Hvorfor negler blir guleEnhver kvinne bør ta vare på dine hender og negler. Men svært ofte, selv med riktig pleie negler begynner å svekkes og endre farge. Hvorfor er dette?
De viktigste årsakene gulnede negler
En av de viktigste grunner - mangel på vitaminer i kroppen, særlig kalsium. For å løse problemet nok til å inkludere i kosten matvarer som inneholder kalsium. I tillegg kan du ta vitaminer for å styrke neglene.
En annen grunn - røyking. Det er godt kjent at nikotin påvirker negativt hele kroppen, men fremfor alt det negativt påvirker tilstand av hår og negler.
Spørsmålet om hva gulnede negler med riktig pleie, spør seg selv hver jente. Svaret er - dårlig kvalitet lakk. Husk at høy kvalitet lakk er jevnt påført negleplaten, bør det ikke mister sin farge når de utsettes for sollys. Selv kvalitet betyr lyse farger kan påvirke negler.
Andre grunner: overdrevent inntak av kaffe og te, effekter av soppinfeksjon, og i så fall neglene begynner å tykne og bryte. Når gulning negler rådes til å oppsøke lege fordi i noen tilfeller kan det være et tegn på sykdom.
Yellow negler sopp eller sol?
Hvis neglene vises lag og bygge opp, mest sannsynlig at du har en sopp. Du kan utføre en hjemme test: gi opp melk, varmet til førti grader, og holde omtrent en halv time. Hvis ikke gulnede negler mot sopp, pobiliyut de. Hvis ikke, i dag soppen kan bidra til å avlaste en rekke verktøy som presenteres i apotek.
Hvis gulnet negler kraftig mot slutten av sommeren, grunnen - i ultrafiolett lys. For å unngå dette, må du utføre i sommer spesielt forsiktig omsorg.
Et vanlig problem er et brudd på regler og teknologier manikyr. Eksperter oppmerksom på at ofte neglene blir gule i de kvinner som foretrekker å gjøre sine egne manikyr.
Hvorfor påløpte negler blir gule
I dette tilfellet er hovedproblemet - materialet som brukes. For tiden er det en rekke medikamenter som kan bidra til gulning. Også dette kan være uforsonlighet materialer. I utgangspunktet påløpte negler blir gule på grunn av teknologi svikt eller substandard materialer.
Hvis du har slått gule negler, fortvil ikke. I dag er det mange verktøy og oppskrifter av tradisjonell medisin, og gir bleking negler. Prøv å bli kvitt dårlige vaner, spise riktig, observere god personlig hygiene og regelmessig vare på hendene dine. Deretter neglene er vakker og sunn.  
Spiker forlengelseAlle kvinner av planeten ønsker å være sjarmerende og attraktiv. Noen folk kjøper mote håndvesker, andre - dyre elegante kjoler, og andre - sitter hjemme og bite negler, og var ikke klar over at det negler, kan de gjøre sine dronninger.

I det 21. århundre, hver kvinne som elsker seg selv, besøke en spiker salong. Nå du er små, tynne, negler, og en time senere, neglene ser perfekt, estetisk tiltalende og naturlig. Ved hjelp av moderne materialer (gel, akryl) negler kan være av hvilken som helst form og lengde. Som et resultat av kunstige forlengelser ut sterke, elastiske og fleksible negler. Og gel og akryl negler er økende skjemaer og tips. Etter Kunstige negler bør beskyttes, blir vant til dem tvinge, knappe og kneppe knapper og mer. Mer nylig kunne neglene bare øke de rikeste kvinner.
Mange kunstnere i vår tid arbeider hjemme. De fleste kvinner mens bygningen brukt - gel. Pros helium negler er tynnere enn akryl, kan de male eller lakk makeup, er de like, beskytte neglene fra skadelige ytre faktorer.
Pros akryl negler: styrke, fleksibilitet, ikke akryl kutte ned, det bare dynket i en spesiell væske.
Det finnes ulemper ved kunstige negler en gang i måneden for å delta mester i manikyr spiker korreksjon, slik at de vokser sammen med naturlige negler, men det tar tid og du trenger kontanter utgifter. Gel negler er redd for store endringer i temperatur, kan de sprekke. Gjenopprette brast spiker vil ikke fungere - du trenger for å bygge opp igjen. Fjern påløpt negler gel ved hjelp av spesielle kniver. Mange kvinner etter å fjerne spiker klager over at deres naturlige negler mister sin form, blir sprø og tynne. Grunnen til dette er ofte feil fjerning av negler og ingen skikkelig vare på dem.
I akryl negler har sine ulemper: sterk løsemiddel lukt når modellering akryl negler ikke kan puste fordi neglene mister sin naturlige glans - dette er hovedproblemet.
Tjeneste Kostnadsøkning er omtrent det samme. Når prøvd denne tjenesten, vil du bli en ekte fan av kunstige negler.
Velpreparerte og perfekte negler - suksess for hver kvinne  
Hvordan ta vare på neglene"Hva vakre negler! "- Vi gråter, ser glanset publisering. Og i jakten på enda dårlig likhet med hva du skal se flotte bilder i en hast fasjonable salong behandlinger synes å akryl negler enn å miste det som er gitt oss av naturen, endelig. Men våre naturlige negler kan være veldig sunt og vakkert. Trenger bare å betale mer oppmerksomhet til dem, som er riktige skjerm negler.
Å forbedre og styrke neglene trenger å gjøre for å starte din diett. Riktig ernæring - nøkkelen til riktig neglepleie. Frukt, grønnsaker, melkeprodukter bør råde i kostholdet ditt. Negler er svært nyttig kalsium, jern, sink, vitaminene A, C, E, D. Neglene vil være veldig takknemlig til deg for bruk av produkter som inneholder disse vitaminer og mineraler.
Selvfølgelig, ikke glem om en slik en nyttig ting som massasje. Massasje - er først og fremst stimulering. Massasje finger stimulerer blodsirkulasjonen, noe som igjen virker positivt vekst og styrke neglene. Meget nærende effekt er olivenolje: nastyray fingre, spesielt negleplaten, olivenolje en gang i uken.
Riktig og helhetlig omsorg og se opp for negler ukentlig bad også hjelpe. Varme bad med havsalt å hjelpe spiker vekst (10-15 g salt + noen dråper eterisk olje + 100 ml vann). Bad med gelatin i 10-15 minutter stor innflytelse på vekst og styrking av negler (pose med gelatin til 200 ml vann). Bad med mandel, fersken og olivenolje - den beste rette for spiker separasjon. Den mest effektive slikt bad er, hvis du tilsette noen dråper sitronsaft og noen dråper vitamin A.
Hvis neglene er ingen synlige skader, men deres utseende er dårlig, legger vanlig behandling Nail polering prosedyre med essensielle oljer. Kvalitet kamera + så et par dråper eterisk olje av ditt valg = glatt og vakre negler. Men denne prosedyren anbefaler ikke å bruke mer enn en gang per måned.  
 Eggløsning - prosessen når et modent egg forlater hårsekken av eggstokken inn i bukhulen, hvor det fortsatt levedyktig i 1-2 dager. I denne perioden mulig forekomst av befruktning og graviditet. Derfor, når du planlegger en graviditet er viktig å vite hvordan du finner ut eggløsning.

 Hvordan å bestemme eggløsningsdagen?


Slik fastslår eggløsning

 Før eggløsning en kvinnes kropp begynner å forberede unnfangelsen, og derfor er det mange endringer i det å hjelpe deg å avgjøre oocytmodningen. Hvis en kvinne overvåker regelmessig hans tilstand, hun ingen test vil forstå hvordan du finner ut eggløsning.
 Det er mange måter å bestemme eggløsningsdagen. Den mest populære er å lage en kalendermåned syklus, kan eggløsning også bestemme ved sekreter, spytt, måle basal kroppstemperatur, ved hjelp av en test - strimler.

 Definisjon hjemme


 Den beste metoden for å bestemme eggløsning hjemme er å overvåke symptomene på kroppen hans, testen - strimler og planlegging basal kroppstemperatur.

 Ifølge månens syklus kalender


Slik fastslår eggløsning

 Hvis en kvinne har en regelmessig menstruasjonssyklus, skjer eggløsningen 12-16 dager før menstruasjon. I 28 dagers menstruasjonssyklusen, skjer eggløsning i midten av syklusen, dvs. mellom 12 og 16 dagers syklus.

 Hvis menstruasjonssyklus varer mindre enn for eksempel 24 dager, eggløsning og forskjøvet noen dager tidligere, kan det forekomme mellom 8 og 12 dagers syklus.
 Hvis menstruasjonssyklusen er lengre, eggløsningsdagen flyttet noen dager henholdsvis fremover. Hvis således menstruasjonssyklusen er 31 dager, er eggløsning sannsynlig å finne sted mellom den 15. og 19. dag av syklusen.

 Fastsettelse av eggløsning uregelmessig syklus


 Måter hvordan du kan avgjøre når eggløsning uregelmessig menstruasjon syklus, flere. Dette tallet spytt analyse og måling av basal kroppstemperatur og overvåke utslipp, og den vanlige testen - strimler. Mer på video.

 For sekreter


 På grunn av de forekommende endringer i kvinner kan bestemmes ved eggløsningen utladning. En kvinne kan oppleve følgende symptomer oocytmodningen som røde striper i utslipp, og den samme fordelingen blir mer og tyktflytende. I løpet av denne perioden, kan kvinner være å trekke magesmerter, forverret seksuell tiltrekning.

 For testen


 En av de mest pålitelige måter hvordan du kan avgjøre eggløsning dag er en test - strimler. Deres virkning er basert på det faktum at før eggløsning i blodet og urinen til kvinner økte nivåer av hypofysehormon. Utad er de svært lik en graviditetstest, og, i tillegg til graviditet, eggløsning kan bestemmes ved testen. Strip bør slippe i urinen i noen sekunder og vente på resultatet. To strimler bety at eggløsning vil skje i løpet av 1-2 dager. Selv om noen tester indikator på eggløsning er rask og en stripe.

 For basal temperatur


 På å bestemme eggløsning i basal kroppstemperatur har lenge vært kjent. Denne metoden er mye brukt i landet og er praktisk fordi det kan brukes hjemme uten å bruke penger.
 Metoden for bestemmelse av eggløsning hos basal kroppstemperatur basert på det faktum at på dagen for oocytmodningen kroppstemperaturen stiger, og 1-2 dager før X, derimot, blir redusert.

 Hvordan måle basal temperatur


 Måle basal kroppstemperatur holdes i endetarmen, like etter oppvåkning. Denne drømmen må være minst 6 timer. For å lære hvordan du kan bestemme eggløsning planlagt basal kroppstemperatur, er det nødvendig, først av alt, lage en tidsplan og begynne å samle denne typen bedre enn 2-3 måneder før planlagt befruktning. I dette tilfellet, må du vite hvilke dager du har vært nedsatt kroppstemperatur, og det vil være lettere å fastslå eggløsning i basal kroppstemperatur.
 Viktige faktorer
 Å finne riktig eggløsning metode for planlegging endringer i basal kroppstemperatur, er det viktig å vurdere følgende faktorer:

 Helsetilstanden til kvinner, for eksempel en kald, kan være ledsaget av feber;

 Tilstedeværelsen av inflammatoriske sykdommer;

 Sove minst 6 timer;

 Vedtatt på terskelen til alkohol;

 Samleie er ikke tidligere enn 3-4 timer før måling;

 Av visse hormoner.

 For kalender spytt


 Det er en pålitelig metode for å bestemme den riktige dagen for eggløsning.
Slik fastslår eggløsning

 Gjennom analyse av spytt mønster kan lett identifiseres uten eggløsningstest. Denne metoden er basert på økningen i antallet kvinner er østrogen som gjør spytt mer viskøs. I morgen, umiddelbart etter å ha våknet opp, ikke rense tennene, ta en dråpe spytt brukes på et stykke glass og la tørke. Når spytt tørker, bør du vurdere å tegne en spesiell mikroskop og sammenligne med prøvene. I begynnelsen av syklusen mønsteret er uberegnelig, blir 2-3 dager før oocytmodningen bildet klarere, og en dag før X bilde som en bregne blader. Etter eggløsning gjenvinner bilde uskarphet.

 Den mest nøyaktige metoden


 Alle de ovennevnte metoder for å bestemme eggløsning gi resultatet til innen 95 til 99%. For mer nøyaktige resultater, må du ultralyd - undersøkelse og blodprøve.

 Hvis du ikke kunne fastsettes


 Hvis du ikke kan bestemme eggløsningsdagen, må du huske på at evnen til å unnfange et barn til å spise en dag i menstruasjonssyklusen, så prøver å bli gravid bør gjøres ikke bare under oocytmodningen forutsigbar, men jevnlig gjennom hele menstruasjonssyklusen.  
Яндекс.Метрика