12 tolvfingertarmen sår symptomerDuodenalsår - ganske vanlig sykdom i fordøyelsesorganer. Det er ledsaget av dannelsen av karakteristiske lesjoner - sår. Behandling bør gjøres først etter etableringen av en nøyaktig diagnose, noe som er umulig uten informasjon fra pasienten om sine følelser og symptomer.
Duodenalsår - Symptomer

De mest åpenbare symptomer er:
- Magesmerter oppå eller under ribbeina, levert i løpet av forverring av venstre krageben,
- Forstoppelse,
- "Sult" smerter forsvinner etter et måltid,
- Kvalme,
- Oppgulp.

Tilstedeværelsen av et sår 12 duodenalsår viser sykliske smerter symptomer om våren og høsten er forbedret. I noen tilfeller er sykdommen asymptomatisk. Pasienten føler det viser bare i den akutte fasen. Dette er en ganske alvorlig sykdom fordi det kan føre til plutselige vannavgang tolvfingertarmen.
Årsakene til magesår
Sykdommen oppstår i strid med sirkulasjons og sekretorisk funksjon av magen. Årsakene til dette er:
- Stress,
- Dårlig kosthold,
- Bruken av legemidler med salisylsyre
- Alkoholisme,
- Andre sykdommer i fordøyelsessystemet - kolecystitt, cholelithiasis, kronisk blindtarmbetennelse,
- lesjoner i magesekken og tolvfingertarm-infeksjoner.

Perforert ulcus
I scenen av et sår er ofte vannavgang tolvfingertarmen. En av de første tegnene er til stede:
- Akutte smerter i venstre øvre kvadrant, gir et kragebeinet og halsen,
- Når oppkast,
- Herding av magemusklene,
- Kaldsvette,
- Cyanose av slimhinnene.

-symptomy avta, smerten er mindre intens, kan forsvinne helt. Samtidig ble innholdet i magesekken og tolvfingertarmen inn i bukhulen, som fylles med luft. Magemusklene beholde hardhet, er puls årer ikke lytter. Eksempel åtte timer ryggsmerter blir til en intens scene. Det takykardi, feber, frysninger. Disse funksjonene indikerer tilstedeværelse av peritonitt. Behandling av perforert duodenalsår bør utføres bare i et sykehus ved hjelp umiddelbar kirurgi.
Sår 12 duodenalsår kirurgi
når det er nødvendig for å eliminere peritonitt, kirurgi for magesår bruke ganske sjelden. Deltakelse kirurg kan trenge hvis følgende forhold:

- Bleeding duodenalsår,
- Gastric polypose - dannelsen av polypper, øke utskillelsen av magesekken
- Forvandle seg til en ondartet svulst sårdannelse,
- En pest som er resistent mot medisinsk behandling.

Når operasjonen er utført reseksjon av sår eller duodenal reseksjon. Det siste alternativet er en mer effektiv måte for behandling som gir stabile resultater, noe som eliminerer gjentatt forekomst av magesår.
Forverring av magesår
I akutte observert symptomer som sterke smerter i en uke. Vanligvis smerte oppstår to timer etter måltider eller om natten. Forverring av sår behandlet i sykehus. Siden i de fleste tilfeller undersøkelsen avslører tilstedeværelse av bakterien Helicobacter pylori, er antibiotikabehandling stille to medikamenter samtidig. I tillegg anbefales legemidler som bidrar til å redusere surheten i magesekken og danne et beskyttende lag på slimhinnen. Ved akutt behov for en streng diett med unntak av fet, krydret og syrlig mat og alkohol.

Kronisk sår av 12 duodenalsår

En spesiell plass i behandlingen av kroniske sår dekker ernæring og livsstil. Det er flere trinn av behandlingen av sår:

- Regelmessig endoskopisk undersøkelse, som lar deg overvåke sykdomsutvikling.
- Drug behandling som tar sikte på å eliminere årsakene til sykdommen, noe som gir nøytraliserende virkningen av økt sekresjon av magesekken.
- Sesonger ulcus forebygging innebærer en spesiell diett, fravær av enhver spenning.
- En spesiell diett.
- Gå til feriestedene de selvfølgelig gastrointestinale profylakse.

Kompetent tilnærming til behandling, overholdelse av alle anbefalingene fra legen, omsorg for deres helse hjelp minimalisere virkningene av duodenalsår og gi en mulighet normalt liv.
Hvordan å behandle magesår 12 duodenalsår

Håndteringen av denne sykdommen lege gastroenterolog. Etter studier som har vist en betydelig rolle i dannelsen av Helicobacter pylori magesår, behandle sykdom ble lettere. I dag, diagnostisering av mavesår - det er ikke en livstidsdom.
Med spesielle behandlingsregimer kan kvitte seg med bakterien Helicobacter pylori - roten årsaken til magesår. Dette betyr at du kan fullt igjen og unngå ytterligere tilbakefall av eksaserbasjoner.
Obligatorisk del av behandlingen - antibiotika tatt i syv til ti dager. I tillegg kan pasienter som foreskrevet matvarer som bidrar til å nøytralisere den viktigste element i magesaft - saltsyre, så vel som produkter som bidrar til dannelsen av en beskyttende film på mageslimhinnen.
Pasientene må observere riktig daglig rutine, kosthold, ikke vær nervøs, unngå stressende situasjoner. Det er lurt å slutte å røyke og drikke. Hovedretten varer i to uker, etterfulgt av vedlikeholdsbehandling er nødvendig å bygge på oppnådde resultater.
Kirurgi er sjelden nødvendig, bare på healing sår i magen og komplikasjoner av sykdommen. Under operasjonen fjerner den skadede delen av mage eller tarm, pererizayutsya noen nerve kvister som gir lavere surhetsgrad i magesekken.
Forebyggende tiltak duodenalsår

Moderne medisin har et bredt spekter av medikamenter som påvirker syreproduksjon, som er forårsaket ved å spise maten, noe som gjør begrensninger ernæring minimal. Major forbud - for ikke å spise på kvelden, spise frekvens sørge for bruk av syrenøytraliserende effekt.
Av forebyggende tiltak er også hygiene arbeid, liv og ernæring, røykeslutt og alkohol.
Omsorgen for deres helse, hjelper betimelig tilgang til en lege du raskt og effektivt kurere sykdommen og unngå negative konsekvenser.  
Magesår symptomerMagesår - en kronisk sykdom som kjennetegnes ved dannelse av sår i magesekken. Den vanligste diagnosen "sår" refererer til menn 20-50 år. Sykdommen er kronisk med hyppige tilbakefall. Betydelig innvirkning på utviklingen av sykdommen gir bakterien Helicobacter pylori. Den forbedrer livsgrunnlaget for gastric juice.
Konstant spenning er årsaken til forstyrrelsen i nervesystemet, som fører til muskelkramper og blodkar i mage-tarmkanalen. Som en følge av underernæring magesaft gir sin ødeleggende virkning på slim sår dannes. Men den viktigste årsaken til sykdommen er en ubalanse mellom de beskyttende mekanismer av magen og negative faktorer som utskilles av slim i magen ikke er i stand til å takle saltsyre og enzymer.
I tillegg kan triggere være en kronisk sykdom i mage-tarmkanalen, ubalansert kosthold, kosttilskudd med yazvoobrazuyuschymy egenskaper, stress, overdreven drikking og røyking, arvelighet.
Symptomer på magesår
Den viktigste funksjonen av magesår - vedvarende smerte. Pasienten føler dem for en lang tid. Hvis pasienten lider smerter i lang tid, kan han legge merke til symptomer som smerte årstider - vår og høst de blir mer intense. Ofte smerte oppstår i midten av magesekken, og deres sak er periodiske spasmer pylorus av mage irritasjon og skadet vegg saltsyre.
Også blant de store tegn til magesår stede:

- Følelsen av kvalme,
- Hyppig raping,
- Tyngde i magen,
- Mindre smerte etter oppkast,
- Utseendet av blod i avføringen urenheter.

Disse symptomene kan dukke opp helt opp til den smertefulle støt. Det hele avhenger av hvor avansert magesår, størrelser og plassering av magesår, samt antall lesjoner. Å initiere rettidig behandling og unngå farlige komplikasjoner bør vurderes symptomer som indikerer utbruddet av sykdommen.
Ikke overse enda mindre symptomer som kan tyde på magesår. Omfattende undersøkelsen vil bidra til å identifisere magesår. Alarmsignalet kan være:
- Ubehag etter måltider,
- Kvalme,
- Bærekraftig vekttap og samtidig opprettholde riktig ernæring,
- Smerter etter å ha spist, som raskt passerer,
- Bouts av halsbrann
- Blod i avføringen.

Disse egenskapene er iboende gastritt, noe som ofte fører til sårdannelse og kan skyldes inntrengning i legemet av bakterien Helicobacter pylori, som vil til slutt ødelegge slimhinnen, og alle lagene av magen. For vellykket behandling bør oppsøke lege umiddelbart.
Symptomer åpne sår

Kronisk magesår under påvirkning av forskjellige faktorer kan forverres. Det kalles en åpen magesår, tegn som er intens og krever umiddelbar kirurgisk inngrep:

- Sterke smerter
- Oppkast galle,
- Takykardi.

Perforert magesår og dens symptomer
I noen tilfeller sår kan forårsake livstruende. Fortsatt erosjon av interne membraner av magen bryter sin integritet, noe som resulterer i et gap lag av magen. Dette fenomenet kalles gjennombrudd sår. Uten kirurgisk inngrep i løpet av de første tolv timer etter de første tegn på kommende død forårsaket peritonitt magen.

Perforerte sår symptomer er uttalte og vises i følgende rekkefølge:


- For det første er det en sterk smerte i magen.
- De smertene øker, øker med bevegelse og dekker hele kroppen.
- Etter ca fire til seks timer smertene avtar.
- Magen er stor og vanskelig å ta på, grunn - opphopning av gasser under mellomgulvet.
- Økt kroppstemperatur, blek hud, tørr munn følelse.
- Smerte avkastning kan være ledsaget av takykardi, lidelse stol, føler deg syk. Dette er en farlig tilstand som krevde akutt kirurgi.

Behandling av magesår
En viktig rolle ved behandling av sykdoms diett stykker. Pass på å gi opp alkoholinntak og røyking. Medisinsk behandling innebærer ansettelse av flere legemidler: antibiotika for å bekjempe skadelige mikroorganismer, antacida som reduserer aktiviteten av saltsyre hastroprotektorы, reparantы som bidrar til restaurering av mageslimhinnen.
Når flere, ofte tilbakevendende sår og tilstedeværelsen av komplikasjoner til kirurgisk behandling anbefales.
Servering med mage
I denne sykdommen, må følge en streng diett. Bør utelukkes fra kostholdet krydret, krydret mat, fet mat, te, kaffe, sjokolade, brus og alkohol. Maten bør tas ofte og i små porsjoner i form av varme, slik at det ikke irritere magen og tarmene.
Nyttige korn, meieriprodukter, hvit ris. En populær folkemedisin - vann og brus - lindrer smerte bare for en stund. Det er bedre å spise mer tyttebær. Sin antibakterielle egenskaper som ligner på antibiotika. Bruken av to glass tranebærjuice om dagen vil beskytte deg mot forekomsten av magesår. Fersk kål juice, honning, aloe, tindved olje, gulrot juice helbrede sår i mageslimhinnene og gjenopprette.  
Яндекс.Метрика