Hvordan bli kvitt lukten av føtter hjemme? Tips for å eliminere lukt

 Foot lukt bakterier, sykdom i menneskelig hud. Jo sterkere kroppen svetter, jo raskere avle bakterier. Formere seg og lever av døde hud føtter og deretter, mikroorganismer produserer avfallsstoffer som forårsaker en skarp og stikkende lukt og raskt mette klær (i dette tilfellet, sokker, strømpebukser, strømper) og sko. I denne forbindelse, vi ofte lurer på hvordan å kvitte seg med svette føtter.
 Lukten av føtter. Dens årsaker
 Vi vet at svetting kan være forårsaket av dårlig kvalitet, eller syntetiske materialer. Sokker med ikke-naturlige stoffer dårlig lekkasje luft, stopper kroppen puste, og jo mer du beveger deg, varmere ben, føtter i dette tilfellet mye svette, prøver å senke kroppstemperaturen. Så prøv å kjøpe sokker og sko laget av naturlige materialer.
 Hvordan bli kvitt lukten av føtter hjemme
 Bruk fot antiperspirant eller deodorant. På vasket føttene, bruke en vanlig antiperspirant.
 Godt til daglig vask beina på bakteriedrepende såpe. Det bør bemerkes at hygiene (dvs. hyppige, minst 2-3 ganger om dagen, vasking av de fot) den beste måten å svette og lukt. Og for uforutsette omstendigheter på hånd ønskelig netto strømper, sokker og så videre.
 Behandling
 En god måte å svette og forebygging er fotbad. For eksempel: en te bad. To poser med te å koke i 10 minutter i en liter vann. Den resulterende buljong (uten pakke) fortynnet i to liter vann. Væskekjølt til en behagelig temperatur og holde føttene i vannochtsi minst 10-15 minutter. Tanniner teblader godt strammer porene, og dens antiseptisk dreper bakterier, og derfor føttene svette mindre.
 En annen måte: fotbad med eddik. I en bøtte med varmt vann og tilsett en kopp eddik og noen dråper olje tym'yanovoyi nyttige slike prosedyrer gjort innen 15-20 minutter i løpet av uken. I nærvær av hard hud på såler av kutt eller bading bør midlertidig avstå.
 Perfekt fjerner lukten av lavendel olje føtter. Dette verktøyet ikke bare har en behagelig smak og flotte kamper bakterier. Før du går til sengs om kvelden gni føttene lavendelolje og satt på rene bomullssokker.
 Å bekjempe og forebygge forekomst av svette føtter sko må også holde i orden. Ikke vær lat igjen grundig vask og tørk det.  
Hvordan bli kvitt lukten av svette under armene? Hint og tips

 Hvordan bli kvitt lukten av svette under armene? Dette er et spørsmål mange mennesker er interessert. Det finnes ulike verktøy som hjelper ikke bare bli kvitt underarm lukt, men også sliter med årsakene som forårsaker dem. Disse agentene omfatter deodoranter og antiperspiranter. Hvordan de fungerer og hva forskjellen mellom dem gjør?
 Svette er en naturlig prosess, må du justere temperaturen balansen i kroppen. Engasjert i idrett eller fysisk hardt arbeid, være syk eller nervøst svette en person mister en stor mengde væske. Faktisk utskilt kroppsvæske, 98% vann. Imidlertid dekomponeringen av tildelte flytende enzymer (som involverer patogener som lever i menneskekroppen), gjort en spesiell hemmelighet som provoserer ubehagelig lukt.
 Deodoranter - Legemidler som inneholder desinfeksjonsmidler og antibakterielle tilsetningsstoffer som ødelegger mikroorganismer som lever i menneskekroppen, og hindrer manifestasjon av lukt.
 Antiperspirant - Verktøy som reduserer svetting. Midler i preparater, salter av sink, aluminium, zirkonium, reduserer svettekanalene system, reduserer porer, og derfor er sannsynligheten for lukt.
 Hvis du ikke er en fan bekjempe problemet med å bruke kjemikalier, tilbud for din vurdering noen enkle oppskrifter for å bli kvitt underarm lukt i hjemmet ved hjelp av tradisjonell medisin.
 God hjelp i håndteringen av ubehagelig lukt homøopati.
 Tørk problemområder avkok av eik bark (50hramm hogge urter, hell en liter varmt vann og kok i 30 minutter, kule, lagre i kjøleskap);
 Du kan tørke underarmer, hakket gress mor og stemor, eller peppermynte;
 Ta et bad infusjon av salvie.
 For å oppnå effekten skal forstås at homøopatisk middel gir resultater bare etter en forholdsvis hyppig og langvarig bruk.
 For forebygging av lukt under armene anbefales:
 Prøv å bruke naturlige stoffer, i motsetning til "syntetisk" er godt pustende og absorberer fuktighet.
 Hvis du svetter tungt, unngå varmen forbruk av varme drikker.
 Hvis mulig, prøv å ta en dusj oftere med antibakteriell såpe, deretter behandle huden med spesielle kremer.
 Etter jobb, ta et bad, etter å sette i vannet, to spiseskjeer med salt.
 Unngå krydret mat, forårsaker tørste og mat med sterk lukt (løk, hvitløk, tørket fisk).
 Pass på å bruke deodorant og antiperspirant før du går ut (nøye studert anbefalingene for deres bruk).
 Hvis lagt alle de ovennevnte anbefalinger armhulene lukter fortsatt plager deg, spør legen din.  
Hvorfor svette føtterTermoregulering hos mennesker engasjert svettekjertler som skiller ut væske fra kroppen. Dette er en normal funksjon av svette, men når det er for aktiv, start problemer i form av overdreven svetting føtter.
Hvorfor svette føtter
- Shattered nerver og stress;
- Altfor varme sokker eller sokker med lav kvalitet på materialet;
- Altfor trange sko;
- Utilstrekkelig hygiene ben;
- Sopp på føttene;
- Regelmessig stor belastning på føttene;
- Feil på det endokrine systemet;
- Dårlig kvalitet stengt sko laget av syntetisk materiale.

Hvis årsaken til alvorlig svette og lukt - en sopp, i dette tilfellet, den viktigste tingen å gjøre - å se en hudlege. Folk rettsmidler kan bare tjene ekstra komponenter for å løse problemet, og den sentrale rollen spilt av soppdrepende medisiner.
Ofte føtter svetter tungt fra overdreven spenning. I prosessen av å oppleve svettekjertler gjennom kroppen, er aktivert og begynner å arbeide intensivt, svette og føtter. Lavere nivå svette føtter kan være fullt zaspokoyivshy hans nervesystemet. For å hjelpe på dette lyset vil beroligende medisiner på grunnlag av medisinske urter. Selv vanlige piller vendelrot i stand til å roe ned nervene og hjelpe deg å kontrollere svette.
Aktiviteten av svette og lukt også påvirker naturen og ernæring. Takket alkohol svette i hele kroppen blir mer intens, og lukten blir skarp og ubehagelig tone. Slike nyttige grønnsaker som hvitløk og løk, rød paprika også i stand til å gi svært ubehagelige lukten av svette, slik at de er bedre om natten.
Hvis du støter på et problem rikelig svette, drikk mer vann i løpet av dagen og te. I dette tilfelle, er et godt middel grønn te - en sterk antioksidant som tilveiebringer en rengjørende virkning på kroppen.
Oppdage te med salvie og sitronmelisse, disse urtene også positivt påvirke kroppens stoffskifte, redusere intensiteten av svette og nøytralisere sin lukt. Jo mer naturlig og frisk mat du spiser, jo mindre tette tarmen, redusert slagg dannelse og funksjon av svette er normalt for føtter svetter mindre og svette ikke blir skarp og ubehagelig lukt. Hos friske mennesker, lukten av svette knapt merkbar.
Hva de skal gjøre med svette føtter
Økt svetting - hyperhidrose behandles med tanniner. En effektiv måte er Delaskyn pulver. Fortynne i tank 5 gr. Dette pulveret er ca 10 liter varmt vann og forsiktig leggene i en bolle i 15-20 minutter.
Bruk antiperspiranter foten valse, som er sink aluminiumoksyd. Disse elementene blokkere intens svetting. Deodorant kan alltid bære rundt og er veldig behagelig. Før du går til sengs, bruke fett i beina på spesielle kremer svette føtter, geleer eller lotion. Bruke talkum aroma hver gang iført lukkede sko. Talkum absorberer fuktighet, å hindre forekomst av bleieutslett og lukt.
Fra omertvevsheho behov for å kvitte seg med hudlaget, slik at huden flak fremme svetting. Derfor, når en uke make peeling hud føtter, bruker en pimpstein eller fot skrubb. Scrub kan forberede deg, du trenger bare å gjøre følgende: Bland tre spiseskjeer med malt kaffe stor, et par skjeer av honning, olivenolje og litt havsalt. Skrabovoy vekt forsiktig massasje føttene og huden i løpet av minutter vask dem med varmt vann.
Hvis føttene svette, bruke kremer og geleer Foot gi deodorizing og soppdrepende effekt. Vanligvis består av kremer stede ekstrakter av urter, bivoks, mykgjørende oljer og vitaminer.
Folk rettsmidler for svette føtter
Fra overdreven svetting føtter hjelpe enkle midler at det nesten hvert hus.
Kaliumpermanganat. Lys rosa løsning av kaliumpermanganat er grunnlaget fotbad som etter hvert vil bli kvitt svette føtter. Ganske en dag i 10 minutter for å senke ben i et slikt varmt bad.
Eddik. Omtrent 200 ml eddik oppløses i en bolle med varmt vann og holde føttene i vannet i omtrent en halv time. Deretter forsiktig tørke dem med et håndkle og behandle mykgjørende krem ​​for føttene.
Å kvitte seg med svette føtter bad kan brukes basert på medisinske urter. Innsamling av salvie og nesle (50 oz. Fersk eller tørkede urter hell 200 ml kokende vann la væsken stå i 30 minutter. Bland infusjon av urter med varmt vann i en bolle og hold i foten av væsken før vannet kjøles ned.
15 oz. samling hypericum, salvie og Ash blader hell 200 ml kokende vann og kok i 10 minutter over svak varme. Legg denne suppen i en bolle med varmt vann og ta fotbad.
Forberede eik bark pulver (100 gr.) Og koke det i en liter vann i ca en halv time. Denne suppen er anbefalt daglig sveve føtter.
Mye av salt oppløses i 200 ml varmt vann og skyll føttene med denne løsningen. Skyll saltet av sine føtter med varmt vann og behandle fot mykgjørende krem.
Laurbærblad (bag) hell kokende vann, ca 2-3 liter vann, gi en liten brygge. Nesten varm væske holde føttene i 15 minutter om dagen, hver dag.
Kanskje ubehagelig lukt og svette er et resultat av feil eller utilstrekkelig hygiene ben. Vask føttene i sommer så ofte som mulig, om mulig slitasje åpne sko lys, og ikke glem å sette på en fot deodorant og mykgjørende krem ​​hver gang etter vask og før du går til sengs om morgenen.
Hva hvis føttene svette fra sko

Fottøy er også en faktor lukt og svette føtter. Så for å bli kvitt dette problemet, er det tilrådelig å gjennomføre følgende anbefalinger:

- Ventiler skoene hans, og etterlater en natt på balkongen, for eksempel;
- Inside sko kan helle litt maisenna, som tørker veggen sko og innersåle;
- Ikke ha sko en annen dag på rad;
- Ofte endre sålene, fordi de absorberer mye av svette utskilte føtter;
- Bruk sko med skinn eller tekstil når det er varmt;
- Nekter substandard eller syntetisk hud substitutter i sko som tett til beinet;
- Hvis føttene svetter mye, trenger hjemmet hvis mulig ikke bære tøfler, prøv å gå barbeint eller i
- Nosochkah lungene, noe som gir huden føtter å "puste" og ikke lar det zaprevat;
- Sport sko prøve å vaske minst en gang i måneden og gjøre det så ofte som mulig hvis du svetter mye ben.


Deodoranter og antiperspiranter Foot

Task deodorant for føtter - en maskerings lukt med rikelig svette. Mest god deodorant inneholder antibakterielle fenoler og urte essensielle oljer av lavendel, mynte og andre urter med sterk aroma. Sammensetningen av noen deodorant er nødvendigvis etylalkohol som ødelegger skadelige mikroorganismer som provoserer prilist og dårlig.
Antiperspirant - er sterkere enn deodorant agent, og det forstyrrer prosessen med å svette nå. Den består av bly, sink og zirkonium elementer som blokkerer svetting og redusere porestørrelse. Antiperspirant for folk som lider av overdreven svetting.  
Яндекс.Метрика