Bli kvitt allergi? Årsakene til allergi behandling og dens varianter

 Allergy - en av de vanligste sykdommer i verden. På grunn av det faktum at miljøsituasjonen på bakken punktlig forverret henholdsvis forverret vannkvalitet, vi drikker og luften vi puster. På vårt bord det er økende mat kjemisk eller syntetisk opprinnelse, samt matvarer merket innhold av GMO (genmodifiserte matvarer). Alt nevnt ovenfor er de viktigste årsakene som forårsaker ulike typer allergier.
 I dag er det så mange varianter av allergi. Allergi til sol og kaldt medisiner og ulike matvarer på blomstrende planter og dyr. Noen ganger allergi kan være en baby, men noen ganger blir det en voksen mann, som ervervet sykdom i løpet av livet som en "supplement" til noen andre problemer (for eksempel etter et kurs av antibiotika) eller første smakte eksotisk mat. Spørsmålet av interesse for mange "hvordan å bli kvitt allergi for alltid"?
 I dette tilfellet, kan svaret ikke bare være for stort mangfold av forhold som forårsaker allergi og en masse "nyanser" i hver pasient. En ting er klart: uten legens råd og omfattende helseundersøkelse riktig behandling mulig.
 Til å begynne behandlingen, må du først passere tester for å fastslå stoff som fører til at kroppen allergisk reaksjon. I utgangspunktet er prosessen noe som ligner på Mantoux- test, bare reaksjonen i dette tilfelle er størrelsen på et litt mer. Dersom en prøve av medisinske grunner ikke er mulig, bruke ELISA blodprøve som bidrar til å bestemme tilstedeværelsen av antistoffer i kroppen til visse stoffer.
 De mest vanlige allergener er pollen, medikamenter (penicillin, sulfonamider, salisylater, samt fremmede proteiner som finnes i blodplasma). Mat: egg, sitrus, honning, nøtter, etc. Bare vыsokoallerhennы insektbitt, hjem kjemi.
 I hoveddelen av allergiske sykdommer med genetisk disposisjon. Det skjer ofte at foreldrene ikke ble uttalt allergi, men barnet absorberende egenskapene til begge foreldrene, fikk bare en "dobbel dose" av antistoffer i blodet og som et resultat - allergi.
 Bli kvitt allergi mot ansiktet eller hvordan å behandle allergier i prinsippet?
 Enten manifestert som en allergisk reaksjon, bør dens behandling omfatter en rekke tiltak, medisinering, kosthold, muligens en spa-behandling.
 Moderne antihistaminer, i motsetning til forrige generasjon narkotika er mer effektive og har ingen sovepiller og andre bivirkninger. En av de mest effektive behandlinger er nå eksperter er av immunterapi. Pasient blod i minimale doser injisert allergener som har han en reaksjon og deretter gradvis øke dosen. Dermed kroppen produsert beskyttende antistoffer som blokkerer de skadelige effektene av allergener. Denne metode kan redusere allergiske reaksjoner til et minimum, og i noen tilfeller effektivitet er 90-95%, noe som gjør bort med sykdommen alltid.
 Allergi Forebygging
 Prøv å unngå kontakt med skadelige kjemikalier eller røyker mindre nervøs, følger reglene for hygiene, zahartovuvatysya, for å opprettholde immunitet og kosthold.
 Skål!
Tegn på allergiEn allergi er en unormal reaksjon som oppstår i det humane immunsystemet i kontakt med et fremmed antigen. Kalt allergener stoffer som forårsaker en voksen allergi angrep, ofte tjene noen dyr, støv, pollen og kjemikalier.
Årsaker til Allergi
Allergi kan utvikle uavhengig av alder. Hos små barn kan det forekomme i enkelte matvarer, men forsvinner med alderen. Eller omvendt, vises hos voksne allergier, for eksempel til et bestemt anlegg, men som et barn ikke var det. Vanligvis eldre er allergier som var til stede i løpet av livet er. I de fleste tilfeller, allergi overføres ved arv. Hvis det lider av en av foreldrene, er sannsynligheten for at et barn vil være den samme sykdommen er 30%, og hvis de to - 60%.
Hos voksne, en faktor som ofte provosere allergi er ugunstige miljøforhold. Tilfeller av slike allergier er mer vanlig hos mennesker som bor i nærheten fabrikker og bedrifter for produksjon skadelig for varer eller arbeid på slike produksjoner. Røyking, alkohol, dårlig kvalitet mat også provosere allergi komplekse angrep i voksne. Allergener kan trenge inn i kroppen med mat under innånding og gjennom huden.
Tegn på allergi
Til dags dato, er det en medisin for sykdommer forbundet med allergi hos voksne, som hver har sin egen kliniske bildet. De mest vanlige allergier anses rhinitt, astma, urtikaria, eksem og allergi øyne. Det særegne ved allergi hos voksne er at kroppstemperaturen selv mot den lyse klinikken er alltid normal og septisk ingen endring.
Rhinitt, allergisk et tegn, også kalt høysnue. Blant årsakene til sesong rhinitt hos voksne viktigste er:
- Støvmidd;
- Pollen;
- Hår og flass enkeltdyr.

Symptomer på slike allergier hos mennesker ser ut som tett nese, kløende hals, ører, nese. Også nesten alle voksne med slike allergier nyse og lider av forkjølelse. I atopisk dermatitt eller eksem, er forårsaket av allergi, symptomene er tilstedeværelsen av utslett på områder av huden som utsettes for allergenet. Også voksne kan være rødhet, kløe og tørrhet.

Allergisk konjunktivitt er oftest manifestert gjennom betennelse i vev som dekker øyelokkene og øyeeplet. Tegn på sykdommen hos voksne er:

- Hevelse i øyelokk;
- Rødt innsiden av øyelokkene og øyne;
- Kløende øyne.

Allergisk astma hos voksne manifesterer seg som vansker med innånding og exhaling, som følge av betennelse og plutselig krampe i bronkiene. På grunn av denne betennelsen smalner lumen av bronkiene og luft ikke kan lett komme inn i lungene på grunn av symptomer manifestert i astma hos voksne består av skarp kortpustethet, følelse av tetthet i brystet og hoste.
En annen tilstand anses allergiske urticaria. I motsetning til atopisk dermatitt i elveblest kan påvirkes av alle hud, uavhengig av om det var eller kollisjon med et allergen eller ikke.De vanligste symptomene på urticaria hos voksne:
- Tilstedeværelsen av røde striper på huden;
- Kløe;
- Hevelse.

Ofte funnet i voksen matallergi. Dens symptomer inkluderer: leddsmerter, hevelse og uttalt gult under øynene, blek og tørr hud, dårlig fordøyelse, rennende nese.
Komplikasjoner av allergi hos voksne
Anafylaksi - en tilstand av allergisk etiologi hos voksne, hvor det er den største trusselen mot menneskeliv. Personer utsatt for matallergi, umiddelbart etter å ha spist, bokstavelig talt i løpet av minutter, kan være svært farlige reaksjoner at uten medisinsk intervensjon kan være dødelig.
Hvis anafylaktisk sjokk hos voksne er ikke lenger tiltrekker ett av systemene og samtidig mer. I de fleste tilfeller de respiratoriske og kardiovaskulære system.Hyppige tegn på allergisk tilstand er:
- En kraftig nedgang i blodtrykk;
- Krampelignende smerter i magen;
- Kvalme og oppkast;
- Hevelse i halsen, noen ganger høy alvorlighetsgrad;
- Endringer i huden vises med røde striper på dem;
- Tett nese.

I tillegg er det en voksen angst som noen ganger blir til panikk. Med denne komplika allergi hos voksne er et brudd på blodtilførsel til alle indre organer, og deres arbeid er avsluttet, det er vansker eller tungpustethet, kramper, rask puls og kaldsvette.
Ved den minste mistanke om allergi prøve så snart som mulig å gjøre en generell analyse av blod og andre laboratoriestudier som tildeler legen din for å identifisere stoffer som forårsaker du slike sykdommer.  
Allergi mot rukah.Prychyny symptomer og behandlingDen vanligste lokalisering av en allergisk reaksjon, er huden av fingre og hender. Dette skyldes påvirkning av andre faktorer som for eksempel husholdningenes kjemikalier, kulde, vind, klorvann, etc. Allergi mot hånd hovedsakelig manifestert som rødhet, utslett og ledsaget av kraftig kløe.
Våre hender er stadig utsatt for negative eksterne faktorer. Hvis sjelden kontakt med irriterende stoffer ikke kan føre forsvarsrespons, virkningen av vanlig vaskemiddel eller lave temperaturer, provoserer fremveksten av symptomer, som bringer mye ubehag, spesielt når kombinert med kløe.
Årsakene til allergi hender
Den vanligste årsaken til allergiske reaksjoner i dette tilfellet er irritasjon ulike vaskemidler. Moderne husholdning kjemikalier inneholder en stor mengde skadelige stoffer til kroppen og leddene. I konstant kontakt med slike midler er kløe, utslett dekket.
Små barn ofte er allergiske mot ulike matvarer. I de fleste tilfeller søtsaker, sjokolade og sitrus. Denne reaksjonen er ikke uvanlig, og eldre mennesker og manifesterer som rødhet og flassende hud i albuen. Årsaken til allergisk dermatitt kan være en genetisk predisposisjon for sykdommen.
Symptomer på allergi hender

Som allerede nevnt, en allergisk reaksjon på hender og fingre manifesterer seg som hudutslett, rødhet, kløe og alvorlig. Men i mange tilfeller disse er ledsaget av ødem, hevelse, og rennende kviser. Noen ganger fingerbevegelser kan bringe ikke bare ubehagelig, men også smertefullt.
En allergisk reaksjon overfor lave temperaturer er ledsaget av en fortynning av epidermis, rødhet og flassing. Huden blir sensitiv og smertefull. Det kan synes rødt utslett. Hvis du er allergisk mot husholdningskjemikalier med tørrhet og kløe i huden kan vises sprekker det for lang tid å helbrede og bringe mye smerte.
Ved akutt eksem vanligvis vises hevelse og rødhet i hender. Kronisk eksem ledsaget peeling hud og jevning dem noen steder - lyhenyzatsyey. Kort tid etter at utviklingen av sykdommen i områder lesjoner vises rennende blemmer, som deretter briste, og peeling av huden inntrer. Hvis sårene er dype, deretter sin plass etter healing arr kan danne.
Behandling av allergi hender

I behandlingen av denne sykdommen før du trenger for å finne årsaken. For å oppnå dette vanlige kliniske og laboratoriestudier. Også av provoserende tester administrert på huden. Etter å ha installert irriterende faktor, bør det være utelukket fra hverdagen eller bruke verneutstyr. For behandling av dermatologer vanligvis bære antihistamin og enkel behandling.
I forbindelse med å ta allergi medisiner er foreskrevet for å bruke en spesiell krem ​​for huden. Denne kremen er brukt som hverdags kosmetikk. Cream fuktighetsgivende emollients og har mykgjørende egenskaper, bidrar til å lindre symptomene. I tillegg beskytter dette verktøyet huden mot ytre negative faktorer.
I alvorlige tilfeller, brukte hormonosoderzhaschee og kortikosteroider. Kremer som inneholder hormoner kan føre til bivirkninger og kontraindikasjoner er som destinasjon av narkotika er utført av en lege. Bruk av hormonelle salver utført noen ordningen anbefalt av hudlege.
For forebygging av allergi hender bør bruke verneutstyr. Dermed når de utsettes for husholdning rengjøring er nødvendig å bruke spesielle hansker, hvis du er allergisk mot ultrafiolett lys påføres huden barriere krem, etc. Hvis årsaken til en allergisk reaksjon, er en hvilken som helst matvare, bør det være utelukket fra kostholdet.  
Яндекс.Метрика