Formen på magen under svangerskapet gutt, jente

 Når foreldrene ikke prøve å finne ut kjønnet på barnet. Gutt eller jente? Hvem er det som vil bli født, en sønn eller datter?
 Det er mange tegn som bestemmer kjønnet på babyen. Den sikreste måten å sikre folks skilt, er det formen på magen under svangerskapet.
 Er dette sant og hva som bestemmer formen på magen til gravide kvinner?

 Det som bestemmer formen av magen i løpet av graviditeten


 Formen av buken under graviditet gutt eller pike, avhenger av mange faktorer: størrelsen på livmoren svangerskaps alder, kropps mor, baby størrelse, og så videre. Videre er form av buken forandringer under graviditet.
 Veksten av magen under svangerskapet begynner å bli merkbar rundt 14-15 uker av svangerskapet. Selvfølgelig, det er mødre som har sett magen og mye tidligere, og det er de som går til slutten av perioden for knapt merkbar magen. En viktig rolle spilles av morsfigur. Hvor raskt voksende mage og hvordan den endres form, avhenger først og fremst av vektøkningen. Prøv ikke å få vekt for fort.
 Leger fantastiske behandle noen form for mage graviditet. Det eneste som kan forstyrre dem - en grad av ptose magen. For lav mage kan føre til for tidlig fødsel. I slike tilfeller er det bedre å gå med bandasje.
 Men hva er formen på magen under svangerskapet gutt og danne magen under graviditet jente?

 Tradisjonelle skilt


 Ifølge nasjonale tegn formen på magen under svangerskapet boy "skarp liten". Slik at baksiden stille at hun er gravid.
 Formen av buken under graviditet jente runde, mage sprer seg utover.
 En annen sa at når en jente gravid magen svulmende høyre.
 En virkelig finne ut kjønnet på barnet er gjennom ultralyd.
 Det er foreldre som ønsker å "redde intriger" til fødselen av babyen. I dette tilfellet anbefaler vi pre-informere legen din om det, eller forventninger vil bli bortskjemt gledelig melding lege om babyens kjønn.  
Bandasje graviditet - hvordan å bruke og om du trenger det i det hele tatt?
 For å hindre strekking av den fremre vegg av peritoneum under graviditet, gjelder en bandasje. Denne enheten er en lang bredt belte med elastisk stoff utstyrt med praktisk borrelås og tett dekker en kvinnes kropp.
 Iført en uavgjort under svangerskapet fører til opphetet debatt, tvinge tilhengere og motstandere av tilbehør gir sterke argumenter for å forsvare sin posisjon. La oss innse det, enten du er en kvinne?
 Fordeler og ulemper bandasje under svangerskapet
 Til å begynne med, pluss støtte mange enheter:
 1. elastisk bandasje tett dekket magen kvinne hjelper fikse fosteret i riktig posisjon under graviditet og vedlikeholder mage, uberihayuchy muskler fra overdreven spenning og kvinner av hud forekomsten av strekkmerker.
 2. Fjerner smerter i rygg og midje fremtidige mødre, uunngåelig i andre og tredje trimester.
 3. Hjelper unngå "trette ben syndrom".
 4. Reduserer belastningen mottar bekkenet og ryggraden.
 5. Ikke gi hodet på fosteret tidlig faller dypere inn i bekkenet (normalt dette bør ikke skje før 38 uker).
 6. Forenkler graviditet, hvis mer enn én frukt.
 Tradisjonelt iført bandasje er anbefalt for gravide kvinner med en aktiv livsstil, og mange er på lange ben. Siden 20-24 uker når fosteret begynner å utvikle intensivt, er det på tide å tenke på støtte for magemusklene. Dette er spesielt for gravide kvinner som lider av osteochondrose, svake magemusklene og åreknuter.
 Ifølge leger, hjelper bandasje for å redusere sjansen for spontanabort og ønskelig når tynget obstetrisk historie.
 Et annet tilfelle hvor slipset skal brukes - hvis forrige graviditet endte keisersnitt arr etter som er i dårlig forfatning.
 Til tross for den imponerende listen over fordeler Inventar, motstandere ham for mye. Den negative siden iført bandasje funn:
 1. Overdreven muskelavslapning bukhinne og dermed lengre utvinning av kvinner etter fødsel.
 2. Mangel på medisinsk begrunnede indikasjoner for bruk bandasjer, føre til det faktum at de fleste kvinner bærer det uten å føle spesielle behov.
 3. Bruk av tilbehør i siste trimester av svangerskapet, hindrer fosteret betimelig forberede seg generativ prosess.
 4. Iført en bandasje hvis bekken eller tverrgående foster presentasjon som ikke tillater ham å rulle over og ta riktig posisjon.
 5. Alvorlig allergisk reaksjon på de materialene som utgjør bandasje, noe som kan føre til hudproblemer og forverring av autoimmune sykdommer, hvis den vordende mor har denne tendensen.
 6. Følelser av ubehag oppleves av gravide under kompresjon elastisk bånd overflaten av bukhinnen.
 Typer bandasje
Bandasje graviditet - hvordan å bruke og om du trenger det i det hele tatt?
 Hvis legen din har ingenting imot mer hjelp, kan du tenke på å velge et slips. I dag farmasøytiske industrien tilbyr et bredt utvalg av enheter som støtter former:
 1. Bandasje-truser innsetting av et fleksibelt materiale som er plassert under buken. Det er to alternativer for iført denne tie: over heat og i stedet for strømpebukse eller undertøy. I det andre tilfellet ulempe nødvendig daglige vaske toalettartikler. Derfor, hvis du er riktig for dette alternativet, må du huske å kjøpe en annen samme enhet - en erstatning.
 2. Bandasje-sonen ser ut som en stripe av fleksibelt materiale og slitt direkte på klærne. En tilstrekkelig bredde og pålitelige kroker eller borrelås på sidene gjør at du raskt og sikkert låse magen i posisjon.
 3. Universal tie modellen kan brukes til levering og etter fødselen av barnet. Tett gummiert stoff, som er fremstilt enheter, karakterisert ved at den ene side av et bredere, og dessuten for å forbedre stivhet, forsterket med flere steiner av polymere materialer. Under graviditet vanskelige delen er på ryggen, støtte og styrke ryggmuskulaturen. Etter fødselen bandasje satt motsatt og stram dermed baggy magen.
 Spissfindigheter iført bandasjer
 For å støtte magemusklene brakt til deg favorisere, vet du nøyaktig hvordan du skal bruke bind under graviditet riktig.
 Først av alt, prøv å ikke bli der hele dagen uten en pause. Alle tre eller fire timer bør arrangere et lite pusterom og minst tretti og førti minutter frigjøres fra beltet.
 Ikke stram bandasje for stramt. Lytt til sansene: deg og ditt ufødte baby å være komfortabel og koselig i tilpasningen. Hvis du føler deg urolig - prøv perestehnut bandasje eller helt forlate den.
 Velge en bandasje på apoteket, ta hensyn til merking av produktet og kjøpe bare enheter, passer deg klart i størrelse. Som er for stor og for liten bandasje kan, i stedet for lindring, forårsake smerte og ubehag åpenbare.
 Uansett hva du ønsker å bruke slips lette graviditet, før du prøver det for deg selv, bør du konsultere legen din. Det var først etter hans anbefalinger foreta et kjøp eller omvendt, gi opp den ekstra støtte.  
Vilkår for søvn: hva er reglene for sunn søvn?
 Det er ikke noe mer skadelig for kvinners skjønnhet enn søvn. Du kan trylle uker over tilstanden i sitt ansikts hud, men skal tilbringe en natt uten søvn og alle anstrengelser til intet. Mangel på søvn gjør dypere rynker, kan forårsake blåmerker under øynene, og han mister synet glans og appell.
 Dersom summen av forskere som studerer effekten av søvn på vår helse er det noen regler for søvn, som vil tillate deg å alltid se bra:
 Regel søvn №1: 8 timer søvn
 Voksen krever åtte timers uavbrutt søvn for å samle krefter. Unngå å få opp om natten i noen tilfeller, som i en drøm ekte ferie begynner noen timer etter å ha falt i søvn.

 Regel søvn №2: sove om natten
 Uavhengig av "early bird" deg eller "ugle" er den beste søvn om natten. Oppgraderings celler, fjerner giftstoffer og skadelige stoffer foregår om natten. Så den vanligste søvn enn oss er om natten /
 Regel søvn №3: Ikke spis før sengetid
 Mange vet at leggetid er dårlig, men ikke alle forstår hvorfor. Forbedret magen kan forstyrre kroppens avslappende ferie og næringsstoffer deponert i reserve om natten og ikke gå til utvinning av muskelvev. Det er derfor mange leger anbefaler å spise et par timer før sengetid, og ikke å misbruke rikelig mat om natten, selv om du sitter på en diett.
 Regel søvn №4: Avslapping før sengetid
 Sove i seg selv kan virke på oss veldig avslappende. Dette gjelder spesielt når vi er plaget av angst og uro. Det er derfor det er nødvendig å nøye nærmer utvalg av bøker og filmer om natten. Bedre ikke se skrekkfilmer i kveld og leser ikke bøker som gjør oss til å føle spenningen. Ellers drøm er skjør og urolig, og at kroppen ikke har tid til å skikkelig slappe av om kvelden.
 Regel søvn №5: Temperaturen i rommet
 Hvis du kan påvirke temperaturen i rommet for å sove, prøve å holde det ved 20 grader Celsius. Hvis soverommet er veldig kaldt eller varmt, vil det ikke la deg slappe av ordentlig, vil søvnen være ustabil og rastløs.
 Regel søvn №6: Mørket i rommet
 Ikke prøv å sove med lyset. Selv om du tror det ikke stoppe deg, er det ikke. For full sove prøve å skape fullstendig mørke i rommet.
 Regel søvn №7: Komfortabel seng
 For myk seng og puter er ikke høy i mote av de som kalles for en sunn livsstil. Krumning av ryggraden som vises på ujevn seng, ikke kroppen ikke slappe av ordentlig, så prøv å gjøre din seng helt flat. Jeg ofte ubehagelig seng å sove indikerer spesiell ansikts sovende kroppen.
 Regel søvn №8: Luft ut rommet
 Frisk luft er også svært viktig for sunn søvn. Hvis været tillater det, kan du sove med vinduet åpent. På kalde dager, betaler airing tid å sove om natten.
 Regel søvn №9: Unngå sovepiller
 Sovepiller for å sove hjelper, men effekten er av. Hvis du har forstyrret søvn, gjelder alle reglene som er beskrevet ovenfor, og bare som en siste utvei drikke tabletter. Tross alt, de gjør nervesystemet avhenger av dem, og som et resultat av dette forringes søvn enda mer.
 Regel søvn №10: Love
 Finne tid til å utvikle relasjoner med hennes elskede ektemann. Elsker kvinner sover bedre og sterkere, og derfor ser mye friskere og penere deres mindre heldige i kjærlighet venner.  
Яндекс.Метрика