Er det mulig å bli gravid av smøremidlerMange kvinner i intimitet med partneren din er beskyttet mot uønsket graviditet ved å avbryte samleie interessert, kan forestille mannlige sekret.
Hva smøremiddel
Fet en mann under sex kan deles inn i to typer: smøremiddel og smehmu. Det vises først i eksitasjon av penis. Det er klart utseende, som i strukturen inneholder en liten mengde av sædceller. Derfor sannsynligheten for å bli gravid smøremidler liten. Men likevel er det mulig. Så hvis du snart ikke vil ønske å få barn, er det best ikke å bruke en metode interrupt samleie fordi det kan være upålitelig.
Også, hvis en kort tid var det mer enn én seksuelle handlinger, er sannsynligheten for å bli gravid øker smøring, fordi vellykket befruktning kan være nok og ett sperm.
Den andre typen av mannlige smøremidler - er smegma. Den skiller seg fra den første hvite og lukt. Denne oljen kan sees i både menn og kvinner. Smegma - en blanding av sekret av talgkjertlene i forhuden, fuktighet, og døde epitelvev. Vanligvis kan menn bli sett på hodet medlem, men ikke av spesiell fare for de kvinnene som ennå ikke er klar for å bli gravid og bli mor.
Bli gravid fra smøremidler kan
Først fordi sperm og la dem få er i olje, hentet fra penis under sex, fra det øyeblikket når han begynner å bli brutt. Derfor kan noen kvinner bli gravid fra menn smøremidler.
Etter fullføring av utløsning av sæd kan forbli på penis og urinere i kanalen, slik at den første samleie, er de i stand til jevnt penetrere vagina, spesielt foran denne mannen ikke hadde en dusj eller dårlig tørkes hans penis.
I tillegg gjennomfører metoden avbryte samleie ikke bare farene ved uønsket graviditet, men sjansene er at din seksuelle partner kan miste kontroll over situasjonen og bare ikke gjøre det i tide til å ta ut sin penis før forekomsten av utløsning. Også i dette tilfellet kan all moroa av sex betraktes som håpløst ødelagt. Selv din seksualpartner har tid til å gjøre det, er sjansene for graviditet fortsatt regelen er ikke nødvendig, siden sædceller kan leve i tre eller flere dager. De er i stand til å trenge inn i skjeden under kontakt med kvinnelige kjønnsorganer med hånden eller et ark.
Derfor, hvis du er for tiden ikke i en hast for å føde barn, når du velger et prevensjonsmetode er bedre å forlate metoden for avbrutt samleie fordi det ikke er noen garanti. Derfor, hvis du ikke ønsker å bli gravid, kan du ha samleie bruke kondom for å hjelpe deg å unngå unødvendig spenning og nyte sex.  
Kontaktlinser: skade og nytte

 En vanlig måte å visjon rettelse kontaktlinser kan kalles. Harm og fordeler av bruken er fortsatt kontroversielt. Er det mulig å bruke slike midler for synskorreksjon uten å konsultere øyelege, typer og typer av enheter eksisterer, du trenger noe å frykte ved å bruke dem hele tiden? Vi vil prøve å finne svar på disse og andre viktige spørsmål knyttet til "erstattere briller."


 Hva du skal ha: briller eller kontaktlinser?


 Det har lenge vært kjent at synshemming er ofte på fjollete manns forhold til dette viktige organ som øyne. Lite lys når du leser eller strikking, arbeid ved datamaskinen, ser på TV aktiv, vanskjøtsel generelt akseptert praksis påvirke evnen av øyet for å se klart. Den enkleste og rimeligste måten å hjelpe deg selv - bruker briller. Det betyr ikke bedre syn, men vil lettere å følge vanlig tilfelle.
 Men ofte folk som bruker briller føle psykologisk ubehag. I dette tilfelle kan resultatet være kontaktlinser. Tilbakemeldinger fra de som begynte å bruke dem i stedet for briller, for det meste positive.
 I tillegg, unge mennesker er populære modeller visuelt endrer farge og selv form av hornhinnen elev. Disse modellene bruker for å endre utseende, på fester eller festivaler.
 Det er viktig å huske at linser direkte på øyeeplet, bør strengt overholde visse regler for hygiene. Deretter kan du nyte og fordel vil ikke føre til infeksjon eller tåkesyn.
Kontaktlinser: skade og nytte


 Hvordan å bruke linser og vask?


 Før du bestemmer deg for å kjøpe, nødvendigvis bør rådføre deg med øyelege. Dette er nødvendig ikke bare for å finne riktig diopteret. Spesialisten vil også forklare hvordan å bruke linser, og hvordan du fjerner dem. Harm og fordeler, fordeler og ulemper, riktig lagring og forsiktig håndtering vil bli klart etter et besøk til en spesialist.
 Noen ganger kan det være en allergisk reaksjon på materiale eller produksjonsløsning, som lagrer øye tynn plate. I dette tilfellet, enten endre modellen, eller slutte å bruke kontaktlinser. Vurderinger har rapportert at en tid etter at øyet kan hvile, vil være rødhet, kan du igjen begynne å bruke disse fantastiske enheter.
 For å opprettholde sunne øyne når iført dem, bør du utføre følgende regler:

 •  Bruk bare spesielle oppbevaringsbeholdere;


 •  Vask bare spesialløsninger;


 •  i alle fall ikke bli brukt til å dempe og rengjøring av delikat enheter spytt eller vann fra springen;


 •  før bading i badekaret, sauna eller bassenget skal bli frigjort fra øyet linse;


 •  løsning av forrige utløpsdato bør bli kastet ut;


 •  hendene før du tar på linser bør vaskes rent med såpe og vann og tørk.


 •  Etter en forholdsvis enkle regler når iført praktisk måte for synskorreksjon, kan du unngå utseendet av ulike øyeinfeksjoner, svie, hevelse og rødhet.
  Kontaktlinser: skade og nytte


   Betydelige fordeler


   Det kan virke som erstatning linser briller løser alle problemer med synet. Ja, det er mange fordeler:

 •  i motsetning til briller ikke misted i kulden;


 •  synshemmede mennesker føler seg mer trygg;


 •  ved hjelp av høy kvalitet, merkevarer, folk gjerne bruke det uten noen komplikasjoner.


 •  Man kan ikke hevde at kontaktlinser - en absolutt fordel, eller vice versa. I hvert fall bør rådføre seg med en øyelege. I tillegg vil følge de ovennevnte anbefalinger nytte av å bruke kontaktlinser. Skade - minimal fordel - er enorm.

  Hvordan pumpe opp pressen hjemme? Øvelser for musklene i pressen
   Med utbruddet av sommersesongen, er mange begynner å lure på hvordan ryddig form. Gå til treningssentre for raskt å pumpe kuber trykk er ikke alltid mulig, men hvordan å pumpe opp pressen hjemme for en uke vil du lære i denne artikkelen.
   Øvelsen først
   Startposisjon: liggende på ryggen. Vekselvis å løftes rett til høyre og venstre ben, slik at foten av stammen var i en vinkel på nitti grader. Fix hevet opp til ti sekunder, sakte slippe. Gjenta denne øvelsen 10 ganger for hvert ben. Jo saktere du gjør bevegelsene, jo mer press musklene i nedre pressen.
   Øvelse andre
   Startposisjon: liggende på ryggen, bena bøyd i knærne, føttene på gulvet med skulderbreddes avstand. Hendene bak hodet, albuene parallelt med gulvet. Vri kroppen med å produsere slik at venstre albue berører høyre kne, albue og andre under samme. Øvelse gjenta tre ganger tretti (femten vendinger i ett og femten i motsatt retning).
   Øvelse tredje
   Startposisjon: stående på alle fire. Sakte innebærer magen, sterkest. Hold pusten i 15 sekunder, slappe av. Øvelse gjenta minst 10 ganger. Gradvis øke antallet 25-30 ganger.
   Øvelse fjerde
   Startposisjon: liggende på gulvet, hendene bak hodet, albuene parallelt med gulvet, bena bøyd i knærne tett sammen. Skiller fra gulvet overkroppen mens heve beina og bevege underkroppen for å møte topp. Albuene skal berøre knærne. Gjenta minst 15 ganger.
   Øvelse femte
   "Bicycle". Bratt sparker imaginær pedal, liggende på ryggen. Bevegelse av føttene bort fra deg og gjøre seg svært sakte. Antall minst 30 ganger i begge retninger.
   Øvelse sjette
   Startposisjon: liggende på ryggen, bena bøyd, føttene på gulvet med skulderbreddes avstand. Hendene bak hodet, albuene parallelt med gulvet. Across fast presset til gulvet. Trekker bare på skuldrene og hodet til knærne, nedre rygg og ben forlater uten bevegelse. Gjenta minst 20 ganger.
   Øvelse syvende
   Startposisjon: halv-sitting. Vekt på albuene bak kroppen. Ben strukket langs gulvet. Sakte stramme bena til brystet, rette ryggen, men ikke satt på gulvet. Igjen trekker løpet retting, brette bena rett på gulvet ingen tillit igjen over frem over venstre. Rekreasjon satte føttene på gulvet. Gjenta må være minst 4:57.
   Øvelse åttende
   Startposisjon: liggende på gulvet, bena sammen, armene langs kroppen. Slappe av, gjøre et dypt åndedrag og puster. Etter en solid last magemusklene må slappe godt.
   Alle disse øvelsene bør prøve å gjøre for sakte. Se etter pust. Går opp, du puster ut, synker - pust.
   For menn og kvinner øvelse kan være den samme, den eneste forskjellen i antall tilnærminger. En annen anbefaling: for best resultat, prøv å ikke spise eller drikke i to timer før trening og to timer etter komplekset.
   Fra denne artikkelen du lærte å pumpe opp pressen hjemme. Selvfølgelig, vil resultatet for måneden være mye mer håndgripelig resultater i løpet av uken. Hvis du gjør øvelsen uten mye hastverk i lang tid, er det helse og skjønnhet tydelig.

  Яндекс.Метрика