Hvordan velge en frisyre for ansiktsform?
 Hvor ofte, noe som gjør et vakkert hår "som noen" vi føler bitter skuffelse. Ja, ikke all yoghurt er bra, og ikke alle frisyrer passer alle. Selv en veldig vakker og fasjonable frisyre som ser flott ut på bildet i bladet, kan du ikke komme. Derfor velger et nytt utseende, selvfølgelig, må ta hensyn til trender og sin egen "vil! "Men først må du korrigere mulige mangler hår og gjorde et pent ansikt. La oss se på hvordan du skal velge en frisyre for ansiktsform.
Stylister identifisere flere grunnleggende typer enheter:
oval;
kvadrat;
runde;
trekantet;
pære;
rektangulær;
rombovydnoe.
Ovalt ansikt anses ideelt. Det bør imidlertid tas i betraktning: ovale - dette er ikke en geometrisk oval form, som heller ligner enden av et egg ned. Således er denne formen tas som en referanse. Hvis det er tilfelle, må du akseptere gratulasjoner - vil du møte nesten enhver frisyre. Uansett hva du velger å gjøre med håret, med smell eller uten, symmetrisk eller asymmetrisk, søte krøller eller glatt låser - alt dette vil se bra ut.
Noen annen form for ansikt for å prøve å få til en harmonisk oval, og er riktig valgt frisyre - en av de beste assistenter.
Firkantet ansikt - en bred panne og trekke underkjeven, ser det vanskelig og uhøflig, så vår oppgave så langt som mulig, for å myke opp kjeven og forlenge ansiktet. Å avlede oppmerksomheten fra de rette linjene er bølgete hår kan godt funksjoner vil se mykere. Visuelt bidra til å forlenge ansiktet fleece på toppen. Den ideelle hårlengde i dette tilfellet er til skuldrene og lavere og hårklipp - trinn. Et annet triks er skrå probore, men det bør gjøre bare litt vekk fra den sentrale skillelinjen. Ørene er bedre venstre halvdelen åpen. Det ville være passende asymmetriske frisyrer og "fillete" smell.
Contra omfangsrike tråder på kjeve og kinnbena, kjemmet tilbake eller rett hår, korte hårklipp og frisyrer symmetrisk.
Et rundt ansikt har omtrent samme lengde og bredde, slik at det er nødvendig å forlenge visuelt. Den enkleste alternativet - tilføre volum på toppen av hjelp av den samme fleece. Smell til den ene siden, asymmetri, sideskill - alt dette vil være svært nyttig. Du må sørge for at det hersket vertikale linjer. For eksempel, omstendelig krøller som dekker kinnene. Men krøllene er best unngås, særlig små og frodig - dette frisyre vil gjøre ansiktet ditt ser bredere. Håret kan være lett bølget eller rett, men i dette tilfellet må de være store.
God vil se updo. Grooming trinn som ender under haken, også forlenge person. Men de firkantede og andre frisyrer som samme form ansikt - utestengt sammen med avskjed og jevnt kjemmet hår.
Trekantet ansikt - en bred panne og kinnben, og hake - skarp og smal. Her må du skjule en bred panne og hake imot å legge volum. En annen funksjon i person - en klønete, skarpe trekk, være sikker på å flate.
Frisyrer bredeste punktet må plasseres på øreflippene, og generell hår bør utvides til bunn, så formen på ansiktet blir mer integrert. Lengden kan være opp til midten av halsen eller lavere, og myke bølger også jevne ut de skarpe kantene. Dekk massiv panne lang chubom - direkte eller skrå.
Vakkert vil heve hår på toppen, men selv smell i dette tilfellet er nødvendig å forlate. I det trekantede ansikt uten noen som helst måte. I tillegg smell bør ikke være kort. Også, ikke kjøre jevnt "slikke" håret tilbake og la sidelåser.
Pæreformet ansikt ser ut som en omvendt trekant - en ganske bred bunn og smal panne. For å kompensere for massive haken i tilfelle du ønsker å legge til volum på toppen. Og, kan du lage en frisyre med krøller på lodd - de dekker de høye kinnben og hake er vakker ramme. En tykk smell, asymmetrisk hårklipp, sideskill - alt dette vil bidra til å bedre situasjonen, men å åpne sin panne og ører helt ubrukelig, samt skape volum i bunnen av ansiktet.
Rektangulært ansikt - en høy panne og tung hake. Du må gjøre haken "lettere", nemlig ansikt - litt bredere. Du trenger for å lage volum på sidene av de bredeste frisyrer bør være i øyenbrynene, og senket ned volumet bør gradvis forsvinne av munnvikene avgrunnen i det hele tatt. På nivået av haken hår ikke skulle være.
Eieren av denne ansiktsformen passer bare bølgete hår - ingen rette linjer. Hvis de er lang - du trenger for å skape volum i nakken. Bangs bør kreves - direkte eller asymmetrisk, lang og kan absolutt tett. Uønsket avskjed og alle typer korte hårklipp.
Rombovydnoe person - med brede kinnben og smal panne og hake - også kan justere. Du trenger bare å velge en frisyre for ansiktsform - på toppen av volumet dekker kinnben. For å gjøre dette, på toppen tilnærmingene er kuttet kort, så lenge folk forlate.
Mykt hår til skuldrene og nakken til midten av maksimal kapasitet i området av haken og en liten flette smell er i stand til å gjøre mirakler. Men den direkte linje, kjemmet håret tilbake og skiltes med en gang kan ødelegge alt.
Å ha en idé om hvordan du justerer ansiktstrekk bruker frisyrer vil være lettere å kommunisere med hovedhytte og fortelle deg nøyaktig hva du ønsker å oppnå og hva er dine forventninger fra hårklipp. Imidlertid kan oppleves mester være sine resultater og teknikker for å møte den samme form som du tror "horrible diamant" kan faktisk være ganske en oval. Så hvis du allerede har en herre som du stoler på, plukke en frisyre for ansiktsform bedre sammen.  
Hvordan velge den type frisyre ansikt (foto)Å velge den mest passende frisyre ikke fokusere utelukkende på sine egne preferanser og ønsker. Å se en vakker frisyre noen du kjenner eller stjerner, ikke umiddelbart gå til frisøren og spør mesteren spille det på håret ditt, fordi dette frisyre kan helt gå.
Utvalg av frisyrer bør begynne å vurdere andre viktigste kriteriet - form ansikt. Det er opp til den formen på ansiktet ditt bør være basert, ikke glemme de andre detaljene - danner ørene, halsen lengde og strukturen i håret. Hva er den mest passende konklusjon av de vanligste typer ansiktsformer og frisyrer som bør unngås?
Hvordan velge en frisyre for ovalt ansikt
Hvordan velge den type frisyre ansikt (foto)

Ovalt ansikt stilltiende anses ideelt fordi sine eiere når du velger frisyrer alle kortene i hånden. Grunn harmoni med ansiktsform kombinerer praktisk talt noen installasjon. Det er veldig kort og veldig lange frisyrer vil se bra ut, kan noen metoder skal utføres, med mindre selvfølgelig, gjør det lengde og strukturen i håret.
Hvordan velge den type frisyre ansikt (foto)

Men det er frisyrer som er eiere ovalt ansikt bør likevel unngås. Dette er en meget korte frisyrer for menn hårklipp. Dette frisyre er sannsynligvis forstyrre harmonien perfekt ovalt ansikt.
Hvordan velge en frisyre for rundt ansikt
Hvordan velge den type frisyre ansikt (foto)

En runde ansikt er preget av den samme avstanden fra linjen av haken til toppen av pannen og kinnene fra en region til en annen. Hersker rund ansiktsform er nesten alltid søke å trekke den, og dette er den rette farten. Gjør mer langstrakt ansikt og derfor mindre runde for å hjelpe spesielle makeup teknikker og metoder riktig montert styling.
Å redusere rundhet av person (og noen ganger også puhlosty person) bør plukke konklusjon, basert på de diagonale eller asymmetriske hårklipp. Det mest lønnsomme understreke fordelene ved denne formen vil møte frisyrer for langt hår eller hår av middels lengde. Like vakre frisyrer vil være basert på gradert hårklipp eller krøllete hår på forhånd - de avlede oppmerksomheten fra rundhet av individuelle og vil møte mer sofistikert.
Hvordan velge den type frisyre ansikt (foto)

Uansett hår, rundt ansikt med en person du bør bestrebe seg på å gi det mer volum. Et godt alternativ i dette tilfellet - frisyre fra hårklipp bob med langt hår rett under kjeven. Plasser hår, forverre endene av hår og zahnuvshy dem inne litt, og deretter gi volum på toppen av hodet.
Men i dette tilfellet, må du vite når du skal stoppe, fordi private eiere sirkulær form er absolutt ikke egnet frisyre som kan gjøre formen på hodet som en kule. Disse inkluderer investeringsbaserte hårklipp bob med en lengde mindre enn nivået i kjeven er for flat og langstrakt konklusjon, noe hår plassert langs person. Det bør også unngås frodig chilok foran pakking og frisyrer for avskjed.
Hvordan velge en frisyre for firkantet ansikt
Hvordan velge den type frisyre ansikt (foto)

Ansiktet til denne formen har en veldig distinkt kjeven og pannen. Øyenbryn, kinnben og nedre kjeven er praktisk talt den samme personen, på grunn som en person synes kvadrat. I tillegg til å legge ansiktet torget bør styres av prinsippet om oppmykning ansikts struktur, mens frisyren skal se harmonisk.
For enkelte torget er best å velge frisyrer minimum lengde like under kjeven uten volum på sidene av den enkelte. God passform og frisyrer som er festet på toppen av beløpet som vil visuelt forlenge et lite ansikt. Frisyrer med myke linjer - er det alternativet som kan velges for firkantet ansikt, kan dette være den konklusjon at selv skjule en bestemt del av ansiktet. Godt egnet for et firkantet ansikt frisyrer med smell, lagt på sin side, eller en asymmetrisk avskjed med litt krøllet hår.
Hvordan velge den type frisyre ansikt (foto)

Eiere firkantet ansikt bør ikke stoppe ditt valg på frisyrer basert på torget med rette horisontale linjer. Bør unngås, og ukladok typen hestens hale, som også kan være gunstig for å understreke det enkle linjene i ansiktet.

Hvordan velge en frisyre for trekantet ansikt

Hvordan velge den type frisyre ansikt (foto)

De karakteristiske trekk ved denne type ansikt er ganske smal panne og bred kjeve uttrykt. Å velge riktig frisyre for den personen, bør det gjøres en innsats for å redusere kjeven, hva godt bidra til den konklusjon av vesentlig volum på toppen. En av de mest hensiktsmessige alternativet er å konkludere på grunnlag av volum fire like, der strengene som tynning ned. Denne måten kan du legge den nedre ansiktet noen letthet. God passform og styling basert bølgete hår som skaper balanse.
Hvordan velge den type frisyre ansikt (foto)

Eiere trekantet ansikt, eksperter anbefaler å unngå frisyrer med cholkamy, frisyrer basert på svært korte hårklipp, som fremhevet bredden på den nedre halvdelen av ansiktet.  
Яндекс.Метрика