Eteriske oljer for hårvekstEteriske oljer har vist seg å være effektiv i behandling av hår. De vil vinne flass kur flisete tupper, tørt hår for å fjerne overflødig fett eller vice versa. Mange eteriske oljer hjelper hårvekst.
Effekt av essensielle oljer for hårvekst
Alle oljer påvirke hår kompleks og i stand til å løse flere problemer:

- Bidrar til å regulere sebum funksjon;
- Forbedre blodsirkulasjonen i ferd med hårsekken og dermed stimulere hårvekst;
- Fungere som naturlige konserveringsmidler sterk;
- Eliminer problemet med flisete tupper og sprøtt hår.

Forbedre hårvekst oljer
- Burdock olje, som hjelper hårvekst og gir næring fuktig epitel hodet. Spesielt effektivt er essensen takle hårtap. Det fører blod til å fylle opp hårsekkene, økt hårvekst;
- Jojobaolje, egnet for alle typer hår og nøye gjenopprette myk og veldig tørt hår, aktivere sin vekst;
- Lavendel olje, som forhindrer tap av hårsekkene og aktiverer vekst. Det gjør håret mer holdbar. En av de mest effektive oljer i eksistens;
- Kornblomst olje, som fortrinnsvis er kombinert med borre, stimulerer hårsekkene, vekst og øker blodsirkulasjonen i de lag av epidermis av hodet. Det anbefales for hår som mye zhyrniye;
Sitrus essensielle oljer for vekst som ikke er egnet for tørt livløst hår, de er mer egnet type fett;
- Tea tree olje, som passer over håret, fuktighetsgivende det, nærende og fjerner flass. Men det viktigste er olje forbedrer blodsirkulasjonen i hodet og gjør at hårsekkene til å jobbe aktivt. Dette bør kombineres med andre oljer, for eksempel olivenolje;
- Peppermint olje er også en naturlig stimulerende follikler, forbedrer blodsirkulasjonen og hår vekst;
rosmarinolje, noe som fører til at håret til å vokse fortere enn vanlig. Etter bruk kan fikses effekt skyll håret med rosmarin urt.

Healing komponenter av rosmarin kan styrke hårsekkene og gjør håret sterkt. Jevnlig å lage en maske, kan du oppnå en mer aktiv hårvekst.
Maske av rosmarin eterisk olje
De viktigste komponentene i denne oppskriften er rosmarin eterisk olje (5 dråper) og en løk. Finhakk løk blender, skiller saften fra massen masse og bland med smør rosmarin. Behandle hele massen av håret med denne blandingen, dekke hodet med en cap film og et håndkle. Vent noen timer og skyll løk blanding med varmt vann og sjampo.
En annen effektiv måte er sedertre olje. Det anbefales å bruke håravfall eller brudd.
Masken av sedertre olje for hårvekst
Denne masken med sedertre eterisk olje vil øke hårvekst. Forbered deg på masken følgende komponenter:
- En eggeplomme;
- Cedar eterisk olje (5 dråper);
- Linolje eller fersken (15 ml).

Bland alle ingrediensene og bland dem. Dekk rotsonen mix hode og alle hårstrå. Vent 40 minutter og skyll håret med en blanding hadde ikke i utgangspunktet varmt vann og deretter sjampo.
En annen oppskrift for sterk hår.
Skombinuyte 30 ml olivenolje, drue frø eller furu med fersken, lavendel eterisk olje og ylang-ylang (3-5 dråper olje volum). Bland ingrediensene og dekke denne massen av hår. Vikle tape hodet og etter 15 minutter skyll grundig med vann ikke varmt.
Dette brytes tørt livløst hår gjøre et par ganger i uken.
Fordelene av essensielle oljer for hårvekst
Merk at i ufortynnet eteriske oljer bør ikke brukes. Kombiner dem med andre verktøy for å dempe virkningen av essensielle oljer på huden. De kan forårsake alvorlig irritasjon og ubehagelig kløe i hodebunnen.
Bare ta det som en base for essensielle olje av noen plante og kombinere det med noen ml eter.
Netto olje kan bli brukt i fremgangsmåten aromaraschesыvanyya. Unn smør tre tenner pensel og børste håret ditt trygt, unngå kontakt med hodebunnen. Da vil du unngå mulige allergier eller brannskader.
Introduserer essensielle urte oljer i sine tradisjonelle oppskrifter prosedyrer eller pakk dem Berik sjampoer, masker, balsam. Noen få milliliter olje regelmessig festet til masken over tid øke hårvekst, hårsekkene tvunget til å arbeide aktivt og gi deg en tykk mopp av håret volum. Hvis du ikke ønsker å kaste bort tid på masker og wraps, bare sørg delikat massasje huden med en liten mengde av essensielle olje og noen grønnsaker, spesielt denne prosedyren er nyttig om natten. Røttene av hår er mer og mer aktiv stimulering for vekst og kroppen får generell velvære og god søvn.
Hvordan du lagrer essensielle oljer for hår
Oljer, spesielt oljer er dyre, og deres struktur er veldig "skjør". De ødelagt av ultrafiolett lys. For å hindre ødeleggelse, må de kjøpe og oppbevares i beholdere av glass elfenben.
Hold olje for hår blå glassflasker i mørkt sted, og et sted for brunt glass og lys er ikke viktig.
Ikke oppbevar eteriske oljer i plast! Ikke la smør kule containere, men det betyr ikke holde dem på øverste hylle i kjøleskapet. La sommeren de er lagret på nederste hylle, og vinteren bare i boksen for kosmetikk. Flaske eterisk olje hold innesperring, eller stoffet vil snart forsvinne.  
Aromaterapi hjemmeNå på moten sunn livsstil, riktig ernæring, tilstrekkelig søvn, mosjon, avslapping. Sammen med disse attributtene for en vellykket, sunn mann kom inn i våre liv og aromaterapi. Det bør bemerkes at visse typer alternativ medisin kjent i lang tid, men nylig vi lærer mer og mer om Eastern helbredende praksis. Aromaterapi er en av dem, raskt vunnet mange beundrere. Det er gjenstand for omfattende forskning av kjente forskere fra hele verden. Nesten alle hus kan sees aroma lampe eller dekorative pinner av røkelse. Og ulike eteriske oljer, pyramider, som pulver røkelse kan enkelt kjøpes i spesialforretninger (inkludert Internett) eller apotek. Og best av alt - aromaterapi tilgjengelig for alle, fordi du kan bruke krydder hjemme.
Hva er aromaterapi?
En seksjon dedikert til alternativ medisin lukt innvirkning på mennesker. Aromaterapi metode basert på det faktum at luktesansen bidrar til å oppfatte verden, og derved, med forskjellige lukter kan påvirke visse områder av hjernen. Lukten påvirker fysisk velvære (sannsynligvis alle husker som innånding bestemt duft begynner svimmelhet og kvalme?) Selvfølgelig, gjorde vismenn i antikken ikke klarer å dra nytte av den positive virkningen av lukt på kroppen. Denne siden antikken, og er basert fantastisk vitenskap - aromaterapi. Den undersøker effekten på mennesker av forskjellige lukt og kombinasjoner av disse. Tiden, medisinen som brukes i over 2000 essensielle oljer som forebygge og behandle mange sykdommer. Men ikke kjøpe all olje og lagt til dem tilbehør engros!
Sørg for å lese egenskapene til ulike oljer, slik at eventuelle sykdommer de er best brukt. Som for tilbehør, alle disse trakter for oljer aromakulonы, vises aromakamny og andre elementer flere som dekorative ornamenter for interiøret eller bilde. Noe virkelige fordelen de bringer.
Eteriske oljer er lett volatile, med en hyggelig lukt stoffer som stammer fra blader, frukt, blomster eller planterøtter. Sammensetningen av oljer er terpener og deres oksygenderivater, aldehyder, alkoholer, estere, ketoner, etc., er bare omtrent 400 komponenter. Får oljer - en svært arbeidskrevende prosess, og innholdet i planter er ubetydelig. Fordi ekte kvalitet essensielle oljer kan ikke være billig. Når du shopper alltid se etter pakken integritet og tilgjengelighet av instruksjoner om ikke å kjøpe falske eller defekte varer.

De unike egenskapene til eteriske oljer brukes i aromaterapi

Eteriske oljer brukes for både forebygging og behandling. Pocherpnuv litt informasjon fra litteraturen, for ikke å selvmedisinere essensielle oljer hjemme, i tillegg hjelper aromaterapi å slappe av etter en hard dags arbeid.
På grunn av sine helbredende egenskaper, smaker som brukes til å behandle psykiske lidelser, tretthet og irritabilitet. For eksempel, mot urimelige frykten effektive eteriske oljer av peppermynte, lavendel, basilikum, kvann eller neroli. Noen av disse luktene slappe av før en eksamen eller lange turer, sparer, så mye nerver. Aromaterapi kan hjelpe takle depresjon. Antydepressantnыmy egenskaper er jasmin, bergamot, rose, lavendel, fiolett, sitronmelisse, sitron, sedertre, ylang-ylang. Krefter etter nervøs utmattelse hjelp kamfer olje, rosmarin, peppermynte og sitron. Med den fysiske utmattelse svært nyttig fedd olje, timian, merian, ingefær, muskat, kanel og einer. Forresten, hjemmet forhold fremme fullstendig avslapning, så kombinerer aromaterapi med fullstendig avslapning, gjør deg minst en midlertidig barriere mot nerve stress og spenning.
Kanskje du ofte merke til at du ikke kan fokusere på problemet, bare når det er behov for det. Dette problemet kan løses ved hjelp av peppermynteolje. Det oppdateres sinnet, stimulerer intellektuell aktivitet og forbedrer hukommelsen.
Irritasjon, sinne og sinne vil fjerne olje Storax eller benzoyl (sistnevnte ideelt brukes i kombinasjon med lukten av honning). Forresten, disse oljene er ideell for kvinner som har premenstruelle irritabilitet under toppen. En annen, er dette en behagelig, hemmeligheten av eteriske oljer er at de kan brukes til å lage en erotisk stemning. Perfekt egnet for dette formålet olje av ylang-ylang.
Eksperimenter med forskjellige oljer til du plukke opp en duft som passer deg best. Hvis du tenker behandlet med aromaterapi - oppsøke lege. Bare han kan vurdere tilstanden din og velge den mest passende essensielle oljen. Spekteret over sykdommer, som letter strømningen av olje er meget bred - fra dermatologiske sykdommer til koronar hjertesykdom.

Bruke aromaterapi

Eteriske oljer kan brukes inne, men dette bør gjøres med ekstrem forsiktighet. Engangsavgift opptak bør ikke være mer enn tre dråper behandling - mindre enn én måned. For internt bruk nødvendig sammensetning bør blandes med en spiseskje vegetabilsk olje eller matlaging, kan du legge til en salat eller dryppe brød eller kjeks. Alternativt kan det være flavored te, legge til en bank med noen dråper te olje og holde tett lukket på et par dager.
Apotek selger vann ekstrakter av urter som infusjoner og decoctions, men de kan tilberedes hjemme. Suppen er forberedt for omtrent en halv time infusjon - 15 minutter. Matlaging vandige løsninger på en daglig basis, fortrinnsvis i et glass eller emaljert gryte (metall kan gi smak).
Veldig fin å kombinere med aromaterapi bad. Oljer, på grunn av sin gode evne til å løse opp i fett, fritt trenge gjennom huden og helbredende innflytelse. Å forberede aromatiske bad krapnuty ganske mange dråper eterisk olje, men ikke mer enn 15; for best effekt kan legge til flere bjelke eller havsalt. Vanntemperaturen bør ikke overstige 38-40 grader Celsius, varighet av bading - ikke mer enn 20 minutter. Løpet av behandlingen er vanligvis mellom 15 og 20 bad.
Nylig populære wraps. For å forberede løsningen, trenger du en gryte med vann (2 liter) for å oppløse 5-7 dråper eterisk olje å suge denne lineup ark og pakk den inn. Varighet av behandlingen - 1 time. En rekke viklinger er kompresser, med den eneste forskjell at lotion blir påført på bestemte kroppsdeler. Komprimere kan være kald eller varm.
En av de mest effektive behandlinger lukter - en massasje. En blanding av massasjeoljer og flyktige svært raskt kommer inn i kroppen og påvirker et stort antall reseptorer. Håndbevegelser for å styrke den skinneffekt.
En av favoritt metoder for aromaterapi eksperter - et bad. Høy temperatur bidrar til rask spredning av medisinske stoffer som finnes i oljer på kroppen. Forsterker effekten av penetrasjon av nyttige komponenter oljer gjennom porene i huden.
Vitenskapen om innflytelse på kroppen dufter omfattende, og mye mer neyzvedano det. Det er kjent at bruk av aromaterapi kan forbedre immunitet, helbrede fysisk og psykisk sykdom, øke vitalitet og bedre humør, tune inn på en romantisk kveld og til slutt bare få stor glede. Lurer på om mulighetene for smaker hørt leger ikke bare våre, men det beste av dyre utenlandske klinikker. Les om oljer og deres kombinasjoner, kan du nyte en kombinasjon som passer din dyrekretsen eller fødselsdato, en komposisjon med en svak lukt eller noe mer intense. Kort sagt, ikke vær redd for å dykke med hodet først inn i denne fantastiske ting - aromaterapi bruke ulike ferdigheter essensielle oljer for å nytte deres helse og skjønnhet. Kroppen din vil sikkert takke deg!  
Яндекс.Метрика