Hvorfor svetter om natten?La oss prøve å svare på spørsmålet: hvorfor svetter om natten? Problemet med overdreven svetting - et ganske delikat. Selv selv kan være vanskelig å innrømme det. Ofte problemet er sesong: sommer økende, minkende i vinter.
Hvorfor svetter om natten?
Årsakene til svetting kan være ikke bare den varmeste tiden av året, men komplekse emosjonelle tilstand, stress, livsstil, alder, yrke. Men mest overdreven svetting oppstår som et resultat av noen interne sykdommer.
For eksempel kan dette være en dårlig jobb med endokrine kjertler. Ofte svetter mye i sykdommer i skjoldbruskkjertelen. I dette tilfellet er overdreven svetting ledsaget av andre symptomer: tremor av hender, humørsvingninger, alvorlig vekttap med god appetitt, slapphet, tretthet, utmattelse og andre.
Klagen av pasienten, kan mye svette om natten også bety at han har diabetes. Denne tilleggssymptomer er munntørrhet, tørste permanent og andre. Noen ganger svetting assosiert med klimakteriet periode hos kvinner når de føler flo og fjære, følelse av varme i hele kroppen. Men det er de samme symptomer og menopause. Dette er på grunn av hormonelle avvik. Mest hjelpe håndtere dette riktig utvalgte legemidler.
Svette kan være et tegn på premenstruelt syndrom når en kvinne tårevått, irritabel, hun er svett tungt, blir fort trett. Ofte årsaken til alvorlig svetting er overvektig. Når nattesvette hode, og noen ganger hele kroppen, kan skyldes hjertesykdom, hjerteinfarkt, angina, etc. Årsaken kan være, og ofte hopper i blodtrykket. Noen ganger om natten du våkner opp dekket i svette fra uforklarlig frykt for panikk.
Ofte sove svette gjennom vaskulær dystoni. Denne sykdommen er ledsaget av andre symptomer, for fort eller langsom hjerterytme, høyt eller lavt blodtrykk, hjerte smerte, kortpustethet, og andre.
Hvordan redusere svetting?
Utelukke fra kosthold krydret mat.
Slutt å bekymre deg.
Unngå stress.
Ikke la frykten.
Unngå solen.
Unngå høy luftfuktighet.
Kle for været.
Melde deg ut av syntetiske klær.
Melde deg ut av alkohol.
Drikk mer kaldt, men ikke iskalde vannet.
Reduser koffein (kaffe, te, coca-cola).
Kvitte seg med overflødig vekt.
Mer tur eller svømme.
Bruke deodorant.
Jevnlig ta furu bad, dusj.
Vasket svetting sted Hypericum skjær, kamille, storfe.
Ikke bruk såpe og loofah veldig ofte.
Tørk svette toalettseter eddik.
Ikke bruk cologne, irriterer det huden.
Deodoranter og antiperspiranter.
Kosmetikk svette delt inn i deodoranter og antiperspiranter. Deodoranter, på grunn av deres parfyme er mye choke lukt av svette og hindre dens oppløsning. I deodorizing kvaliteter har mange deodoranter og anti-inflammatorisk egenskaper.
Antiperspirant strammer ytterligere porene, slik at tid til å blokkere arbeidet til svettekjertlene. Ved hjelp av disse verktøyene du trenger i grunn.
Ved hjelp av verktøyene av svette?
Anvende den på huden fra tid til annen, er deres virkning begrenset. Hvordan gyldig betyr at du kan se på pakken.
Før du påfører produktet grundig tørr hud. Tørr hud er i stand til å forbedre virkningen av svette avsatt midler.
Ved påføring av produktet på huden etter barbering irritasjon mulig. Barbere armhulene i kveld, og bruke deodorant om morgenen.
Hvis brukt effektivt betyr det at du må bytte til en annen. Forskjellige stoffer har ulik innflytelse på folk.
Du kan ikke gjelde for kjøretøy med svette klær, kan det bli ødelagt.
Ikke bruk deodoranter og antiperspiranter på stranden, kan de forårsake irritasjon og brannskader.
Radikale tiltak.
I sjeldne tilfeller må ty til drastiske kirurgiske tiltak for å bekjempe overdreven svetting. Dette fjerner hud inneholder flest talgkjertler. Noen ganger svettekjertlene blir behandlet innenfor. Som fjernet de små nervefibre som regulerer svette. Disse tiltakene blir brukt svært sjelden og er ikke trygt.
De fleste er nå tilby brukes til å behandle overdreven svetting Botox-injeksjoner. Imidlertid er virkningen midlertidig og passer ikke for alle. Og gleden er for dyrt.  
Hvordan velge din klesstil: faglige råd
 Hver kvinne, enten det er leder av firmaet som kasserer i en butikk eller en lærer på universitetet ønsker å se magisk. Denne feminine natur - en uimotståelig trang til å behage seg selv og andre. Men for å oppnå dette, bør du vite noen triks. Den største av dem - evnen til å kle og presentere din stil. Tross alt, er mote endrer seg svært raskt, og noen ganger henne bare ikke fange opp, og ser stilig og ikke ønsker å bruke en formue alltid!
 Hvordan velge en kjole
 Velge kjole kan enhver jente eller kvinne, og ikke nødvendigvis gjelder for motedesignere. Det er virkelig selv evaluere seg selv og finne riktig og passende stil for deg. For å oppnå dette, ta en nærmere titt i speilet: Hvem ser du på det? Mye avhenger av form og fysikk. For eksempel, en jente med et praktisk lite sannsynlig å møte er trange kjoler som fremhever alle at det ville være bedre å skjule. Det samme gjelder å skli også damene, trange kjoler fremheve storfe og mangel på hva som kan fange øyet.
 Så her er en liste over noen tips for å hjelpe deg å unngå feil når du velger klær:
 • Du skal føle deg komfortabel og koselig i kjolen, som samlet kjøpe;
 • Det må være i harmoni med din indre verden og vise det;
 • Hvis du føler deg anspent, iført en bestemt ting, det må gjenspeiles i utseendet og ikke legge til attraktivitet;
 • Ikke blindt stole på selgerne, på alle måter som spioneringen "perfekt fremhever din figur kjole, deres oppgave - å selge og gjøre - kjøpe hva du til ansikt. Så lytt til din indre stemme og stole på din følelse av nye klær;
 • Vurder din sosiale status, yrke og alder. Det er lite sannsynlig at 40-år gammel kvinne dekorere en mini-skjørt og stram topp. I et samfunn oppfatter det som unødvendig og latterlig kitsch, forsøk på å håndtere alder. Og det vil se ganske vulgær og pretensiøs enn stilig og moteriktig. Bedre kjøpe slike klær som fremhever skjønnheten i din alder og skjule noen feil;
 • Ingen sier at lyse og moteriktige klær er strengt forbudt voksne kvinner, men du trenger å vite når du skal stoppe;
 • Hold matchende kostymer av posisjon at du lever, hvis du er en kontorarbeider, vil en streng kles passer deg. Det kan plukke opp fin og ryddig tilbehør som understreker femininitet. Man kan knapt forestille seg uten latter skole lærer som kom for leksjoner med en mohawk på hodet eller en mini skjørt og bluse åpen buk;
 • Vurdere omstendighetene fordi situasjonen kan være annerledes, utflukter med venner, gå i parken med barnet, eller fottur eller et besøk til restaurantbransjen. Plukk den passende antrekk, forutsatt hvor du går, og deretter din stil vil alltid være perfekt;
 • Ikke glem at klærne skal passe deg og i farger. Ja, veldig blonde til ansikt myk lyse nyanser og rosa, blått og grønt, fordi de legger vekt på øyne og hud farge skygge. Brunette bedre å foretrekke mettede lyse farger, og kvinner med røde hår dress ting svart og hvitt, samt klær og lilla fargetone.
 Husk at klærne streker fordeler og ulemper ved å skjule bare hvis du har gjort det riktige valget. Smakssansen og stil vil gi deg en følelse av trygghet.
Kvinners mote strøk Spring-Summer 2015 Bilder
 Kvinners strøk er virkelig betraktet som den mest stilfulle og funksjonelle ting som kunne dekke eier av regn og kulde, og gjør det originale og trendy image. Og dette er kanskje det viktigste av alt kvinner drømmer.

 Trendy farger kvinners strøk vår-sommer 2015


 Mote trender klær vår-sommer 2015 diktere reglene, og som strøk, da deres viktigste funksjon vil være en kortfattet, enkel og rolige farger. I mote, skriv "rov print" og at han vil bli den første karakteristiske trekk fasjonable strøk denne sesongen. Det bør også bemerkes at i samlinger av kjente designere kan sees kappe våren-sommeren 2015 en rekke farger, men de skiller seg ikke i lysstyrke og er mer dempede og duse farger.
 Alle damer ikke gjør en feil hvis ledelsen vil gi kappen med en bronse eller gylden fargetone stoffer, som for eksempel unge i farge denne sesongen er svært relevant og klær farger bokstavelig talt overfylte datainnsamling moteverdenens designere.
Kvinners mote strøk Spring-Summer 2015 Bilder

 Stylister anbefaler også denne sesongen for å ta hensyn til kvinners strøk, laget i krem, beige og pastellfarger. Disse modellene ser veldig edel og stilig. Men disse skjønnhetene som bare ikke kan leve uten lyse klær, anbefaler de å ta hensyn til mote strøk rosa, smaragd og oransje farger.

 Stilige kvinners modeller kapper Spring-Summer 2015


 Det første du må si - i den neste sesongen 2015 modell kapper "Trench coat" og "mac" og alle deres varianter med krage, sjal, hette og uten dem holde seg på toppen av moten Olympus. Materialer for deres produksjon er svært mangfoldig. Du foretrekker kanskje kappe som lær og semsket skinn, og av polymer filmer og andre.
 Det er også viktig å merke seg at dette året designerne betalt spesiell oppmerksomhet til kvinners montert strøk. I mote returnerer retro stil med dette, blusset strøk vår-sommer 2015 med knelang eller litt under også svært relevant.
Kvinners mote strøk Spring-Summer 2015 Bilder

 Alle overvektige kvinner kan oppdatere sin garderobe fasjonable kappe med ermer kutte gratis tre fjerdedeler. Ifølge designere i dag uten disse fasjonable modeller ville være vanskelig å gjøre. Bemerkelsesverdig kapper og kapper, som ikke bare laget av forskjellige materialer, men forskjellige farger.
 Kvinner som foretrekker klassikerne, venter kapper rolige farger, men den ekstraordinære personlighet oppfylle sine drømmer ved å kjøpe mote kappe cape med lommer, knapper og andre oppdateringer i militær stil. Cloak jenter khaki, svart og mørk grønn på toppen av popularitet i sesongen 2015. Og brutto festene, tunge stropper og knapper perfekt heve midjen eier, understreker sin eleganse og samtidig militante.
 Sann dekorasjon i vår-sommer 2015 kvinners kappen var uten krage i orientalsk stil og mote sjal med originale hekter. De er fra klassisk til trendy sort beige og gull farge. Stylister anbefale disse modellene av kvinners strøk å velge mellom gratis eller fakles ermene, som det kan fremheve en stil orientalske motiver produkter.
Kvinners mote strøk Spring-Summer 2015 Bilder

 Du kan se og kortere jakker og regnfrakker kvinners A-silhuett med et bredt belte. De ble også høydepunktet i sesongen våren-sommeren 2015. Det er interessant og uvanlig utseende gjennomsiktig regnfrakk med filmer av forskjellige farger.
 Generelt, kjøpe en minst én modell mote kappe denne sesongen, du vil ikke være vanskelig å bruke belter og annet tilbehør for å skape og endre bilder. Fremfor alt, stole på din smak, ta hensyn til egenskapene til figuren, og da vil du alltid være på toppen!
 Forfatter: Lily Romanov  
Яндекс.Метрика