaken - spør deg selv, snarere minner om lukten av dine personlige egenskaper? Ømhet eller selvsikkerhet og aggresjon følte en lukt av parfyme, så prøv å velge de parfymer som best forteller om dine positive kvaliteter.
 Velge parfyme for business
 Duften skal ikke bare være attraktiv for andre, men også motivere forretningsmann på nye fremskritt og utvikling av virksomheten. Lukten bør ikke være for skarp, da dette vil ta oppmerksomheten bort fra de daglige saker, foruten sterk lukt fører til hodepine og svimmelhet og forretningsmann må ha en sammenhengende tanke for beslutningstaking. Velg en duft som varer lenge og minnes de vilje kvaliteter, er det svært tynt og delikat smak. For eksempel, egnet kaldt og forfriskende duft som perfekt forfriskende og hjelper fokus på viktige saker.
 Velge parfyme for macho
 Den enkleste måten å velge en favoritt parfyme for kvinner, som det ofte har gode eksterne data, godt påkledd og godt i stand til å betjene seg selv. Du kan selv tenke det lange alternativet, men merk at duft bør ikke være for banalt. Ikke kjøp aroma med noen floral notater, ikke dette gjenspeile innholdet i den macho og hans indre verden.
Hvordan å velge en parfyme
 Velge parfyme for romantikk
 Romantisk - en meget mild mann som svarer på eventuelle endringer i været og uttrykke følelser og følelser gjennom poesi og vakre ord. Duften skal være rolig, mild og kjærlig, men nm på ingen måte skarp.
 Velge parfyme for Athlete
 For idrettsutøvere kommer fra individuelle parfyme produsenter av sportsklær. Det er veldig original og morsom smak som ikke er som de andre, så finner dem i butikken er enkelt.
 Vi ønsker deg en vellykket kjøp!  
Kosmetikk for sommeren
 Til alle tider, kvinnene, jentene alltid ønsker å se attraktiv, sjarmerende. Siden den mannlige betaler mye oppmerksomhet ikke bare på formen, men personen kvinner bruker kosmetikk. Imidlertid bruke sminke sommer problem, spesielt i varmt vær. Så mange kvinner prøver å bruke et minimum av sminke og noen foretrekker naturlig makeup.
 For naturlig make-up, og ikke bare huden skal være ren, glatt - er de mest enkle hemmeligheter kvinner. For å gjøre det slik at du trenger å spise riktig, oppmerksomme på deres helse, bruk egnet for huden din skrubber, masker, ren og fukte huden. Det er populært i sommer olje druekjerne - uunnværlig for hår, kropp og ansikt.
 Tips hvordan å velge sminke for sommeren:
 1. Fra stabilitet Børster avhenger makeup. Derfor påføring, trenger du et godt sett med børster. Pile på hånden skal sitte tett sammen, og bør ikke komme ut.
 2. Sommeren er best å bruke lyse farger nærmere naturlig hudfarge. Dessuten er den varme godt egnet løst pudder, legg den beste stor børste.
 3. Kvinner som søkte sminke i varmen bør bruke riktig makeup for denne tiden av året. Før du påfører makeup - fukte huden din, make-up vil da være bærekraftig. Sommeren er best å bruke en lett fuktighetskrem eller pudder foundation.


 4. Tone krem ​​bidrar til å rette opp mangler og hudfarge, men valget av fundamentet bør bemerkes at foundation mørkere hud fra kontakt med olje, så det er best for sommeren å tone litt lysere foundation konvensjonelle stiftelser.
 5. irritasjon, kviser - du kan bruke korreksjon viktigst - moderasjon. Å fjerne overflødig olje på ansiktet ditt vil hjelpe serviett.
 6. Valg av kosmetikk i sommer spiller en viktig rolle i makeup. Shadows bør være bleke lyse farger, helst uten glans og perlemor.
 7. eyeliner og øyenbrynene i varmen ikke bruker. Mye bedre å erstatte den med en liner eller en blyant, en del av dem er nylon.
 8. På varme dager, er det bedre å bruke vannfast mascara.
 9. Leppestift kan erstattes av en leppeglans som inneholder kopolymerer av hvilken skinne lenger holdt på leppene. Du kan bruke en klut til å skinne som ikke ødelegge sminken og absorbere glans.
 Uten noe som bør gjøre:
 - Olje-baserte kosmetikk;
 - Kosmetiske produkter som inneholder alkohol;
 - Kremet skygger.
 Ved hjelp av disse skjønnhet hemmeligheter du vil se bra ut, selv i svært varmt vær, og ikke bare menn, men du selv vil være fornøyd med sminken.  
 Parfyme - det er mye mer enn bare en behagelig aroma. Dette er en måte å uttrykke seg selv, for å tiltrekke oppmerksomhet, andre husket. De kan fortelle sin elskerinne langt mer enn noen klær. For parfyme kan selv bestemme en persons karakter. Uten dem alle antrekk vil virke ufullstendig. Tross alt, for å skape det perfekte bildet er svært viktige ikke bare klær og tilbehør, men også riktig valgt parfyme.
Hvordan velge en god parfyme for deg selv og din mann?

 Uten parfyme enhver kvinne føles naken og usynlig, men skal bare sette en dråpe duftende stoffer som skjønnhet kvinne begynner å blomstre som en vårblomst. Lukten av parfyme kan ikke la noen likegyldige og er bundet til å føre til ganske forskjellige følelser i din samtalepartner.
 Effekten av ulike smaker på menneskers underbevissthet er svært store. De kan muntre opp eller roe det motsatte du kan pirre, obvorozhyt, tegne og med føre til begjær. Men det er en annen side av mynten.
 Feilaktig valgt parfyme kan fremmedgjøre og fornærme selv dårlig påvirke helsen din.

 Det er derfor viktig å lære å plukke din smak. Og da er spørsmålet, hvordan du velger perfekt parfyme som passer for deg?

 Hemmeligheter valg


 Å begynne å huske at valg av parfyme er viktig ikke bare smaken, men også tid og sted for kjøp, og selv humøret.
 Hvis du bestemmer deg for å få en ny parfyme som vil løse dette minst et par dager, så prosessen med å velge en duft tolererer ikke hastverk, og skjønnheten i den nye parfyme er avslørt gradvis til notater og kan oppstå flere timer etter påføring parfyme på huden din.

 Så, som skal følge de samme reglene?


 På dagen når du bestemmer deg for å kjøpe en ny flaske parfyme, er det bedre å gi opp din vanlige måte: deodorant, toalett vann, ulike kropps kremer etc. Siden deres lukt er blandet med en ny smak, og du vil være i stand til å oppleve skjønnheten i det.
 •  I noe tilfelle ikke kjøpe parfyme på markedet eller i undergangen. Først i slike offentlige steder med mange andre lukter du aldri føle lukten av parfyme. Og for det andre er kvaliteten på disse ressursene dårlig. Sanne, godt humør på steder som ikke er solgt. Så hvis du ønsker å hengi seg til nye kvalitetsbrennevin, bedre gå til spesialforretninger. Der du tips om hva du skal se etter, og fortell oss hvem som er ny parfyme.

 •  Den beste tiden å velge parfyme - denne morgenen. Det er når vår luktesans er mest følsomme for alle lukt. Ved slutten av dagen våre knoppene begynner å bli lei av det store antall forskjellige stimuli, er vi ikke i stand til å oppleve en ny smak.

 •  For når du ikke skal lukte mer enn tre smaker, som med alle nye parfyme nesen mindre og mindre vil oppleve en ny duft, og du bare ikke kan skjelne hva du liker. Til olfactory reseptorer er følsomme for lukter etter hver prøve en ny duft bør lukte på kaffebønner.

 •  Hvordan faktisk gjør teste ny parfyme? Ikke i noe tilfelle ikke lukte korken. Så du vet aldri sant parfyme fordi du føler bare den øverste notat, som forvitret raskt. For å velge riktig duft parfyme dråpe satt på en papirstrimmel. Hvis du likte lukten, deretter dryppe litt parfyme på håndleddet. Ikke rush for å kjøpe som parfyme. For å oppleve all sin duft å lukte det hele dagen fordi, vыvetryvayas ånder åpenbare for oss hans hjerte. Ta duftende papirstrimmel til hans hjem, og av og til prynyuhuytes det og håndleddet. Samspillet av huden og varme kroppen din parfyme kan endre seg betydelig. Hvis du våkner opp om morgenen og lukten av parfyme som du liker, så kan du kjøpe ubetinget denne parfyme.

 •  Også på den måten vi oppfatter nye lukter påvirke vårt humør. Derfor til en ny duft velge når du er i balansert tilstand av ro.

 •  En viktig rolle i å velge en parfyme som passer sømløst inn i bildet, er også fargen på håret ditt. Svært ofte vi ubevisst knytte parfyme utseende mann. Hvis de ikke samsvarer, så har vi motstridende meninger om dette person. For eksempel er de varme brunetter best egnet bedøvende, krydret dufter. Og delikat blonde følte de ville liksom ikke organisk og upassende. De passer en frisk, ren duft. Men den rødhårede virkelig sex er bedre å kjøpe en parfyme med et sterkt og levende duft, som inneholder friske, sjarmerende tone. Duften skal samsvare med den brennende natur kvinner. For shatenok er bedre å velge en parfyme med blomsterduft.

 •  Men dette betyr ikke at du bør alltid følge denne regelen. Det avgjørende er at din duft matche din natur.

   Hva annet?


   For sterk, for å trygge kvinner bedre velge den samme sterke, levende ånder litt som menn. For varme skjønn ideelle orientalske smaker. Og for delikat og romantisk natur - frukt og blomster dufter.
   Også verdt å huske at uansett hva god var parfyme din bør vite når du skal stoppe når de er brukt.

   Ikke alltid en sterk lukt - det var bra. Ganske mange dråper krapnuty på rett sted og du for dagen omgi deg aura behagelig aroma. Best egnet for dette er huden, hvor du kan føle hjerteslag - et håndledd, hals, bak øreflippen og på leddene i hender og føtter.
  Hvordan velge en god parfyme for deg selv og din mann?

   Vær oppmerksom på at ikke alle smaker er hensiktsmessig på forskjellige tider av døgnet. For eksempel vil krydret lukt i løpet av dagen i en trykkende kontor bare irritere andre, men på kvelden vil de være svært nyttig. Derfor, for å jobbe bedre dushytsya påtrengende ferske ånder. Men å gå på en date er best å bruke frukt smaker. De vil gjøre deg velkommen og deilig frukt litt. Ingen mann kan motstå deg.
   Slik at når man velger en parfyme bør ikke være begrenset til en utførelse av et stort antall forskjellige lukter.

   Ikke glem den sterkt felt


   Så har vi lært å velge riktig parfyme for deg selv. Her er hvordan du velger en god duft for menn?
   Dette er ingen enkel oppgave. Etter kjøpet av deres ånd, kan du tydelig føler du liker lukten eller ikke. Og forventet respons til en annen persons ny duft er vanskelig. Men for deg, ingenting er umulig. Du ønsker å glede sin kjære ektemann duftende gave? Til dette trenger du bare å følge visse regler.
   Når du velger menns ånder bør styres av de samme regler som du likte å plukke opp en duft.
 •  Menn av stor betydning ikke vakker flaske og kjente merkevare, og, fremfor alt, evnen ånder heve sin maskulinitet. Derfor, når du kjøper en ny duft er ikke verdt å jage mote og reklame lytte. Den beste pick for hennes elsker en parfyme, som må være til stede woody notater, lukten av gress eller mose. Også veldig hyggelig aroma mannlige ånder feste notater av pepper, muskat og umoden frukt. Kombinasjons- og metnings komponenter kan være ganske forskjellige, så lukten kan være så skarp og roligere.

 •  Det er viktig at naturånder nærmet mannen din. Derfor, for de mer energiske gutter kan velge lyse, rike dufter og beroligende for menn - "kalde" smaker. Først av alt, når du kjøper en ny parfyme forestille hennes elsker, og vurdere om det er egnet lukten, vil det organiske til hans karakter?

 •  Den enkleste måten å finne ut hvilken retning de skal gå når du velger en menns parfyme - en duft til prynyuhatysya nøt din ektefelle og bare velge parfyme av de samme kategori lukt. For å unngå feil, kan vi skrive navnet på parfyme, og deretter be konsulent i butikken, kan du plukke fra samme serie?

 •  Hvis du har ingen anelse som lukter som din favoritt, deretter stole på din smak. Selvfølgelig, i dette tilfellet er det bedre å gi opp for skarpe smaker. Velg noe nøytralt. Det viktigste for et menneske ikke åndene, og din oppmerksomhet. Så han vil være glad for enhver smak.

 •  Nå mye spillerom ånder og er svært vanskelig å forstå alt dette mangfoldet. For å lette denne biten du trenger å vite hva er alle smakene?
   Dermed kan all parfyme deles inn i tre kategorier: kvinner, menn unisex dufter. I de fleste tilfeller betyr Parfyme ikke bestå av en smak, men fra flere. Så hvis du liker en bestemt lukt, vil du være svært vanskelig å finne en parfyme med duft av data. Sjansen er at du anbefaler å velge en kombinasjon av velduftende lukt av andre komponenter.

   Hva er?


   Nå la oss snakke direkte om hvilke dufter som brukes i forskjellige dufter?
  Hvordan velge en god parfyme for deg selv og din mann?

   Så, parfymer ofte kan du oppleve følgende smaker:
 •  Blomster - det lukter av roser, liljer, fioler, jasmin, syrin. I tillegg til disse åndene kan bli funnet notater av Narcissus, liljer, nelliker og gardenias.

 •  Blomster-orientalsk duft - en kombinasjon av dufter av eksotiske blomster og orientalsk krydder. Disse åndene er ganske stabil og egnet for bruk til enhver tid.

 •  Fruktige dufter. De kan lett løfte humøret og gi din vertinne en følelse av renhet, friskhet og varme. I tillegg er en kvinne som lukter deilig frukt, forårsaker menn ønsker å nyte det. Oftest en parfyme du kan finne følgende smaker - sitrus, bringebær, jordbær, fersken, eple, pære. Samt eksotiske dufter av papaya, melon, vannmelon og ananas.

 •  Pulverisert smaker - det lukter av vanilje, karamell, etc. De er forbundet med deilige smakstilsatt søtsaker.

 •  Aldehyd smaker - det lukter fra ulike kjemiske forbindelser. De gjør smaken mer intens parfyme.

 •  I mennenes ånder, følgende smaker:
 •  Lær - det lukter av never, einer olje, etc.

 •  Amber dufter - en lavendel dufter av planter og essensielle oljer som er produsert.

 •  Det er også en kategori av dufter som brukes i både kvinnelige og mannlige ånder - det smaker "unisex". Disse inkluderer:
 •  Treaktig duft - det lukter av sandeltre, eik, seder, myrt, og patchouli rosebusk.

 •  Ozon - en frisk, lys smaker forbundet med havet bris.

 •  Urteaktige aromaer - en lukt av kuttet gress.

 •  Spicy aromaer - det lukter forskjellige krydder: pepper, koriander, nellik, kardemomme og basilikum.

 •  Sitrus smaker - det lukter av bergamott, mandarin og grapefrukt.

 •  Øst - et svært rikt resinous smaker.

 •  Fern smaker - det lukter av eik mose, geranium, etc. Alle parfymer i denne serien er preget av en sterk lukt av høyet.

 •  Chypre - en frisk duft av salvie, ulike harpiks, etc.

 •  Dyriske lukter - det smaker sekret av ulike dyr (bever, hjort, etc.).

 •  Pheromone Kjærlighet


   En egen gruppe av parfyme - en parfyme med feromoner. De opererer på menneskets underbevissthet og tiltrekke det motsatte kjønn. Disse åndene er både kvinner og menn. De er basert på luktene av rav og musk. Også parfyme med feromoner kan imitere kjente merkenavn parfyme eller selv være luktfri.

   Poeng saken


   Men det viktigste å vite om alle ånder - er at noen av høy kvalitet parfyme bør åpnes gradvis og inkluderer tre grunnleggende notater:
 •  Den øvre. Denne duften forvitret mest av alt, og følte meg bare et par minutter.

 •  En gjennomsnittlig. Denne duften er hjertet av sammensetningen og holdt i ca en time.

 •  Nærhet eller base. Dette er en betydelig lukt, som det vil følge deg resten av dagen.

 •  Viktig rolle i å avgjøre kvaliteten parfyme er dens pris. En god parfyme kan ikke koste for billig. Så hvis du plutselig fikk din favoritt duft på latterlig pris, være trygg på - det er en forfalskning.
  Hvordan velge en god parfyme for deg selv og din mann?

   Vær også klar over at når du kjøper parfyme annonsert, i de fleste tilfeller du betaler for merkenavnet ie. Kostnaden av smakstilsatt væske er bare 10-15% av den totale pris. Så ikke jage reklame, kan du tilpasse de mindre kjente parfymer med samme duft, men for en hyggelig pris. Videre er sammensetningen av sprit nesten det samme:
 •  15-30% essensielle oljer;

 •  96% alkohol;

 •  fargestoffer;

 •  dystsylyrovannaya vann.

 •  Vi ønsker deg nøyaktig finne sin smak og glede dem rundt deg.
  Яндекс.Метрика