Hvordan å lage et hus vakre brynØyenbrynene i form av et skrånende tak, eller som det kalles "øyenbrynene hus", først klatret til toppen av moten på midten av 80-tallet. Mange av damene og fremdeles foretrekker dette skjemaet øyenbrynene. Øyenbryn gjøre et hus uttrykksfulle ansikt, legger et snev av naivitet og overraske elegant kvinnelig image.
Dette er et hus form øyenbrynene
Dette skjemaet øyenbryn, dessverre, ikke dekorere hver person. Derfor må valget ta hensyn til formen på øyenbrynene ansikts proporsjoner, eller du risikerer ikke gjøre utseendet mer uttrykksfulle, men bare for å understreke feilene. Øyenbryn eier av et hus vil passe et rundt ansikt, og dermed utvide sitt skjema og oppgi riktig oval form. Øyenbryn hus - ikke det beste alternativet for en avlang ansikt, som det vil gjøre det enda mer utvidet.
Hvordan å lage et hus vakre bryn

For å avgjøre om du vil forme øyenbrynene et hus, gjør enkel prosedyre. Fyll brow linje eller blyant beige nyanser lysere nyanse for å gjøre det mindre merkbare. Så blyant og tegne en mørk farge ønsket form øyenbrynene. Ser på meg selv i speilet og nøye vurdere resultatet, kan du enkelt finne ut om du bør tweeze øyenbryn huset.

Hvordan trekke ut øyenbryn et hus

Hvis du bestemmer deg for at du øyenbrynene et hus-til-ansikt, så kan du starte prosedyren for å skape en slik form.For dette trenger du:
pinsett for plukking av øyebryn;
økende speil;
kremen mykgjør huden på øyelokkene;
øyenbryn blyant;
bomull pads;
antibakteriell lotion.

Den grunnleggende regelen om å skape et hus brow - tweeze bare trenger bunnen av bryn, øvre hår Touch er nødvendig. Fremgangsmåten blir fortrinnsvis utført i dagslys, så vel som kunstig belysning kan forvrenge visjon.
Hvordan å lage et hus vakre bryn

Før prosedyren anbefales damp huden porene åpnet og hår kan være enklere og mindre smertefullt å trekke ut. Du kan bruke varme kompresser eller dampbad med avkok av kamille. Et enklere alternativ - hell i en dyp bolle varmt vann og hold den over ansiktet i ca 10 minutter.
Den neste fasen - desinfeksjon av huden. Unn øyenbryn og hud desinfeksjonsmiddel rundt dem med en bomulls plate. Da gjelde for øyelokkene under øyenbrynene mykgjørende eller fuktighetskrem etter rydding fjerne restene av kremen med en bomullspinne. Du kan nå fortsette med korreksjon prosedyren selv øyenbrynene.
Uthev brow linje mørk blyant. Hvordan gjøre det riktig? Med blonde blyant må bestemme alle hjørner øyenbrynene.
Peke begrunnelse øyenbrynene. Sette en ende av blyanten til vingen nese og sende den andre til den innerste hjørnet av øyet. Punktet hvor blyanten skjærer øyenbryn bør bemerkes.
Poenget med den ytre ende av øyenbryn. Tilsvar feire krysset brow linje og blyant, rettet fra vingene av nesen til det ytre hjørnet av øyet.
Point bøying øyenbrynene. Her blyant bør rettes til vingene av nesen og passerer gjennom sentrum av eleven. Krysset av pannen - er dette toppen av svingen.
Etter å ha skissert formen på øyenbrynene huset, gå videre til vыschypыvanyyu ekstra hår. Ved hjelp av pinsett gradvis og forsiktig trekke uønsket hår, noe som gir øyenbryn form av en trekant. Når plukker forsøk på å fjerne håret helt, og etterlater ingen "kappet av" stenger. Bredden på øyenbrynene er best igjen naturlig, har brovy- "strenger" lenge vært ute av moten.
Hvordan å lage et hus vakre bryn

Overgangen fra baseøyenbrynene til svingen plass og til det ytre punktet bør være glatt, uten skarpe knekk og skarpe kanter. Så når du har fjernet all overflødig hår, gjør glatt brow linje. Husk at spissen av øyebrynet skal være tynn og glatt, og baseøyenbrynene trenger å gjøre mer omfattende. For mange hår på slutten av prosedyren kan kutte liten saks, øyenbryn pensel prochisuyuchy retning oppover.
Etter korrigering prosedyrer behandle huden rundt øyenbrynene antiseptisk. Se i speilet og nøye vurdere resultatet. Kontroller at begge øyenbrynene var symmetrisk. I konklusjonen øyenbryn kam børste et hus og gi dem en perfekt form med gel.
Hvordan å lage et hus vakre bryn

Til et hus øyenbrynene alltid ser perfekt innredet og ansiktet ditt bør alltid ta vare på dem. Om natten, skygge lakserolje eller fett krem, og ikke glem å foreta rettidig korreksjon.
Hvordan å lage et hus vakre bryn
Hånd Mask hjemme: regler og tips for å ta vare på hendene dine

 Alle vet at velpreparerte hender er en svært viktig del av bildet av kvinner. Vandring skjønnhet, selvfølgelig, bidra til å gi den ønskede formen negler, men pleieprodukter er ikke nok. Permanent daglig omsorg hjemme mer effektiv enn et enkelt besøk salong. Derfor, fra tidlig ungdom bør hun være i stand til å ta vare på sine hender, slik at det i senere år ostavalasэlastychnoy huden din og vakker.
 Håndpleie
 Her er noen regler kan følge for å permanent holde hendene sunn og attraktiv:
 1. For å overdry huden, vask hendene neharyachiy vann.
 2. Enhver husarbeid må utføres med hansker.
 3. To ganger i måneden å bruke skrubb huden.
 4. For å ernære huden regelmessig for å lage masker.
 Selvfølgelig, å hver dag håndmasker hjemme ikke i det hele tatt er mulig, men et par ganger i uken finne tid til denne prosedyren. Etter å ha vært under påvirkning av skadelige kjemikalier, lav temperatur og sollys hud på hendene, allerede nesten ingen talgkjertler tørke. Og det vil hjelpe balansere bruk av fuktighetsgivende kremer og masker.
 Regler masker
 Face ønskelig å gjøre hver uke.
 Sammensetnings masker for å velge, avhengig av problemene (rødhet, skalering, inflammasjon, etc.).
 Holde masken trenger en halvtime å legge et papir komprimerer og varmer klut neharyachiy vaskevann.
 Etter bruk av maske bør gjelde nærende og fuktighetsgivende krem.
 Mangel kan føre til at natt til hånd fuktighetsgivende hud mat og sove i bomullshansker.
 Å forberede maskene trenger å bruke bare ferske råvarer.
 Masker for hender bedre å gjøre om natten til deres søknad etter datoen for hendene for å hvile en stund og unngå kontakt med skadelige stoffer.
 For større effektivitet før prosedyren er nødvendig å gi opp noen minutter i varmt vann. Dette lær damper og næringsstoffer trenge bedre.
 De mest populære oppskrifter på masker for huden
 Masken for aldring av huden
 Bland en eggeplomme med en teskje av havregryn og honning (en spiseskje). Blandingen gni inn huden. Deretter satt på bomullshansker til morgen. Effekten av denne masken helt fint.
 Nærende og fuktighetsgivende maske for hendene
 En eggeplomme blandet med saften av en sitron, honning og en spiseskje linfrøolje. Helst før du påfører blandingen å vaske hendene buljong poteter. Påfør masken på hendene, bruke en halv - to timer bomullshansker. Etter inngrepet for å vaske hendene neharyachiy vann og smøre dem med olivenolje. Lær hånd berøring blir myk og fløyelsaktig.
 Masken av ost med persille juice
 Bland 3 ts av lav-fett cottage cheese med ufullstendig teskje tran og en teskje av fersk juice av persille. Fra den resulterende blanding presse saften. Maskere pålegge ikke mer enn 20 minutter, vaske hendene med varmt vann.
 Masken av ost med grønn te
 Bland sitronskall med to spiseskjeer fettfattig ost. I den resulterende masse legge en teskje olivenolje og en spiseskje med grønn te. En halv time å kjøle i kjøleskapet avkjølte blandingen i 20 minutter for å sette på huden. Skyll.
Hånd Mask hjemme: regler og tips for å ta vare på hendene dine

 Masken av jordbær
 Mos friske jordbær, tilsett fløte (en spiseskje) blandet med litt olivenolje. I en halv time den resulterende maske putter på huden din, skyll. Effekten er fantastisk!
 Mask Squash
 Lag en blanding av 2 ts av knust havregryn og 2 ts lav-fett rømme. I Rente legge rist unge squash og bland godt. Denne oppskriften er svært effektivt hvis du holder en maske for tjue minutter.
 Maske med banan
 I hendene gunstige vitaminer, som er rike bananer. Mos banan med noen dråper olivenolje. Peremishavshy blandingen, varme den på middels varme for å få en lime. Heftig og søke om en halv time, skyll.
 Maske med honning
 Eggeplomme blandet med litt honning og sitronsaft med olivenolje (bare noen få dråper). Påfør lim på huden din før sengetid, bruk hansker og vask av i morgen restene av masken med kaldt vann. Huden blir myk og mør.
 Maske av poteter
 Flere kokte poteter blandet med en liten mengde varm melk. Blandingen mildne tilstand av potetmos, sette på 2-3 timer på hendene, skyll. Denne masken Potet rozhladyt og myke hud.
Яндекс.Метрика