Som for andre fødsel?
 Splash fødsel registrert de siste årene, innvirkning på samfunnet i to retninger. På den ene siden skal han informere stabilisering av livene våre stipendiat. Samtidig oppfordrer familier med ett barn tenke på fødselen av hennes andre barn. Vedtakelsen av en så viktig beslutning er ledsaget av en rekke spørsmål om løpet av andre svangerskap, den psykologiske og materielle forberedelse og hvordan å passere den andre fødsel. Disse funksjonene bekymring fødselen av hennes andre barn hver og kvinner unge og eldre, enkle og vanskelige første graviditet overføres. Deres angst berettiget, siden andre fødsel er egentlig nesten alltid forskjellig fra den første. Unge mødre har en tendens til å være mindre bekymret for fremtidige svangerskap, fordi nyere erfaring og aksept av de nye forsøk på å bli gravid. Eldre kvinner er mye sterkere er spørsmålet om hvordan å passere den andre leveransen av den store forskjellen i tiden etter fødselen av sitt første barn. De har allerede glemt de små nyansene og vet godt hvordan de skulle oppdra barnet mitt vokste. Imidlertid er det de trenger for å være spesielt oppmerksomme på deres helse og foster. Men den første og andre kategorien fødsel bør ta hensyn til alle funksjonene til de mulige komplikasjoner forbundet med andre svangerskap og fødsel. 
 Funksjoner av andre fødsel
 Fødselen av et barn nummer to kan sammenlignes med gjentatt rundtur. Du synes å ha overlevd dette lenge, full av farer og gleder eventyr, men den andre gangen du vil finne ikke mindre spennende øyeblikk. Hver enkelt organisme, spesielt i manifestasjoner av en slik sammensatt prosess som graviditet. Men likevel, det er fellestrekk som ligger i nesten alle andre fødsler. De forekommer i alle faser av løpet og gjennomføringen av generativ prosess:
 1.  Hvis graviditet andre barn går greit, kan du trygt regne med en rask og enkel fødsel enn forrige gang. Kroppen din står overfor en lignende tilstand, så nå vil det være lettere å tilpasse seg det igjen. Sammenstøt ta mindre tid og livmorhalsen viste ingen raskere og bredere. Dette er et klart pluss, som er andre fødsel.
   Andre fødsler vanligvis forårsake færre symptomer. Dette er igjen den tidligere erfaring livmorveggen gjøres mer fleksibel. Og smertene vil lide mye mindre tid i gjennomsnitt tre ganger, sammenlignet med kvinner rozhayuschymy første gang.
   Forberedelse til fødselen og forenkle din egen erfaring: jordmor trengte ikke "fingre" for å forklare deg hvordan og når man skal presse, hvordan å puste og hvordan man oppfører seg på fødestuen. Disse punktene er mye enklere hele prosessen med barnets fødsel.
   Andre fødsler ung mor
   Beslutningen om å ha en andre barn like etter fødselen av den første - en fornuftig og logisk. Å lære å passere andre fødsel med liten forskjell mellom barn du kan fortelle en venn, en nabo i avdelingen ved sykehuset eller annen lytteren i sentrum av familieplanlegging. Men den beste og mest nyttig informasjon å hamstre uten å sette ansvaret for erfarne venner og leger.
  1.  Den optimale alder forskjellen for den første og andre barn anses intervall på 3 til 5 år. I løpet av denne tiden, er den kvinnelige kroppen fullt restituert og klar til å gå igjen bærer babyen. Denne mor er ganske ung og sterk for den andre og tredje fødsel. Det første barnet har vokst opp, men ikke nok til å ikke finne en felles plattform med den yngre bror eller søster som snart vil ta sin plass i familien.
    Disse ytelsene har en ulempe som kan uttrykkes i flere forsømmelse andre svangerskap. En ung kvinne er sikker på at du vet alt om fødsel og derfor risikerer å gå glipp av de viktige punktene og ikke ta hensyn til særegenheter av andre fødsel. Derfor, kast ethvert initiativ, og uansett hvor mye følelse av uavhengighet, lydig følg instruksjonene gynekolog.
    I forrige uke den andre graviditet - er lumske gang siden fødselen sammentrekninger begynne og kan være nesten umerkelig. Det er vanskelig å tro ordet, men bare ikke én kvinne povtornorodyaschaya spohvatыvalas når livmorhalsen er allerede på tide å åpne opp nesten helt. For å unngå slike overraskelser og ikke å haste til sykehuset og i siste liten, nøye overvåke noen, selv den minste endring i sin egen helse og være konstant i kontakt med legen din.
    Uansett hvordan tidligere generasjoner var ikke redd for fremtiden gjentas. Fra humøret avhenger av barnets tilstand skjød, så tenk på det gode. Det faktum at kroppen din er forberedt på fødselen, og sammentrekningene vil bli mer effektiv og rask. Lag en komfortabel psykologiske forhold i og rundt seg selv til andre fødsler skjedde mye lettere å begynne med.
    Andre fødsler moden mamma
    Kvinner som regel etter 30-35 år mer bevisst nærmer det andre svangerskapet. Deres kroppen kan tåle prosessen mer komplisert enn i en yngre alder, men på samme tid har en rekke fordeler til unge kvinner. Faktum er at uansett hvor mye tid som har gått etter fødselen av deres første barn, er en fysiologisk minne fast for alltid kroppen din og brukes på nytt, denne gangen mer effektivt.
   1.  Det første du trenger selvfølgelig - en positiv mental innstilling. Inspirasjon kan tjene som et eksempel på familie og venner, med en stor aldersforskjell med sine brødre og søstre. Vel, hvis så er tilfelle direkte i din familie - de vil gi deg selvtillit. Hvis allerede i tidligere tiår kvinner takle fødselen og oppdragelse av barn senere, med muligheter for moderne medisin du ikke trenger å føle tvil om det.
     Historien kjenner tilfeller der aldersforskjellen mellom første og andre barnet fyller 20 eller 30 år. Likevel den vanligste alternativet - 10-11 år intervall før neste levering.
     Tune in naturlig fødsel uten bedøvelse. Hvis holdning, lette kampen, og riktig pust under fødselen har allerede slettet fra minnet, er det bedre å ikke risikere det, ikke nøl med og gå kurs igjen.
     Komplikasjoner kan oppstå i barsel etter 40 år, men dette er ikke nødvendig. I alle fall, for leger og kvalitet narkotika hjelp håndtere dem. Hvis du er yngre og første fødsel fant sted uten problemer, årsaken til bekymring nesten der.
     Gode ​​nyheter for de kvinnene som første barnet ble født før term foreskrevet av legen din. Gjentatte levering er vanligvis riktig, og det andre barnet er ikke født før 37 uker av svangerskapet.
     Ofte er det andre barnet født en stor og vanskelig enn den første. Men det er meget betinget prediksjon og gi nøyaktige data kan bare ultralyd i de senere stadier og måle volumet av magesekken. Selvfølgelig, hvis din førstefødte ble født en helt, så er det sannsynlig fødselen av hennes andre barn som veier mindre enn 4 kg. Men i gjennomsnitt yngre nyfødt er bare 100-150 gram tyngre enn den eldre fødsel.
     Statistisk sett de senere barn er mer kunnskapsrike og i stand til å lære, vokse og utvikle seg raskere. Dette er en utmerket mulighet til å bestemme seg for å ha en annen arving. Men ikke villede konvensjonell barn eldre voksen alder. Selv 10-12 år før det kan være sjalu på babyen, så prøv ikke å frata hans oppmerksomhet selv under graviditet og tidlig livet av babyen.
     Komplikasjoner av andre fødsler
    Som for andre fødsel?
     De vanskelighetene som fulgte den første svangerskap og fødsel, er kvinner tvunget til å bekymre seg om prosessen med fødselen av det andre barnet. Selvfølgelig, kan risikoen for komplikasjoner ikke utelukkes helt, men legene sier det igjen childbirth lettere å bære og forberede seg til fødselen. Mye har vært skrevet avhandlinger om hvordan å passere den andre fødsel etter keisersnitt og pauser. En erfaren gynekolog vil gi deg alt du trenger for å minimere mulige ubehagelige øyeblikk.
    1.  Hvis de første fødsel brukte episiotomi, under den andre fasen (den såkalte periode på utvisning av fosteret) anbefales det at mødre kroppen oppreist. Så ikke bli overrasket om jordmor vil fungere på samme måte.
      Unngå mellomrom i løpet av andre fødsel bidrar massere perineum. Hans faste økter begynner om en måned før fødselen og bruke minst flere ganger i uken. Denne teknikken gjør musklene mykere, mer elastisk og forbereder dem til å strekke.
      Graviditet er det andre barnet som flyter jevnt, slik trygt regne med fødsel uten keisersnitt. Selv om det første barnet ble født med denne operasjonen, om lag 75% deutipara kvinner produserer barn født naturlig.
      Den eneste stor risiko som oppstår når etter keisersnitt var du oppnevnt en vaginal fødsel, dette gapet i stedet for den tidligere arr. Men det er relativt lite og helt styres av en elektronisk overvåking under graviditet.
      Det er sannsynlig at for medisinsk andre levering vil bli gjort gjennom keisersnitt. I dette tilfellet, vil driften være foreskrevet av legen din på forhånd. Hun holdt et par dager før fødselen eller på et tidligere tidspunkt. Uansett, det er ganske sikker drift, og du allerede er kjent med det, og prosessen med å gjenoppbygge.
      Enhver arbeids - er en kompleks fysiologisk prosess, og det fullt gjelder den første og andre og alle etterfølgende. Men medisinsk statistikk viser at kvinner som blir mødre for andre gang, bære barnet fødselen enklere og raskere. Derfor sannsynligheten for vellykket godkjenning av byrden de har et veldig stort, som fødselen av en sunn, sterk, lykkelig barn.  
Hvor raskt kurere en kald? Nyttige tips

 Når det er kaldt og kald ofte vi blir utsatt for forkjølelse og influensa. Mange tror at all vin kaldt, men det er det ikke. Årsaken til forkjølelse - bakterier og virus som angriper kroppen vår. Siden vår immunitet i vinter vanligvis svekket, blir vi hjelpeløse i kampen mot virusinfeksjoner.
 Ved første tegn på en kald bør begynne å ta affære for å behandle. Hvor raskt kurere en kald?
 For å styrke immunforsvaret kan begynne å ta immunstimulerende medikamenter eller ved hjelp av enkle, men effektive virkemidler - varm melk te, urtete (peppermynte, kamille, bringebær, rips, lime blomstre). En god immunostimulant og antipyretika - honning. Husk at varme drikker ikke kan legge honning. I et varmt miljø, og mister sine medisinske egenskaper. Det beste av honning oppløse som sukkertøy. Honning har sammentrekkende effekt og bidrar til å fjerne kløe i halsen.
 Ved de første symptomer på vanlig forkjølelse kur vil raskt å skylle nesen med saltvann. Du kan også bruke urtete, frisk gulrot juice, tindved olje. Skylle nesen vil hjelpe bli kvitt en forkjølelse i 3-4 dager.
 Hva hvis løftet høy temperatur? Temperaturen til 38 - et godt tegn, betyr det at kroppens forsvar for å bekjempe virus. I dette tilfelle, bør ikke ta antipyretika. Kontinuerlig overvåke temperaturen. Hvis feberen har steget, ta antipyretika (paracetamol, aspirin, ibuprofen).
 Hvis du har symptomer på hoste for Raske behandle forkjølelse du må finne ut hva du hoster. Når tørr hoste bør brukes slimløsende slimløsende medikamenter - Ambrobene ACC. For alle typer hoste hjelper inntak av vitaminer, varm komprimerer, warm-up.
Hvor raskt kurere en kald? Nyttige tips
 Når en sår hals gurgle kan bruke urt (kamille, salvie, eukalyptus, calendula) eller inhalering (salt, alkali gress). Metodisk gargling forebygger sår hals, laryngitt, faryngitt.

 Ikke overse de generelle anbefalingene for behandling av forkjølelse:


 1. Respekt for pasienten seng regime. Vanlig rom ventilasjon og våt rengjøring.
 2. Milk-frukt diett med det høyeste forbruket av frukt og meieriprodukter, samt vitamin C.
 3. Ikke ta skarpe og kjøttretter og drikker som inneholder koffein i akutt sykdom.
 4. Hyppig håndvask som pasienten og de som har kontakt med pasienter.
 Vi håper disse tipsene hjelpe deg, hvor raskt gjenopprette fra forkjølelse. Hvis din helse ikke er blitt bedre, eller du er gravid og har lever og nyre råde deg til å oppsøke lege.

 Hvor raskt gjenopprette fra forkjølelse video


Яндекс.Метрика