Hvordan å sovne i fem minutter?
 Søvn - den kraftigste og mest effektive måten å bli kvitt bekymringer og rekreasjon. I dag skjer ofte når en person overvinne søvnløshet, noe som fører til kronisk tretthet og nervøse lidelser. Det er prøvd og testet metoder for å bidra til å løse problemet med hvordan å sovne i fem minutter. Individer i ulike aldre trenger å hvile svært forskjellige. Babyen sover i 12-14 timer, og gammel nok i 6 timer.
 Årsakene til søvnforstyrrelser:
 - Hjertesykdom;
 - Sult;
 - Kaldt, smerte;
 - Stress;
 - Medisinering;
 - Ekstern støy.
 Som forebyggende tiltak som bidrar til å bevare naturlige rytme, er:
 - Avvisning av salte og søte retter på kvelden;
 - Eksklusjon fra drop-fett matvarer, friske drinker, mat som inneholder proteiner;
 - Anbefales ikke for lang prosydzhuvannya datamaskin, ser actionfilmer og opprettholde emosjonelle samtaler;
 - I seng du ikke kan snakke i telefonen, lese eller se TV-programmer;
 - Naps kan være et hinder natt.

 Effektive måter å sovne i fem minutter
 Ber om profesjonell hjelp og mottak av sovepiller er en ekstrem tiltak som kan unngås.
 1.  De fleste søvn intellektuelle som hadde engasjert i fysisk arbeid. Fatigue er en utmerket hypnotiske medikamenter, og fysisk utmattelse perfekt slapper hele kroppen.

   Før du sovner lese en kjedelig bok eller se en kjedelig overføring, som de fleste øyne vil holde sammen.

   Kvelds dusj med beroligende bad vil bidra til å slappe godt og raskt sovner. I varmt vann kan legges havsalt, urter eller noen få dråper eterisk olje.

   Går til sengs, bør du tvinge deg selv til ikke å fokusere på ønsket om å sove og tenke på noe hyggelig. Løse problemer må utsette morgen. Gode ​​tanker tillate stupe inn i verden av drømmer for 4-10 minutter.

   En liten dose av brennevin (konjakk, øl eller rødvin) kaster raskt inn i armene på Morpheus, men dette midlet bør anvendes med forsiktighet, foruten alkohol påvirker kvaliteten på søvnen.

   Tradisjonell medisin for å bekjempe søvnløshet anbefaler at om natten et glass melk, yoghurt eller te med kamille, peppermynte, fennikel, Valerian rot. Serotonin er gitt ut av kroppen når det brukes som tunfisk, peanøtter og kalkun.

   Viktig rolle i solid søvn spiller hard madrass og komfortabel pute, som gjøres best med tørt gress eller bokhvete skrog.

   Soverom bør være godt ventilert og zashtoryuvaty fra sterkt lys, noe som negativt påvirker hjernen.

   Løse problemet med å falle i søvn letter pusteøvelser, massasje, akupunktur, hypnose, avslapping, lytte til avslappende musikk.
   Oppskrifter for sunn søvn
  1.  Ta 1 ts tørr mynte, hell det og drikke et glass kokt vann med honning 10-15 minutter etter brygging.

    I rommet der sengen skal være en bukett, som er kamille, lavendel og geranium, estragon eller mynte.

    Finn hjelpe rolig natt mørkt sengetøy.
    Kinesisk metode
    De gamle kinesiske manuskripter som inneholder enkle teknikker for å raskt sovner. Innvirkning på biologisk aktive poeng vil bli kvitt problemet.
   1.  Virkningen på kroppen bør starte med ørene. For denne varme palmer trenger å sette på ørene og massere dem i 30 sekunder i klokkens retning, flytter fra den øverste flik av øret.

     Mellom panne buer er et aktivt punkt, som skal påvirke i 30 sekunder.

     Lignende manipulasjoner bør foretas i tinning.

     4. punktet er på stikker ut på innsiden av håndleddet under benet. Disse hullene på begge hender kna anbefales hver dag i fem minutter før sengetid.  
Hvordan å overvinne frykten.

 Hvordan å overvinne frykten. Hvordan å erobre frykt


 De vanligste frykt og angst for menneskeheten ligger i mellommenneskelige relasjoner. Faktisk, folk har en tendens til å være mest redd for å bli misforstått, ikke liker det, ikke finne gjensidighet å bli avvist eller latterliggjort. Disse selv-tvil, noe som over tid er ofte forvandlet til frykt mange realiteter i livet, har sin opprinnelse i barndommen (ja, det er ofte feil oppdragelse gjør oss lete etter svar på spørsmålet om hvordan å overvinne frykt). Det er dette: når det er et barns frykt, så det umerkelig generalisert, og senere overført vår bevissthet fra en kilde til en annen, selv uten noen åpenbar grunn. Ofte denne frykten vi dyrke foreldre uforvarende - prøver å beskytte oss mot farene ved å presentere oss eller for store krav. Og vi prøver bare å finne ut hvordan å være lykkelig og elsket.

 Hvordan å overvinne frykten


 Frykten er forskjellige, kan de deles inn i flere kategorier.

 For eksempel er det en mystisk og psykiske frykt (frykt inyears, fordommer, frykt, gal, frykt, mareritt). Veldig ofte, denne frykten er helt irrasjonell, er frykten for det ukjente enda sterkere enn frykten for lidelse. Lidelse kan lære å overvinne, for å holde ut, og det ukjente? Hva kan den gjøre? Det er frykt for sosial og evaluering, inkludert: frykt for undersøkelse, offentlige taler, frykt, skam, ansvar, frykt synes svak, dårlig, stygg. Hvordan å overvinne frykten for denne typen? Dette var på.
 Det romlige frykt: frykt for høyder, bevegelse.
 Det er frykt kjødet frykt for smerte, frykt, blod, injeksjoner, tannbehandling.
 Og fullføre liste obschebыtyynыe frykt, inkludert frykten for aldring, ensomhet, krig og naturkatastrofer, frykt for mørke og frykt for livene til sine kjære. Det er ikke hele listen over de vanligste frykt, hvorav den ene har sannsynligvis oppstått minst én gang i sitt liv.

 Hvordan bli kvitt frykt


 Ingen grunn til å frykte: Frykt iboende i alt liv. Tilgjengelighet frykter raskere hastighet av psykiske helsen til kvinner enn ingen. Og for å håndtere frykt er kun i de tilfeller hvor det hindrer levende, fratar oss sunn søvn, appetitt, hindrer oss i å få kontakt med andre mennesker og verden. Det burde da spørre deg selv spørsmålet: hva gjør jeg med min frykt? Over dem kan arbeide, de kan håndtere.
 Så Likevel erobre frykt? Det første du bør prøve å forstå og innse at frykten - etableringen av vårt eget sinn. Det kommer ikke fra utsiden, betyr det ikke bringe oss romvesenene som en plass virus. Frykt skaper oss selv, og vi mater av det også. Anerkjennelse av frykt gjør oss sterkere, dristigere om ikke umiddelbart, så absolutt friere og mer selvsikker. Husk at frykten alltid eller nesten alltid konkret, at vi er redd for at det er noe spesielt. Ja, ikke en gang kan komme til å forstå hva det er jeg er redd våre sinn er utformet slik at det alltid er en konflikt - ønsket om å takle frykt og frykt for å miste sin frykt, selv om det høres paradoksalt. Men vi er egentlig veldig vanskelig å gi opp på det vi pleide å la denne vanen bringer ubehagelig tilstand. I psykoanalyse kalles "motstand". Så er tydelig fra naturen av vår store erfaring mistillit til verden. Forresten, er dette en av de mest moschneynshyh måter å kvitte seg med frykt. 

 Hvordan å overvinne frykten


 Først den beste måten - er å gå hvor redd for å gjøre det du er redd! Redd for å bade? Begynn i det små, kan ta instruktøren og sakte venne seg til vannet og de trange grensene for sin frykt. Når vi gjør noe veldig mye redd vi temme "frykt, hver gang styrke selvtillit. Meget god assistent til å jobbe med frykt - en følelse av humor. Det som kan le, er ikke så ille, ikke sant? En fantastisk metode for å overvinne frykten. Og du må lære meg takknemlig for hvert lille skritt, hver liten seier. Du må lære ikke å like. Hvis du lære å oppnå den estimerte uavhengighet, deretter håndtere det faktum at du ikke kan liker noen lett. Ingen skylder noen liker! Det er folk som ikke liker oss (hvordan du kan vinne en mann), og de likevel stille leve. Derfor har vi styrke til å leve, til tross for andres meninger om oss! I denne artikkelen skal frykten lære tålmodighet og tilgi meg selv feil. Husk strålende ord: "Ikke feil den som ikke gjør noe! "For å forstå hvordan å overvinne frykt, bør vi akseptere det faktum at i våre liv er det en risiko. Livet er fullt av farer hvert minutt, så det er nødvendig for å unngå risiko, men risikoen bør lære bevisst, bevisst. Utvid regionen betyr å utvikle sin egen risiko, og enhver utvikling - en suksess!  
Hva om min mor trakk henne brystvortene?
 Hva om min mor trakk henne brystvortene?

 Ingenting. Fortsette å amme. Ingen dekning og tiltak for å endre formen av nippelen er ikke nødvendig. Og alle som mens søknad til brystet babyen suger ikke brystvorten av mor, og fanger opp alt rundt areola. I dette tilfelle har verken formen eller størrelsen på brystvorten ingen rolle.
 Hvis en kvinne har sprekker på brystvortene, kan du bruke spesielle pads for sykepleie?
 I drugstores B lykonovыe inger for ammende babyer, men bruken er ikke anbefalt. Bryst dermed overlay ikke kan investere den mest dype og suge pad komplisert enn bare bryst. I denne forbindelse, ungen suger en liten mengde melk og ofte forblir misfornøyd etter fôring. I tillegg lærer han feil låsen og deretter lære på nytt vil det være mye vanskeligere.
 God appetitt babyen - kjøre for utmerket humør mor! Spise for Helse, kid.
 I begynnelsen var det amming men seks måneder gikk fort, og nå er tiden kommet for å prøve første baby skje vegetabilsk puré eller slurry. Hvordan si babymat til rettene var nyttig, og viktigst deilig og elsket barn? Hvilke matvarer bør alltid være til stede i barnemenyen, og som bør bli forlatt? Svar på disse og andre spørsmål om barnemat kommer fra erfaring, men du kan forenkle jobben din og be dem - spesialist kostholdsekspert. I mellomtiden, familie meny moderne fedre og mødre også, noen ganger langt fra ideelt og dårlig egnet for peresevshemu "voksen" barnet tabellen. Det er på tide å rette opp feil og for å skaffe ny kunnskap om riktig og sunn mat!  
Яндекс.Метрика