Hvordan velge en frisyreKanskje du bare lagt merke til hvordan hårklipp kan endre utseendet på personen. Videre, og for bedre og til det verre. Utjevning gjennom å kutte noen klossethet person visuelt innsnevring hans eller balansere volum frisyrer, kan vi gjøre en person mer forholdsmessig, harmonisk, og derfor attraktiv.
Cleverly valgt frisyre er i stand til å fremheve våre fortrinn og ulemper ved begge pitted mulig. Det er derfor det er viktig å kjenne noen av de regler og nyansene i utvalgs hårklipp i henhold til type hår og ansiktsform.
Hvordan velge en frisyre for ovalt ansikt
Hvordan velge en frisyre

Det antas at ovalt ansikt med sine proporsjoner - den mest harmoniske og de fleste er i overensstemmelse til generelt aksepterte kanonene av skjønnhet. Så velg en frisyre for det vanligvis ikke presentere noen vanskeligheter, fordi eieren glade ansikter oval hårklipp er nesten hvilken som helst lengde og form. Så du kan inkludere i full fantasi og eksperimentere med langt hår og kort hår. Det eneste du bør vurdere når frisyre er ute etter i dette tilfellet - en type hår. Men det ga den perfekte ovalt ansikt. Hvis han ikke gjør det så - du kan visuelt å tilnærme den ideelle. Naturligvis, ved å kutte!
Hvordan velge en frisyre

Ja, kan meget langstrakt lang ovalt ansikt visuelt "forkorte" ved hjelp tydelige horisontale smell, som faktisk redusere lengden på den åpne delen. Følgelig, eieren av en full ovale ansikt smell dette anbefales ikke - det kan visuelt gjøre det enda bedre. I et ekstremt tilfelle, hvis vi virkelig ønsker å bære smell - det kan gjøres asymmetrisk. Sideskill i dette tilfellet er også anbefalt. Og likevel - cutting med en litt krøllete låser seg litt fremover inn kinnene for å hjelpe visuelt begrense bredden på den enkelte. Naturligvis disse triksene eiere langstrakte ansikter til noe - tråder, særlig henger sammen templene, mer visuelt forlenge den. Du skjønner, selv en liten detalj kan ødelegge nesten ideelt. Så vær forsiktig når du velger en ny frisyre hver detalj er viktig. Disse rådene gjelder for private eiere av noen form. Inkludert runde.
Hvordan velge en frisyre for rundt ansikt
Hvordan velge en frisyre

Ja, er lubne skjønn best å plukke opp en slik frisyre som løfter tuppen og visuelt forlenge ansiktet.
De passer stilige, asymmetriske, som frodige frisyrer med smell skrå. Et flott alternativ når toppen hår - lang og svingete, og på sidene - jevnere. Dette skjemaet frisyrer visuelt forlenger ansiktet.
Men å velge å kutte et rundt ansikt, må du vurdere hvilken type hår. Ja, lubne jenter med tykt og fyldig hår, godt egnet langstrakt skjæring. Det grunnleggende prinsippet om valg - en lange tråder som skjuler personen på sidene og asymmetriske smell pryotkrыvayuschaya panne og visuelt utvider ansiktet. Dette alternativet frisyre - bare perfekt for denne type person.
Men langstrakt virkelig god hårklipp for tykt hår og tykk, men hva hvis tynt hår? I dette tilfellet ville det ideelle situasjonen være kort, voluminøs frisyre. Legg merke til at den maksimale mengden av hårklipp håret på kronen er opprettet. Denne formen for visuelle hårklipp som "trekker" head. Denne whiskyen stryzhutsya kort tid. Du kan legge igjen og langstrakte rygger på sidene som visuelt smalt ansikt.
Hvordan velge en frisyre

Tips Wizard for lubne kvinner: ikke zachisuvaly glatt hår på avskjed fra dette ansiktet vil virke mer avrundet.
Hvordan velge en frisyre for firkantet ansikt
Hvordan velge en frisyre

Den viktigste funksjonen til firkantet ansikt form - det er for tung og massiv kinnben firkantet hake. I dette tilfellet er oppgaven med skjære - visuelt glatte eksisterende hjørnene mens litt forlenge ansiktet. Naturligvis svært korte hårklipp, for den saks skyld, og samlet en haug med hår bare fremheve formen på person og hans awkwardness. Men asymmetriske hårklipp hevet over pannen hår bølger og krøller, diagonale smell - perfekt takle oppgaven. Ditt valg av frisyre i dette tilfellet avhenger av lengden på håret ditt.
Derfor bør eiere av kort hår plukke opp håret med volum og lengde på den øvre delen over haken, noe som gjør det mer visuelt sofistikert. Den perfekte løsningen i dette tilfellet vil være asymmetrisk frisyre med en skrå avskjed. Denne frisyren som det bringer håret til den ene siden, og dermed avlede oppmerksomheten bort fra plassen formen på ansiktet og tunge hake.
Hvordan velge en frisyre

Enda bedre - middels lang hårklipp som visuelt trekker den personen med bedre - dette er hvor håret stryzhutsya trinn, for eksempel "Cascade". I utgangspunktet ser bra ut og er allsidig frisyre som Bob eller firkantet, men må pidkruty tilnærmingene til ansikt - det ville jevne ut eksisterende hjørner. Stilig og passende i dette tilfellet vil være fokus frisyre - spytte, "revet" eller lagt på sin side, som er godt avlede oppmerksomheten vekk fra haken. De optimale lengde frisyrer for middels lengde hår med denne ansiktsformen - like under haken og halsen til midten.
Utmerket assistent i dette tilfellet blir myke krøller og strukturerte tråder som dekker sidene av ansiktet, men rett smell haircut og skarpe kanter er best unngås som de vil møte mer grov.
Endelig er hårklipp langt hår for jenter med en firkantet ansiktsform perfekt, men ikke lik for å glatte håret. Hår, flyter låser søte, store krøller - dette er akkurat hva du trenger for å fjerne alvorlighetsgraden av haken og gjøre ansiktet ser fint. Hvis du ønsker å lage en sideskill, men tilbake kam håret er ikke nødvendig.
Hvordan velge en frisyre for et rektangulært ansikt
Hvordan velge en frisyre

I utgangspunktet vil denne type ansikts frisyre passer de som vi anbefaler for eiere overfor torget. Dermed velger en frisyre for rektangulære ansikter, husk at det skal visuelt "utvide" område av templer og kinnben og "smal" område av pannen og haken. Derfor, den beste hårklipp for denne type person - og som dekker ørene og ansiktet myker vertikal linje. Dette kan bidra til å oppnå store myke krøller som flyter fritt på skuldrene, tykke luggen til øyenbrynene som visuelt senker høyden på personen og fri form skjæring. Men rett og glatt hår konkludere nivå er bare ikke verdt det - bare understreke en rett ansiktsform.
Hvordan velge en frisyre

Hvordan velge en frisyre for trekantet ansikt
Hvordan velge en frisyre

Til slutt, for å velge den riktige frisyre for trekantet ansikt, er det viktig å visuelt "smal" den øvre del, spesielt på pannen linjer. Denne effekten kan oppnås ved bruk av asymmetriske frisyrer, skrå avskjed og ganske lange smell delvis lukker ett øye og skjuler bred panne. Det er best å velge en frisyre som der det er et volum på kronen og flytende linjer og profilerte hårtuppene. Samtidig tråder som går ned til under kinnbena kinnene, bør unngås - det er bedre hvis bunnen ansiktet vil forbli åpen. Så ta hensyn til kort hår, jo bedre - med en litt krøllete hår.
Hvordan velge en frisyre

Vi håper disse enkle anbefalingene vil hjelpe deg å velge den beste frisyre.  
Hvordan velge riktig frisyreHver profesjonell frisør bør vite hvordan du skal velge riktig frisyre. Dette tar hensyn til en rekke funksjoner: struktur, hårtype og ansiktsform kurset. Spesielt viktig å vurdere den siste faktoren. Hvordan velge riktig frisyre henhold til ansikt form, lese vår artikkel.
Å bestemme din type hår fjerne, gå til speilet og omriss kontur bruke penn eller blyant kosmetisk.

Hvordan velge riktig frisyre til ovalt ansikt?

Denne allsidige utseende, går ovalt ansikt med noen modell hårklipp og frisyrer. Unntak kan gjøre folk med uforholdsmessig ansiktstrekk. For informasjon om hvordan du velger riktig frisyre, med mindre feil, beskriver vi på slutten.

Hvordan velge riktig frisyre til et rundt ansikt?

Misyatselyki - også kjent som mennesker med runde ansikter. Spesielt for dem inngått moten korte smell frisyre med frodig tilbake, flyter låser nærvær av middels lengde. Vel trekke en person updo langt hår. Ikke gjør perm og åpen panne.

Hvordan velge riktig frisyre til torget i ansiktet?

Det er nødvendig å understreke de bølgete linjer og knust silhuett. Avskjed - Spit, spytte whisky dekker kinnene. Takler oppgaven med asymmetri. Sterkt passende nivå, tykke smell og bob.

Hvordan velge riktig frisyre til en riktig person?

I dette tilfelle litt redusere høyden av hårfrisyrer. Hair trakk i røtter og stablet flat. Men sidene kan legge litt volum og naturlig waviness.

Hvordan velge riktig frisyre til en slank person?

Hovedproblemet med ansiktstrekk - ikke proporsjonalt smal hake med en bred panne. Posisjonsbestemmelse tykke smell, kort hår, nær whisky og kinnben. Omfangsrik krøller og korketrekkere nettopp opprettet for denne typen.
Hvordan velge riktig frisyre til hrushevydnomu person?
Problemet tilbake en tynn person. Vi må utvide pannen og kinnbena skjule. Håret på pannen så glatt zachesыvayutsya og tung hake kan balansere brus tråder rundt ansiktet.

Hvordan velge riktig frisyre til de trekantede ansikter?

For å balansere en trekantet form, må du visuelt smal panne og erstatte whisky. Hårreisende og zachesuyut siden. Clumsiness av denne type er vel mykne de store bølgene.

Hvordan velge riktig frisyre for å skjule feil?

Myke, omfangsrike frisyrer med raggete hår must pannen og templer vertikale striper på stor stor nese maske. Den samme fremgangsmåte løser problemet med lav og bred panne.
Riktig lengde vil skjule defekter hake. Speaker haken skjul hår, dekker ørene og kinnben. Kort haken vidtinyatymut bølgete hår på like under haken.
Det er lett å forstå hvordan du skal velge riktig frisyre hvis du har utstående ører. De trenger å gjemme seg bak tykke eller voluminøse håret med en perm.  
Яндекс.Метрика