Hvordan trekke ut øyenbryn

Sannsynligvis ingen vil benekte det faktum at plukker øyenbrynene er best å kontakte en profesjonell. Men hvis du av en eller annen grunn ikke passer, kan du justere øyenbrynene hjemme.
 For å gjøre dette, Du vil trenge - Lotion for desinfeksjon, speil og pinsett.
 Forberede
 Hvordan skal vaske hendene, desinfisere lotion øyenbryn og ansikt, pinsett behandle en løsning som inneholder alkohol.
Hvordan trekke ut øyenbryn

 Fortsett til vыschypыvanyyu øyenbrynene
 Trekk frie hender i området av de behandlede huden øyenbrynene, grip nær roten hår med pinsett og trekk den ut med en skarp bevegelse. Note skal fange bare ett hår.
 I tilfelle at prosedyren vil virke for smertefullt, bruke en varm komprimere, utvider porene og dermed bidrar til tap av lys fra reiret. En alternativ metode for anestesi frysing, for eksempel ved hjelp av et stykke av is.
 Tenk deg skjemaene du ønsker å opprette
 Får vыschypыvanyyu øyenbryn, pre forestille seg de skjemaene som du trenger for å lage. Ideelt "Classic" øyenbrynene må bygges på tre linjer, for å bestemme poenget med maksimal bøyeøyenbrynene, og endepunktet for begynnelsen.
 Identifisere datapunkter kan være ved hjelp av en blyant. I tilfelle at du legger ved en blyant til det innerste hjørnet av øyet og nesen vinger, kan du få en linje, som, hvis vi fortsetter sin topp og bør begynne "klassisk" øyenbryn, slik at alle hårene som kommer på linjen må fjernes .
Hvordan trekke ut øyenbryn

 Igjen feste en blyant til vingen nese, men nå sin retning må matche det ytre hjørnet av øyet. Alle hårene er i favør av denne linjen må også fjernes. I tilfelle at noen øyenbryn ikke dotyahuyetsya trukket til linjen, det til slutt finner oss forpliktet.
 For å forstå hvor skal være det høyeste punktet bøying øyenbryn blyant må passere fra vingen av nesen gjennom ytterkanten av øyet iris.
 Pidpravte topp, slutten og begynnelsen av øyenbrynene og kvitt alle unødvendige hår.
 Etter bruk, se på resultatene - sjekk symmetriske øyenbryn ser? Er du fornøyd med resultatet?
 Hvis ytterligere justeringer er ikke lenger nødvendig, tørk pannen og ansiktet lotion.
 Videre vurderer seg selv i speilet, se på som øyenbrynene. Og hvis du merker noen overflødig hår, fjerne dem umiddelbart.

Hvordan tweeze øyenbrynene hjemme?

 Vakker elegant frisyre, velvalgt makeup, frodige øyevipper. Men det er verdt å merke seg at ingenting gjør øynene så livlig og attraktivt, hvordan vyschypani øyenbryn.
 Mange skjønnhetssalonger tilbyr å justere formen på øyenbrynene. Denne prosedyren er verdt mye, men gitt den hastigheten som hårene vokser, kan mange ikke har råd til den luksusen av en vanlig tur til skjønnhetssalongen og så praktisert plukker øyenbryn hjemme. Men det er visse regler som skal følges.
 Først må du bestemme grensene til øyenbrynene. Dette gjøres på følgende måte: Hold blyanten til baksiden av nesen til et punkt der vingen går inn i neseboret - dette er begynnelsen på øyebrynet. Det andre punktet - for å bestemme det høyeste punktet løfte øyenbrynene. For å gjøre dette mentalt flytte fra neseborene til ytterkanten av eleven. Og det er sistnevnte - definere hvor pannen skulle ende. Kjør tankene en linje fra nesen til det ytre hjørnet av øyet.
 Det neste trinnet trekker en forutsigbar form øyenbrynene med en blyant og begynner å vыschypыvanyyu. For denne prosessen trenger rensemiddel, speil og pinsett. Capture hår bør være så nær roten og hårvekst mens plukker prosessen vil mest uten smerte. For lokalbedøvelse er egnet som et stykke is eller en lokal varm komprimere, utvider porene og enkelt frigjør hårsekken. Etter prosedyren til å tørke av hudkrem, uten å falle mens i øynene og etter tørking, påfør en fuktighetskrem.
 Det er en annen måte å plukker øyenbryn huset - tråden. Denne metoden er utbredt i Asia, men vi er gradvis økende popularitet. For dette vanskelig måte må bomullstråd 30 cm lang, ender som er forbundet og vridd på midten. I den forskrudde delen og får hår som trakk seg ut av røttene.
 Spørsmålet om hvordan å tweeze øyenbrynene bør ikke sette deg i en blindvei og ikke nødvendigvis febrilsk utforske innovasjoner innen mote å forme øyenbrynene vыschypannaya fullt ut oppfyller dem. Du trenger bare å ta en nærmere titt på deg selv i speilet. Kanskje du er eieren av den runde ansiktsform og deretter du ikke passer vyschypani øyenbrynene så tynne strenger, i motsetning til de små jenter med delikate funksjoner. Men i dette tilfellet form av "tråden" moten på 20-tallet av forrige århundre, er uønsket.
 Jenter med runde ansiktstrekk passer øyenbrynene "hus". De møter også overrasket uttrykk. Øyenbryn som arc anses standard og oppvokst ytterkant, eller "hale" øyebryn, visuelt forynge person. Utelate end øyenbrynene ned, kan du gi ansiktet et trist blikk og rette øyenbryn gjør bred og uten bred ansikt. Derfor bør du ikke blindt følger i kjølvannet av moten.
 Nå som du vet hvordan du skal trekke ut brynene vakkert og riktig. Forhåpentligvis disse tipsene vil gi øyenbrynene riktig og naturlig form, og øynene dine skinne på nytt.  
Hvordan å trekke ut sine øyenbrynene hjemme
 Øynene - sjelens speil. Uttrykksfulle øyne - en av de viktigste parameterne for attraktivitet. Men hvis du forstår, avhenger mye ikke på fargen på iris, øye størrelse, og den naturlige ramme - øyevipper og bryn. Neglisjert, buskete eller omvendt altfor nøye vyschypani øyenbryn tiltrekke oppmerksomhet og kan påvirke utseendet. Øyenbrynene som et viktig element i attraktivitet krever forsiktighet.
 Justering av formen og fargeendring - grunnleggende omsorg prosedyrer øyenbrynene. I skjønnhetssalonger spesialister er voksing, permanent makeup og hår farge. Men hva de skal gjøre når ulike grunner, ansiktsbehandlinger tilgjengelig? Ser attraktive ønsker hver kvinne, så hun bør vite hvordan å trekke ut øyenbrynene. Hjemme mulig: Secret enkelt og rimelig for alle.
 Forberedelsesfasen
 Du må ta vare på de store speil, pinsett og desinfiserende lotion. Et stort speil trenger å se begge øynene på en gang, og at begge hendene fri. Korreksjon eyebrows ønskelig å gjøre i sterkt lys eller lampe. Før prosedyren bør vaske hendene, ansikt, øyenbryn, bruke fuktighetskrem for desinfeksjon og pinsett i alkohol løsningen prosessen.
 Plukker
 Av seg selv, plukker teknikken er ganske enkel.
 1. gode hår pinsett nær roten.
 2. Den frie hånden skal stramme opp huden rundt håret.
 3. Vыderhyvaete hår brått hånden.
 Siden vыschypыvayutsya hårene med roten, er prosedyren ledsaget av smerte. Som anestesi kan bruke varme kompresser før plukker. I dette tilfelle hår trekkes ut enkelt ved å utvide porene i huden. Du kan også behandle øyenbrynene isen for kulde er en god bedøvelse.
 Opprette et skjema
 Tilfeldige, tilfeldig plukker hårene kan forårsake skade. For å gjøre den ideelle formen øyenbrynene bedre å følge regelen om "tre linjer". Det hjelper til å identifisere det punkt hvor pannen skal begynne, ha en maksimal bøyning og slutt.
 Den første linjen går fra vingene av nesen gjennom det innerste hjørnet av øyet til øyebrynet. Skjæringspunktet kan noteres i blyant. Dette - i begynnelsen av øyebrynet. Hår som er på linje i retning av broen - fjernet.
 Den andre linjen starter fra vingene av nesen, fra det ytre hjørnet av øyet og øyenbryn kors. Sett kryss med øyenbryn - endepunktøyenbrynene. Alle hårene på endepunktet mot templet for å bli fjernet. Noen ganger øyenbryn er shortish. Deretter kan du fortsette med makeup.
 Den tredje linjen starter også fra vingene av nesen. Den krysser den ytre kant av øyet. Hvor den når øyenbrynene - poenget med maksimal bøying fra det høyeste punktet på øyenbrynet. Danner en perfekt bøying plukker hår gis på bunnen av bryn.
 Nyanser
 For en følelse av bredde og tykkelse av bryn, skal håret trekke vekselvis på hver øyenbryn. Noen til høyre, noen til venstre. Ellers fascinert av ett øyenbryn kan gjøre det unaturlig tynn. Må se på meg selv i to speil for å se seg selv ikke bare direkte, men også fra utsiden. Best justert form av bryn til deres naturlige type. Mens du bruker plukker kan endre den naturlige kurven og gi noen form: rett, runde, rektangulære, buet.
 Etter inngrepet er ønskelig prosess øyenbryn region lotion. En tid senere - spread krem ​​eller gel.
 Prosedyre plukker hår fra øyenbrynene - ikke en engangsprosedyre. Vidrostayuchyh hår må fjernes for å opprettholde ønsket form.  
Kombucha: hvordan å ta vare?
 For noen år siden, kan mange hjem finnes utrolig "å være" et storkjøkken som en manet. Det sier seg selv at det er lite sannsynlig en person vil holde maneter hjemme, men det er hva denne "skapningen" kjenner du nesten alle og kaller det te sopp, men noen ganger kan du finne navnet meduzomitset. Kombucha er utformet for å forberede en velsmakende og sunn drikk som et brygg som liker voksne og barn. Å dra nytte av maksimal sopp var nødvendig å vite hvordan man skal ta vare på Kombucha, fordi hvis ikke riktig omsorg han kan dø.
 Nyttige egenskaper te sopp
 Kombucha er brukt for å slukke tørsten, og som en terapeutisk og profylaktisk. Dette er ikke overraskende, fordi drikken med meduzomytseta ofte anbefalt for anvendelse av dem som lider av sykdommer i mage-tarmkanalen, leveren og galleblæren. Kombucha klarer med nasopharyngeal sykdommer, høyt blodtrykk, søvnløshet og enda lavere kolesterolnivå.
 Som en del av drikken te sopp er et bredt utvalg av vitaminer og mineral sporstoffer, enzymer, organiske syrer, fruktose, glukose, og til og med smaker. Disse gode egenskapene av te sopp kalles ofte "fastlege".
 Hva er nødvendig for livet te sopp
 Uten nødvendig for liv og vekst av spesiell væske Kombucha, hvis ikke drept, blir det helt ubrukelig "skapning", fordi det er produsert fra sin helbredende drikke te sopp tilhører fantastiske tradisjonelle medisiner. Å forberede te sopp flytende næringsstoff som kreves svart, søt te. 1 liter vann bør ta 10 g av sort te og 05 kopper sukker, noe som er nødvendig for soppen fermentering og omdannelse av sukker til alkohol, som deretter omdannes til nyttig eddiksyre.
 Brygget te må insistere, kjølig og press gjennom cheesecloth før du legger til kapasitet med sopp. Bruk ikke for sterk svart te, som tannin hemmer veksten av sopp, forårsaker den produserer lite C-vitamin kan også helle sukker i en bolle med sopp som korn av sukker kan brenne sart hud meduzomytseta, og i alle fall kan ikke fylle sopp med kokende vann, ellers er det bare koker. Summer næringsløsning for vekst av soppen skal skiftes to ganger i uken om vinteren og i stedet for en gang.
 Bryr Kombucha
 Når du oppretter optimale forhold for liv og vekst av sopp vil det ikke bare produsere deilig og sunn drikke, men også til å vokse. Når soppen har nådd 5-6 cm i høyde, kan den deles i to deler. For å gjøre dette, bare fjerne de øverste lagene av sopp og bunnen av darkish tråden bør fjernes og kastes. Den andre delen av soppen kan gi til familie eller venner, eller oppbevar i kjøleskapet for et år som reserve sopp.
 Under delingen av te sopp også bør vaske bank, deretter fylle den med fersk te løsning. Sam sopp helst vaske kul kokt vann. For nyttig stykke te drikke bør bruke en glassbeholder for tilstrekkelig lys penetrasjon til meduzomytsetu og full produksjon av gunstige bakterier, syrer og vitaminer. Perfekt for å holde te sopp egnet tre-liters krukke. Soppen kan ikke oppbevares i direkte sollys, og dekk med et lokk. Meduzomytsetu virkelig trenger frisk luft, så det er best å binde løpet banker gasbind hals å drikke fra støv. Den optimale temperatur for å holde sopp + 17-25 grader.
 Riktig vare på Kombucha gir også beskyttelse mot sigarettrøyk, kontakt med noe metall, skitt, essensielle oljer og med insekter.  
Яндекс.Метрика