Hvordan ta vare på tørr hud?
 Mange kvinner klager over tørr hud, er denne type operasjon preget av en nedgang talg og svettekjertlene.
 Vanligvis tørr hud - problemet med tenåringer, men noen ganger er det vondt og modne kvinner. I sin ungdom spilte, tørr hud ser veldig attraktiv - rosa nyanse myk gjennomsiktig hud ser fin, men i en eldre alder, begynner huden å flasse av så raskt vokser gamle, hennes rynker.
 Vi vil snakke om noen anbefalinger for pleie av tørr hud. Rense huden forsiktig, sakte, live, fukte huden, beskytte den mot ytre stimuli, sol, vind og vann. Vel vaske med kaldt kokt vann eller bedre - urte avkok. Ideell kalk, roseblader, avkok av dill eller persille. Det anbefales å vaske såpe og ikke mer enn en gang hver 7-10 dager, andre ganger bruker kosmetisk melk eller fløte, spesielle emulsjon kremer.
 I den kalde årstiden, bruke naturlig krem ​​eller olje, slik at du vil styrke stimulering av kjertler. Disse kremene inneholder lite fett og mye vann biostymulyuyuchyh komponenter. Sommer krem ​​bør brukes på huden i to timer før du går til sengs og tørk med en vev rester. Bruke masker for tørr hud, vel, hvis sammensetningen av masker for ansiktet vil inneholde honning, aloe juice eller eggeplomme.  
Slik fastslår hudtypeHud - et ytre deksel av det menneskelige legeme, som skiller den fra omgivelsene. Det kan samtidig utføre flere nyttige funksjoner.
Den første funksjon av huden - beskytte menneskekroppen fra ulike mekaniske skader, dvs. skader og forbrenninger, bakterier og mikrober, samt giftige stoffer.
Sekund - til ekskresjonsfunksjoner, da huden utskiller overflødig vann i form av svette. Huden er svært følsom på grunn av det store antall nerveender.
Huden består av følgende lag: epidermis, dermis og subkutant fett. Det ytre laget er synlig - det epidermis. Det neste laget er mellom fettvev og эpydermoy. Det kalles - dermis. Hvis huden din ser nøye, kan vi ikke vurdere det blotte øye porene gjennom hvilke vann frigjøres og stoffer råte.
Du må finne din hudtype å bruke sminke som passer deg personlig. Det er tørr, fet, normal, sensitiv, kombinert og falming. Lær om funksjonene på din hud den beste i skjønnhetssalonger, men du kan eie. Men det kan være små unøyaktigheter og typografiske feil. Hvis du bestemmer deg for å vite din type, bør i ansiktet til direkte diagnose være noen make-up. Personen best i dagslys, uten forstørrelsesspeil fordi de forvrenge bildet.
Putting ansiktet veldig normalt vev, kan du finne din hudtype. Hvis det er tørt, deretter din hudtype for tørr. Disse dekslene er tilbøyelige til fregner og mol er de mest vanlige. Huden er glatt, myk og matt, men hvis du ikke bryr seg for henne, begynner hun å slough av og til slutt begynner å miste elastisitet.
Tørr hud er fortsatt dekket med rynker, er svært følsomme for negative påvirkninger. Det er få tegn til tørr hud: hud etter vask tungt belastet etter smøre fett krem ​​kommer umiddelbart lettet og så huden aldri skinner.
Hvis serviett var små spor av fett, deretter normal hudtype. Det er verken for tørr eller for fet, så huden er ikke redd for såpe og temperaturendringer. Hun ser alltid ren, frisk og smidig.
Hvis servietten er ganske lekket, betyr det huden din er fet. Den har en veldig dyp porer, appelsinskall, ekstra glans, danner kamedonы som tetter porene og ofte betent, på grunn av noe som dannet akne og kviser.
Tegn på fet hud, er ansiktshuden stadig fet og fettete, alltid skinner, viser store porer, konstant forekomsten av kviser og hudormer.
Det er en annen type hud den - kombinert. Denne huden har en flott glans og forstørrede porer, men ikke i ansiktet. Mange stasjoner har en normal person med en liten hud peeling.
Hvis du ikke kjenner din hudtype, og deretter søke profesjonell hjelp, kosmetolog eller hudlege. De vil avgjøre i løpet av sekunder din hudtype og gi råd hva betyr å bruke.  
Typer hud. Slik fastslår hudtype ansiktHuden til enhver person som tilhører en av fire typer: tørr, normal, fet eller kombinasjon. Og hver hudtype har sine egne særtrekk, så vare på den i ulike tilfeller må være annerledes.
Denne type er karakterisert ved små porer og lavt innhold av fett. Denne huden har en matt skygge, noen ganger kjedelig, og i det, spesielt rundt øynene, en rask dannelse av rynker.
Tørr hud i ansiktet
Tørr hud er mer vanlig hos kvinner som lever i tørt og varmt eller kaldt klima. Også føre til uttørring kan være alder over 50 år, når huden mister naturlige fuktighet.
Hvis du ikke beskytter ansiktet fra miljøet og ikke ta tilstrekkelig fuktighet for kroppen, kan det føre til tørr hud. I dette tilfellet er det fort coarsens, er det peeling, irritasjon, sprekker, rødhet, og dets følsomhet øker kraftig.
Hvordan du finner ut hva du har tørr hud
Før testen, rent ansikt, men deretter bruke kremen på huden. Etter timer med rengjøring, vurdere ansiktet i sterkt lys og svare "ja" eller "nei" til en rekke spørsmål.
1. Har hud sløvhet og råhet?
2. porene i huden er ikke synlig?
3. Problemer Acne ikke eksisterer?
4. Hudfarge er rosa-rødlig fargetone?
5. Er irritabel huden blir rødlig eller etter eksponering for det vind, kulde eller sol?
6. Er de første rynker rundt øynene?
Hvis svaret på alle spørsmålene er positiv, så huden din refererer til tørk. Hvis du svarte ja på spørsmål 4-5, er det sannsynlig at du har kombinert hud.
Kombinert (blandet) ansiktshuden
Huden av denne typen har en veldig flat struktur og sunt utseende, er fet områder med store porer finnes bare i T-sonen, dvs. panne, nese og hake; og tørr - i kinnene, rundt øynene og templer. Og farger kan ikke være ensartet.
Hvis kombinasjonen huden for å behandle, rynkene i det vises ikke for lang tid.
Hvordan avgjør dere at dere har kombinert hud ansikt
Rengjør ansiktet og ikke sette på henne krem. Etter 2 h feste til panne, nese og hake stykke silkepapir og svare på noen spørsmål.
1. Det er merkbare spor av fett på arkene, presset til haken, nesen og pannen?
2. Det er store porer og hudormer i t-sonen?
3. hud på kinnene og templer tonkoporystaya og lik?
4. sensitive huden din?
5. Det var en skinne på nesen etter en time etter rensing?
6. Huden blir fetere sommeren enn om vinteren?
7.Poyavlyayutsya vinter irritasjon og rødhet i huden i kinnene og pannen?
Hvis du får minst fire positive svar, refererer huden din til den kombinerte eller blandet type.
Normal hud ansikt
Den har små porer glatt og har et sunt utseende. Det er i en optimal balanse av fuktighet og fettinnhold, var utsatt for irritasjon. Med riktig behandling for den på normal hud rynker vises ikke veldig lenge.
Fet hud
Preget av store og svært synlige porer, har en skinne som fremstår som et resultat av økt utskillelse av talgkjertlene.
Snarere enn bare såpe daglig vask kan bruke en spesiell mineralvann, og for mer fuktighetsgivende dagkrem blandet med babyolje.
På grunn av overskytende talg ikke tørker på huden, er det fortsatt ganske fuktig, noe som resulterer i det produserte små rynker. Men det er et annet problem - utseendet på akne og kviser. Fra dette påvirker ikke bare tenåringer, men også mange voksne kvinner.

Hvordan avgjør dere at du har fet hud

Rengjør ansiktet og ikke sette på henne krem. Etter en h feste til panne, nese, hake og kinn ark med silkepapir og svare på noen spørsmål.
1. Ikke fettete merker på bladene av alle deler av folk som de ble brukt?
2. Refleksjoner fete kinn samt utskrifter av vingene av nesen og haken?
3. Er huden kviser?
4. Er kviser på kinnene?
5. Huden virker løs og porøs?
6. Complexion ser blek?
7. Huden er ingen rødhet og irritasjon?
8. huden ser ofte kviser?
Dersom alle svarte bekreftende, bare refererer huden til typen av fett. Hvis du svarte positivt på spørsmål 4-5, bør du gjøre en test til kombinert hud.  
Hvordan velge riktig krem?Ansiktskrem bruker mange kvinner. Men vi vet alle hvordan du skal velge riktig krem? Denne enkle, generelt, er det ønskelig å forstå vitenskapen allerede i sin ungdom, men å oppdatere sin kunnskap aldri for sent.
Den type og alder av huden
Omsorg bør begynne så snart som mulig - dette vil tillate henne å bo lenger ung. Velge et verktøy styrt av produsentens anbefalinger: flest poeng for alle aldre og hudtyper designede produkter. Universelle forholdsregler (for alle hudtyper) bør bruke bare de som uttrykte noe problem. Enhver funksjon (oiliness eller tørrhet, mottakelighet for irritasjon, porer, etc.) krever en spesiell tilnærming.
Alderen er angitt av produsenten - ikke et dogme. Når spørsmålet er hvordan man skal velge kremen, er det bedre å ikke fokusere på antall kalenderår, og tegn på aldring endringer. Noens og 25 år kan sees rynker og noen under 40 - glatt hud.
Tid og tid på døgnet
hvordan å velge riktig krem ​​lytsaZymoy huden din trenger beskyttelse mot kulde og vind, lider det fra sommervarmen og tap av fuktighet. Riktig krem ​​hensyn til disse funksjonene: vinterdag krem ​​bør være mer dristig, intens sommer beste lys tekstur, raskt absorbert fuktighetsgivende kremer.
Øyekrem når som helst på året beste av UF-filtre. Huden beskyttelse mot solens stråling - en måte å forlenge sin ungdom. Den viktigste funksjonen til en dagkrem - beskyttelse; nattkrem utviklet for å gjenopprette huden. Så ikke være begrenset til én type middel for alle anledninger - en integrert tilnærming effektivt.
Sammensetningen, produsent og andre detaljer
Velge fløte, foretrekker en spesialisert kosmetiske linjer fra produsenter. Dette behøver ikke være en kostbar måte, men ikke forvent mirakler, kjøpe en krukke med krem ​​i nær universell supermarked.
Kvaliteten av utvalgte urter bokstavelig påvirke ansiktet ditt, så vær forsiktig. Spesiell forsiktighet bør studere kremen for de som har allergi eller en predisposisjon for hudirritasjon. Ikke gi for mye mening til "allergivennlige" concierge vurderingskriterier for denne egenskapen finnes ikke.
Ta vare på helsen din - krem ​​nøye velger og regler!  
Яндекс.Метрика