Hvordan sjekke en graviditetstest uten?
 Når graviditet hormonnivået hos kvinner øker dramatisk. Dette viser de beryktede "to strips for å teste dag skal vi vise deg hvordan, fra hjemmet, med noen folk rettsmidler, finne ut om graviditeten Vi vil ta hensyn til press på hopp, søvnighet og humørsvingninger -.. Funksjoner som kan være hver kvinne er ikke i orden. Sjekk hvilke medisiner er i din medisin brystet. For å stille de tidlige stadiene av svangerskapet, vil du jod, mat brus og en liten pipette.
 Slik fastslår graviditet ved hjelp av jod
 •  Sjekk graviditet kan hjelpe med brus og jod. For å finne ut nøyaktig om befruktning i morgen på tom mage pomochytes i rent glass. Så du ostrozhnoe dropper å dryppe med en dråpe jod i urinen hvis jod umiddelbart gikk til bunnen og begynte å oppløse, ingen graviditet, og hvis en dråpe var igjen på overflaten, og som om frosset, kan du bli ønsket velkommen med et positivt resultat.
   En annen måte er å suge et lite stykke hvitt papir i morgen urin, satte den på en hard overflate og umiddelbart dryppe jod på det. Hvis det forandrer farge fra brunt til fiolett eller mørk blå, så testen er positiv og graviditet inntraff. Hvis jodfarven forblir den samme, er svangerskapet ennå ikke kommet.
   Graviditetstest med brus
 •  En annen populær måte å sjekke uten graviditetstest, er at en morgenurin hell 1 t. L. natron. Hvis et glass urin "raskt svare" sizzle og boble, så går alt - du er ikke gravid. Hvis brus er rett og slett gått til bunns uten noen respons, er graviditet.
   Mest interessant, kan ved hjelp av jod og natron graviditet settes til to dager etter befruktning, mens apotek test vil se resultatet bare 5-6 dager.
   Eksakte folkegraviditetstester?
   Hormoner kvinner øker flere ganger når det er gravid. Med to strimler av deigen, reaksjonen av natron og misfarging av jod du kan avgjøre om befruktning fant sted. Men du vil ikke vite hvilke kom graviditeten, livmor eller utenfor livmoren, som testene ikke viser. Jo tidligere du går til en gynekolog og gjennomgå ultralyd, jo større er sjansen for å få pålitelig informasjon. Hvis ultralyd viser at graviditet utenfor livmoren, så tidlig i kirurgi for å fjerne det vil tilsynelatende ingen komplikasjoner for kroppen.
   Se etter deres trivsel når det er tegn på tidlig toksisitet (kvalme om morgenen, aversjon mot visse lukter), deretter graviditet greit. Men hvis du dyre helse av et barn, kan du ikke stole på folkemedisinen. Etter innledende studier blitt registrert i svangerskaps klinikker, gi avansert blodprøve og holde oversikt over stater.
   Selv uten test viskositet av slim fra skjeden legen kan avgjøre om det var en graviditet. Det er såkalte "elev syndrom" når livmorhalsen utvider eller krymper også, indikerer det en endring i hormonnivået i blodet hos kvinner og graviditet. Vel, de som ikke tror noen tester eller observasjon av leger til å gi blod hCG på som kan sees der begrepet (1 dag) er en kvinne.  
 • Alle fordelene ved natron
   I kjøkkenskapet nesten hver familie er mat brus. Regionen er dens bruk i hjemmet er stor og mangfoldig. I matlaging, rengjøring kjøkkenutstyr og kjøkken overflater natrium to-karbon brukt aktivt i forebyggende og kurativ hensikt på ulike problemer i kroppen, samt kosmetisk omsorg.

   Natron i behandling og forebygging av sykdommer

   Ofte er de nyttige egenskaper av natron brukes til å forbedre fordøyelsen. Førstehjelp for halsbrann og oppblåsthet soda løsning vil bli vedtatt inne. I sykdommer i mage-tarmkanalen, ledsaget av tap av kroppsvæsker er anbefalt å bruke varmt kokt vann med en teskje salt og en halv teskje natron. Dette vil bidra til å gjenopprette væskebalansen i vev og organer.
   Når tørr hoste nyttig å drikke varm melk med tillegg av brus. Drikken har en god mykgjørende effekt og lindrer irriterte slimhinner.
   Mye brukt i mat brus tannpleie, behandling og forebygging av betennelse i munnen. Vanlig brus løsning munnvann for å hindre utvikling av karies, og når du legger dvoprotsentnoyi hydrogen peroxide blandingen er også et utmerket middel for halytoza. Å bleke tennene og fjerne plakk dårlig, anbefales det å rengjøre brus med tillegg av sitronsaft.
   Natriumbikarbonat kan hjelpe i behandlingen av trost. For å gjøre dette to ganger om dagen i to uker spryntsyuvatysya forberedt løsning: liter varmt kokt vann for å ta en teskje natron.
   For å bli kvitt en vane å røyke, brus belagt munnen eller gjøre det på grunnlag av tett løsning å skylle. Det løser opp under påvirkning av spyttkjertel stoff forårsaker en aversjon mot tobakk. Det viktigste - ikke overdriv dosen, eller kan forstyrre fordøyelsen.
  Alle fordelene ved natron

   Soda i velvære

   Fant bruke medisinske egenskaper av natron også i kosmetikk og kroppspleie. For å bekjempe sterk lukt og svette føtter anbefales kveld bad med tillegg av brus. I tillegg er disse prosedyrene bidra til å mildne grov hud av føttene, liktorn og hard hud eliminert. I stedet for deodorant for å forhindre lukten av svette kan forsiktig tørke armhulene vanlig brus.
   Lotions med soda løsning lindrer irritasjon og lindre kløe. Dette naturlig middel kan også brukes til å ta vare på babyer med bleie utslett og utseendet på utslett bleier.
   Hjelper til brus og problemer med huden. I behandling av akne, kviser og andre lesjoner som bruker varmt kokt vann med en teskje sukker og en skje med soda. Forberedt sammensetning bør tørke ansiktet, med fokus på problemområder.
   Gunstig effekt soda løsning til svak og livløst hår. Etter sjamponering bør gjøres fem-minutters skylling håret med vann med en liten mengde natron. Vanlige prosedyrer vil hjelpe returnere dem til å skinne og sunt utseende.
  Hvor fort sove uten sovepiller?
   Søvn - er helse og helse - er avgjørende komfort og lang levetid. Det er bare logisk at kjedet ikke alltid hjelpe i praksis. På samme tid, er den reverse sekvens også sant: søvnforstyrrelser signal viss, om enn liten, problemer i kroppen. Dette kan være en intern sykdom, forverring av kronisk sykdom eller en midlertidig reaksjon på stress. Men i alle fall, forteller søvnløshet nervesystemet du at noe er galt. Og i din makt for å svare på dette signalet og iverksette nødvendige tiltak eller ignorere det. Dessverre, for mange som velger det andre alternativet, og foretrekker å ikke lete etter årsaken og undertrykke symptomer. Mulighetene for dette er mange: den farmasøytiske industrien tilbyr et bredt spekter av sovepiller, og enda kraftigere. De bokstavelig talt "slå av" personen og bidra til å glemme den manglende evne til å sovne. Bare drømmen vil ikke bringe noen nytte heller ikke riktig hvile, og på lang sikt kan føre til mer alvorlige skader. Derfor foreslår vi at du finner en annen måte å håndtere søvnløshet. Bare i stedet for sovepiller syntetisert i kjemiske laboratorier og produsert i farmasøytisk fabrikk, ved hjelp av naturlige, trygge og effektive middel mens. 
   Hvorfor kan jeg ikke sove? Risiko og årsaker til søvnløshet
   Søvnløshet kan manifestere seg på forskjellige måter, men den mest smertefulle, kanskje - et forgjeves forventning om søvn og utmattende liggende i mørket. Er du ute etter en komfortabel stilling, prøv å slappe av - men fortsatt sove kommer. Endelig, endelig i desperasjon, svelge du en pille sovepiller og snart midt i ønsket glemsel. Men kroppen din mens ikke poduchaet hva han trenger, det vil si, hvile, restitusjon og rehabilitering. For å gi alt og til slutt, hvordan å sove, må du finne årsaken til søvnløshet. Søk skal være innenfor følgende områder:
   Uegnede forhold. Støy, lys, lukt - alt dette tiltrekker seg oppmerksomhet og hindrer søvn. Noen ganger for å skape et miljø som bidrar til å hvile, er det nok til å nedbetale natt lys, lukke vinduet eller spør naboer stille feire bursdag.
   Utmattelse. Sterkt lei for en dag, du drømmer om hvordan du skal gå hjem, ligge i sengen og umiddelbart stupe inn i søvn. Men i realiteten ikke går til søvn til tross for den enorme tretthet. Etter høyspent psyke kan kjapt bytte fra modus til modus hardt arbeid hvile og hjernen fortsetter å løse daglige oppgaver.
   Mat. Irrasjonelle måltid før sengetid kan forstyrre søvnen hvis du spiste til middag veldig krydret rett, fett kjøtt eller mange søtsaker, drikker kaffe, svart te eller andre drikker Tonic.
  Hvor fort sove uten sovepiller?

   Fysiologiske årsaker. Noen sykdommer føre til søvnforstyrrelser, respirasjonssvikt, hjerte, fordøyelsesorganer, og andre.
   Akklimatisering, endre tidssoner. Ikke hver kroppen tåler svikt døgnrytme og skarp endring i miljøforhold.
   Langvarig stress, depresjon. Alvorlige problemer og psykologisk stress akkumuleres, nervesystemet til å takle og svare overdrevet angst og dens manifestasjon - søvnløshet.
   Hvis du ikke kan sovne for en av disse grunnene, er det først nødvendig å fjerne kilden til problemene. Dette vil bidra til å kvitte seg med vanskeligheter og sovner raskt. Langvarig søvnforstyrrelser bør skifte under tilsyn av en lege, indremedisiner, kirurg, terapeut eller andre profesjonelle hvis profil tilsvarer årsaker til søvnløshet. Og hvis du sovner hindre fremtidige viktige ting (møter, presentasjoner, eksamener) eller midlertidig problemer, så du kan godt takle problemet på egen hånd, ved hjelp av folk rettsmidler.
   Tradisjonelle oppskrifter for søvnløshet
   Søvn er nødvendig til hver mann, som naturen ment som en tid når kroppen gjenvinner sine interne ressurser, "bygge" nye celler og vev, forbereder neste dag. Du kan overleve uten søvn en natt, det andre du merker uroen i hans sinn, bremse av reaksjon, dårlig koordinering av bevegelser. Tredje dag uten søvn - en kritisk periode som kan vare gjennomsnittlig person uten alvorlige fysiologiske konsekvenser. Ikke vent for det øyeblikket, men ikke hastverk med å ta potente syntetiske stoffer. Prøv å sove gjennom slike populære behandlinger av søvnløshet:
  Hvor fort sove uten sovepiller?
  1.  Forberede sengen og soverommet, slik at de måtte sove. En time før den planlagte ferie ordne forlengelse og lufte ut rommet. Innkvartert ren, behagelig å berøre undertøy. Sørg for at posen har en behagelig form og høyde, og teppet er ikke veldig varmt. Før du går til sengs, Slukk taklys og tenne et lite nattbord nattlys. Ideelt sett bør soverommet se ut som dette for alltid. Tegne det i pastellfarger, dekorere koselig innredning og hyggelige bilder, fjerne alt som kan forstyrre.
    Om kvelden, i stedet for en ny fighter ser romantisk komedie eller melodrama med en lykkelig slutt. Les noen sider med kvalitet litterært verk best - klassiske roman. Slå stille vakre, langsomme musikk eller ta opp lyder fra naturen (lyden av regn, lyden av bølgene). Lytt behagelig lydbok.
    I godt vær før du går til sengs vil gå til luft. Hvis din hjemme er nær grønn park eller anlagt park - se der. Hvis du bor i øverste etasje med en god oversikt over vinduene - du kan bare gå ut på balkongen og nyte utsikten over horisonten og / eller kveld byen. Selv langsom tur rundt bygningen bidrar til "lufte" tanker og rask å sovne.
    Etter hjemkomsten, ta et bad. Ikke skriv det for varmt vann - så avslappende behagelig temperatur. Tilsett vann-blanding av vegetabilsk olje med et par dråper eterisk olje. For beroligende aromaterapi essensielle oljen lavendel dress, neroli, bergamot, salvie, sitronmelisse, mynte, ylang-ylang.
    I badebehandling, kan aromaterapi brukes under en avslappende massasje. For denne krem ​​eller massasjeolje legge essensielle oljer eller rosevann. Aromatisk anheng eller Sasha med hennes elskede beroligende aroma kan settes på nattbordet ved sengen eller pute neste.
    Å sove uten sovetabletter, søvn er ikke alene, og engasjert i kjærlighet. Velg enkel posisjon og betale mer oppmerksomhet til milde kjærtegn. Ta deg tid til å prøve å få på plass for eksperimentering og partner for å levere så mye moro. Tolking i armene av en kjær.
    Når du er i seng, men du ikke har en, kan du prøve å forestille seg - men ikke jenta fra bladet "voksen" og ikke et objekt av gjengjeldt kjærlighet, og noe beroligende. Hvis du ikke ønsker å mentalt telle sauer hoppe over gjerdet, be om en elv, målt og uendelig. Tenk deg henne dypt og kult.
    Ta noen pusteøvelser, yoga eller lånt Body flex. Eller bare puste dypt og langsomt. Men prøv å slappe av musklene i å puste, tenk hvordan muskel klemmer forsvinne i hele kroppen.
    Betydningen av lett kveldsmåltid er sagt, men prøver å gjøre det utløpt senest to timer før sengetid. Senere kan bare drikke et glass kulturmelk ved romtemperatur, men bedre - en kopp varm melk med oppløst i det en teskje honning.
   Hvor fort sove uten sovepiller?

    Plantevern kjenner mange hjelp av søvnløshet. Mest populær - et avkok av Valerian rot, kan du kjøpe i alle apotek. På andreplass - te med kamille og / eller sitronmelisse. Det kan også legge litt honning og drikke små slurker varme, litt mer enn romtemperatur.
    Lavendel har en mild, men beroligende effekt. Og i noen form, rozsmoktaty du under tungen sukkerbit dynket i lavendel olje, legg under puten eller sy noen sprigs av lavendel eller skyll pyjamas balsam duft av dette anlegget.
    Ta en kopp flytende honning og bland med 3 ts av eple cider eddik. Når ute av stand til å sove, ta 2 ts av blandingen av søt og hold i munnen til det er oppløst.
    Hell 4 ss tørket motherwort kokt vann. Dekke eller fylle en termos og la stå i minst 2 timer. Belastning og drikke en halv glass avkjølt i 30 minutter før middag.
    Forberede en beroligende drikke en halv liter rødvin og 50 gram fennikel frø. Innen en halv time kok på lav varme, kule, og drikker 50 ml før du går til sengs.
    Gjør sennep, men de gjelder ikke for ryggen, og de kalver føtter. Effektiviteten av denne fremgangsmåte er basert på trekk ved sirkulasjon: å helle nedover, reduserer blod mental aktivitet i hjernen.
    Bruk praktisering av akupunktur ved å klemme øreflippene mellom tommel og pekefinger. Fingrene bør være varm, men de bør holde i 3 til 5 minutter.
    Mange kan ikke sove liggende på ryggen, for andre ubehagelig er ute på magen hans. Med andre ord, for raskt å kunne gå i dvale uten sovepiller, finne den stillingen som er behagelig for deg personlig. Prøv å bøye det ene kneet og vpertysya dem, dekk med et teppe ene beinet, men ikke begge, etc.
    Og ikke prøve på uansett ville absolutt ikke sove. Å gi en streng retningslinje, selv på ferie, samtykker du til å fokusere på dette problemet og kan ikke løsne årvåkenhet og slappe av. Ironisk nok faktisk prøver å sovne så fort som mulig, vi dermed avvise tilbakefylling på ubestemt tid. Så hva bedre måte å sove uten sovepiller - er å slappe av og å legge alle ting til i morgen. I morgen våkner du opp og gjøre alt mye bedre enn det kan virke om natten under søvnløshet. Så vi ønsker deg god natt, søte drømmer og god hvile uten sovepiller.  
  Яндекс.Метрика