Å lære å kle? + Video leksjoner

Hver jente ønsker å se vakre og fasjonable. Nøkkelen til dette lære å kle smakfullt og finne hennes stil av kjolen. I dag forteller vi deg noen tips for å hjelpe deg med dette.

 Komfortable klær


Hovedregelen under noen omstendigheter - Klærne bør være komfortabel. Dette vil tillate deg å føle deg avslappet. Denne positive effekten på din oppførsel. Hvis du må velge mellom en komfortabel jakke og en ny jakke, bedre å bo på jakken. I jakken bedre komme hjem et par dager før du blir vant til det.

 Dress tilsvar innstilling


Hver hendelse har sin egen, spesielle kleskode. Husk dette når du går til en restaurant eller teater, dratt jeans eller joggesko vil se ut av sted. Du går ut for å gjøre et godt inntrykk i kveld kjole eller en lignende kjole. Og hvis du bestemmer deg for å ta en tur med venner utendørs, slitasje komfortable sko og varme klær. I denne situasjonen, først og fremst tenke på din helse og komfort.

 Hva er din type form?


For å finne ut hva slags form du stå foran et speil. Hvis du er tynn og slank du skriver idrett. Hvis du senke høyden enn din venn og alltid prøver å gå ned i vekt, da har du en romantisk type form. Men denne konvensjonelle divisjon. Til tross for dette eier romantiske figurer ofte lykkes i idretten. Mens "sport" typisk jenter drømmer om å ligge på gresset. Til tross for dette, er "sport" anbefales å bære rett snitt, og "romantisk" er klær som brytes rundt formen. Hvis du er høy, bør du ikke bruke klær med vertikale striper. En full jenter bedre velge enkle klær (uten frills og fotarbeid), og ikke å bære fargerike maleri.

 Hvordan velge bukser?


Av bukser bør lyse farger slitasje skjorter og skjorter som har samme type farge. Til svart - lys genser, med en munter farge.

 Hvordan velge et skjørt?


Ved valg av et skjørt huske den type figuren. Hvis du har tynne bein, ikke bære en mini-skjørt og hjulbeinte bedre skjule lange skjørt. Bare husk at for kort skjørt kan se vulgær. Din ung person kan ikke liker det. Skinny skjørt skal bruke i nærvær av vakre former. Du kommer til å se mer spennende iført passerer skjørt, lett materiale.
Hvordan velge smykker
Hvis du har en lys kjole, slitasje mindre tilbehør. Den ideelle situasjonen ville halskjeder og ringer som utfyller hverandre. Hvis du vil ha en kjede av stor størrelse, bør de bli satt til de monotone antrekk. Bare sørg for å halskjeder, ringer og halskjeder var et materiale.
Hvis du ikke er gift jente, ikke bære diamanter. For gifte kvinner nærmer dekorere med turkis, perler, bergkrystall, sølv. Ikke overdriv det samme antall dekorasjoner.

 Hvordan velge en lue?


Hvis du snub nese, slitasje små hatter, fortrinnsvis i en hette. Hvis du har en slank ansikt, perfekt lue med store felt. Hvis et bredt ansikt, bedre bære en lue med en kant, buet oppover. Mange er caps, men hvis du vil bruke den hver dag, betyr det ikke puste hår og hodebunn. Hodeplagg bør understreke din individualitet, og derfor ingen standarder

 Hvordan å kle for disco?


Det hele avhenger av stilen av disco, hvor du velger å gå. Hvis dette er samme stil som "disco" eller "hus" - ikke sette på treningsdrakter, sko. Det beste valget ville være jeans, skjorter, topper. Disco-stil "techno" passer ikke de strenge antrekk, men i samme farge tracksuits, Olimpiyki, sko, mansjett. Til tross for den stilen, ville ikke det beste valget være:
 •  kle seg varmt;

 •  bære mye av smykker (i folkemengden kan bli skadet);

 •  mobiltelefon (som kan gå tapt);

 •  Bruk lange halskjeder, armbånd (du vil føle ubehag etter å ha tilbrakt hele kvelden med dem).

 •  Klær for skole


  For skolen klær bør defineres regler som er fastsatt i første omgang, skolens administrasjon. Det er bedre å bære jeans, gensere, skjørt under kneet. For eksempel et bedre sted å holde sin overdreven fantasi å ikke se dum.

   Hvordan velge klær for en fest?


  Hvis du kommer til skolefest, er dette ikke stedet hvor du ønsker å vise deg selv. På festen vil komme "deres". Kle smarte nødvendig, men ikke grovt. Hvis en part utenfor skolen, kan du kle mer fritt.

   Hvordan velge fargen på klær?


  Fra fargen på klær avhenger av mange ting i bildet. Ja, blå, grønn, lilla - stroynyat. En rød, gul, oransje - ganske full. Bare ikke misbruke skarpe farger, spesielt svart. Svart kan "slukke" lakken. Hvis sort - en del av bildet, prøv å bruke fargerikt tilbehør (skjerf, belter, smykker).

   Som humøret avhenger av fargen på klærne dine?


  Hvis du har planlagt et møte eller eksamen tenke på hvilke klær du skal ha på seg. For eksempel forbedrer grønt muskelaktivitet. Årsaker og forbedrer appetitt - rødt. Så hvis du bestemmer deg for å gå ned i vekt, bør du unngå denne fargen. Slitasje blå, hvit, blek rosa - disse fargene redusere appetitten. Hvis du har problemer med å sove, vil du blå. Rosa humør mykgjør og forbedrer oransje. Du lagt merke til hvordan folk smiler i regnet, ser den oransje jakke på deg? Grå og mørke nyanser kan stupe inn i en depresjon.

   Watch mote


  I fjorten år, er det på tide å definere din stil på klær som du har besluttet å fremheve din originalitet. Dette vil hjelpe deg mote, men ikke blindt følge det - du har kanskje ikke nok garderobe. Ser gjennom magasiner utheve elementer og tilbehør som vil understreke din verdighet, eller skjule feil samtidig understreker individualitet. Det viktigste i dette tilfellet din beslutning. Men hvis du ikke er sikker, spør en venn som er godt kledd. Vær forsiktig i dette tilfellet, styret at ingen vil gjøre.

   Hvordan ikke å miste individualitet?


  Finn din glede å spore i alle bildene dine. Dette kan være et tilbehør, frisyre, lange skjørt. Det viktigste å huske på at enhver ulempe som en flat brystet eller bred tallet kan bli omgjort til verdighet - du bare vet hvordan du gjør det.

   Video Tutorials


  Fasjonable kvinners klær Spring-Summer Bilder 2015
   Hver årstid gir virkelig sex elegante gaver av fasjonable nye klær, hvor damene viste frem sin uovertruffen smak og variasjon garderobe. Selvfølgelig, dette gjør det daglige livet til et notat av friskhet og originalitet.
   Vår-sommer 2015 lover også å være et rikt mangfold av motetrender, slik at hver kvinne kan velge en kjole til å smake uten store problemer. Motetrender vil overraske deg med forskjellig uniform og elegante fargeutskrifter og tekstiler. I denne artikkelen vil du lære av bildet som mest fasjonable kvinners klær i løpet av våren og sommeren 2015.

   Stilige farger og dekor mote kvinners klær vår-sommer 2015


   I den kommende våren-sommeren 2015 vil det ikke være noen begrensninger i valg av klær for kvinner! Alt du trenger å gjøre - er å drømme om blomster, innredning og tilbehør. Mote designere tilbyr jenter ting som fargevalg, med luksus og eleganse, og slitasje lyse farger. Blå, grønn, rød, gul, smaragd og turkis tone denne sesongen mer enn noensinne relevant. Det er gjennom disse nyanser kombinert med nøytrale farger, kan du lage harmonisk stilig og trendy image.
   Som for innredning, alle vårens samlinger av kvinners klær 2013 motedesignere presentere originale utskrifter som kan klamre seg til sjelen fans av forskjellige stilarter. For eksempel kan noen jenter velger konsist og uttrykks samtidig timeplan samt elegant marine tema.
  Fasjonable kvinners klær Spring-Summer Bilder 2015

   Men talskvinne de som søker å være lyse og unikt, sørg for å ta hensyn til kvinners 2015 sommerklær med utskrifter av afrikanske etniske. Disse maleriene tilt øynene til alle, beundring og rozburhuyuchy fantasi.

   Motetrender av kvinners klær stiler for vår-sommer 2015


   Det er ingen begrensninger i den nye sesongen 2015 og med et utvalg av stiler av moteriktige dameklær. Dato og feminine kjoler og skjørt med jakker og bukser. Umiddelbart er det verdt å merke seg at de mest interessante design idé er kjoler og skjørt med ujevne nedre kant. Og asymmetri kan være både glatt og ganske skarp. Iført en kjole med en asymmetrisk hem deg perfekt fremheve dine slanke ben og personlighet stil.
  Fasjonable kvinners klær Spring-Summer Bilder 2015

   For elegante og feminine damer vil være et utmerket alternativ kjoler med overdrevet midje. Videre stiler av kjoler med en dedikert waistline i vår-sommer 2015 - er den ubestridte lederen. Kjoler dekorert med ruffles, buer og volanger, og "fly" kjole laget av lett også blitt populært i den kommende sesongen.
   Snakker av kvinners mote stiler, og ikke glem å nevne at tilbake på moten vakker klassiker. I så fall vil denne våren og sommeren alle damer igjen vurdere attraktivitet skjørt-hodэ og skjørt med volanger. Lovers jakker designere har noe å overraske i vår-sommer 2015. De presenterte en samling spesielt feminint snitt jakker i stil med Coco Chanel. Vær oppmerksom på at deres viktigste funksjon vil være en rund hals og V-hals.
  Fasjonable kvinners klær Spring-Summer Bilder 2015

   Som for mote bukser, så anarki vil seire. På moteshow kvinners klesplagg som bukser, ble presentert i ulike versjoner. Smale beskjæres bukser, bukser standard klassisk business-stil, brede og lange modeller - som alle vil være viktig i den kommende sesongen. En elsker av alle originale og ekstraordinære kan også føye på fasjonable korte og lange modell overall. Fortynne denne skjønnheten vil hjelpe smale stropper og diverse tilbehør.
   Så, valget er ditt, gjerne eksperimentere og ikke vær redd for å være i sentrum for oppmerksomheten!
   Forfatter: Lily Romanov  
  Яндекс.Метрика