Normal FSH hos kvinner
 Nøye undersøkelse, spesielt før eller under svangerskapet, er det viktig for hver kvinne. Tross alt, kan en sunn kropp lage og opprettholde normal fødsel. Denne første prioritet for hver kvinne. Selv i resultatene, først av alt, må leger forstå. Kvinner trenger også å vite de grunnleggende parametre, i særdeleshet, at frekvensen av FSH hos kvinner.

 Når administreres FSH?
 FSH står for follikkelstimulerende hormon (andre reduksjoner - follytropyn, FSH). Dette hormonet gjør det mulig å regulere modning av follikler i eggstokkene av kvinner, og er ansvarlig for sperm modning (vitenskapelig navn - spermatogenesis) hos menn.
 Denne analysen leger foreskrive til pasienter hvis menstruasjonsforstyrrelser, infertilitet, abort risiko, amenoré, polycystiske, forsinket utvikling barn eller veslevoksne puberteten, ovarietumorer, redusert potens. Å vite frekvensen av FSH kan snakke om vurdering av effektiviteten av hormonbehandling.
 Hva er follikkelstimulerende hormon?
 Follikkelstimulerende hormon er et hypofysen. Dette betyr at det er et komplekst protein - glykoprotein, er molekylvekt - 25.000.
 FSH blir produsert i hypofysen henhold hypothalamus faktor - GnRH. Eksperter oppmerksom på at regulering av utskillelse av hormonet inhibin relatert protein som syntetiseres i celler i eggstokkene av kvinner og menn i sertoliceller (såkalte celler involvert i spermatogenesis i testiklene og lining sædkanaler). Så i inhibin kan undertrykke sekresjonen av follikkelstimulerende hormon.
 Folk uten medisinsk trening, er det vanskelig å forstå disse prosessene. Men det er viktig å forstå at definisjonen av FSH - er en viktig test i diagnose dersom det var brudd på forplantningssystemet. I det minste i kvinner, selv om menn. Bare FSH hos kvinner er en indikator eggstokksvikt - et hormon som fremmer dannelsen av follikler i den kvinnelige kroppen, og da de nådde ønsket nivå, så eggløsning. FSH hos menn finne ut om det var en mangel på gonadene (oligospermia, azospermyya).
 Det er et annet viktig punkt: follikkelstimulerende hormonet påvirker syntesen av østradiol i folliklene, og konsentrasjonen av testosteron - et hormon som skal være normal.
 Så hva er normen FSH hos kvinner?
 Faktisk vil kvinner i ulike perioder av hastigheten være forskjellig:
 - I løpet av follikulær fase av menstruasjonssyklusen FSH er 137-99
 - I løpet av ovulatory Menstruasjon FSH topp er 617-172
 - I løpet av lutealfasen av menstruasjonssyklusen FSH er 109-92
 - I løpet av overgangsalderen FSH er 193-1006.
 Hva gjør avvik fra normen?
 Hvis en økning i FSH-innhold, er det sannsynlig at sykdommen kan omfatte: problemer med hypofysen (hyperfunksjon, primær hypogonadisme, honadotropynsekretyruyuschye tumor, adenom), Klinefelters syndrom, Turners syndrom, menopause, nyresvikt.
 Hvis den observerte reduksjon av FSH, truer utviklingen av svulster i hypothalamus, Sheehan syndrom, polycystisk ovariesyndrom, svulster i hypofysen, fedme og noen andre sykdommer.  
Hvordan å bli testet for TSH?
 For diagnostisering av flere sykdommer noen ganger trenger å bli testet for nivåer av skjoldbrusk stimulerende hormon blod. Avvik fra standard indikatorer TSH indikerer vanligvis et problem i kroppen, selv om hver sak vurderes individuelt. Så, foreskriver legen henvisning til analyse. Hvordan bør jeg forberede ham hva du kan forvente fra denne studien? Dette er nødvendig informasjon. Hva er "ansvarlig" TSH?
 Iron hjernen, hypofysen, syntetisere thyroid-stimulerende hormon - Kontroll av skjoldbruskkjertelen. Det stimulerer produksjonen av skjoldbruskkjertelen T3 (trijodtyronin) og T4 (tyroksin). Når nivået av disse hormonene øker, er de i sin tur begynner å undertrykke TSH valg. Dette selvregulerende system kan svikte, og deretter hormon ubalanse vil påvirke funksjon av mange organer. Ikke overraskende, er hensikten med analysen for TSH innholdet kan du få ikke bare på en endokrinolog, men også fra en allmennlege, gynekolog, nevrolog, kirurg.
 Kvinner over en alder av førti spesielt viktig å bestemme nivået av thyroid hormon. Like viktig er for kvinner som ønsker å bli gravid - ellers kan graviditet ikke oppstår eller bli alvorlig skadet ufødte barnet.
 Hvordan få et pålitelig resultat?
 Blod for TSH er hentet fra en vene i morgen, på denne tiden hormonet konsentrasjonen er høyest. For å vurdere dynamikken i endringer i konsentrasjonen av TSH, blodprøvetaking hver utpeke den samme tid.
 Du er interessert i, for ikke å forvrenge resultatet av analysen - slik at du trenger å vite noen regler.
 1.  For en dag eller to før analysen ikke kan være fysisk og følelsesmessig overarbeid. Eliminere røyking og alkohol. Du kan ikke bli testet i noen akutte infeksjonssykdommer.
   I morgen, før analysen bør ikke spise frokost (du kan bare drikke vanlig fortsatt vann). En lett frokost er mulig, men ikke mindre enn tre timer å gå laboratoriet.
   Hvis du tar skjoldbruskkjertelen og steroidhormoner, bør 48 timer før analysemetode stoppe, men bare på anbefaling av en lege. Det samme gjelder for visse stoffer, øker nivået av TSH (f.eks furosemid, Motilium, prednison).
   "Høy" eller "lavt" TSH?
   Normal hormon innhold av interesse for oss annerledes hos kvinner og menn, så du må spesifisere en endokrinolog hastighet i hvert enkelt tilfelle. Forresten, din avvisning fra normen - ikke nødvendigvis tegn på sykdom. TSH nivået er vanligvis økt i visse perioder av svangerskapet, ofte etter trening, når du tar visse legemidler, etc.
   Som for dekoding av analysen dersom innholdet ikke oppfyller hormon - stol legen. Bare han kan bestemme tilstedeværelsen av sykdom og foreskrive riktig behandling.  
Hvordan fjerne magen etter keisersnitt

Fjerne magen etter keisersnitt er vanskelig. Faktisk, etter operasjonen ikke kan være en tung byrde på magen. Men gå smeltet i de neste månedene også ikke vil. Spesielt for unge mødre som ønsker å stramme magen etter fødsel rask og trygg måte - denne instruksjonen.
 1. Vent et par måneder
 Så mange (noen ganger litt mer) ung mor trenger å gjenopprette. De fleste er enige muligheten for fysisk aktivitet gynekolog. Alt vil avhenge av sømmen. Men selv om du har blitt godkjent lege ikke verdt det umiddelbart aktiv muskelpumpe. Det er best å starte med å gå.
 2. Walking med babyen
 Dette er sannsynligvis den beste måten å gjøre din figur slankere. Turvei i et moderat tempo. Være farten bør være minst en time om dagen.
Hvordan fjerne magen etter keisersnitt

 3. Incline
 Dersom legen din har lov, vil utføre lette øvelser som ikke forårsaker ubehag og smerte. Dermed, hvis pumpen til trykk for hardt, prøv å øve Under den daglige lekser. Start for eksempel vaske gulvet uten en mopp og støvsuger - hånd eller noen ganger vaske klær for hånd.
 4. Lek med barnet ditt
 Barn 3-4 måneder - det er også en utmerket "trener" for vekttap. Plasser barnet på magen brystet og oppfølging som hvordan du riste trykker ditt. Da barnet stå på alle fire og innebærer avslappende pressen og leke med babyen. Du kan tenke deg selv mye mosjon.
 5. trekker magen
 Dette er en svært effektiv måte å styrke musklene. Og ikke trenger å bære en stram bandasje, trekke magesmerter. I tillegg kan denne oppgaven bli gjort ved en hvilken som helst sted, og i enhver stilling av legemet. Spesielt effektivt lenge tilbaketrekking av buken.
Hvordan fjerne magen etter keisersnitt

 6. Ernæring
 Selvfølgelig, vil vekttap ikke gjøre uten et balansert kosthold. Når du mister vekt litt, også magen vil gradvis gå. Vi bør ikke overspise, selv om du ammer. Spise moderat. Fjerne fra kostholdet brød, sukker, fett og røkt. Dette produktet er ikke ubrukelig verken du eller barnet ditt. Så du har ingenting å tape.
 7. Kropps flex
 Denne typen trening er egnet for den late. Riktig pust + enkle tøyningsøvelser gi imponerende resultater.
 8. Mageplastikk
 Det er et inngripende tiltak for de dristigste. Mage - en kirurgisk operasjon, under hvilken fjerner overflødig hud og overflødig fett. Operation vanskelig og lang, men vil gi deg en god, stabile resultater.Hva bedre prenatal bandasje

 Siden 5-6 månedene av svangerskapet, kan kvinner ha å tilby prenatal bandasje. Bandasjen er et belte for å støtte bukveggen og indre organer i normal stilling. Apotek har ulike modeller av prenatal bandasje. Hvordan velge og at prenatal bandasje bedre?

 Når det er nødvendig prenatal bandasje


 Prenatal bandasje anbefales å bære for enkelte sykdommer i løpet av svangerskapet. Dette kan være en økning i store mengder livmor arr fra operasjoner, lav samvittighetsfullhet morkaken, stor frukt. Bandasjen hindrer fremre abdominalvegg strekk mye, å fordele trykket over hele overflaten av buken.
 Når truet abort sent i bandasje slett uerstattelig.

 Anbefale bandasje og gjentatte svangerskap, som i disse tilfellene fremre bukvegg musklene er strukket snarere enn gravide for første gang.

 Hvordan velge en prenatal bandasje


 Det er tre typer av prenatal bandasje. La oss se hvilke prenatal bandasje bedre.
 Bandasje-truser. Veldig behagelig å ha modell med elastisk innfelt foran under buken, som støtter magen. Men den har flere ulemper. Siden dette undertøy, da, selvfølgelig, krever hyppig vask, så du må kjøpe flere par truser. En annen ulempe med å sette denne tie - det skal bare brukes i liggende stilling. Hva om de truser som du må bruke hver gang etter toalettbesøk? Generelt er ubehagelig.
 Bandasje-sone. Dette er sannsynligvis den mest populære modellen av prenatal bandasje. Gjorde det i form av tape. Veldig praktisk at denne modellen er spesialventiler borrelås for å justere størrelsen.
 Universell bandasje. Denne modellen er fordelaktig fordi den kan brukes både før og etter fødselen. Denne modellen er støttet av en brede og smale deler. Å støtte levering tilbake halvparten bred, og mage - smal. Etter fødselen bandasje svinger, og bred støtte av magen og smal - tilbake. Denne modellen er også utstyrt med borrelås for justering av størrelse.
 Hvilken modell er bedre å bestemme seg, selvfølgelig, du. Spør legen din som prenatal bandasje som er best i ditt tilfelle. Å velge riktig størrelse, er det best å kontakte en rådgiver på apoteket.
 Den billigste kjøpe prenatal bandasje nettbutikk.  
Яндекс.Метрика