Hvordan å besøke et solarium?Kunstig soling - soling alternativ som gjør det mulig å få en mørk farge når som helst på året. Varianter opprettholde hudens garvet hele året - noen. Men før du ty til en metode for soling bør veie fordeler og ulemper ved sine valg.
Soling ikke sole seg?
Solbrenthet - en naturlig reaksjon i huden for UV-stråler. På ulike tider betraktet han det fasjonable og nødvendig, det er skadelig og unødvendig, men klare regler for aksept eller avvisning av soling - nei.
Alle for seg selv alene avgjøre om du trenger det eller ikke brunfarge. Dersom vedtaket er positivt, er det viktig å umiddelbart fastslå - måten å kjøpe gull nyanse.
Det er to grunnleggende varianter: tan i solen og dens kunstige tilsetninger. Regel-tanning in vivo detalj vil ikke stoppe fordi det er et tema for en annen diskusjon. Og spørsmålet: "Hva er kunstig brunfarge" vil prøve å svare i detalj.
Vanligvis en person tans av ultrafiolett stråling, som resulterer i hudceller oksidere spesiell pigment - melanin. Jo lengre opphold i solen, jo mørkere hud og dermed intensivt produsert melanin. Over tid har enkelte forskere kommet til å tro at denne naturlige prosessen kan vesentlig påvirke menneskers helse, som blir bedt om forskningslaboratorier for å finne nye kilder til bronse nyanser.
Så i de senere år i livene til folk desperat lei av solen, var solarium tanning akseleratorer, bronzerы og soling.
Sauna - en flott måte å rask brunfarge, men ikke minst (og aktiv enn solen) påvirker negativt helsen til huden, hvis de misbruker det. Solstudio, kremer og sprayer den minst farlige, men krever riktig omsorg og resultatene er kortvarig. Selvfølgelig, ansvaret for valg av metode for tanning ligger hos deg, men først må ta vare på helsen.

Solarium: varme, lys, komfortabel
En av de eldste og mest populære metoder for kunstig soling (oppfunnet i 1975 av tyske forskere) har sine støttespillere over hele verden. Solarier er av to typer - vertikal (ansett som mer hygienisk og bo i når det tolv minutter) og horisontal (en - og to-veis, hvor du kan sole deg opp til femten minutter).
Ultrafiolett lys tanning effekt på huden mer nøye enn solenergi, og gjør huden vitamin D, ansvarlig for kalsium i kroppen (forårsaker kroppen drevet dette vitamin og forbedrer bein og ledd).
I tillegg sollyset som simulerer lys tanning hjelper hjernen produsere serotonin - et hormon tilfredshet, forbedrer humøret og øker stress. Dermed bruker tanning i vintermånedene mange fans av "kunstig" sol kvitt nedstemthet, angrep av årsaksløse melankoli, forverring av premenstruelt syndrom, irritabel, trøtt om morgenen når du kommer opp i mørket utenfor.
Ikke holde seg borte fra soling og hud effekt. Vanligvis under ultrafiolett lys, huden blir glattere, stopper irritert av vaskemidler (skalering, pustler, utslett i ansiktet og hendene er av seg selv, uten bruk av dermatologiske kremer, og små kviser forsvinne helt).
Men dette er bare hvis huden har øket følsomhet for ultrafiolett lys. Ellers kan du ikke besøke et solarium for å ikke forårsake en allergisk reaksjon.
Det er strengt forbudt å sole seg i lampene (uansett type) solarium som i noen skjoldbrusk problemer. Ikke verdt risikoen, og hvis du har symptomer på mastitt, det faktum at UV-stråler kan føre til forstadier til kreft.
Ikke gå et solarium etter jobb i ettermiddag - det kan forstyrre søvnen som vanlig tid. Det beste alternativet - før arbeid eller i lunsjpausen. Ikke anbefalt eksponering ta også på tom mage eller rett etter lunsj. Det er bedre å drikke et glass solarium juice eller melk, spiser yoghurt og stram lunsj en og en halv time. Å lage flotte hudtoner uten mye skade på helse heller korte økter tre eller fire ganger i måneden.

Kosmetisk tanning: hvordan og hvorfor?
Det er tre hovedgrupper av kosmetikk for bessolnechnoho tanning, tanning akseleratorer, bronzerы og soling.
Ved hjelp av tanning akseleratorer - er mer narkotika løsning. Dette betyr eksternt program fører til at kroppen til å produsere mer melanin. Den mest kjente av ingrediens - tyrosin (en aminosyre som er involvert i syntesen av melanin). Som et resultat, bruk av pigment som produseres raskere, noe som gir jevn brunfarge når som helst på året. Fordeler: rask, varig effekt. Ulemper: har kontraindikasjoner, er nødvendig for å beregne nøyaktig dosering.
Bronzerы inneholder stoffer bare malt hud. Sette dem jevnt i hjemmet er ikke lett, pluss at de ofte forverres, og etterlater flekker på klær. Det er bedre å stole på en brunfarge fagfolk i skjønnhetssalongen. De vil gjøre alt raskt og effektivt.
Ulempene ved fremgangsmåten: mulige allergiske reaksjoner, porer tilstopping mangelen på kvaliteten av produktet, behovet for ferdigheter i søknaden. Fordeler: hastighet, selektivitet i maleri, letthet i fjerning.
Metode for produksjon avtozaharov mange: melk, gele, mousse, kremer, spray, lotion. Den viktigste komponenten i alle typer - dihydroksyaceton, som trenger inn i huden og flekke den, interaksjon med proteiner.
Vi må skille tanning (avtobronzantы) og mulighet til å gjøre huden brunfarge skygge (bronzanty). Tanning inneholder stoffer som stimulerer produksjonen av melanin i huden, fikse utfallet på lang sikt (men kremer for å gi skygge som altfor ofte feilaktig kalt tanning, bare male huden for en kort periode).
Påfør tanning bør, etter en rekke enkle regler. Før første gangs bruk midler tilrådelig å bestå en test for å fastslå allergisk reaksjon, og hvis huden akne eller mekanisk skade - å velge bort å bruke tanning produktet.
Tanning har også noen betydelige ulemper - vasket med vann, og ujevnt, ofte malt klær (spesielt hvit), har en ubehagelig lukt. Engasjere seg i idrett med dem i det hele tatt umulig: vaske bort svetten av midler inn og ut effekten "Panthers Skin". Også kosmetikk tørr hud. Med hyppig bruker dem er det nødvendig å bruke kremer, lotion og oljer for intensiv fuktighetsgivende. Fordelene med denne fremgangsmåte for garving uten sol relative cheapness og fasthet i huden.

Men hva en måte å avslutte kunstig soling ville du velge, husk at det ikke beskytter huden mot sollys sant. Derfor, basert på sola med mørk hud etter soling, må du bruke verneutstyr med en høy grad av beskyttelse.  
Hvordan å vise en vorte hjemme? Deres årsaker, oppskrifter, tips

 Vorter - en nodule formasjon noninflammatory karakter med viral natur og oftest forekommer hos barn eller ungdom hud. De ser veldig skjemmende og derfor flere folk lurer på hvordan du får en vorte hjemme. La oss snakke om dette i mer detalj.
 Årsaker til Vorter
 Utseendet av vorter er vanligvis forårsaket av en viral hudlesjoner. Dessuten kan midlet av sykdommen overføres så direkte kontakt med pasienten og med en rekke husholdningsartikler. Og ofte er det skjer i tilfellet av mindre skader i huden eller kraftig svetting. Såvidt plantar vorter, de vanligvis vises etter en person som besøker offentlige svømmehaller, dusjer.
 Som tilsynelatende vorter?
 Vanligvis er det vorter på hendene eller albuene, knær og fotsålene, og i hodet. I tillegg kan eldre voksne oppleve de såkalte senile vorter som er dannet på steder hele tiden under klærne - på brystet, ryggen, magen, og så videre.
 Hvordan å behandle vorter?
 Eksperter sier at du kan selv bringe en vorte hjemme. Viktigst, riktig tilnærming til spørsmålet om behandling. Og nedenfor er en mer effektiv oppskrifter for å hjelpe deg å takle dette uvesenet.
 1). Bruk friske blader av Kalanchoe finnete. Hvis du har en liten vorte, kan du bare kutte de friske blader av denne planten og sette på henne, fikse bandasje. Denne bandasjen er anbefalt å gjøre om natten, og eksperter sier at etter fire behandlinger for vorter vil være over.
 2). Hvitløk bidrar til å kvitte seg med plantar vorter og vorter på håndflatene. Nøye hakket hvitløksfedd, snu den til en homogen slurry, og hell 1 ts. Av eddik. Tilsett litt mel for å oppnå en homogen deig. Denne deigen skal bli satt på vorte og dekke toppen gips.
 Så det behandlede området med en bandasje zamotuyut (han vil ikke bortkommen leykoplastыryu), og bære dette armbåndet på en stund. Typisk er nok 3 dager, og deretter faller av vorten med et stykke deig som har blitt pålagt på den. Et sted warts vises følsom å utdype. Du må sørge for at det ikke får en infeksjon - søke om en stund bandasje med salve Vishnevsky.
 3). Påfør en liten mengde flytende såpe for å bandasjere dem og Pakk vorte. Protrymayete denne oppdateringen dag, og deretter erstatte den med en ny. Gjenta til vorte er helt rozm'yakshytsya, så vil det være svært enkelt å fjerne mekanisk.
 4). Kutt løk og ost protrymayete det i eddik i 2 timer. Deretter pære skal brukes til vorte og sikre en sterk bandasje som sådan bør du la den på hele natten. Prosedyren bør gjentas inntil vorte ikke kommer fra røttene.
 5). Bruke til å bekjempe vorter saften av sure epler. Daglig Mast vorter fersk juice av sure epler, og du vil merke at de begynner å krympe i størrelse og mørkere. Og etter ti dager av din utdanning bør komme seg helt av.
 6). Fjern Vorter kan også klassiske metoden kjent til hver av oss fra barndommen - er å bruke saften av celandine. Jevnlig dekke vorte fersk juice av dette anlegget (anses å være spesielt nyttig celandine juice under blomstring). Og når det kommer til den kalde årstiden, når celandine ikke vokser, du kan bruke til å behandle vorter celandine ekstrakt som er solgt i alle moderne apotek.

Яндекс.Метрика